360
Darkest Of Days - FPS
-
saiyanjin #200 Poén volt...jó a feeling 10percig, de sajnos bazi gépigényhez képest elmarad az amit nyújt, legalábbis nekem, de nem vagyunk egyformák, és egy idő után uncsi is... -
saiyanjin #199 Egyetértek maximálisan veled, sztem is egy ritka xar game...azt is agyonverném aki ilyenekkel játszik... -
#198 Na azért nem kell túlzásokba esni. Tény, h sok hiba van a játékban; de amit említesz, 8-10 éve milyen játékok voltak, gondolkodj!
"végtelenül színvonaltalan, összecsapott és idegesítően gagyi lett a kivitelezés": ezzel meg te ne hülyéskedj... Mellesleg a hőn várt Wolfenstein, amiben lehet h nincs ennyi grafikai meg ilyen olyan hiba, de hangulatában a béka segge alatt van ehhez a játékhoz képest az én szememben.
Eddigi tapasztalat alapján ez a játék nálam olyan 7/10, a Wolfenstein pl. az meg gyenge 5. (Mindent egybevetve, ha csak az említett hangulatot nézem, még nagyobb a különbség.) -
#197 Van benne valami, most hogy így jobban belegondolok...
Amúgy ami még nagyon tetszett a játékban, azok az óriási pályák!
És a játékmotor mindezt tökéletesen mozgatta, nem volt töltögetés, meg akadozás.
Én ilyen bugokba nem futottam bele, egyszer-kétszer eltévedtem, mert rossz fele mentem, de semmi komolyabb. -
#196 "A grafikai motor előtt le a kalappal."
Na ne hülyéskedjünk már... -
#195 Hát, ez sajnos nem az. Jó az alapötlet, de végtelenül színvonaltalan, összecsapott és idegesítően gagyi lett a kivitelezés. Ilyeneket ma már nem lehet játékban elsütni, mint például a láthatatlan fal, vagy a semmiből előkerülő botok, nem beszélve a félig valamilyen tereptárgyba süllyedt figurákról, akik egy fából vagy sziklából lövöldöznek önfeledten...
Ez 8-10 évvel ezelőtti színvonal(talanság), de akkor se nagyon lehetett eladni egy ennyire tákolmány játékot. -
#194 Akkor Te nem tudod milyen a jó játék... xD -
#193 Egyébként van pár érdekes dolog a játékban egyik helyen pl. már mindenki meghalt de a puska hangok még mindig jöttek a "földből", másik helyen ha nem a kijelölt úton mentem, akkor egy idő után azonnali halál következett, az ellenség tök logikátlan helyeken bukkan fel a semmiből, ugyanígy a szövetségesek is. -
AKI94 #192 Erre is van válasz
Mivel ha olyan lövi le aki akkoriban ottvolt az olyan mintha tényleg meghalt volna a csatatéren... szóval azt vehetjuk véletlen ölésnek míg a tied szándékos történelemváltoztatás... meg vedd azt... most milyen szivatás lenne ha NPC-k lelonnék a kék aurásokat és megjelennek a jovobol a katonák hogy téged oljenek meg -
barni00 #191 Szerintem nagyon jó lett a játék. A csatákba teljesen beleélheti magát az ember. A grafikai motor előtt le a kalappal. Egyszerre mogat rengeteg embert, lovat stb.. A hangulat és a egyediség kárpótol minden hibáért. A wolfenstein elbújhat mellette (egy kaptafára készült unalmas tömegjáték)
Itt legalább próbáltak valami egyedit kihozni és ez sikerült is szerintem. -
csuripi #190 Itt megy át az egész csapat, csak engem nem enged.
-
csuripi #189 Próbáltam, de ha túl messze megyek meghalok. -
#188 Én is ezt hittem eddig, de a velem együtt harcolók meg lelőhetik az aurásokat...szóval nem tudom. -
#187 Rossz fele mentél, ennyi az egész. Próbálj meg más úton menni. -
AKI94 #186 a kék aurásokat azért nem mert ők túlélték a csatát (legalabbis a játékban tul kell élniuk) lődd lábon vagy kézen de ne fejre -
#185 Az a legnagyobb baj ezzel a játékkal, hogy azt hiszik, akik csinálták, hogy készen van, pedig dehogy. Kár érte, akár jó is lehetett volna. -
#184 a kék "aurás" ellenségeket miért nem szabad megölni?azt tudom hogy olyankor jönnek a jövőből arcok,de miért? -
csuripi #183 Úgy nézem ,hogy számomra véget ért a játék.
Elromlott a fotocella a láthatatlan falba. -
#182 Én is kipróbáltam, egyetértek bár még nem töröltem, játszok még vele egy kicsit. -
#181 Éjszakai pályán feltettem a brightnest hogy lássak is valamit azóta nem tudom sehogyansem visszaállítani :(
-
fib #180 Sziasztok nekem az orosz verzió van meg felirattal de angol szinkronnal.Nem tudja esetleg valaki , hogy lehet a feliratot is angolra tenni.Vagy valaki ha feltudná nekem valahova rakni a language mappát, ami 1,8MB.
