228
Harry Potter and the Deathly Hallows
  • 1010
    mindegy honnan van
    egyébként tegnap ez fenn volt csak jelszvasan
    valaki lehet feltörte

de ha igy jönnek a fejezetek az se rossz
    de még jobb lenne emgvárni a teljesent és hirtelen lerántani mert akkor nem thtenke semmit

amugy meg hogy figyelik a netet azzal nem érdemes foglakozni
  • GTheo
    honnan van ez ?
  • tt1991
    Ha a narod-os oldalról beszéltek, akkor azért tünt el, mert a kiadó perelni akar minden nem hivatalos fordítót. és most az állam átkutatja a netet ilyenek után. Narodos fordító biztosított róla, hogy dolgozik az ügyön.
  • bubu13
    Itt egy kis folytatás
  • GTheo
    Alapból úgy nyomtatták h full sötétség a gyárban, az íron kívül (szinte) senki sem tudta hogy mi a vége, ezért nem tudták előbb elkezdeni fordítani...1 ember elszólja magát és vége !
    Szerintem.
  • palocsi
    Ha majd le tudjátok valahonnan az egészet szedni, akkor pls küldjétek el a címet ide: [email protected]
  • HUmanEmber41st
    én az életben nem használtam még sose warezra p2p megoldást, de ezért lehet, h telepíteni fogok valamit..
    Menjenek a francba, h nem lehet egyidőben megjelentetni minden nyelven, nekem megvan mind az összes Potter-könyv.
    És igen, a 6.-t is először egy házi fordításban olvastam, ahol még a magyar forma helyett "" "" közé volt téve a párbeszéd. Aztán megvettem a könyvet. Ha az angol helyett a magyart adták volna ki akkor éjszaka, lehet, h elmentem volna. Az angolt nem vágom..
  • jax
    Erről van szó...
  • arbiter
    ne bánkodjatok sztem hogy törölték!én is sajnálom mert tetszett meg minden és aki kevésbé tud angolul annak még jobb volt
    de ha már nincsenek is forditások folyamatos frissitéssel, egy két hét mulva meglesz az egész, és szinte biztos vagyok benne hogy le lehet majd akkor szedni egybe(torrent foleg de máshol is)!
    ugyhogy fel a fejjel, addig csiszoljátok e nyelvtudásotok az angol verzion!!
  • palocsi
    A rohadt életbe!!!
    Ezt nem hiszem el!!!
  • FZoleee
    Törölték. Pech... :P
  • palocsi
    Eltűnt a weboldal!!!!!
    Nincs fenn a neten a hp oldala!!!
  • Gabe1994
    sztem mindig csak a legújabbn lefordított fejezetet rakja fel, mert mostmár tud neki szólni minden olvasója, ha lemaradt
  • Gabe1994
    Nem, de ezek az e-mailok azoknak szólnak, akik rájönnek a jelszóra
  • 1010
    valóvban a mai nak 128 kilo byte az az elötti meg 1.6mega
  • palocsi
    Tök mindegy!
    Mindenki csak hp-t akarja olvasni.
  • HiPPoNaX
    Egylaltalan elolvasta azt valaki, hogy a narodos oldalon fent levo pdf file a meretebol adodoan nem lehet a hp7 eddigi kb 20 fejezetenek forditasa? Eleg felesleges torogetni...
  • palocsi
    Csákány!
    Brodix, nem mondanál egy helyet amiről le lehet tölteni azokat a kódtörőket(crackerek)?
  • brodix
    én már ideje azokkal próbálkozom(crackerekkel)
  • 1010
    mivel a jelszót nem lehet betenni
    mindeki kezdjen keresni a neten pdf unlocker meg password unlocker
    progikat és azt tegye ide be
    az ég törvényes is ha csak a rogi linkját teszitek ide
  • Palinko
    és szerintetek tényleg azért jelszavazta,hogy aztán mindenkinek elküldje mailben?
