140239
Euro Truck Simulator
-
#9246 EU. MAP 1.3
Letöltés,képek -
#9245 robos ami neked fenn van az oldaladon azokat le lehet szedni? amugy télleg joh lenne egy kis anglia jobbkormányos kamionok másk oldali közlekedés vagyis ijesmi jajj de birnám imádom a jobbkorményos kocsikat kamionokat faterom munkájábol adódóan -
Milanista #9244 Hello !
már egyszer irtam, de nem válaszolt senki, tehát megismétlem: amióta játszom az ets-t még csak egyzser esett az eső.. lehet ezen változtatni? -
max100 #9243 Bocsi tényleg rosszul fogalmaztam.A mester fokozaton ezt kell csinálni:
1,Legyen 1 másik "A" osztályú kamionod.
2,Szállíts rakományokat sértetlenül és a közlekedési szabályok betartásával. (15 cég neve)
3,Keress 300000eurót.(hiába írod át a pénzedet ezt tényleg meg kell keresni!) :)
4,Szállíts le 12 veszélyes rakományt sérülés és a közlekedési szabályok betartásával.
5,Tökéletes szállítás európa összes városába sérülés és közlekedési szabálysértés nélkül.
Csak ennyi a MESTER fokozat. -
frank007 #9242 Hali! Tud vki egy tutorialt a játék map editorához? Főleg az érdekelne, hogy hogy lehet egy új map-et úgy elmenteni, hogy működjön is. Melyik fájlt hova kell elmenteni és be kell-e állítani vmit, ami feltétlenül kell a működéséhez.
Előre is köszi! -
Vlala #9241 Közben leesett, valószínűleg a profivá válás utolsó szakaszára gondol. De azért kifejthetné bővebben :) -
Daza500 #9240 Hát ezt én se értem... -
Vlala #9239 Utolsó szakasz? -
max100 #9238 Bakker az utolsó szakasz nagyon dúrva.Ott már tényleg kell tudni vezetni -
Mack Matyi #9237 Helló!
Még egy probléma :D Az a baj, hogy a mod mappába raktam skineket, és a játékban nem jelennek meg. Ennek így kell lennie? Ha nem, kérem írjátok meg, hogy lehet megoldani. Köszi -
#9236 Ezt nézzétek meg nagyon durva! ( mint a king of the road-ba)Video -
#9227 Innen szetdem le -
szepidev #9226 MERLINW a video driver problémát hogyan tudom orvosolni ?? köszi -
#9225 és honnan van a link? -
#9224 Innen. -
#9223 Na, pl ez is az én munkám (illetve kpj-é, amit még magnum II-es ként kaptam meg a pttm-hez. Aztán átalakítottam a haulinba, és a pttm-be is AE-magnummá, lezárva adtam ki. -
#9222 tyűű,ez jó!! :)
Honnan lehet leszedni?? :D -
#9221 Faxa Renault
-
#9220 de kár
de azért köszi! -
#9219 Nem, az Haulinban volt .. -
#9218 lehet olyat hogy a pótot üresen vinni? -
#9217 szarnak ezek rá... én is ezért nem osztok meg mást, mint ami megvan. -
kokusz93 #9216 hellósztok!! azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet leszedni a teljes játékot mert nem találom sehol.lécci valaki segitsen ebbe. Előre is köszi -
#9215 Egyszerűbb ha megveszed és akkor nemkell bajlódnod ilyen dolgokkal :O -
vargabalazs #9214 Szevasztok hány megás az eredeti játék?????? -
#9213 -
#9212 xD -
#9211 Többször is lehet játszani alapból, te mit akarsz? xD -
#9210 amugy meg ez nem chat .. Szal 1hszbe zsufold be :D -
szabi2008 #9209 Hello mindekinek hogy lehet meg csinálni,hogy ne csak egyszer lehesen jácani hanem töbsz9öris ? -
nono 26 #9208 köszi a választ!Nem tettem fel semmit,magától kilép!!! -
#9207 Dukomentumok,ETS mappa... -
Mack Matyi #9206 Helló!
Még egy probléma: nem találom a mod-ot :S
Kérlek titeket, segítsetek. Köszi -
#9205 nekem -
#9204 de csak a haulinnál játsza ezt... -
#9203 sztem tettél azóta be vmi uj kamiont vagy vmit -
#9202 jahh néha nekem is ezt csinálja -
nono 26 #9201 F**** járgány!Nekem van olyan gondom hogy mikor a mentett állást töltöm vissza kilép,de ha uj játékot inditok akkor megy rendesen.Ez mitől van?
-
Új járgányom -
nono 26 #9199 köszi