Darkest Of Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ewuk
engem csak az idegesít halálra ebben a játékban, hogy megjelennek a jövõbõl jött faszik lekaszabolom õket, felveszem a stukkerüket, de a pl.: polgárháborús társaimnak fel sem tûnik a robotruhás jövõmókusok hullája, nem, hogy a sorozat lövõgépkarabélyom. gráá
Zeller01
hangulata tényleg nagyon jó, de ami nagyon zavaró, hogy az emberek olyan hihetetlen buták! csak szaladgálnak ész nélkül! emiatt lett egyszerû ez a játék. ezt berakták volna egy cod környezetbe és beszarunk a gyönyörtõl! kedvencem, mikor egymással szemben áll az ellen és lövik egymást kb 2m-rõl 😄 tiszta csupasz pisztoly 😄

. : Z E L L E R : .

Fritz Von...
Basszus. Vége...
Hát ez rövid volt. Remélem, hogy jön folytatás, még több helyszínnel és korral.
Hangulat: 10
Grafika: 9
Zene-hangok: 10
Sztori: 10

Király volt, sztem még egyszer végigtolom, de ordít a folytatásért.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Eagle16
Jó sok küldetés van<#wow1>
Most járok a 11.-nél, ez polgárháborús volt, de most beadott megint 3-at.

Pár kép, hogy színesebb legyen a topic.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lacee86
Wolfenstein nekem is fennvan: eddigi 1 küldetés alapján egy nagy kalap sz*r sztem. Nekem is sokkal jobban bejön ez a játék, eddig legalább is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Tudom h 1680x1050 a natívja, asztal annyiban is van. De úgy van ahogy mondod: mint látod, elég gyenge kártyám van az ilyen nagy felbontásokhoz. Amúgy most annyit sikerült megtennem, h az nvidia panelben egyedi felbontásként 960x600-at bele tudtam tenni, így a játék opcióiban megjelent ez a lehetõség is. Ki is választottam, úgyh most annyiban van. De lehet h inkább átteszem 1280x800-ra, és visszaveszem high-ról mediumra. Igaz sajnos eléggé romlik a látvány, de teljesítményben jelentõs javulás van. High-on helyenként szinte játszhatatlan.

Fritz Von...
Hát nekem meg az a véleményem, hogy nagyon el lett találva ez a játék. Tény, hogy nem crysis a grafika, de az speciel nekem nem tetszett. Ez úgy, ahogy van, rendben van. A helyszínek változatosak, a feladatok szintén.
Most éppen elkaptak a németek a II. Vh-ban, és a többi lengyel hadifogollyal együtt egy lágerbe visznek (Auschwitz-re emlékeztet). A hangszórókból német parancsok röpködnek, és a rádióból a Horst Wessel lied szól. 100%-os a hangulat.
Mióta elindítottam, egyre kevésbé tudom abbahagyni, és teszem ezt a Wolfenstein kárára, mert annak nincs hangulata. Ennek van. 😊

Evin
Erre a monitorra az 1680 ajánlott. Neked miért nem jó, nem bírja a vga-d ezt a felbontást játék alatt?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lacee86
Samsung 2233BW, elvileg frissítve van a legújabb driverrel.

Eagle16
A monitorod milyen típusú? Lehet hogy van újabb drivere is. Melyik Nvidia driver van fent éppen? Lehetséges hogy egy frissítés megoldaná a dolgot.
Most már nem jut eszembe, holnap még utánanézek hátha találok valamit.

Lacee86
Hûha, akkor itt nálam vmi nagy gebasz van.<#szomoru1> Nekem ennél sokkal kevesebb felbontást ír ki. Meg más játéknál is csak egyedül az 1680x1050-et jelzi 16:10-ben... Pedig fennvan a monitor drivere. Most mit csináljak akkor, van vmi ötlet?

Eagle16
"más 16:10-es felbontás meg nincs benne"

?

