11074
-
MrAndree #453 Bioware szereti az ilyen csavarokat. Jade Empire-ben is volt egy. :) -
gyuri12 #452 Na ja, a KoToRnál én is csak lestem. Olyan "Én vagyok az apád" feeling volt... Itt nincs ilyen.:) -
#451 Nem gond, ha mindjárt az elején kiderül a játéknak.
És nem valami olyasmi csavar, mint ami a KotORban volt. -
gyuri12 #450 Jól van,megyek felakasztom magamat.;)
És közben mormolom a spoilereket.:) -
#449 Mivel sokáig nem volt bejelentve PC-re, így a trailereket se néztem meg... -
Zóanagyvarázsló #448 Megjegyezném, van aki a trélereket sem nézi meg, mert azokat is túl spoileresnek tartja, de ott legalább ő dönthet, egy hozzászólást viszont akaratlanul is el lehet olvasni. Én annak idején néztem a trélereket, de valami nagyon kimaradhatott. -
gyuri12 #447 Tudom én azt. Még a végén fejből elmondjuk a fél galactic codexet... -
csgj #446 Ja, kicsit... De az a maszktól van, Tali nem robot, ha erre célzol. Ő egy quarian. -
gyuri12 #445 Mint egy robotnak,nem?:) -
csgj #444 Hát, nem egészen a szépsége miatt jön be Tali, hiszen egy földönkívüli, aki maszkban van :P Egyszerűen csak cool :D Meg a honlapon lehet hallani, ahogy dumál, és olyan klassz hangja van :D -
gyuri12 #443 ? -
gyuri12 #442 Ez nem spoiler, a legelső trélerben kiderült...:D
Sőt,még több spoiler: A neve Saren,és egy volt Spectre,aki utálja az embereket, mert azok túl gyorsan terjeszkednek a galaxisban!
(és ez mind az egyik legelső trélerben volt...) -
#441 De azé kipróbálnád nem? -
gyuri12 #440 Én sem szeretem a körökre osztottat,de a Falloutban,és a KoToRban nagyon tetszett.
Sajnos már a Fallout3 sem körökre osztott...:( -
#439 Jah vágom.
Asszittem kúlság miatt linkelték be. -
#438 Ne spoilerkedjünk!!! -
gyuri12 #437 Ő a főgonosz... -
gyuri12 #436 Ashley szebb:) -
#435 Mármint hogy szerintem ez a faxa.
A másik képen az a figura, szerintem elég hétköznapi.
Semmi extrát nem látok benne, vagy van amit nem tudok még róla? -
csgj #434 Mit akarsz vele? -
#433 Erre gondoltam.
-
#432 Nem gyenge a karakterdesign, azt meg kell hagyni. -
#431 Az NWN2 harcrendszere meg a KoToR-é teljesen egyforma mindkettöben meglehet állitani az idöt.
Sajnos ha nagyobb rétegeket akarnak megszólitani lekell butitani a harcrendszert mert a körökreosztott harc igazi rpg-és elem és a játékosok többsége meg sajnos ugy szeret harcolni egy rpg-be is mint egy fps-be hogy közbe megy a klikkelés ezerel.
Természetesen én csak az rpg része felöl nézem a dolgokat és igy csak körökre osztott harc az elfogatható de persze egy crpg esetében mint ez is a lényeg az eladhatoságon van.
Majd talán a Dragon Age-ban megint látunk igazi rpg-és harcot ,ha majd egyszer elkészül. -
Zóanagyvarázsló #430 Jó kis RPG is a Wizardry 8. Természetesen elfogadom, hogy más az ízlésed, de az már kissé zavar, hogy sokan gondolkoznak így, és a magamfajtának már nem nagyon adnak ki körökre osztott RPG-t. (Ráadásul a W8-cal ellentétben a KotOR-ban pillanatok alatt le elhetett tudni egy harcot, nem került sok szabadidőbe, hogy nem real-time.)
Én egyébként szeretek valós időben is harcolgatni, de lassan már tényleg csak erre lesz lehetőség. Persze TBS-ek készülnek még, szeretem is őket, csak az más műfaj. -
csgj #429 Hé, játszottam én a Wizardry 8-al is! :) Nem mintha nem tudnám elviselni a körökre osztott harcrendszert, csak sztem nem olyan élvezetes. -
Zóanagyvarázsló #428 Ezek a mai fiatalok! :P -
#427 Nekem ez szinpatikus.
Vagy ezzel mendegélnék a játékban.
-
csgj #426 Sztem meg az volt az egyetlen rossz a Kotorban :D Nem nagyon csípem a körökre osztott harcrendszert. De ahogy az NWN2-ben, itt is meg lehet majd állítani az időt, hogy közben nyugodtan kioszthasd a parancsokat. Aztán mehet a csata tovább valós időben. Sztem ez így frankó... -
#425 Leszámitva hogy elhagyták a körökre osztott harc rendszert amit én nagyon sajnálok. -
csgj #424 Sőt, a hivatalos oldalon is vannak újak!
Már most a kedvenc karakterem, Tali :)
-
csgj #423 Inkább olyasmi felépítésű lesz, mint a Knights of the old republic. BioWare-es játék. -
#422 Ez olyan felépitésű játék lesz mint a stalker? vmi rpg-t olvastam... -
gyuri12 #421 Ezek már tényleg újak!:D -
csgj #420 Új képek :) -
#419 mert a tduban a single map áll teljes egészében a multiban is készhez, és a tdu-s map nem pici -
#418 De miért egy autóversenyzős játékhoz hasonlítod? :) -
csgj #417 Nem lesz multi. Ahogy a KOTOR-ban, és a Jade Empire-ben sem volt. -
#416 a multi része milyen lesz, ha lesz e egyáltalán, lehet úgy majd a világokban mászkálgatni, mint pl a tdu-ban a pályán? -
#415 Engem a nc vagy mi nem izgat elég lesz ha az alapjátékot tökéletesítík és nem k...ák el. -
csgj #414 Jah :D Mondjuk én amúgy sem tudnám megfizetni a CE-t, ha lenne :S De legalább összekapartam a pénzt a sima verzióra, ez is szép volt tőlem. :D