140239
Euro Truck Simulator
-
#9406 -
#9405 sziasztok honnan lehet letölteni az euro truckot kössz
-
totya4 #9404 Mondjuk érdekes, mert a kormánynál mintha az érzékenység meg a linearitás fel lenne cserélve... :) -
#9403 ha német nyelvű akkor Optionen--->Controller--->Nur Tastatur, ott az a lefele mutató nyíl megnyomod és kiválasztod a kormányod, meg kalibrálod ha arra van szükséged, holtjáték stb -
#9402 bekéne állítani először a játékba is.... -
#9401 Hali!annyit szeretnék kérdezni h bvan Logitech kormányom beállitom h avval működjön a játék és nem működik!!segitég!!thx -
#9400 én nem használok semmi map modot, szerintem semmi értelme sincs, max akkor ha új országok lennének a mapba, de így értelme nincs, pl az eu map 1.3 is egy kretén map -
joshep46 #9399 HÁT EMBEREK ILYET MÉG NEM BA***TAM!! mEGYEK AZ AUTÓPÁLYÁN AZTÁN EGYSZERCSAK ELTŰNIK A BETON ÉS FŰ LESZ HELYETT, A KAMION AKKORÁT PÖRDÜLT MINT VALAMI DODZSEM AUTÓ. EZ SEMMI, AZTÁN MEGYEK TOVÁBB ÉS EGYSZER CSAK KOMOLYAN MONDOM NEM HAZUDOK A KAMION A LEVEGŐBE EMELKEDETT!!!!!!! EZ HALÁL KOMOLY, MENT KB 20 KM-ERT AZT LEZUHANT. SZERINTEM AZ UJ MAP-AL LEHET A GOND. -
kokusz93 #9398 hellósztok!! azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet leszedni a teljes játékot mert nem találom sehol.lécci valaki segitsen ebbe. Előre is köszi
DE LÉCCCI IRJATOK -
#9397 a Qualitrans-cargo -nak mi a betűtipusa? -
landwir #9396 hy all valaki meg tudná mondani melyik országból lehet gabonát szállitani?
-
#9395 am...ehhez a pothozis ugyanugy kell csinálni skint mint a többi kamionhoz/póthoz? -
#9394 cheat money...de beirod a keresöbe hogy cheat és kidobja a forumban lávö össze csites hozászolást -
#9393 köszi ez tetszik...márcsak csinálnom kéne rá Qualitrans-cargo emblémákat :D -
klupyka #9392 megmondaná vki a pénz kódot??? -
Hungi2 #9391 http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=110&Itemid=2 Scania-t szállít, az nem jó? -
#9390 erre valaki nem barkácsolna rá 2darab volvo fh12-t? tökjol nézne ki hogy épp viszel egypár uj gépet valamejik céghez -
Hungi2 #9389 Ha a játékkal kapcsolatban kell segítség, ajánlom a http://users.cwi.hu/ets/ oldalon a Gy.I.K.-et. Ha az sem segít, van fórum is, ahol kultúrált környezetben nagyobb eséllyel kap választ a kérdésére az ember... -
#9388 Tiszta jó volt ez a fórum amíg be nem jött ide az a sok láma, és el nem kezdték egymást fikázni. Utóbbi hetekben már csak a sz@rdobálás meg a lámázás megy... -
joshep46 #9387 Én próbáltam ezt a game.sii fájlal szerkeszteni a game-et, pl esővel és sikerült is, de nem lehet ugyanígy megoldani a dugó, közlekedés problémákat is?? Én kerestem ilyen szót: traffic de nem találtam. -
First Aye #9386 Nekem ez a fórum tartja fenn az érdeklődésemet a játék iránt!
Persza van néhány "okos" emberke. -
McCartman #9385 az egész sg forum csak egy fostalicska. ha érdemben akarsz valamiről társalogni , értelmes emberekkel akkor más helyet kell keresned.
megyek én is. -
#9384 Hát komolyan nem semmi ez a topik nem értem minek van ez már 2 kértem segítséget de semmi csak az idétlen marakodás ebből áll a topic azt nem tudom minek ez a topic akkor -
#9383 Csupán a nevem miatt raktam be. Meg ne csak szöveg legyen,hanem kép is a játékból. Elvégre erről a játékról szól ez a topik. -
#9382 mind1 ugyis érted. -
#9381 elbasztad mer #9377 -
#9380 :D
#9337:Te meg álíccsál magadon traktoros kölyök... -
First Aye #9379 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Csabi.OTTHON-4RCHESP5/Dokumentumok/Euro%20Truck%20Simulator/screenshot/ets_00004.png -
#9378 azon mit röhögni hogy egy elbaszott willi betzes kamiont lefotozol? -
#9377 köcsög vagy , és a fejedre. -
#9376 Na ez itt a fő gond ebben a topikban. Meg még néhány másikban is. Egyből leugatják az embert,nem pedig röhögnének rajta egyet...Vagy azt mondanák,hogy oké vagy hasonló... -
thugya #9375 hali!valaki meg tudná nekem mondtani h a trailert hogy v hova kell beilleszteni?
előre is köszi -
MISIKE1992 #9374 sziasztok van egy olyan problémám hogy beletettem a játékban a volvo 9700 as buszt de olyan nagy összegért lehet megvenni hogy nem elérhető az összeg. segítsetek légyszíves hol lehet csökkenteni a vásárlási összeget -
#9373 Faszavagy, és hova szarjunk? -
totya4 #9372 A feltuningolt kamion teljesítményadatait látom valahol? Amikor az ember újat vesz, akkor ki van írva... -
(Aki nem érti,az nézze meg a felhasználónevem) -
#9370 Gumikacsa az elkövető. :D -
szufy #9369 Hellosztok! nekem nagyon fontos lenne ebbe a játékba valahonnan dreheres pótkocsit szerezni már nagyon régóta vadászom rá ha tudtok segíteni kérem írjatok köszi szépen előre is! -
MISIKE1992 #9368 sziasztok van egy olyan problémám hogy beletettem a játékban a volvo 9700 as buszt de olyan nagy összegért lehet megvenni hogy nem elérhető az összeg. segitsetek légyszives hol lehet csökkenteni a vásárlási összeget
-
#9367 ezt