Lacee86
Amúgy ezt rohadtul nem értem. Annyira így meg úgy wide divat van, de a játékokban még mindig 4:3 az uralkodó... Pedig tényleg jó a wide, régebben idegenkedtem tõle, de most h lett széles monitorom, nagyon jónak tartom. Sokkal jobban igazodik a szemnek a vízszintes látószögéhez.

Lacee86
Hát van, de ha átírom, eltolja a képet és szaggat. 😞

Zeller01
gecc nem tudok írni <#confused> felbontást...
falbontás ez jó

Zeller01
az úgy elég fos lehet... esetleg nincs valami .cfg vagy valamilyen edit fájl ahol tudnál falbontást módosítani?

Lacee86
Hali! Nem tudtok vmi megoldást (progit vagy akármit), h a játékot a felkínált felbontásokon kívül egyébre is be lehessen állítani? 16:10-es monitoron szeretnék full képernyõn játszani, de 1680x1050-hez gyenge a gépem, más 16:10-es felbontás meg nincs benne, meg aspect ratio átállítás sincs ha jól láttam. Most úgy játszom, h 1024x768-ban 4:3-ban, 2 oldalt fekete sáv van, de jobb lenne teljes képernyõ.

Eagle16
Ja, rájöttem, elnézést<#zavart1>

Eagle16
Izé, hülyeséget írtam, az a kiadó 😄

"Brand New Engine: The dedicated team at 8monkey Labs has created an all-new, groundbreaking game engine known as Marmoset. The Marmoset engine not only breaks from the all-too present Unreal engine FPS clones flooding the market, but also allows for some amazing graphical capabilities. You’ll fight through epic battles filled with literally hundreds of NPCs on the screen at the same time, all with an advanced AI and all without a hint of graphical slowdown and all set against wide-open environments that are lushly detailed and dynamically lighted."

Tehát a játékmotor neve Marmoset.

<#vigyor> Az a kiadó, te! Marmoset engine-t használ. <#smile>

Eagle16

Shep
Egyébként ez milyen engine?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én nemtom a grafra miert kell panaszkodni mikor örülhetnénk hogy ez a játék akár 80 NPC-t megjelenit 1 mpben ráadásul mindet mozgatni.... nemkis feladat ám
Magiszter
Ezt hívják optimalizálatlanságnak. Hogy nálam el se indul, nálad gyengébb gépen meg hasít... <#nezze>

Optimus Prime
Mondhatom 100%-ban egyetértek veled. Kára játékért, de azért remélem lehet még kapni. Ha lentebb megy az ára én áldozok az eredeti példányra.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Zeller01
jön

Zeller01
akkor jösz a sima <#vigyor4>
gyorsabb ftp <#crazya>
köszi

Eagle16
Van, de csak annyi hogy a Repack már nem rak ki egy plusz ikont (language selector). A sima verziót is letöltheted, csak egy ikont kell kitörölni.
(az asztalon hoz létre egyet, amit nem kéne)

Zeller01
Van különbség a repack és a sima skodrow között???

Eagle16
Nem ronda a grafika. Legalább annyira jó, hogy nem arra figyel az ember, hogy hû, milyen mosottak a textúrák meg ilyesmi. A kukoricaföldek pl. nagyon jól meg vannak csinálva, mindegyik különálló darab, külön hajlik mindegyik, amelyikhez a a karakter rálép. És bizony egy ilyen búzatábla sok száz darab ilyenbõl áll, és a játékmotor teljesen simán elboldogul velük.

Az MI buta: hát tény, hogy nem egy HALO szinten vannak az ellenfelek, de azért fedezékeket használnak ha van, sunyin lõnek, úgy, hogy alig látni õket, gránátokat is dobálnak ha kell...én nem várom el, hogy komplett haditervet dolgozzanak ki ellenem, így is elég sokszor meghaltam, mivel nagyon pontosan céloz az ellenség.

