140239
Euro Truck Simulator
-
#9366 Ezen hogy hogy magyar a rendszám??:D
Ki csinálta??:)
-
#9365 Hí, mit kell átírni, ha azt akarom, oda rakja a kamiont annak a helyére ahova én, szeretném? -
#9364 most te mondtál jó nagy hülyeséget. Lehet jót akartál mondani, de rosszul fogalmaztad meg. -
#9363 Az rohadt mind1 h. honnan szedted le... -
Mack Matyi #9362 http://home.deds.nl/~equality/ets_mods.html <-- Innen szedtem le dolgokat -
#9361 -.-"
Na neee.... -
#9360 Bááááá!!
Ne beszél hülyeséget!!!
Ki kell csomagolni a .scs kiterjesztésű fájlokat,és azokat betenni a mod mappába!!! -
Mack Matyi #9359 És azt honnan tudom meg, hogy scs, vagy nem ? Bocsi, de nagyon hülye vagyok az infóhoz -
Mack Matyi #9358 Csináljak nekik külön mappát ? -
#9357 lehet, hogy a kamionok fedik egymást. magyarításnak, mapnak, textúrának, menü háttérnek, márkáknak mennie kell, feltéve ha scs fájlok vannak csak a mappába -
Mack Matyi #9356 Magyarítás, pár kamion skin, EU map, kamaz, Daf XF, Mercedes Actros, meg hogy a kamionoknak igazi nevük, és márkájuk legyen, új textúrát, menü hátteret. és egyszerre nem raktam be sok mindent -
#9355 nem rarostól/zipestől kell belepakolni -
Mack Matyi #9354 Itt a fórumon láttam pár linket és olyasmik voltak mellé írva hogy jó mod-ok, és rámentem, ott ami tetszett letöltöttem, és beraktam a mod mappába. -
#9353 mit raktál be? -
#9352 jaja, meg a king of the road-ot is jobban megcsinálták ... irányítás, interior minden fasza ... az eső elmossa az ablakot, sérülések ... ha azon lenne egy ilyen eu map ...
-
Mack Matyi #9351 Helló! Megpróbáltam, hogy egyszerre kevesebb dolgot raktam a mod- mappába, meg azt is, hogy úgy raktam bele, hogy a játék közben ment, és semmi sem jelenik meg benne. -
Vlala #9350 Egy ősrégi, orosz fejlesztésű kamionos játék. A hangulata telitalálat volt. :) -
#9349 abban a helyzetben a kamion fizikai sérülését díjaztam.de azt,h civil járműveknek szánt,rendes robbanó aknát az utakra,na omg..egypk a mai napig a legjobb kamionszim! -
#9348 hard truck -
#9347 Mi az a HT2??
Bocs ha hülye a kérdés,de nem ismerem...:D -
#9346 eltaláltad -
Vlala #9345 A jó öreg HT2-ben ha kátyúk nem is, aknák voltak az úton. Ha egybe belementél, a defekt garantált, roszabb esetben rádőltél egymásikra, és nemcsak rakománynak, a motornak is kampeca volt. :) -
#9344 Tese vagy hülye... -
#9343 XD -
#9342 jaja, akkor már provánszi melegszendvics krémes kenyeret lehessen kenni, aztán berakni a mikróba majd megenni mi közbe gurulunk mi? :) -
#9341 Kátyú???
Amíg nincs Magyarország addig szügségtelen... XD -
#9340 XD álmodozni lehet:P -
#9339 Még lehet, hogy készítik.:)Vagy egy ötletadó mailt is írhatna nekik vki...:)
Még egy kérdés: olyan modot nem tudna valaki készíteni, amiben az utakra kátyúk kerülnének? Az marha jó lenne.:) De úgy, hogy bele is menjen a kamion, hangja is legyen, illetve akár fel is borulhass benne, ha túl gyorsan mész bele.:) -
#9338 Hát én is sajnálom. -
#9337 az télleg igaz hogyha a configban az uset g console-t átírom 1-ről 0-ra akkor nem lesz sebesség limit? :) -
#9336 nem itt -
#9335 Elbasztad. -
#9334 Téked volt kcsg , amugy nemlehet letölteni , megkell venni , tessék LINK -
kaszás07 #9333 Valaki tudja hol szedhetem le a teljes játékot?
-
#9332 on dö róóód :
-
#9331 olvassál már vissza legyélszíves -.-" -
szabi2008 #9330 a magyaritást honnan lehet le tölteni?Egy áru le szálitásal menyi pénszt lehet szerezni ?
-
szabi2008 #9329 Kösz max100 -
#9328 akkor kiadtak volna 1 másik játékot is EBS néven xD -
#9327 a FAQ-t /GYIK-ot mi a francért találták ki?...
nemértem...sok noob kérdéseitekre már régesrég választ adtak, visszaolvasni is luxus...
csak szegény Schwarzit sajnálom...