Darkest Of Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Googleba írd be az OPEN Al szót, enter, és linkre rá, töltsd le. enjoy

nekem nincs semmi bajom a játékkal sztem szép a grafja is nekem teccik,nem lehet minden játéknak Crysis grafja....én nem a grafika végett játszok a játékokkal és az hogy szaggat neked az nem a játék hibája...

PSN ID:misi2mezei

ibrik
Nekem OpenAL32.dll hibára hivatkozva nem indul el a játék (SKIDROW release). Valaki tud rá megoldást?
(Win7, GF8800GT driver: 190.62)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ja és még láthatatlan falak is vannak...BASSZUS! Láthatatlan fal? Csak úgy? Ez 5 éve is égõ volt...hú...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ajaj...ez bekerülhetne a rosszpcjátékok.hu-ra.

Ronda, és szaggat is. Vagyis az elsõ pályákon minden maxon, nem szaggat, tökéletesen fut...jön egy éjszakai pálya...vaddisznó mód akad...és teljesen mindegy, hova veszi az ember a grafikát.

Hát ez így ennyi volt...30 perc játék idõ...utána játszhatatlan módba vált át.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Nekem tetszik. A grafika nem a legjobb, de elég hangulatos a játék, nem egy útvonal alapján lehet megközelíteni a végsõ célt, lehet egy kicsit bolyongani, meg az ész nélüli rambózás sem mûködik, mert pl. az elsõ világháborús pályákon néha tömegesen is jönnek a németek, szóval okosan kell. Pozitívum még, hogy nagyon gyorsan tölt, tényleg 10 másodperc telik el az ikonra kattintástól a játék betöltéséig.

Nálam az aláírásomban szereplõ gépen jól futott, very high textúrákkal, 0xAF-el és 2xAA-val natív felbontásban, szóval a gépigény sem vészes. (1680x1050, a fizika közepes minõségen) Az nagyon tetszik, hogy egy egyszerû puskával is nagyon messzire el lehet lõni a látótávolság miatt, és már alapállapotban is elég pontosak a fegyverek, általában egy lövéstõl meghal az, akit eltalálsz a puskával. Extraként még csak a shotgunt, meg azt a tüzérségi fegyvert kaptam meg, ami nagyon brutális, egy komplett zászlóalj támadását is vissza lehet vele verni<#circling>
A fegyverek is fejleszthetõek, ez is nagyon jó dolog.

Összességében tetszik, szerintem végig fogom játszani, megéri kipróbálni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem tudom megmutatni,mert a print screen-t tiltja,fraps-ot meg nincs kedvem felrakni,de a játék MAGYARÍTHATÓ,amennyire látom,hosszú ékezetes betût ékezet nélkülire vesz,a nyelvi file csv kiterjesztésû,ami mezei notepad-ban megnyitható..
Na...szerintem valamit csiszoltak rajta,mert az indiánoknál már nem szaggatott szét,igaz ATI és a beállításoknál a physix-et low-ra tettem.
Grafika mint a demoban..sajnos..Hangulat..hát jobb,mivel a demoval ellentétben itt már tényleg választható a küldetés,így elsõre németölõ küldetésre mentem oroszként..tipikus környezet volt védelmi árkokkal..aztán küldetés után jön egy kis fegyver-upgrade pontosztogatás és mehet a következõ színtér..talán nem lesz olyan vészes,ha elkap a hangulat..
Darkest.of.Days-SKIDROW

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lacee86
Engem az érdekelne, h lehessen már a Warez boltban is "megvásárolni". <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

balee4
Jól tudtam, steam-en már meg is vehetõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nem ma jelent meg? Mintha szept. 8-at olvastam volna.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

csak jönne már ki!
Lacee86
Tényleg jó lett. De amúgy, ha indítok egy topikot, hogy tudok ilyen bannert meg mindenféle menüpontokat (pl. FAQ meg hasonlók) berakni?

