140239
Euro Truck Simulator
  • RoR zsozso
    Ezen hogy hogy magyar a rendszám??:D
    Ki csinálta??:)

• Hakan
    Hí, mit kell átírni, ha azt akarom, oda rakja a kamiont annak a helyére ahova én, szeretném?
  • gumikacsa
    most te mondtál jó nagy hülyeséget. Lehet jót akartál mondani, de rosszul fogalmaztad meg.
  • RoR zsozso
    Az rohadt mind1 h. honnan szedted le...
  • Mack Matyi
    http://home.deds.nl/~equality/ets_mods.html <-- Innen szedtem le dolgokat
  • RoR zsozso
    -.-"
    Na neee....
  • RoR zsozso
    Bááááá!!
    Ne beszél hülyeséget!!!
    Ki kell csomagolni a .scs kiterjesztésű fájlokat,és azokat betenni a mod mappába!!!
  • Mack Matyi
    És azt honnan tudom meg, hogy scs, vagy nem ? Bocsi, de nagyon hülye vagyok az infóhoz
  • Mack Matyi
    Csináljak nekik külön mappát ?
  • aerolive
    lehet, hogy a kamionok fedik egymást. magyarításnak, mapnak, textúrának, menü háttérnek, márkáknak mennie kell, feltéve ha scs fájlok vannak csak a mappába
  • Mack Matyi
    Magyarítás, pár kamion skin, EU map, kamaz, Daf XF, Mercedes Actros, meg hogy a kamionoknak igazi nevük, és márkájuk legyen, új textúrát, menü hátteret. és egyszerre nem raktam be sok mindent
  • aerolive
    nem rarostól/zipestől kell belepakolni
  • Mack Matyi
    Itt a fórumon láttam pár linket és olyasmik voltak mellé írva hogy jó mod-ok, és rámentem, ott ami tetszett letöltöttem, és beraktam a mod mappába.
  • aerolive
    mit raktál be?
  • aerolive
    jaja, meg a king of the road-ot is jobban megcsinálták ... irányítás, interior minden fasza ... az eső elmossa az ablakot, sérülések ... ha azon lenne egy ilyen eu map ...

• Mack Matyi
    Helló! Megpróbáltam, hogy egyszerre kevesebb dolgot raktam a mod- mappába, meg azt is, hogy úgy raktam bele, hogy a játék közben ment, és semmi sem jelenik meg benne.
  • Vlala #9350
    Egy ősrégi, orosz fejlesztésű kamionos játék. A hangulata telitalálat volt. :)
  • Truck Driver001
    abban a helyzetben a kamion fizikai sérülését díjaztam.de azt,h civil járműveknek szánt,rendes robbanó aknát az utakra,na omg..egypk a mai napig a legjobb kamionszim!
  • aerolive
    hard truck
  • RoR zsozso
    Mi az a HT2??
    Bocs ha hülye a kérdés,de nem ismerem...:D
  • aerolive
    eltaláltad
  • Vlala #9345
    A jó öreg HT2-ben ha kátyúk nem is, aknák voltak az úton. Ha egybe belementél, a defekt garantált, roszabb esetben rádőltél egymásikra, és nemcsak rakománynak, a motornak is kampeca volt. :)
  • garam93
    Tese vagy hülye...
  • RoR zsozso
    XD
  • aerolive
    jaja, akkor már provánszi melegszendvics krémes kenyeret lehessen kenni, aztán berakni a mikróba majd megenni mi közbe gurulunk mi? :)
  • RoR zsozso
    Kátyú???
    Amíg nincs Magyarország addig szügségtelen... XD
  • DJKonya
    XD álmodozni lehet:P
  • garam93
    Még lehet, hogy készítik.:)Vagy egy ötletadó mailt is írhatna nekik vki...:)
    Még egy kérdés: olyan modot nem tudna valaki készíteni, amiben az utakra kátyúk kerülnének? Az marha jó lenne.:) De úgy, hogy bele is menjen a kamion, hangja is legyen, illetve akár fel is borulhass benne, ha túl gyorsan mész bele.:)
  • RS
    Hát én is sajnálom.
  • Attila889
    az télleg igaz hogyha a configban az uset g console-t átírom 1-ről 0-ra akkor nem lesz sebesség limit? :)
  • aerolive
    nem itt
  • istenostora03
    Elbasztad.
  • leho94
    Téked volt kcsg , amugy nemlehet letölteni , megkell venni , tessék LINK
  • kaszás07
    Valaki tudja hol szedhetem le a teljes játékot?
  • leho94
    on dö róóód :
  • leho94
    olvassál már vissza legyélszíves -.-"
  • szabi2008
    a magyaritást honnan lehet le tölteni?Egy áru le szálitásal menyi pénszt lehet szerezni ?
  • szabi2008
    Kösz max100
  • SimaSuna #9328
    akkor kiadtak volna 1 másik játékot is EBS néven xD
  • SimaSuna #9327
    a FAQ-t /GYIK-ot mi a francért találták ki?...

nemértem...sok noob kérdéseitekre már régesrég választ adtak, visszaolvasni is luxus...

csak szegény Schwarzit sajnálom...