Harry Potter 7 ( könyv )
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Köcc GáBris!!!!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
amu meg egyet értek...
h a fordító átolvasná kis hibajavítás és már ki is lehetne adni... 😄
nem gond h én is felveszlek msnre?
mert nekem is kéne az a pdf fájl
elöre is kösz😊
fájl/exportálás/exportálás pdf-be
vagy fájl/exportálás pdf-be 😊
így talán jobban megtalálható 😊
BáBris89. A wordben lennie kell olyannak, hogy exportálás pdf-be. Akkor elmeni. El tudnád nekem küldeni, ami megvan?
[email protected] elõre is nagyon köszönöm!
Luthine
kurva életbe hogy ebbe a kurva országba semmit nem lehet ingyen
most meghuza mágát aztán felteszi egybe az egészet
vagy valaki megint kezdje el forditani a 21.fejezetõl
nekem semmilyen kliens nincs telepítve...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Néztem az összes hp7 nemhivatalos fordításos oldalt, de mindet törölték. Tényleg elég alapossan átkutatják a netet. lehet hogy a narod-os csávót is elkapták.
attol hogy megköszönitek még nem lesz ujabb rész
ez nem vilgos?????
kész vége van
Tegnap nem voltam gépközelben, és látom, hogy van új fordítás.
Ez nagyon király!!!
Ha valaki talál ilyeneket, akkor azt pls linkelje be.
bubu13, nekd pedíg 1000hála.
Józsi
de ez nem az egész fejezet, ugye?
millió hála a + fordításért
Ezer hála ezért a plusz fejezetért köszönöm bárki is volt hogy elolvashattam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#puszi>#puszi><#love11>#love11>
egyébént, mndig a legfisebbet linkeed be?
ha vki tud mindig vmi frissebbet az jó lenne ha belinkelné
elõre is thx
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Heló szia remélem hogy vagy
egyébként tegnap ez fenn volt csak jelszvasan
valaki lehet feltörte
de ha igy jönnek a fejezetek az se rossz
de még jobb lenne emgvárni a teljesent és hirtelen lerántani mert akkor nem thtenke semmit
amugy meg hogy figyelik a netet azzal nem érdemes foglakozni
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
EEE 1899
Szerintem.
Menjenek a francba, h nem lehet egyidõben megjelentetni minden nyelven, nekem megvan mind az összes Potter-könyv.
És igen, a 6.-t is elõször egy házi fordításban olvastam, ahol még a magyar forma helyett "" "" közé volt téve a párbeszéd. Aztán megvettem a könyvet. Ha az angol helyett a magyart adták volna ki akkor éjszaka, lehet, h elmentem volna. Az angolt nem vágom..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
de ha már nincsenek is forditások folyamatos frissitéssel, egy két hét mulva meglesz az egész, és szinte biztos vagyok benne hogy le lehet majd akkor szedni egybe(torrent foleg de máshol is)!
ugyhogy fel a fejjel, addig csiszoljátok e nyelvtudásotok az angol verzion!!
Ezt nem hiszem el!!!