Darkest Of Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. : Z E L L E R : .
Hát ez rövid volt. Remélem, hogy jön folytatás, még több helyszínnel és korral.
Hangulat: 10
Grafika: 9
Zene-hangok: 10
Sztori: 10
Király volt, sztem még egyszer végigtolom, de ordít a folytatásért.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Most járok a 11.-nél, ez polgárháborús volt, de most beadott megint 3-at.
Pár kép, hogy színesebb legyen a topic.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Most éppen elkaptak a németek a II. Vh-ban, és a többi lengyel hadifogollyal együtt egy lágerbe visznek (Auschwitz-re emlékeztet). A hangszórókból német parancsok röpködnek, és a rádióból a Horst Wessel lied szól. 100%-os a hangulat.
Mióta elindítottam, egyre kevésbé tudom abbahagyni, és teszem ezt a Wolfenstein kárára, mert annak nincs hangulata. Ennek van. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most már nem jut eszembe, holnap még utánanézek hátha találok valamit.
?
. : Z E L L E R : .
"Brand New Engine: The dedicated team at 8monkey Labs has created an all-new, groundbreaking game engine known as Marmoset. The Marmoset engine not only breaks from the all-too present Unreal engine FPS clones flooding the market, but also allows for some amazing graphical capabilities. You’ll fight through epic battles filled with literally hundreds of NPCs on the screen at the same time, all with an advanced AI and all without a hint of graphical slowdown and all set against wide-open environments that are lushly detailed and dynamically lighted."
Tehát a játékmotor neve Marmoset.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
(az asztalon hoz létre egyet, amit nem kéne)
Az MI buta: hát tény, hogy nem egy HALO szinten vannak az ellenfelek, de azért fedezékeket használnak ha van, sunyin lõnek, úgy, hogy alig látni õket, gránátokat is dobálnak ha kell...én nem várom el, hogy komplett haditervet dolgozzanak ki ellenem, így is elég sokszor meghaltam, mivel nagyon pontosan céloz az ellenség.
Szinkron: mert mégis milyen szinkron kellett volna? Az idõutazós laborban a nõi hang, meg a segítõm, a volt New York-i tûzoltó hangja tökéletesen passzol, akció közben meg elvétve találni olyat, akivel hosszasan kéne beszélgetni.
Xbox-on szaggat, hát így jártak. Nálam teljesen jól fut, ez is jelent valamit.
Elég szomorú, ha vki csak a grafika alapján ítél el egy játékot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Boxon is szaggat, az azért már jelent valamit 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elsõ tesztek alapján nem sikerült valami fényesen az 8Monkey Labs legújabb játéka.
A Darkest of Days alapkoncepciója pedig igencsak jónak tûnik. Idõutazás, híres emberek megmentése, egy titokzatos ellenfél, egyszóval adva van minden egy jó játékhoz, és még a sztori is eredetinek hangzik.
Sajnos azonban úgy látszik az 8Monkey Labs munkatársainak nem sikerült az ötletet fogyasztható formába önteni. Az elsõ tesztek alapján ugyanis a Darkest of Days sztorija összecsapott, a grafika randa, mint a bûn, az MI a havasi gyopár szintjén vegetál, és a szinkronhangok is csapnivalóak, ráadásul az Xbox 360 verzió szaggat is.
info: Gamestar
IGN 4/10
PC Gamer UK 8/10
Next PC upgrade: 2022
PhysX_9.09.0814_SystemSoftware + a setup mappábol az vcredist_x86-et meg az oalinst-t
Next PC upgrade: 2022
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ami viszont bosszantó, hogy tegnap szívatott egy pálya rendesen. Amerikai polgárháborús sorozat, amikor Welsh-t kell hazavinnem (sztem az utolsó pálya lehet ebbõl). Van egy pont, amikor valami támadást kell vezetnem a szárnyon. Innen szopatóra tett, mert szerintem full bugos. Nekimegyek valaminek, meghalok. Másik oldalra megyek, ott is. Semmi nem jelezte, hogy mi merre hogyan. Nagy nehezen eljutok a végére, 20-30 visszatöltés után, erre az elérendõ pont 10 méterre van tõlem, és nem tudok kiugrani a kerítésen, semerre sem tudom megközelíteni.
Na ezzel találkozott már vki?
És persze hogy romokban a pc-s játékpiac ha nem képesek optimalizálni, vagy ha lesz@rják az ATI/nV tulaj játékosokat....
Egyébként a játékot a Steamrõl is leszedték, legalábbis EU-ban. A fórumot olvasva volt még az eredeti játékkal is valami bibi.
És a nyavalygóknak: nem lehet minden játék olyan vacak, mint a Crysis.<#hehe>#hehe>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/Forms/AllItems.aspx
Nekem megoldotta.Nem bemásolni hanem telepíteni.
Zöld izék nem ölik meg a kék aurás embereket csak elkábítják mert az õ túlélésük fontos a történelem számára azt hiszem.Ha nincs zöld bigyód lõdd lábon.Lényeg,hogy ne a fejre célozz,
Kettõ: de a játék hibája hogy a szaggat. Mert ha esetleg tudnád értelmezni azt amit a másik leírt, nem beszélnél ostobaságot.
Csak egy pályán szaggat, és érdekes módon az is hirtelen helyre jön, ha ki lépek , majd újból elindítom.
És, bár tényleg nem a grafika érdekel, de elég jó gépem van, és egy ronda elavult grafikájú játék, ne szaggasson már , ha a Crysis ami 50-szer szebb ,maximumon fut!
Szar és kész...hibás...bugos...ennyi.
A láthatatlan falakra meg semmi mentség nincs. Ha nem lehet tovább menni a pályán..akkor rakjanak már oda valami természeti akadályt...egy fatörzset vagy valamit....de nem...minek az...pálya vége, láthatatlan fal...oszt' jó napot!
Ilyen megoldás évekkel ezelõtt is ultra gagyinak számított.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
valaki nem tud valami megoldást? win7 x64
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De már rájöttem (illetve máshol szóltak) a hiba okára.
Az OpenAl-t külön kellett telepíteni a játék setup mappájából...
Bakker... <#wow3>#wow3>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Próbálgattam már jópár OpenAl32.dll verziót, de az nem megoldás, hogy bemásolom akármelyiket, mert akkor egy másik hibaüzenet az eredmény:
Miután többször is ezt az üzenetet kaptam, akkor tettem fel a #108-ban a kérdésemet...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu