140239
Euro Truck Simulator
  • zozouzo
  • zozouzo
    sziasztok honnan lehet letölteni az euro truckot kössz
  • totya4
    Mondjuk érdekes, mert a kormánynál mintha az érzékenység meg a linearitás fel lenne cserélve... :)
  • DJKonya
    ha német nyelvű akkor Optionen--->Controller--->Nur Tastatur, ott az a lefele mutató nyíl megnyomod és kiválasztod a kormányod, meg kalibrálod ha arra van szükséged, holtjáték stb
  • DJKonya
    bekéne állítani először a játékba is....
  • ls2008 Dani
    Hali!annyit szeretnék kérdezni h bvan Logitech kormányom beállitom h avval működjön a játék és nem működik!!segitég!!thx
  • DJKonya
    én nem használok semmi map modot, szerintem semmi értelme sincs, max akkor ha új országok lennének a mapba, de így értelme nincs, pl az eu map 1.3 is egy kretén map
  • joshep46
    HÁT EMBEREK ILYET MÉG NEM BA***TAM!! mEGYEK AZ AUTÓPÁLYÁN AZTÁN EGYSZERCSAK ELTŰNIK A BETON ÉS FŰ LESZ HELYETT, A KAMION AKKORÁT PÖRDÜLT MINT VALAMI DODZSEM AUTÓ. EZ SEMMI, AZTÁN MEGYEK TOVÁBB ÉS EGYSZER CSAK KOMOLYAN MONDOM NEM HAZUDOK A KAMION A LEVEGŐBE EMELKEDETT!!!!!!! EZ HALÁL KOMOLY, MENT KB 20 KM-ERT AZT LEZUHANT. SZERINTEM AZ UJ MAP-AL LEHET A GOND.
  • kokusz93
    hellósztok!! azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet leszedni a teljes játékot mert nem találom sehol.lécci valaki segitsen ebbe. Előre is köszi
    DE LÉCCCI IRJATOK
  • tuzfal3
    a Qualitrans-cargo -nak mi a betűtipusa?
  • landwir
    hy all valaki meg tudná mondani melyik országból lehet gabonát szállitani?
  • tuzfal3
    am...ehhez a pothozis ugyanugy kell csinálni skint mint a többi kamionhoz/póthoz?
  • tuzfal3
    cheat money...de beirod a keresöbe hogy cheat és kidobja a forumban lávö össze csites hozászolást
  • tuzfal3
    köszi ez tetszik...márcsak csinálnom kéne rá Qualitrans-cargo emblémákat :D
  • klupyka
    megmondaná vki a pénz kódot???
  • Hungi2
    http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=110&Itemid=2 Scania-t szállít, az nem jó?
  • tuzfal3
    erre valaki nem barkácsolna rá 2darab volvo fh12-t? tökjol nézne ki hogy épp viszel egypár uj gépet valamejik céghez
  • Hungi2
    Ha a játékkal kapcsolatban kell segítség, ajánlom a http://users.cwi.hu/ets/ oldalon a Gy.I.K.-et. Ha az sem segít, van fórum is, ahol kultúrált környezetben nagyobb eséllyel kap választ a kérdésére az ember...
  • dodo60
    Tiszta jó volt ez a fórum amíg be nem jött ide az a sok láma, és el nem kezdték egymást fikázni. Utóbbi hetekben már csak a sz@rdobálás meg a lámázás megy...
  • joshep46
    Én próbáltam ezt a game.sii fájlal szerkeszteni a game-et, pl esővel és sikerült is, de nem lehet ugyanígy megoldani a dugó, közlekedés problémákat is?? Én kerestem ilyen szót: traffic de nem találtam.
  • First Aye
    Nekem ez a fórum tartja fenn az érdeklődésemet a játék iránt!
    Persza van néhány "okos" emberke.
  • McCartman
    az egész sg forum csak egy fostalicska. ha érdemben akarsz valamiről társalogni , értelmes emberekkel akkor más helyet kell keresned.
    megyek én is.
  • Hakan
    Hát komolyan nem semmi ez a topik nem értem minek van ez már 2 kértem segítséget de semmi csak az idétlen marakodás ebből áll a topic azt nem tudom minek ez a topic akkor
  • Willi Betz
    Csupán a nevem miatt raktam be. Meg ne csak szöveg legyen,hanem kép is a játékból. Elvégre erről a játékról szól ez a topik.
  • daf xf
    mind1 ugyis érted.
  • caseih9400
    elbasztad mer #9377
  • daf xf
    :D
    #9337:Te meg álíccsál magadon traktoros kölyök...
  • First Aye
    file:///C:/Documents%20and%20Settings/Csabi.OTTHON-4RCHESP5/Dokumentumok/Euro%20Truck%20Simulator/screenshot/ets_00004.png
  • leho94
    azon mit röhögni hogy egy elbaszott willi betzes kamiont lefotozol?
  • caseih9400
    köcsög vagy , és a fejedre.
  • Willi Betz
    Na ez itt a fő gond ebben a topikban. Meg még néhány másikban is. Egyből leugatják az embert,nem pedig röhögnének rajta egyet...Vagy azt mondanák,hogy oké vagy hasonló...
  • thugya
    hali!valaki meg tudná nekem mondtani h a trailert hogy v hova kell beilleszteni?
    előre is köszi
  • MISIKE1992
    sziasztok van egy olyan problémám hogy beletettem a játékban a volvo 9700 as buszt de olyan nagy összegért lehet megvenni hogy nem elérhető az összeg. segítsetek légyszíves hol lehet csökkenteni a vásárlási összeget
  • daf xf
    Faszavagy, és hova szarjunk?
  • totya4
    A feltuningolt kamion teljesítményadatait látom valahol? Amikor az ember újat vesz, akkor ki van írva...
  • Willi Betz

(Aki nem érti,az nézze meg a felhasználónevem)
  • LTomi
    Gumikacsa az elkövető. :D
  • szufy
    Hellosztok! nekem nagyon fontos lenne ebbe a játékba valahonnan dreheres pótkocsit szerezni már nagyon régóta vadászom rá ha tudtok segíteni kérem írjatok köszi szépen előre is!
  • MISIKE1992
    sziasztok van egy olyan problémám hogy beletettem a játékban a volvo 9700 as buszt de olyan nagy összegért lehet megvenni hogy nem elérhető az összeg. segitsetek légyszives hol lehet csökkenteni a vásárlási összeget
  • RoR zsozso
    ezt