11074
  • adammmmmmm
    Ezt én is megveszem.8000 Ft egy magyarosított játékért ami baromi jó és még töbször is végig lehet tolni különböző módszerekkel és befejezésekkel. Ha ez nem éri meg akkor mi? Ezt meg kell venni!!!!
  • csgj
    De tényleg, akinek van pénze rá, és be akarja vhogy szerezni, annak érdemes megvenni! Nem tudom elhinni, hogy ez a játék lehet rossz is... :D Meg a BioWare különben is megérdemli. Ha már így gondol a PC-sekre. És amúgy is minden játékuk nagyszerű volt.
  • rotator
    Hát igen, de azért nem mindegy, hogy a kritikus első hetekben olyan release jön-e ki, amit átlag vérpisti is felrak (mount+install), vagy izzadni kell vele órákon át. :P Legalábbis a Bioshocknál állítólag megérte a hercehurca. Nekem majdnem mindegy, mert én is megveszem a megjelenés napján.
  • bertino
    ami szoftver, feltörhető.

erről biztosan hallottatok már.

de nem viccelek, mert én is meg akarom venni :)
  • rotator
    Már miért ne sikerülne? Ha nem sikerül, akkor nyilván egyáltalán nem tolhatod. 10 napig akkor tolhatod, ha sikerül az első ellenőrzés. Ha a második is összejön, utána meg tolhatod, amíg van áram. :)
  • csgj
    Akkor jól értettem. Elég durva :P De sztem annak sem egészen jó, aki megveszi (mint pl én)... Mi van, ha nem sikerül az az első ellenőrzés egy eredeti cd kulcsnál? 10 napig nem tolhatom? Lol...
  • Riddick21
    Nézd, aki nem veszi meg az szarja össze magát.
  • rotator
    SecuROMos internetes aktiválás lesz a játékon. Minden példánynak egyedi CD kulcsa lesz, és csak a központi BW szerveren való aktiválás után lehet majd játszani (á la Bioshock). A dvd-nek nem szükséges a drive-ban maradnia ezután a játékhoz, csak a telepítéshez kell ().

A SecuROM 10 napon belül újra ellenőrizni fogja a kulcsot (a warez + lopott kulcsok kivédése végett). Ha letelik a 10 nap, és nem sikerül neki, addig nem lehet majd játszani vele, amíg meg nem történik az ellenőrzés.
  • csgj
    De biztos megoldják majd :P
  • csgj
    Uhh, csak egy részét értem, de az nem vmi jónak tűnik :S Úgy értem, hogy azok számára, akik nem veszik meg a játékot, hanem letöltik...

"Mass Effect uses SecuROM and requires an online activation for the first time that you play it. Each copy of Mass Effect comes with a CD Key which is used for this activation and for registration here at the BioWare Community. Mass Effect does not require the DVD to be in the drive in order to play, it is only for installation.

After the first activation, SecuROM requires that it re-check with the server within ten days (in case the CD Key has become public/warez'd and gets banned). Just so that the 10 day thing doesn't become abrupt, SecuROM tries its first re-check with 5 days remaining in the 10 day window. If it can't contact the server before the 10 days are up, nothing bad happens and the game still runs. After 10 days a re-check is required before the game can run."
  • rotator
    Ha eddig nem jelent meg, szerintem ezután se várható.
  • gyuri12
    Szerintem nem fog,pedig én is oda fogom (majd) megvenni.:(
  • Alias91
    Bocsi, hogy ide irom de a konzol részen már rég nem volt senki...
    Nem tudja valaki mikor jelenik meg magyar felirattal x-box360-ra?
  • tobias88
    azért ewsnek a pc árak, hogy hátha alacsonyabb áron valaki megveszi
  • Nabunaid
    Hát elég sokára jöttek rá...

Anno 12.666 Ft+postaköltséget fizettem a Diablo 2-ért...

Jó, az nyolc éve volt.

Ami távol tart a konzoltól /azon kívül, hogy az azon megjelenő játékok stílusa kis kivétellel nem az esetem/ az éppen az ottani játékok irreális ára!

Elég sajnálatos, hogy a PC-n akkor esnek az árak, mikor az állítólag éppen zuhanó pályán van...

Egyébként ne szidjátok a magyarításokat, lesznek ezek még jobbak is. Én már akkor meghatódtam mikor a Ubisoft magyar felirattal is kiadta a Heroes 5-öt! Igaz 12.000 Ft-ért...
  • Rage47
    az EA mindig magyarít.
  • bertino
    talán rájöttek, hogy PCn 12k-ért nem fognak játékot eladni, mert lewarezolják.
    talán.
  • Nabunaid
    Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy a CD Project adja ki a Mass Effectet. 7.990 Ft-ért amúgy is megvenném, pláne ha még magyar felirattal is jön! Köszönöm Istenem...

Nem értem, utóbbi fél évben nagyot estek az új játékok árai, bár vannak kivételek, de mégis. 8.000 Ftért már elgondolkodik az ember. 12.000 Ft-ért nem veszek játékot, inkább warezolok, aztán megveszem ha lejjebb ment.

