Sins of a Solar Empire
  • Yag
    Látom más is tolja itt a gémet. Helyes. Nekem ez az első űrstratégiai game ... és meg is tetszett. Mivel nem vagyok jó(még) angolból, lécci azt súgjátok meg nekem hogy a slot problémát hogyan tudom orvosolni ? Egy idő után nem tudok több mindent fejleszteni, építeni mert kiirja hogy nincs több szabad slotom (?) A lakosság a bolygón 1x db vagy x1000 - x milla vagy mi ? kiirta hogy 320 ... ez elég kevés nekem így első hallásra. A bolygó felszínén meg csak úgy hemzsegtek a légköri járművek ... szal ezt nem értettem kristály tisztán ... aztán. A bolygótől és a három bánya aszteroidától nem messze vannak még hasonló kavicsok. Azokat nem lehet felderíteni ? A bolygó körüli hatósugarat valahogy növelni ? Mindenképpen egy másik koloniát kell létrehozni egy másik helyen ?
    Az ellent akkor nyomom le ha abban a rendszerben vagy bolygó körül mindenét lenyomtam ? ... próbálom próbálom de tegnap is kikaptam. Olyan túlerővel gyütt a szomszédból egy idő után (60 jármű) amit már képtelen voltam visszaverni ... pedig "védelmi tornyokat" és parancsnoki cirkálókat is telepítettem-képeztem ... szal kis súgás nem ártana mit érdemes elöbb és mit utóbb képezni. Köszi a többi kistudású láma nevében is :)