Köszönöm -
#179 Hát engem egyelőre azok a bizonyos láthatatlan falak zavarnak legjobban, az tényleg eléggé rontja az összhatást. Ezenkívül az ellenség is kissé buta, de ez még elmegy. Grafikával nekem továbbra sincs semmi bajom. Remélem, azért lesz néhány érdekesség a küldetések alatt; majd kiderül. -
#178 Az a helyzet, hogy vannak benne nagyon jó momentumok, de az összhatás messze nem az igazi sajnos. -
#177 Egyszóval kurva idegesítő játék, hagytam a francba én is az egészet. -
#176 Á hihetetlen fos így az egész, csak jönnek és jönnek és jönnek, soha el nem fogynak, ráadásul a szar elöltöltős muskétás puskával marhára sanszos a dolog, de a legjobb mikor a semmiből bepakolja a hátam mögé az ellent, ez a játék annyival ,de annyival jobb lehetett volna, de így csak egy harmatgyenge eresztés. A legnagyobb poén az ,hogy ha nagy nehezen sikerül beszaladni a köv. ellenőrző pontra, akkor az ellen fogja magát és elsétál, hát ez igen. Na mindegy ha már a feléig elvittem, már csak befejezem, de azt hiszem a nyugtató szedése helyett inkább leveszem ézire a nehézséget. -
r4pt0r #175 Hát a vége tényleg egy folytatásért kiált, főleg egy olyanért ahol még választani is lehetne. :D (aki végigjátszotta az érti)
-
#174 Ma reggel én is végigjátszottam.
A vége már durva volt, rengetegen jöttek, de nagy nehezen sikerült.
Jöhet a folytatás! :) -
icemankimi #173 kipróbáltam tegnap és szerintem nem rossz játék úgy, hogy kijátszom:D -
#172 Hát újabb játékokban egy kicsit lehet, de ekkora különbségnek akkor sem kellene lennie. -
#171 csakhogy a 8500GT "kissé" erősebb mint az x1600... -
#170 Hát sztem nem kéne h ennyire szaggasson. Nekem is megy a játék: 960x600 medium, AA kikapcsolva és 4x-es szűrés, physx low, árnyékok vannak. Így 20 FPS alá soha nem megy. -
#169 Radeon X1650 256MB
Az egyik fő ok. -
Steve Q #168 Hellósztok, én is feltettem ma a játékot. Nekem is elvileg épp elég a gépem a játékhoz (Abit IP35-E, Intel Pentium Dual-Core CPU E2180 @ 2.00GHz, 2040 MHz, 2 GB RAM, Sapphire Radeon X1650 256MB), mégis a felbontást le kellett vennem közepesre, az anizotropikus szűrést meg antialiasing-ot meg ki kellett kapcsolnom, hogy 11 FPS fölött fusson a játék (Physx low beállításon van). Most már aránylag egész jól megy, de a tutorial után a küldetésválasztó képernyőn nagyon beszaggat mind a hang, mind a kép. A demóval is játszottam, ott akadásmentesen ment ez a rész is. Ez miért van? -
#167 számomra elég káosz a játék
néha csak összevissza kapkodok annyi féle helyről lőnek
úgy hogy szépen lejebb állítottam easyre
grafika szerintem tűrhető,annyira nem ronda hogy zavaró legyen,akadni sem akad -
#166 én most kezdtem el, jónak tűnik! -
#165 A zeppelines küldetés, és a láger nagyon ott van. :) -
#164 Szpolyler. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát van két fő szál, egy első VH és egy amerikai polgárháború. Az első VH átmegy a másodikba is egy kicsit, a polgárháború pedig marad. A vége felé a két színpadon helyet cserélünk, oroszok helyett már németekkel és US helyett déliekkel kell lenni, hogy helyreálljon a történelem. Majd zárszóként Pompeii... A sztori rohadt jó, és épp tök beleéltem magam, hogy na most akkor még milyen korok lehetnek benne, majd egyszercsak megjelent a stáblista... -
#163 A rövid mit jelent, hány küldetés van? -
jocking #162 Hali!
Támadt egy kis gondom a játékkal a Pompeii-s pályán. Ott tartok, hogy átállítok egy ilyen gömböt a haverjaimnak egy udvarban, aztán ki kéne menni egy ajtón, ahol egy törmelékhalom tetején van egy automata géppuska, amire C4-et kellene rakni. A gondom az, hogy sehogyse tudok a közelébe jutni, akárhogy bújkálok előtte, állandóan sérülök aztán nyekk. Hogy kell továbbjutni ezek a részen?:S -
#161 Ha nagyon közel vannak egymáshoz, akkor használják a szuronyt is.
ewuk: na de mit kéne csinálniuk? Előveszed a gépfegyvert, erre abbamarad a csata, mindenki elkezdi bámulni, hogy mi van a kezedben :D
Szerintem a fejlesztők sem tudtak értelmes dolgot kitalálni erre a helyzetre.