  • Gabe1994
    [email protected]
  • Gabe1994
    Én is kérnék egy jelszót, ha vki rájön, meg én is keresem.
  • Tirian
    Nem tudjátok melyik az a fórum amit Willow mindig emlegetett az oldalán?
    (Talán ott nagyobb szerencsével jutnánk jelszóhoz mint itt,nem igaz?)
  • arnyek1000
    Jelszót kitül hol lehet kérni????
  • HiPPoNaX
    amugy a narodon fent levo file 124kbyte meretu, azt hiaba tori fel valaki, sok erdemi informaciot nem valoszinu, hogy kiszed belole, mivel mar az elozo verzio is masfel megabyte feletti volt...
  • palocsi
    Császtok!
    Kérdés: még mindíg senkinek sincs meg a jelszó?
    Na Ez szívás.
    Ha valaki tudja, pls küldje el erre a címre: [email protected]
  • Tabaren
    [email protected]
  • Tabaren
    én is szeretném willow fordítását szóval ha lesz valaki nekem is küldje el
  • palocsi
    Csá mindenkinek.
    Ha tudtok akkor pls küldjetek pw-t mert engem is nagyon érdekel.
    Sztem ez az eddigi legjobb könyv.
    THX előre is.
  • Ronny
    elég szánalmas, hogy fél évig készül a hivatalos fordítás...
  • Padawan88
    Csá Mindenkinek!
    Először is megköszönném eddigi fáradságos munkáját a narod-os fordítónak (Nagy THX),másodszor a kiadónak üzenném azt, hogy aki itt elolvassa a könyvet az később 1000% hogy meg fogja venni, mert érdekli Harry története és azt is elolvassa.Az internetes fordítást csak azért olvassa hogy ő is a hivatalos megjelenés után el tudja olvasni ne csak a b*zi angolok + amerikaiak.
    U.I.: az a baj h nem velem b*sznak ki ezzel hanem az olyanokkal mint az öcsém akinek nincs középfokúja angolból, és majdnem elsírta magát mikor azt mondtam h nem tudok leszedni több részt.szóval ha tud valaki jelszót akkor én is megköszönném ha elküldené [email protected] Köszi
  • sojika
    helo! én is nagyon szerettem Willow fordítását! és én is meg szeretném kérni azt akinek sikerül elkérni tőle a jelszót vagy sikerül kitalálnia az írja meg nekem! Címem: [email protected] nagyon köszi!
  • Spaceghost
    Kellemetlen ez így :D Majd úgyis lesz erre megoldás
  • nyamiag #153
    pár nap és már lehet is tölteni -.-
  • Manoboy
    Hali all!

Na hát a véleményem a magyar kiadóról, hogy kapják be.
    Miért nem képesek az angollal egyszerre kiadni vagy csinálták volna azt, hogy elkészítik a fordítást és ha nagyot akarnak kaszálni kiadják az angol könyvet és utána meglepetés szerűen augusztusban a magyart és kész.

Én pl ígyis ugyis megveszem a könyvet de szerettem volna már most elolvasni és Willow fordítása nagyon jó szerintem.

Szóval ha bárki tud pass-t vagy lementi az könyvet akkor passzolja legyen szíves tovább. Köszi :\
  • palocsi
    csá.
    Palocsi vagyok.
    Willow, én szaratném tovább olvasni a hp úgyhogy pls add meg a pw.
    Kérlek, nagyon fontos. Ha valaki el tudná küldeni azt meghálálnám.
    ide küld el:[email protected]
  • GTheo
    kinek van eddig passwordje?
  • gns
    Ha valaki elküldi a pw-t azt nagyon meghalalom [email protected] plss legyen szives valaki nagyon kene
  • zsizsi99
    ha esetleg valaki megkapná a jelszót /tudom már millióan kérték/ de küldje már el nekem! köszi
    [email protected]