140239
Euro Truck Simulator
-
Monof #9286 Oks köszi, és gondolom új játékot is kell kezdeni, nem? -
#9285 te kitűnsz a tömegből -
#9284 hüyle vagy csak nem forogsz :D
Nekem jó :P -
#9283 mod mappába kell rakni.Egyszerre csak 1 térkép elhet a játékban! -
#9282 amugy melyiket raktad be? Nem mind1 -
#9281 biztos sok kamcsit raktál be, kevesebbet és akkor biztos müködni fog -
#9280 szar a pót :P
longhaul : Tudom hogy nincs olyan gomb hogy lol :DDDD Megnyomod a gázt és megy is :C -
#9279 És mikor berakom a mod mappába a potot és elinditom a játszot töltés közben kilép.Az miért van?
-
#9278 az melyik gomb? Olyan gomb nincs -
#9277 lol? -
#9276 A gombot kell megnyomni a kamion gyorsításához? Mert egyik percben 50km/s megy, másik percben lassít 14-15-13-12-21-12 km/s van gyorsító mód? -
#9275 igen -
#9274 Lenne egy kérdésem! Miért írja ki a zmodeler, mikor exportálni akarok egy fájlt, hogy kevés a memória, mikor 2x 1GB 800Mhz van a gépemben?? -
frank007 #9273
Hali, nem tudtok esetleg egy tutorial-t a map editorhoz? Hiába mentem el a pályát, nem lehet visszatölteni és futtatni se. Csak az .mbd fájlt kell elmenteni vagy vmi mást is?
-
#9272 tese akarsz csítelni ám :DDD -
#9271 berakod a mod mappába .. abba mi nehéz? -
#9270 Hy. Úgy van mod a kamion gyorsításához? Mert beirtam a GAME.SII file-ba egy fix összeget, és nem annyit ir ki a játékban. Ja és mit kell csinálni a lezárt utak megnyitására? És milyen billentyűty kell megnyomjak ha álmos a soför és nincs alvási lehetőség, se benzinkút csak mittudomén 20km-ént nincs olyan mod kiadva hogy 5km-ént az útszélére pihenőhely? -
#9269 Lenne valaki olyan rendes hogy Felvenne msn-re és elmondaná hogy hogy kell a Potokat és a kamcsikat berakni a játszoba.
[email protected]
Elöre is köszönöm!!! -
#9268 Krone Cool Linert sikerült valakinek begyepálni a gémbe? -
#9267 Az oké!Berakok valami ujj potot a játékba és betöltés közben kilép magátol a windowsba.Az miért van??? -
#9266 magyarosítást honnan tudok leszedni? -
#9265 talán mert tényleg nem jó? -
#9264 Miért van az hogy letöltöm a eu map 3 -mat és mindig azt irja hogy sérült vagy ismeretlen archivum???Már 3* töltötem le és még most sem jo?Miért??? -
First Aye #9263 Én a magyarosítást is a mod mappába raktam!
lehet túl sok mindent raktok be egyszerre és összeakadnak ! -
#9262 mindent a mod mappába kell tenni, a megfelelő könyvtárszerkezettel -
Mack Matyi #9261 Man TGA xxl, kamaz, truck motor hang hogy élethűbb legyen, VOLVO FH16-2008-ETS, meg ilyesmik, és semmi nincs benne a játékban :S -
Monof #9260 Bocsi hogy ha hülyeséget kérdezek, de ezt hová kell rakni? Mert régebbieket betettem a mod mappába és nem ismerte fel!
Köszi előre is! -
max100 #9259 Mi az a több dolog?
Ha "scs" file akkor fel fogja ismerni -
McCartman #9258 a holtjátéko(ka)t , ill . a kormány linearitást (ez mi?) mennyire állítottátok? -
Mack Matyi #9257 de a mod mappába raktam több dolgot, és egyik sem működik :S -
Mack Matyi #9256 Akkor valaki más tudja még ? -
#9255 Ajánlom a Tandem gépeket ;D -
max100 #9254 A mod mappába kell rakni:
Kamionok,Trélerek,és minden mást aminek a kiterjesztése:"scs"
A magyarosítást a játékba ha jól emlékszem a "lang" mappába kell rakni -
#9253 mer a skint nemoda kell .. Most nincs benem annyi erő h leírjam hova rakd :c -
Mack Matyi #9252 Helló!
A mod mappába raktam magyarítást meg skineket, és ez a játékban nem jelenik meg. Kérlek titeket, segítsetek.
Köszi: Mack Matyi -
McCartman #9251 talán nem tudom megnézni a linkben levo képeket és talán azért kérdeztem meg. 'You do not have permission to view this topic' (regisztráció után)
amugy most akarok megismerkedni ezzel a játékkal , visszaolvasgattam , megnéztem a linkeket és huh. annyi 'kiegészítő' van a játékhoz h azt sem tudom mihez nyúljak igy hirtelen.
ti miket raktatok még fel a játék mellé? -
#9250 Talán megkéne nézned a linkben lévő képeket -
#9249 Ugyan az, csak benne van az esőerdő. -
Exodar #9248 thx
-
McCartman #9247 EU map? ez jobb a játékban lévő térképnél?