Darkest Of Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
(Win7, GF8800GT driver: 190.62)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ronda, és szaggat is. Vagyis az elsõ pályákon minden maxon, nem szaggat, tökéletesen fut...jön egy éjszakai pálya...vaddisznó mód akad...és teljesen mindegy, hova veszi az ember a grafikát.
Hát ez így ennyi volt...30 perc játék idõ...utána játszhatatlan módba vált át.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nálam az aláírásomban szereplõ gépen jól futott, very high textúrákkal, 0xAF-el és 2xAA-val natív felbontásban, szóval a gépigény sem vészes. (1680x1050, a fizika közepes minõségen) Az nagyon tetszik, hogy egy egyszerû puskával is nagyon messzire el lehet lõni a látótávolság miatt, és már alapállapotban is elég pontosak a fegyverek, általában egy lövéstõl meghal az, akit eltalálsz a puskával. Extraként még csak a shotgunt, meg azt a tüzérségi fegyvert kaptam meg, ami nagyon brutális, egy komplett zászlóalj támadását is vissza lehet vele verni<#circling>#circling>
A fegyverek is fejleszthetõek, ez is nagyon jó dolog.
Összességében tetszik, szerintem végig fogom játszani, megéri kipróbálni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Grafika mint a demoban..sajnos..Hangulat..hát jobb,mivel a demoval ellentétben itt már tényleg választható a küldetés,így elsõre németölõ küldetésre mentem oroszként..tipikus környezet volt védelmi árkokkal..aztán küldetés után jön egy kis fegyver-upgrade pontosztogatás és mehet a következõ színtér..talán nem lesz olyan vészes,ha elkap a hangulat..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
nekem igy müködött remélem másnak is fog.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
@
@
szoval én várom ajátékot szerintem nagyon jo!
Jó lenne ha nem lenne szar...
PhysX... minek?? Ami ebben a szutyokban van annak köze nincs a fizikához... ez most a földön játszódik? Úgy ugrálunk mintha a Holdon lennénk... meg mikor Konföderációsok vagy kik ellen megyünk, elveszi az irányítást, és egy kijelölt útvonalon megyünk... leguggolhatok, megfordulhatok, mehetek oldalt, a sebességem állandó 😄 mintha csúsznék... meg az egész FOV el van baszva... legalább is 5:4-es aránynál tuti... tökre beleszédültem ahogy mászkáltam... meg olyan klausztrofóbikus volt... arról nem beszélve hogy ha lenéztem a talajra, mintha 20 centire lettem volna tõle... hát még ha leguggoltam...
a töltési rendszert jól lenyúlták GoWból 😊 mondjuk ez lenne a legkisebb gond...
elég csúnyán is néz ki, ez meg a másik legkisebb gond, legalább a sebességgel nincs baj, de a többi szarsága mellett, ezt édeskevés :\
Ha elém tolják úgy ezt a játékot hogy nem tudok róla semmit, akkor meg nem mondom, hogy még csak most fog megjelenni... ez még sok éve is kevés lett volna :\
@
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
innen probáld meg énis innen szedtem le😊
végig is vittem 10 perc alatt:Selég rovid pedig azt igérték,hogy 2 map lesz benne a Litle Big Horn meg valami más erre az elobbinek belerakják a végét....
de a utobbi az jo volt😄várom a teljeset biztos jo játék lesz😊
pls help miért lehet ez?elore is thx!
AppVer: 0.0.0.0
ModName: msvcr80.dll
ModVer: 8.0.50727.3053
Offset: 00008aa0
WinXP SP3
8800GT
New Game, Load Game, Benchmark, mindnél ezt mondja 😞
@
- Eddig Win XP SP3 volt fent. Minden driver miegymás naprakészen. Felraktam a játékot és mikor el akartam indítani egy két pillanatra homokóra volt de nem történt semmi.
- Most Win7 van fent Kati 9.7-el (most tettem fel a 9.8-at), minden driver naprakész. Most már elindul a játék de bedob egy ablakot hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek akarom e futtatni mégis. Ha igent nyomok akkor bejön a fekete képernyõ és a menük helyén szürke/fehér téglalapok vannak. Ha rányomok a start-ra azaz az elsõ fehér téglalapra fentrõl, akkor nagy fehérség szélesvásznon (alul-felül fekete csík.) Gondolom az ATI kártya a gondja mármint hogy ezen akkor se fut ha beleszakadok. Hiszen "Games for PhysiX and nVidia". Úgyhogy a kedves készítõk szakadjanak meg. Olvastam valahol hogy a 4800 szériával se nagyon akar menni a játék. Tehát ATI-n múlik hogy csinálnak e drivert hozzá, illetve a 8 Majom játékgyártótól hogy írnak e hozzá "ATICardsEnable = 1" sort a game.ini -hez<#idiota>#idiota>.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Windows 7 van telepítve, 9.7-es Catalyst. Elindítom a játékot és kiírja hogy a gépem nem éri el a minimum rendszer követelményt, akarom e folytatni. Ha igen akkor bejön a fõmenü fekete alapon fehér négyzetek formában.
A gépem: Intel Core2 Duo T6400 (2Ghz), ATI Radeon HD3650 512Mb, 2gb RAM
Minden játék gyönyörûen fut, ennek meg még a fõmenüje sem tölt be. Gratula. Megpróbálok még egy driver beállítást hátha csak az a gond.
Nade ez nem az a topic.