Szinkron: mert mégis milyen szinkron kellett volna? Az idõutazós laborban a nõi hang, meg a segítõm, a volt New York-i tûzoltó hangja tökéletesen passzol, akció közben meg elvétve találni olyat, akivel hosszasan kéne beszélgetni.

Xbox-on szaggat, hát így jártak. Nálam teljesen jól fut, ez is jelent valamit.

Evin
Pedig a víz nagyon szép. A "gömb" effektje is korrekt.
Elég szomorú, ha vki csak a grafika alapján ítél el egy játékot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Igen közben már én is rájöttem ,hogy a szerencsétlen csak törölte a physx-et az újat nem rakta fel (hát igen profi munka).

Boxon is szaggat, az azért már jelent valamit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
"a grafika randa, mint a bûn" hm??!! A többihez még nem tudok szólni annyira, de ezen eléggé meghökkentem. Miért, ha 1 játéknak nincs Crysis grafikája, akkor már ronda?? Érthetetlen...

grebber
Sötét napok következnek a Darkest of Days fejlesztõi számára!

Az elsõ tesztek alapján nem sikerült valami fényesen az 8Monkey Labs legújabb játéka.

A Darkest of Days alapkoncepciója pedig igencsak jónak tûnik. Idõutazás, híres emberek megmentése, egy titokzatos ellenfél, egyszóval adva van minden egy jó játékhoz, és még a sztori is eredetinek hangzik.

Sajnos azonban úgy látszik az 8Monkey Labs munkatársainak nem sikerült az ötletet fogyasztható formába önteni. Az elsõ tesztek alapján ugyanis a Darkest of Days sztorija összecsapott, a grafika randa, mint a bûn, az MI a havasi gyopár szintjén vegetál, és a szinkronhangok is csapnivalóak, ráadásul az Xbox 360 verzió szaggat is.

info: Gamestar

IGN 4/10
PC Gamer UK 8/10

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nekem is így indult de miután feltetem ezeket jó lett:

PhysX_9.09.0814_SystemSoftware + a setup mappábol az vcredist_x86-et meg az oalinst-t

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na ez is jól indul, new game és visszadob az asztalra valami szar hibával, pedig a demo meg ment gond nélkül.

Mersant
nekem sokkal gyengebb gepem van es minden hiba nelkul futott a demo. nem talalkoztam lathatatlan targyakkal sem, nem is szaggatott...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Magiszter
Én azzal a gondalt találkoztam demónál hogy a lent említett konfigra kiírta hogy nem éri el a minimumot, majd el se indult a játék. Bezzeg haverom ugyan ilyen konfigján csak nV 8600Gt-n döccenés mentesen szaladt. Csak arra tudok gondolni hogy nincs optimalizálva a motor. Igaz régi a VGA kártya, de ha még a Crysis is tûrhetõen fut rajta akkor nehogy már egy ilyen játéknak ne legyen elég. Ergo: Optimalizálatlan. Legalább is a demo-ja. A teljest is azért kipróbálom, hátha annak már elég lesz.

Fritz Von...
Nem tudom, hogy milyen gondokkal találkoztatok. Az utolsó néhány évben kevés ennyire jól optimalizált játékot láttam PC-re. Az ikonra kattintástól számítva kb 5 mp alatt már a pályán vagyok, röccenésmentesen fut. E8400 proci, Ati 4850, 4 GB Ram van a gépemben, semmi extra.

Ami viszont bosszantó, hogy tegnap szívatott egy pálya rendesen. Amerikai polgárháborús sorozat, amikor Welsh-t kell hazavinnem (sztem az utolsó pálya lehet ebbõl). Van egy pont, amikor valami támadást kell vezetnem a szárnyon. Innen szopatóra tett, mert szerintem full bugos. Nekimegyek valaminek, meghalok. Másik oldalra megyek, ott is. Semmi nem jelezte, hogy mi merre hogyan. Nagy nehezen eljutok a végére, 20-30 visszatöltés után, erre az elérendõ pont 10 méterre van tõlem, és nem tudok kiugrani a kerítésen, semerre sem tudom megközelíteni.

