Harry Potter 7 ( könyv )

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne értsd felre a helyzetet en tisztelem becsülöm erte h forditja a sajat szabad idejeben csak hatud vlami rendszert vigyen bele h tudjuk mikorra varhatjuk a folytatast
HiPPoNaX
Nyugi mar, egy ember nem keveset aldoz a szabadidejebol egy olyan regeny leforditasara, ami hivatalosan csak februarban jelenik meg magyar nyelven, ti pedig nem birtok varni par napot. Ha ennyire raertek rinyalni, miert nem tesztek is valamit a forditas erdekeben, szabadidotok ugy is van boven... Ja, hogy nem tudtok angolul? Akkor meg milyen jogon surgetitek?

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

hat jah. Nem tud valaki 1 linket ahol fent van teljesben? vagy ahol mar elörebb jarnak? aki tud linket lökjön mar legyszi elöre is kösz
brodix
FENE!!!
Nem akarja fordítani!
És még csak azt sem írja ki,hogy kb mikorra lesz meg.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Azért nem vagy te egy kicsit pofátlan? Tudod mennyi energiabefektetésbe kerül ennyi anyagot lefordítani (én igen, mert szoktam ... igaz, én csak sorozatrészeket)??

csak belinkelem ide h ne keljen olyan sokat gorgetnem(nünk) olyan sokat HP7 MAGYARUL
brodix
HI!
Nem tudja senki,hogy mikor lesz frissítés a narodoson?
Mert warlock nem írja ki,hogy mikor lesz.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
azt csak akkor szokta kiírni,ha nincs netkapcsolat,vagy ha nincs olyan lap,amit beírsz.

Tudom, és az Acrobat reader fent is van a gépemen. tegnap este még megnyitotta, ma reggel viszont azt írja ki, hogy a lap nem jeleníthetõ meg.
brodix
a "bemutatkozás,, 3. sorában ki is van írva,hogy mit kell letölteni,de be is linkelem: KATT

A narodosat csak nekem nem yitja meg, vagy másnak sem?b
tudom ne ertse senki felre en csak a lelkesedesemet fejeztem ki le a kalappal a fordito elott es köszönöm neki h forditja!!!! KÖSZI!!!!
brodix
ops.
nagyon jól fordít.
ezt akartam

brodix
na ja .
én is.
de nem panaszodhatok,mert nagyon l fordít.
kiteszi szívét-lelkét.(vagy hogy a francba van ez a kifejezés.)

tök mind1 de kivancsi vagyok meg unatkozok es nem tok angolul es szeretnem a folytatast olvasni!!
a narodosok egy személy.

BUDA > miskolc.

hello mindenki amugy narodosok csinalhatnak gyorsabban mert mar kivancsi vagyok mi a folytatas nem akarom oket baszogatni csak mar kuravara kivancsi vagyok!!! plss siessetek
brodix
ops😄

HiPPoNaX
mivel a darkartson csak a fejezetek osszefoglalasa talalhato meg, ezert nem meglepo, hogy joval kevesbe kidolgozott...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

brodix
a narodos sokkal jobban van írva.
a darkartsos-ban nincs semmi párpeszéd.
Meg szerintem hiányos.

GTheo
darkarts.hu-n fentvan végig a 7, narodos 269nél van.

#106: sajna nem tudom 😞 keress rá guglin h narod hp7 szerintem 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nem tudja valaki a lent említett narod-os fordító e-mail címét, vagy melyik forumba ír?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Twetr0x
Ma olvastam ki, Qrvajó könyv. Nagyon jól ki lett találva. Fordításba belenéztem, nagyon király, ugyanezt a címet találtam ki én is!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

brodix
HI!
Az elõoldalon utal a fordító egy fórumra.
Nem lehet,hogy erre utal?

amúgy az eredeti Harry is nagyon jó, de még csak 200 oldal van csak kész
😞 😞 😞
g* izgalmas pont most...siess fordító 😄 😄

Amúgy 1000 köszi a fordításért!
Ha ezt a fórumot olvassa a kedves narod-os fordító,akkor kérem ki ne hagyja a 14. fejezetet, vagy ha igen írja le honnan lehet leszedni!!!!
Nah elolvastam a magyar HP 7 verziót.
Rowling csak jelenthet a magyar változat írójának !
Ha tudnám ki az, küldenék neki 1 kis tiszteletdíjat is...
K* jó a könyv, nem bírtam letenni.
Most lássuk az eredetit, a narod.ru jóvoltából 😄 😄

Maximális titszelet a hp7magyar.narod.ru fordítónak.. Messze a leg igényesebb ferdítés amivel találkoztam. Szerintem bõven hozza a korábbi hp könyvek hangulatát.. Lelkesen várom az újabb epizódokat!
eclipse05
nekem is..XD

blUue waTerpIpe

neekem meg van az angol kiadás
GTheo
Jó lehet én nmvágom annyira az angolt...De ebben a hpban is van pár elég furcsa szó, hps kifejezések angolul :S

darkarts.hu <- itt vannak összefoglalva a fejezetek, a rendes fordítás jobb ami #95ben és #85ben van de a darkartsos elõbb van.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bocsi ha már volt Harry Potter 7 MAGYARUL!!!!

Dzsini
14 évesen lett meg a középfokúm, addigra a Gyûrûk Urát párszor már kiolvastam angolul...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hoppá, nagyjából egyidõsek vagyunk, tegnap este végeztem az olvasásával 😄. Ezt elcseszted. (egyébként meg ha nem érted, akkor tényleg szótár, hogy akarsz máshogy szavakat tanulni? amúgysem egy nehéz nyelvezetû valami, egyedül az ilyen hülyeségektõl másztam a falra pl. hogy elm - szil; heather - hanga stb.)

akkor elõkapod szépen a szótárt és átrágod magad rajta. Mit gondolsz, hogy fogsz megtanulni angolul? Annál jobb tanulási lehetõség nincs is, mint hogy a hozzád közel álló könyvön átrágod magad.

grizzly21
jo nem vitatkozom, ahogy gondolod😊

GTheo
Bocs h 15 évesen nem tudok perfektül angolul.... Gondolom te 15 éves korodban már felsõfokúd volt és értettél mindent, úgy meg nem akarom elolvasni h nem értek mindent...

grizzly21
ajj, szerencsétlenek, nemhogy megtanulnátok angolul.

GTheo
Ez az oldal jó, én innen töltöm ;] csak lenne már fent több 😄

www.darkarts.hu <- itt 11 fejezetig fentvan, de csak bõ leírás a fejezetrõl...:S

zeli
Hát az elsõ hármat õ fordította, de a 4.-et és az 5.-et bevállatlák mások, õ meg elkezdte a hatodikat. De eléggé sokat kell véárnunk, mert ezek a fejezetek kétszer hoszabbak, mint az elõzõek.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sziasztok! aki akar fordítani magyarra az küldjön egy privit és azt is h meik fejezetet akarja lefordítani!

eclipse05
http://hp7magyar.narod.ru/ itt folyamatosan forditják! itt már 6fejezet van , naponta frissitik,töbször is.jo olvasást!

blUue waTerpIpe

GTheo
Elolvasva (Y) 😄
Várjuk a folytatást 😛

Palinko
és fordítja tovább az illetõ? érdemes lesz elkezdeni,vagy nem?
ITT pedig az eredeti angol változat...
Az elsõ három fejezet pdf-ben magyarul.. ITT
eclipse05
link pls! nekem is 😄

blUue waTerpIpe

TVelvet
show me!
Hegeace
Linket !!! 😊

Heló szia remélem hogy vagy