228
Harry Potter and the Deathly Hallows
-
#27 letöltötted és megnézted? szerintem nagyon jól sikerült :) nemrég kezdtem olvasni én még reménykedem hogy ez az eredeti :) -
#26 persze hogy nem áll jogvédelem alatt a egy magyar ember álltal írt regény.... -
#25 magyar hp 7 könyv, nem írta benne,hogy jogvédelem alatt ál, szóval nem követek el bűncselekményt! -
#24 Nekem megvan az eredeti angol könyv legépelve PDFbe... -
#23 a fényképezős verzió 100% eredeti, mivel a tvben is bemondták, hogy kilopták, lefotozták és felrakták a netre de már szerencsére letörölték.. (ezt az utcsót persze csak hiszik... :DDD) másrészt elég sok idő lenne kb 750db nagyobb mint 800x600 as képet megszerkeszgetni... + harry potteres képeket megcsinálni meg egy borítót is pluszba.. -
#22 -
#21 asztarohatt már könyvekkel is lehet agyba főbe varezolni...nem hivatalos verzió...hamis...fake...maszek változat...pletykák....1 hónappal korábban már a neten terjed....
Komolyan mondom már ez is tiszta olyan, mint a számítógépes játékokkal való warezolás.
Egyébként a Harry Potter engem egyáltalán nem érdekel, régen megnéztem a moziba az első részt, nem nyűgözött le. Második rész már nem is érdekelt. Aztán nemrégen ment a tévében a 2. rész, mondom jól van, jobb műsor úgy sincs, megnézem. Ettől sem dobtam el az agyam. Többit már tényleg nem fogom megnézni, nem ragadott magával a harry potter realm. Túl mesés az egész, inkább mese, mint film. -
#20 Dedó??? Nem értékelted túl egy kicsit? -
#19 nekem pdf-ben van meg -
#18 szerintem ez nem eredeti... én várnék pár hetet, mrie hivatalosan megjelenik ls egy olyat töltenék le, ami olvashatró, nyomtatható (pdf powa), meg hivatalos...
de mivel utálom egész hp-t, tök dedó az egész ezért mindenki azt csinál amit akar:D -
#17 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Praetoriansról töltötted le v honnan? ugyan ez megvan nekem is... ez lehet az eredeti !?! már nem bízok meg egyikben sem :D -
#16 De az övé. Bele olvasgattam, nem olyan rossz...Lehet elolvasom :D
http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&videoid=070618775&adasid=3023
-
#15 ha vkit érdekel angolba irjon pm -e-t -.- -
#14 hm :-) -
#13 Én találtam neten 3 változatot, az 1ik olyan h le van fotózva a könyv, a másik szöveges, és a harmadik ami vmi magyar kamu változat...(rtl-en fentvan) -
#12 Ti nem véletenül Juhász Roland HP-jára gondoltok? -
#11 az milyen gusztustalan már neten olvasni?
egyébként nem kellett volna sztem külön topik, van egy general HP topik az jo erre is.
Én ugy tudom hogy szombaton 24:00 kor jelenik meg angliában, magyarországon tehát pont ugyanekkor azaz vasárnap hajnali 1 kor lehet először venni -
#10 -
#9 fent van...
-
#8 Na minden esetre nem ilyen végre számítottam -
#7 ebben hal meg a Harry? megveszem! :D -
#6 Én most olvasom...kicsit unom a szerelmetes részeket(idétlenkednek) és az esküvőt...
A könyv természetesen jobb mint a film,de a könyv elovasása után meglehet nézni a filmet is,nagyon jó.
Az viszont szar ha elöbb a könyvet olvasod el(még nem láttad egyáltalán a filmet)és a szereplöket,színhelyeket teljesen másképp képzeled el majd megnézed a filmet és egy nagyot csalódsz...hogy te jobban elképzeelted stb.Már jártam így.Szerencsére a HP-be egyszer a filmet,a Bölcsek kövét láttam,megtetszett és akkor kezdtem olvasni ugyanazt a részt könyvben,majd a kettös részét könyvben és utána megnéztem a ugyanazt filmben és így tovább.A szereplöket pedig olvasás közben is úgy képzeltem el ahogy a film első részében láttam,így szuper volt.Ha könyvben olvasod mindent jobban megértesz,részletes leírások stb.A film csak a lényeget és a nagyon fontos cselekedeteket mutassa,valahogy olyan mint egy tartalom.De a film is nagyon jó. -
zero_cool51 #5 TV-ben láttam ma, hogy júl 21.én jön ki angliában, de valami nyomda vagy postahiba miatt 1 hónappal ezelőtt kiküldtek vagy 1200 db könyvet, így elképzelhető, hogy fent van neten egy kalózmásolat. -
#4 úgy tudom hogy ez kamu -
#3 én ugy tudom Angolul 21.-én jelenik meg! -
Dave0092 #2 Kinnvan már a 7 neten
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek halnak meg: hedvig, piton, colin, féregfark, voldemort, lupin, rémszem, tonks
befejezés: Harry nek és Gini nek lesz 2 gyereke Lily és James, és au utolso modnat az hogy 19 év mulva harry már nemis érezte azt a sebhelyet -
#1 Ma éjjel jött ki angolul a könyv, magyarul februárban fog kijönni, de neten remélem hamarabb is fent lesz... Anno a 6 is fent vlt mielőtt ki jött volna.
Nektek mi a véleményetek a HP könyvekről?
Könyv jobb v a film? [ sztem alap h a könyv jobb :D ]
Ki mit vár befejezésnek? :P