Jó a banner!!!
No kész a banner, köszönet Ramy-nak ééés nekem....
<#zavart1><#hehe><#hehe>

Akinek nem indul a demo az állitsa át az idõt augusztus 5.-ére.

nekem igy müködött remélem másnak is fog.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Optimus Prime
Igen, én is így látom értelmét. egyébként ez kb. olyan, mint amikor cinematic visz elõbbre. Csak a megoldás más.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mersant
nagyon jo 5let hogy elveszi az iranyitast, mert zart formacioban kell tamadni, amit ugye nem szabad megbontani, es latod te is egybol leptel volna onnan...szal en is meglepodtem, de <#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

armageddon666
Akkor nem érted a problémámat 😊 de mindegy is... -fav, mert nem szeretik ha valaminek a topicjában rosszakat írnak adott dologról... (én sem, pedig azoknak a véleményeknek is ott a helye)

@

nem azt mondtam,hogy elveszi az irányitást😄hanem azt,hogy abban is ugyanugy mész mint ebben semmi kulombség nincs kozottuk csak a grafika másabb!de az irányitás ugyanaz😊

armageddon666
OMG, CoDnál elveszi az irányítást? O.o szerencsére nem emléxem ilyenre... de ha már elveszi legalább korlátolja be a mozgást, mert az itteni megoldással szánalmas volt nagyon :\

@

nekem teccik a játék!az hogy minden irányban ugyanugy mész amikor nem te irányitod az minden FPS ben igy van probáld meg a COD nál oldalra ugyanugy mész ahogyan elore...a toltési rendszer meg nem mind1 milyen😄kinézi azt?
szoval én várom ajátékot szerintem nagyon jo!

armageddon666
jé tényleg, most már megy...

Jó lenne ha nem lenne szar...
PhysX... minek?? Ami ebben a szutyokban van annak köze nincs a fizikához... ez most a földön játszódik? Úgy ugrálunk mintha a Holdon lennénk... meg mikor Konföderációsok vagy kik ellen megyünk, elveszi az irányítást, és egy kijelölt útvonalon megyünk... leguggolhatok, megfordulhatok, mehetek oldalt, a sebességem állandó 😄 mintha csúsznék... meg az egész FOV el van baszva... legalább is 5:4-es aránynál tuti... tökre beleszédültem ahogy mászkáltam... meg olyan klausztrofóbikus volt... arról nem beszélve hogy ha lenéztem a talajra, mintha 20 centire lettem volna tõle... hát még ha leguggoltam...

a töltési rendszert jól lenyúlták GoWból 😊 mondjuk ez lenne a legkisebb gond...
elég csúnyán is néz ki, ez meg a másik legkisebb gond, legalább a sebességgel nincs baj, de a többi szarsága mellett, ezt édeskevés :\

Ha elém tolják úgy ezt a játékot hogy nem tudok róla semmit, akkor meg nem mondom, hogy még csak most fog megjelenni... ez még sok éve is kevés lett volna :\

@

Optimus Prime
Ja, igen. Volt a demóval valami bibi, amit javítottak. Szinte minden nagyobb letöltõ helyen frissítették is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

leszedtem másik oldalrol😄
innen probáld meg énis innen szedtem le😊

armageddon666
és hogy sikerült mûködésre bírni?

@

na végre sikerult mukodésre birni a Demot😄
végig is vittem 10 perc alatt:Selég rovid pedig azt igérték,hogy 2 map lesz benne a Litle Big Horn meg valami más erre az elobbinek belerakják a végét....
de a utobbi az jo volt😄várom a teljeset biztos jo játék lesz😊

Prince23
Új vidi

asszem egy próbát megér

armageddon666
szerintem meg ez a játék is 40 perc körül fog mozogni... :\ (DL)

@

Magiszter
És csodálkoznak hogy annyi a warez, pedig még egy olyan motort sem tudnak írni ami mûködne... fogadjunk hogy ez a játék is 12 ezer körül fog mozogni ha megjelent.

armageddon666
erre várom én is a választ 😊

@

sziasztok leszedtem a demot felrakom elinditom rámegyek a New Game re kb 4 sec és kidob azzal,hogy "az alkalmazás hibát észlelt és leáll"
pls help miért lehet ez?elore is thx!

armageddon666
AppName: darkestofdays.exe
AppVer: 0.0.0.0
ModName: msvcr80.dll
ModVer: 8.0.50727.3053
Offset: 00008aa0

WinXP SP3
8800GT

New Game, Load Game, Benchmark, mindnél ezt mondja 😞

@

nálam XP SP2el megy
Magiszter
Jah a jobb gép meg egy asztali masina formájában érkezne Core2 Quad, 4 giga RAM és egy rámhagyományozott nVidia 8800GT formájában. Gonolom azzal már futkározna. (Amúgy a Force Unleashed és az AVP3 miatt is akarnék beújítani.)

