Harry Potter 7 ( könyv )

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gábris az eddigieket nem te csináltad,vagy igen?
inter94
nekem ezen a linken nem megy a letöltés plz aki letöltötte az vegyen fel msn-en és küldje át.MSN:[email protected]

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

brodix
Ez a 22 fejezetes naon zsíros!!!!!!!
Köcc GáBris!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

kellene is, olyan hülyeség, hogy februárig elhúzzák. Aztán meg a magyar kiadó hõbörög, mert mindenki hamarabb szeretné elolvasni... persze, a rajongók megvárhatnák... persze.. meg. De ki teszi meg😊 ^^
22. fejezetig itt van ingyenes háttértároló szal nem baj ha dobáljátok a linket 😄 http://www.speedyshare.com/676865757.html
remélem sikerül 😉
amu meg egyet értek...
h a fordító átolvasná kis hibajavítás és már ki is lehetne adni... 😄
Remélem sikerül. Annyira jól csinálta 😊 Szerintem üti a hivatalos színvonalát!
felajánlottam, hogy tegye fel az oldalamra (Narod), de azt mondta hogy keres valami egoldást. úgyhogy szerntem hamarossan lesz valami. addig nézzétek a torrent oldlaakat. hátha felkerülnek.
felvettelek ^^
msn-em is [email protected] 😊
sziasztok
nem gond h én is felveszlek msnre?
mert nekem is kéne az a pdf fájl
elöre is kösz😊
hallod add meg msned azt ott dumáljunk oks? mer én ezt nem tom megcsinálni XD átküldöm neked docba te meg csináld meg nekem lécc pdfbe oks? [email protected]
Nah, pontosabban
fájl/exportálás/exportálás pdf-be
vagy fájl/exportálás pdf-be 😊

így talán jobban megtalálható 😊
Sziasztok!
BáBris89. A wordben lennie kell olyannak, hogy exportálás pdf-be. Akkor elmeni. El tudnád nekem küldeni, ami megvan?
[email protected] elõre is nagyon köszönöm!

Luthine
megvan 22ig decsak word docba én pdfet akarok belõle, vki segítsen és utána odadom bárkinek
elkapják és mi van...
kurva életbe hogy ebbe a kurva országba semmit nem lehet ingyen

most meghuza mágát aztán felteszi egybe az egészet

vagy valaki megint kezdje el forditani a 21.fejezetõl
de ez a huszadik fejezet vége.
egyéb p2p oldalakon nincs fent????
nekem semmilyen kliens nincs telepítve...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

BAZZ!
Néztem az összes hp7 nemhivatalos fordításos oldalt, de mindet törölték. Tényleg elég alapossan átkutatják a netet. lehet hogy a narod-os csávót is elkapták.
jol van ne ugráljatok már!!!!
attol hogy megköszönitek még nem lesz ujabb rész
ez nem vilgos?????

kész vége van
Csá!
Tegnap nem voltam gépközelben, és látom, hogy van új fordítás.
Ez nagyon király!!!
Ha valaki talál ilyeneket, akkor azt pls linkelje be.
bubu13, nekd pedíg 1000hála.
arnyek1000
Nem nem nagyon van csak az a gáz hogy az angolul 1000 helyen fent van csak a magyar fordítások vannak levéve.

senki nem tud vmi linket ahol frissül a fordítás???
ui.:csak azért kéne mert nem lehet másolni
Légyszives rakjatok fel egy txt verziót! A telefonomhoz kéne, mert csak a txt-t tudja olvasni.Elõre is köszi.
Józsi
köszi a fordítást!!!!!!!!!
de ez nem az egész fejezet, ugye?
fúúúú
millió hála a + fordításért
ez a forditás frissülni fog?
köszi a fordítást!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezer hála ezért a plusz fejezetért köszönöm bárki is volt hogy elolvashattam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#puszi><#love11>
az a folytatás amit bubu belinkelt szokott frissülni?
az a folytatás amit bubu belinkelt szokott frissülni?
arnyek1000
Akkor ugorj neki bátran ujra😊

az folytatás folyamatosan frissül?
tiszta pipa vagyok lefoditottam a 30. fejezetig és felakartam rakni a netre és töröltem véltelenül:@<#gunyos1><#gonosz2><#duma><#boxer>
bubu13
MIvel megyek nyaralni ma ugyhogy már nem linkelem be a legfrisebbbet

EEE 1899

de amit belinkeltél az nem a teljes 20. fejezet.
egyébént, mndig a legfisebbet linkeed be?
aki linkelt annak 1000 hála
ha vki tud mindig vmi frissebbet az jó lenne ha belinkelné
elõre is thx
GTheo
Így van 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hegeace
köszi szépen 😉 Amíg linkeled õket amikor jön új addig nekem tényleg mind1 😊

Heló szia remélem hogy vagy

mindegy honnan van
egyébként tegnap ez fenn volt csak jelszvasan
valaki lehet feltörte

de ha igy jönnek a fejezetek az se rossz
de még jobb lenne emgvárni a teljesent és hirtelen lerántani mert akkor nem thtenke semmit

amugy meg hogy figyelik a netet azzal nem érdemes foglakozni
GTheo
honnan van ez ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ha a narod-os oldalról beszéltek, akkor azért tünt el, mert a kiadó perelni akar minden nem hivatalos fordítót. és most az állam átkutatja a netet ilyenek után. Narodos fordító biztosított róla, hogy dolgozik az ügyön.
bubu13
GTheo
Alapból úgy nyomtatták h full sötétség a gyárban, az íron kívül (szinte) senki sem tudta hogy mi a vége, ezért nem tudták elõbb elkezdeni fordítani...1 ember elszólja magát és vége !
Szerintem.

Ha majd le tudjátok valahonnan az egészet szedni, akkor pls küldjétek el a címet ide: [email protected]
én az életben nem használtam még sose warezra p2p megoldást, de ezért lehet, h telepíteni fogok valamit..
Menjenek a francba, h nem lehet egyidõben megjelentetni minden nyelven, nekem megvan mind az összes Potter-könyv.
És igen, a 6.-t is elõször egy házi fordításban olvastam, ahol még a magyar forma helyett "" "" közé volt téve a párbeszéd. Aztán megvettem a könyvet. Ha az angol helyett a magyart adták volna ki akkor éjszaka, lehet, h elmentem volna. Az angolt nem vágom..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

jax
Errõl van szó...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ne bánkodjatok sztem hogy törölték!én is sajnálom mert tetszett meg minden és aki kevésbé tud angolul annak még jobb volt
de ha már nincsenek is forditások folyamatos frissitéssel, egy két hét mulva meglesz az egész, és szinte biztos vagyok benne hogy le lehet majd akkor szedni egybe(torrent foleg de máshol is)!
ugyhogy fel a fejjel, addig csiszoljátok e nyelvtudásotok az angol verzion!!
A rohadt életbe!!!
Ezt nem hiszem el!!!
Oldal 1 / 5Következő →