228
Harry Potter and the Deathly Hallows
  • Palinko
    letöltötted és megnézted? szerintem nagyon jól sikerült :) nemrég kezdtem olvasni én még reménykedem hogy ez az eredeti :)
  • D4nY
    persze hogy nem áll jogvédelem alatt a egy magyar ember álltal írt regény....
  • Palinko
    magyar hp 7 könyv, nem írta benne,hogy jogvédelem alatt ál, szóval nem követek el bűncselekményt!
  • TVelvet
    Nekem megvan az eredeti angol könyv legépelve PDFbe...
  • D4nY
    a fényképezős verzió 100% eredeti, mivel a tvben is bemondták, hogy kilopták, lefotozták és felrakták a netre de már szerencsére letörölték.. (ezt az utcsót persze csak hiszik... :DDD) másrészt elég sok idő lenne kb 750db nagyobb mint 800x600 as képet megszerkeszgetni... + harry potteres képeket megcsinálni meg egy borítót is pluszba..
  • Met
  • zvaragabor
    asztarohatt már könyvekkel is lehet agyba főbe varezolni...nem hivatalos verzió...hamis...fake...maszek változat...pletykák....1 hónappal korábban már a neten terjed....
    Komolyan mondom már ez is tiszta olyan, mint a számítógépes játékokkal való warezolás.
    Egyébként a Harry Potter engem egyáltalán nem érdekel, régen megnéztem a moziba az első részt, nem nyűgözött le. Második rész már nem is érdekelt. Aztán nemrégen ment a tévében a 2. rész, mondom jól van, jobb műsor úgy sincs, megnézem. Ettől sem dobtam el az agyam. Többit már tényleg nem fogom megnézni, nem ragadott magával a harry potter realm. Túl mesés az egész, inkább mese, mint film.
  • BaliBoy
    Dedó??? Nem értékelted túl egy kicsit?
  • kuci06
    nekem pdf-ben van meg
  • akyyy
    szerintem ez nem eredeti... én várnék pár hetet, mrie hivatalosan megjelenik ls egy olyat töltenék le, ami olvashatró, nyomtatható (pdf powa), meg hivatalos...

de mivel utálom egész hp-t, tök dedó az egész ezért mindenki azt csinál amit akar:D
  • GTheo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Praetoriansról töltötted le v honnan? ugyan ez megvan nekem is... ez lehet az eredeti !?! már nem bízok meg egyikben sem :D
  • GTheo
    De az övé. Bele olvasgattam, nem olyan rossz...Lehet elolvasom :D

http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&videoid=070618775&adasid=3023
  • Pheaper
    ha vkit érdekel angolba irjon pm -e-t -.-
  • Pheaper
    hm :-)
  • GTheo
    Én találtam neten 3 változatot, az 1ik olyan h le van fotózva a könyv, a másik szöveges, és a harmadik ami vmi magyar kamu változat...(rtl-en fentvan)
  • vegicsek
    Ti nem véletenül Juhász Roland HP-jára gondoltok?
  • grizzly21
    az milyen gusztustalan már neten olvasni?

egyébként nem kellett volna sztem külön topik, van egy general HP topik az jo erre is.
    Én ugy tudom hogy szombaton 24:00 kor jelenik meg angliában, magyarországon tehát pont ugyanekkor azaz vasárnap hajnali 1 kor lehet először venni
  • Hawk06
  • kuci06
    fent van...
  • Hawk06
    Na minden esetre nem ilyen végre számítottam
  • Broafka
    ebben hal meg a Harry? megveszem! :D
  • Hawk06
    Én most olvasom...kicsit unom a szerelmetes részeket(idétlenkednek) és az esküvőt...
    A könyv természetesen jobb mint a film,de a könyv elovasása után meglehet nézni a filmet is,nagyon jó.
    Az viszont szar ha elöbb a könyvet olvasod el(még nem láttad egyáltalán a filmet)és a szereplöket,színhelyeket teljesen másképp képzeled el majd megnézed a filmet és egy nagyot csalódsz...hogy te jobban elképzeelted stb.Már jártam így.Szerencsére a HP-be egyszer a filmet,a Bölcsek kövét láttam,megtetszett és akkor kezdtem olvasni ugyanazt a részt könyvben,majd a kettös részét könyvben és utána megnéztem a ugyanazt filmben és így tovább.A szereplöket pedig olvasás közben is úgy képzeltem el ahogy a film első részében láttam,így szuper volt.Ha könyvben olvasod mindent jobban megértesz,részletes leírások stb.A film csak a lényeget és a nagyon fontos cselekedeteket mutassa,valahogy olyan mint egy tartalom.De a film is nagyon jó.
  • zero_cool51
    TV-ben láttam ma, hogy júl 21.én jön ki angliában, de valami nyomda vagy postahiba miatt 1 hónappal ezelőtt kiküldtek vagy 1200 db könyvet, így elképzelhető, hogy fent van neten egy kalózmásolat.
  • Seth
    úgy tudom hogy ez kamu
  • fsgh
    én ugy tudom Angolul 21.-én jelenik meg!
  • Dave0092
    Kinnvan már a 7 neten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek halnak meg: hedvig, piton, colin, féregfark, voldemort, lupin, rémszem, tonks
    befejezés: Harry nek és Gini nek lesz 2 gyereke Lily és James, és au utolso modnat az hogy 19 év mulva harry már nemis érezte azt a sebhelyet
  • GTheo
    Ma éjjel jött ki angolul a könyv, magyarul februárban fog kijönni, de neten remélem hamarabb is fent lesz... Anno a 6 is fent vlt mielőtt ki jött volna.
    Nektek mi a véleményetek a HP könyvekről?
    Könyv jobb v a film? [ sztem alap h a könyv jobb :D ]
    Ki mit vár befejezésnek? :P