Részemről sajnálom, hogy a Mass Effectben nem lesz körökre osztott csata, valahogy azokat jobban szeretem, de hát persze még nem temetem a játékot, sőt!

Örülök, hogy a Bioware bizalmat szavazott a PC-nek, de félek, mert a fanatikusok talán már inkább elkonzolosodtak miatta...

Egyébként nem jó hír, hogy a többi részt az EA adja ki, mert ők egészen biztosan nem fognak magyarítani...

Bár csak a Dragon Age-et is feliratoznák... Álom, álom, édes álom!

Egyébként éljenek a körökre osztott játékok /Civilization, Heroes, Disciples sorozat/!

Bocs a szófosásért.
  • Zóanagyvarázsló
    Gyakorlatilag pont azt az zárta ki a lejjebbi hozzászólásában (lásd "bolygófelszín közelről").
  • Rage47
    Haegemonia?
  • csgj
    Ja, csak most így kissé öregecske :P Kéne egy 3. rész. Nem is láttam az IG2 óta olyan űrstratégiát, ahol a bolygófelszínt is közelről lehetett nézni, és ott építkezni. Persze, lehet, hogy van, csak én nem túl sok hasonló gamehez jutottam hozzá eddig.
  • Rage47
    imádtam az IG2-t, legjobb magyar game:)
  • csgj
    Nemtom... De nekem azért kellett megvennem a gameket régebben, mert nem volt netünk. :D Meg barátok sem adtak kölcsön semmit. Na jó, nagyon ritkán azért adtak. Plusz jópár játékot már budget áron vettem. Btw, vhogy most nem dobott fel a SOF multizás :S Úgyhogy maradok az Imperium Galactica II-nél. Sztem még mindig a legjobban sikerült magyar játék. Meg aztán sci-fi, ha már úgyis Mass Effect lázban égek. :D
  • rotator
    Pedig régebben ezek arányaikban drágábbak voltak, mint a mostani játékok, nem? Én még emlékszem a GTA 1-re, amit 12 rugóért vesztegettek 9-10 éve az 576-ban... azt' azóta cseppet nőtt az infláció mértéke. :P
  • csgj
    Inkább nem, de köszi, tényleg :) Most kutakodtam az eredeti játékaim között, hogy hátha találok vmi multi-mókát. Ééés, kezembe akadt a Soldier of fortune :P Kíváncsi vok, vajon van-e még olyan szerver, ahol játszanak is néhányan... Ja, meg nem feltétlenül multi-mókára megtaláltam a jó régi Imperium Galactica II-őt olyan lolos szinkronja volt, hogy már csak amiatt is lehet, hogy teszek egy próbát. Az az egy baj van viszont ezekkel a játékokkal, hogy egy cseppet régiek. Hát jah, jó régen is vettem őket, még a vásárlós időszakomban :D

Jah, bocs az OFF-ért....
  • rotator
    Ne viccelj...
  • adammmmmmm
    Játszál ezzel.itt
    Flash játék. Én is csak ma kezdtem vele játszani de lefoglalt és nem is olyan rossz. Az egyetlen gond hogy kicsit felhúzott mikor 52 szinten oda megyek és rávágja hogy gyere vissza 90-es szinten.
  • csgj
    Az európai megjelenés június 6... úgyhogy 36 nap. Persze, annak csak 30, aki letölti az amcsi warez verziót.
  • rotator
    Ha olyan lesz, mint a legutóbbi BW játékok, akkor elég lineáris lesz neked is.
  • Snexi
    Már csak 30 napBár én nem várom mert szerepjáték és nekem nem jön be ha nincs megszabva hogy merre menyjek és mikor
  • csgj
    Áááá, jöjjön már ki!! Nemtok mivel gamelni :S Annyira kevés jó játék jön ki mostanában... sőt, még rossz sincs sok :P
  • rotator
    (mármint a tesztvetítéseken csodálkoztak rá, nem az időben utaztak előre :P)
  • rotator
    Részvétem. :( Pontosan ezért volt durva hatású a csavar. Nem olyan, mint a Perfect Stranger (film) végén, aminél forgattak 3 befejezést, és azt hagyták benne, amin a legtöbben rácsodálkoztak - csak ők azért tették, mert teljesen idióta volt a végkifejlet, nem a zsenialitása miatt. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én sajnos egy - nem KotOR - fórumon véleltenül belefutottam a spoilerbe, így nehéz megítélnem, de elég sok midnen segített rávezetni. Ami egyébként nagyon helyes, mert egy légbőlkapott, de elő nem készített csavarral bárki tud operálni, de "erre igazán rájöhettem volna" érzést kiváltani már sokkal nagyobb erény.
  • rotator
    Könnyű, ha van Destroy Droid képességed...
    :)
  • gyuri12
    De a fő-fő ellenfél a végén szerintem könnyű volt, én amiatt jöttem ki a kábultságból...
  • rotator
    Az is durva volt, de KotOR csavarja véleményem szerint überelhetetlen...
  • rotator
    Én leestem a székről...
    Engem teljesen elaltattak. :(
    :)
  • csgj
    LoL, szinte egyszerre :P
  • csgj
    Jade Empire-ben is volt amin néztem nagyokat... (a végén, tudjátok, a "mester")