Harry Potter 7 ( könyv )

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
letöltötted és megnézted? szerintem nagyon jól sikerült 😊 nemrég kezdtem olvasni én még reménykedem hogy ez az eredeti 😊
D4nY
persze hogy nem áll jogvédelem alatt a egy magyar ember álltal írt regény....

xP

TVelvet
Nekem megvan az eredeti angol könyv legépelve PDFbe...
D4nY
a fényképezõs verzió 100% eredeti, mivel a tvben is bemondták, hogy kilopták, lefotozták és felrakták a netre de már szerencsére letörölték.. (ezt az utcsót persze csak hiszik... 😄DD) másrészt elég sok idõ lenne kb 750db nagyobb mint 800x600 as képet megszerkeszgetni... + harry potteres képeket megcsinálni meg egy borítót is pluszba..

xP

Met
<#eljen><#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zvaragabor
asztarohatt már könyvekkel is lehet agyba fõbe varezolni...nem hivatalos verzió...hamis...fake...maszek változat...pletykák....1 hónappal korábban már a neten terjed....
Komolyan mondom már ez is tiszta olyan, mint a számítógépes játékokkal való warezolás.
Egyébként a Harry Potter engem egyáltalán nem érdekel, régen megnéztem a moziba az elsõ részt, nem nyûgözött le. Második rész már nem is érdekelt. Aztán nemrégen ment a tévében a 2. rész, mondom jól van, jobb mûsor úgy sincs, megnézem. Ettõl sem dobtam el az agyam. Többit már tényleg nem fogom megnézni, nem ragadott magával a harry potter realm. Túl mesés az egész, inkább mese, mint film.

Chaos Anno Domini

BaliBoy
Dedó??? Nem értékelted túl egy kicsit? <#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kuci06
nekem pdf-ben van meg <#gonosz1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

akyyy
szerintem ez nem eredeti... én várnék pár hetet, mrie hivatalosan megjelenik ls egy olyat töltenék le, ami olvashatró, nyomtatható (pdf powa), meg hivatalos...

de mivel utálom egész hp-t, tök dedó az egész ezért mindenki azt csinál amit akar😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GTheo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Praetoriansról töltötted le v honnan? ugyan ez megvan nekem is... ez lehet az eredeti !?! már nem bízok meg egyikben sem 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
De az övé. Bele olvasgattam, nem olyan rossz...Lehet elolvasom 😄

http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&videoid=070618775&adasid=3023

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Pheaper
ha vkit érdekel angolba irjon pm -e-t -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

GTheo
Én találtam neten 3 változatot, az 1ik olyan h le van fotózva a könyv, a másik szöveges, és a harmadik ami vmi magyar kamu változat...(rtl-en fentvan)

vegicsek
Ti nem véletenül Juhász Roland HP-jára gondoltok?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

grizzly21
az milyen gusztustalan már neten olvasni?

egyébként nem kellett volna sztem külön topik, van egy general HP topik az jo erre is.
Én ugy tudom hogy szombaton 24:00 kor jelenik meg angliában, magyarországon tehát pont ugyanekkor azaz vasárnap hajnali 1 kor lehet elõször venni

Hawk06
<#vigyor3>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

kuci06
fent van... <#ravasz1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hawk06
Na minden esetre nem ilyen végre számítottam<#idiota>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Broafka
ebben hal meg a Harry? megveszem! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hawk06
Én most olvasom...kicsit unom a szerelmetes részeket(idétlenkednek) és az esküvõt...<#zavart2>
A könyv természetesen jobb mint a film,de a könyv elovasása után meglehet nézni a filmet is,nagyon jó.
Az viszont szar ha elöbb a könyvet olvasod el(még nem láttad egyáltalán a filmet)és a szereplöket,színhelyeket teljesen másképp képzeled el majd megnézed a filmet és egy nagyot csalódsz...hogy te jobban elképzeelted stb.Már jártam így.Szerencsére a HP-be egyszer a filmet,a Bölcsek kövét láttam,megtetszett és akkor kezdtem olvasni ugyanazt a részt könyvben,majd a kettös részét könyvben és utána megnéztem a ugyanazt filmben és így tovább.A szereplöket pedig olvasás közben is úgy képzeltem el ahogy a film elsõ részében láttam,így szuper volt.Ha könyvben olvasod mindent jobban megértesz,részletes leírások stb.A film csak a lényeget és a nagyon fontos cselekedeteket mutassa,valahogy olyan mint egy tartalom.De a film is nagyon jó.

TV-ben láttam ma, hogy júl 21.én jön ki angliában, de valami nyomda vagy postahiba miatt 1 hónappal ezelõtt kiküldtek vagy 1200 db könyvet, így elképzelhetõ, hogy fent van neten egy kalózmásolat.

Seth
úgy tudom hogy ez kamu

PSN ID.: Beegabor

fsgh
én ugy tudom Angolul 21.-én jelenik meg!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kinnvan már a 7 neten

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek halnak meg: hedvig, piton, colin, féregfark, voldemort, lupin, rémszem, tonks
befejezés: Harry nek és Gini nek lesz 2 gyereke Lily és James, és au utolso modnat az hogy 19 év mulva harry már nemis érezte azt a sebhelyet

GTheo
Ma éjjel jött ki angolul a könyv, magyarul februárban fog kijönni, de neten remélem hamarabb is fent lesz... Anno a 6 is fent vlt mielõtt ki jött volna.
Nektek mi a véleményetek a HP könyvekrõl?
Könyv jobb v a film? [ sztem alap h a könyv jobb 😄 ]
Ki mit vár befejezésnek? 😛

← ElőzőOldal 5 / 5