Na ezzel találkozott már vki?

Magiszter
Csak egy kérdésem van: Ha a Demó szerint nem volt elég ez a játék elindításához: Core2 Duo T6400 2Ghz, 2GB DDR2 RAM, HD3650 512Mb VGA, akkor a teljessel se próbálkozzak, vagy azért van valami javítás a két verzió között?

És persze hogy romokban a pc-s játékpiac ha nem képesek optimalizálni, vagy ha lesz@rják az ATI/nV tulaj játékosokat....

Optimus Prime
Ez nem VGA-s cucc, hanem a hangkártyához kell. OpenGL videó, OpenAl audó. A demó asszem automatikusan telepítette, vagy már más játék. Lényeg: sokszor érdemes figyelni, hogy az OpenAL szoftver fent legyen, elég sok játék használja - legalábbis kell neki.
Egyébként a játékot a Steamrõl is leszedték, legalábbis EU-ban. A fórumot olvasva volt még az eredeti játékkal is valami bibi.
És a nyavalygóknak: nem lehet minden játék olyan vacak, mint a Crysis.<#hehe>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

werkfilm
majd ha nem alaplapi hangkártyád lesz megérted 😊

Prince23
Persze ezt az open al-t telepíteni kell, nem bemásolni... van egy ikonja, elég sok 2007, 2008-as játék használja. csak nem értem minek a nvidia fizics mellé még ez:S

OpenAl hibára:
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/Forms/AllItems.aspx
Nekem megoldotta.Nem bemásolni hanem telepíteni.

Zöld izék nem ölik meg a kék aurás embereket csak elkábítják mert az õ túlélésük fontos a történelem számára azt hiszem.Ha nincs zöld bigyód lõdd lábon.Lényeg,hogy ne a fejre célozz,
Egy: én se a grafika miatt játszom, de azért ne a Medal of Honor elsõ részébõl tegyék át, a növényeket, fákat...

Kettõ: de a játék hibája hogy a szaggat. Mert ha esetleg tudnád értelmezni azt amit a másik leírt, nem beszélnél ostobaságot.

Csak egy pályán szaggat, és érdekes módon az is hirtelen helyre jön, ha ki lépek , majd újból elindítom.

És, bár tényleg nem a grafika érdekel, de elég jó gépem van, és egy ronda elavult grafikájú játék, ne szaggasson már , ha a Crysis ami 50-szer szebb ,maximumon fut!

Szar és kész...hibás...bugos...ennyi.

A láthatatlan falakra meg semmi mentség nincs. Ha nem lehet tovább menni a pályán..akkor rakjanak már oda valami természeti akadályt...egy fatörzset vagy valamit....de nem...minek az...pálya vége, láthatatlan fal...oszt' jó napot!

Ilyen megoldás évekkel ezelõtt is ultra gagyinak számított.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Klemice
wazzeg.. rámegyek, hogy new game erre a program mûködése leállt
valaki nem tud valami megoldást? win7 x64

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ibrik
Repack skidrow van fent.

De már rájöttem (illetve máshol szóltak) a hiba okára.
Az OpenAl-t külön kellett telepíteni a játék setup mappájából...
Bakker... <#wow3>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

balee4
Van újabb Release: Repack Skidrow.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ibrik
Ennyire nem vagyok kezdõ!
Próbálgattam már jópár OpenAl32.dll verziót, de az nem megoldás, hogy bemásolom akármelyiket, mert akkor egy másik hibaüzenet az eredmény:

Miután többször is ezt az üzenetet kaptam, akkor tettem fel a #108-ban a kérdésemet...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Viktorr
Hello!!

Vannak iylen zöld bogyók,amik a kék aurás emberkéket öli meg.Ezeket a pályán hol lehet felszedni,mert igen kevés van belõle!?