Magiszter
Elmondom: Notim C2D T6400 2Ghz, ATI HD3650, 2 Giga RAM.
- Eddig Win XP SP3 volt fent. Minden driver miegymás naprakészen. Felraktam a játékot és mikor el akartam indítani egy két pillanatra homokóra volt de nem történt semmi.
- Most Win7 van fent Kati 9.7-el (most tettem fel a 9.8-at), minden driver naprakész. Most már elindul a játék de bedob egy ablakot hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek akarom e futtatni mégis. Ha igent nyomok akkor bejön a fekete képernyõ és a menük helyén szürke/fehér téglalapok vannak. Ha rányomok a start-ra azaz az elsõ fehér téglalapra fentrõl, akkor nagy fehérség szélesvásznon (alul-felül fekete csík.) Gondolom az ATI kártya a gondja mármint hogy ezen akkor se fut ha beleszakadok. Hiszen "Games for PhysiX and nVidia". Úgyhogy a kedves készítõk szakadjanak meg. Olvastam valahol hogy a 4800 szériával se nagyon akar menni a játék. Tehát ATI-n múlik hogy csinálnak e drivert hozzá, illetve a 8 Majom játékgyártótól hogy írnak e hozzá "ATICardsEnable = 1" sort a game.ini -hez<#idiota>.

Optimus Prime
Ettõl jobb gépet akarsz, minek? Szerintem a Windows 7 és ATi keveredésébõl adódik a probléma. Bár, ha XP-n se ment akkor... XP-vel SP3-mal próbáltad?

jó játék lesz nagyon

Magiszter
Írhatna valaki aki ATI HD3650 féle vagy ahoz hasonló ATI kártyán próbálta e és mit szólt hozzá a játék. Szerintem azon van a hangsúly és nem az oprendszeren. De nem idegelem magam. Majd ha kijött a teljes megnézem azt. Ha nem megy akkor -1 vásárlójuk van. Csak karácsonyra érkezik a nagygép (meglepem magam <#idiota>), majd azon meglássuk nVidia karival.

Evin
7100-on tökéletesen fut.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter
XP-t nem szereti (ott még a fõmenü sem jött be.), Vista-t nem is próbálom, Win7-en meg azt mondja amit mond.

vagy a windows 7-et nem szereti?
Magiszter
Ha így van akkor a készítõk elmehetnek a búsba... mi az hogy laptopon nem lehet játszani a játékukat? Ezt a marhaságot. Ha meg az ATI kártya miatt van akkor is elmehetnek a búsba... Azért minden esetre majd a véglegest letöltöm és kipróbálom hogy megy e. Lehet hogy csak a demó vacakol. Ha megy és játszható is akkor megveszem. Ha nem akkor menjenek a búsba <#idiota>

Lacee86
Lehet h a laptopokat nem szereti.

Magiszter
Nah új fejlemények a játékkal kapcsolatban:

Windows 7 van telepítve, 9.7-es Catalyst. Elindítom a játékot és kiírja hogy a gépem nem éri el a minimum rendszer követelményt, akarom e folytatni. Ha igen akkor bejön a fõmenü fekete alapon fehér négyzetek formában.
A gépem: Intel Core2 Duo T6400 (2Ghz), ATI Radeon HD3650 512Mb, 2gb RAM
Minden játék gyönyörûen fut, ennek meg még a fõmenüje sem tölt be. Gratula. Megpróbálok még egy driver beállítást hátha csak az a gond.

Hello mikor jön kia game??

És hogy kell beállitani h irja game közbe ezeket?<#worship>
Ami még eszembe jutott, s szintén nekem pozitív, hogy véégre egy gamma, amiben NEM mindenféle elszabadult horror parafenoménokkal kell küzdeni. Namert szerintem ultra LOL, amikor egy gammában természet/anyagfeletti, stb lényeket kell fizikai sebzésû projectile-weapon okkal gyalni. Ezért is zárom ki azonnal a készülõ Wolfensteint, meg a lerágott náci-démonos vonalat, báár én a COD5 nél a zombiknál is a hajam téptem, mert vagy fight human vs. human, vagy nem, de összemosni a kettõt....nevetséges, fõleg egy COD ban. Mivel nem tudok arról lesz e multija, meg hát nehezen tudom elképzelni a story miatt hogyan, ha az ára stimmel, be fogom vállalni. Báár igazábó majd warfare ügyben a Rising Dragont várom, NAGYON, mert az Arma2 lesújtó lett.
Nade ez nem az a topic.
Ne nekem mond. Nem én írtam, hogy tök felesleges a betöltõ csík.