360
Darkest Of Days - FPS
-
#80 És csodálkoznak hogy annyi a warez, pedig még egy olyan motort sem tudnak írni ami működne... fogadjunk hogy ez a játék is 12 ezer körül fog mozogni ha megjelent. -
#79 erre várom én is a választ :) -
simon7108 #78 sziasztok leszedtem a demot felrakom elinditom rámegyek a New Game re kb 4 sec és kidob azzal,hogy "az alkalmazás hibát észlelt és leáll"
pls help miért lehet ez?elore is thx! -
#77 AppName: darkestofdays.exe
AppVer: 0.0.0.0
ModName: msvcr80.dll
ModVer: 8.0.50727.3053
Offset: 00008aa0
WinXP SP3
8800GT
New Game, Load Game, Benchmark, mindnél ezt mondja :( -
AKI94 #76 nálam XP SP2el megy -
#75 Jah a jobb gép meg egy asztali masina formájában érkezne Core2 Quad, 4 giga RAM és egy rámhagyományozott nVidia 8800GT formájában. Gonolom azzal már futkározna. (Amúgy a Force Unleashed és az AVP3 miatt is akarnék beújítani.) -
#74 Elmondom: Notim C2D T6400 2Ghz, ATI HD3650, 2 Giga RAM.
- Eddig Win XP SP3 volt fent. Minden driver miegymás naprakészen. Felraktam a játékot és mikor el akartam indítani egy két pillanatra homokóra volt de nem történt semmi.
- Most Win7 van fent Kati 9.7-el (most tettem fel a 9.8-at), minden driver naprakész. Most már elindul a játék de bedob egy ablakot hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek akarom e futtatni mégis. Ha igent nyomok akkor bejön a fekete képernyő és a menük helyén szürke/fehér téglalapok vannak. Ha rányomok a start-ra azaz az első fehér téglalapra fentről, akkor nagy fehérség szélesvásznon (alul-felül fekete csík.) Gondolom az ATI kártya a gondja mármint hogy ezen akkor se fut ha beleszakadok. Hiszen "Games for PhysiX and nVidia". Úgyhogy a kedves készítők szakadjanak meg. Olvastam valahol hogy a 4800 szériával se nagyon akar menni a játék. Tehát ATI-n múlik hogy csinálnak e drivert hozzá, illetve a 8 Majom játékgyártótól hogy írnak e hozzá "ATICardsEnable = 1" sort a game.ini -hez. -
#73 Ettől jobb gépet akarsz, minek? Szerintem a Windows 7 és ATi keveredéséből adódik a probléma. Bár, ha XP-n se ment akkor... XP-vel SP3-mal próbáltad? -
icemankimi #72 jó játék lesz nagyon -
#71 Írhatna valaki aki ATI HD3650 féle vagy ahoz hasonló ATI kártyán próbálta e és mit szólt hozzá a játék. Szerintem azon van a hangsúly és nem az oprendszeren. De nem idegelem magam. Majd ha kijött a teljes megnézem azt. Ha nem megy akkor -1 vásárlójuk van. Csak karácsonyra érkezik a nagygép (meglepem magam ), majd azon meglássuk nVidia karival. -
#70 7100-on tökéletesen fut. -
#69 XP-t nem szereti (ott még a főmenü sem jött be.), Vista-t nem is próbálom, Win7-en meg azt mondja amit mond. -
AKI94 #68 vagy a windows 7-et nem szereti? -
#67 Ha így van akkor a készítők elmehetnek a búsba... mi az hogy laptopon nem lehet játszani a játékukat? Ezt a marhaságot. Ha meg az ATI kártya miatt van akkor is elmehetnek a búsba... Azért minden esetre majd a véglegest letöltöm és kipróbálom hogy megy e. Lehet hogy csak a demó vacakol. Ha megy és játszható is akkor megveszem. Ha nem akkor menjenek a búsba -
#66 Lehet h a laptopokat nem szereti. -
#65 Nah új fejlemények a játékkal kapcsolatban:
Windows 7 van telepítve, 9.7-es Catalyst. Elindítom a játékot és kiírja hogy a gépem nem éri el a minimum rendszer követelményt, akarom e folytatni. Ha igen akkor bejön a főmenü fekete alapon fehér négyzetek formában.
A gépem: Intel Core2 Duo T6400 (2Ghz), ATI Radeon HD3650 512Mb, 2gb RAM
Minden játék gyönyörűen fut, ennek meg még a főmenüje sem tölt be. Gratula. Megpróbálok még egy driver beállítást hátha csak az a gond. -
ApPa123 #64 Hello mikor jön kia game?? -
destroyer91 #63 És hogy kell beállitani h irja game közbe ezeket? -
4D #62 Ami még eszembe jutott, s szintén nekem pozitív, hogy véégre egy gamma, amiben NEM mindenféle elszabadult horror parafenoménokkal kell küzdeni. Namert szerintem ultra LOL, amikor egy gammában természet/anyagfeletti, stb lényeket kell fizikai sebzésű projectile-weapon okkal gyalni. Ezért is zárom ki azonnal a készülő Wolfensteint, meg a lerágott náci-démonos vonalat, báár én a COD5 nél a zombiknál is a hajam téptem, mert vagy fight human vs. human, vagy nem, de összemosni a kettőt....nevetséges, főleg egy COD ban. Mivel nem tudok arról lesz e multija, meg hát nehezen tudom elképzelni a story miatt hogyan, ha az ára stimmel, be fogom vállalni. Báár igazábó majd warfare ügyben a Rising Dragont várom, NAGYON, mert az Arma2 lesújtó lett.
Nade ez nem az a topic. -
Banderas1990 #61 Ne nekem mond. Nem én írtam, hogy tök felesleges a betöltő csík. -
strebacom #60 Rivatuner...
Ja Innen...töltsd...leeee -
destroyer91 #59 hy,miaz a progi ami kiirja ott fenn a sarokban az fps-hőmérsékletet meg stb,nagyon kéne ilyen nekem is -
#58 Mondjuk ezt a tréningen el is mondja :) -
#57 Aha, na majd megpróbálom. :) -
Banderas1990 #56 Hát mondjuk azt a csíkot, azért rakták bele, hogy ha a zöld négyzetnél lenyomod gyorsabban tölt. -
#55 Na kipróbáltam a demót. Tetszik a grafikája, és elég jól is optimalizált sztem. Érdekes muskétával (vagy mi a fene az) lövöldözni, na meg a muskétásokat irtani géppityuval. Komolyan, mint a Cod5-ben a zombik ellen, majdnem olyan érzésem volt.. Nagyon jó még benne, h nagyon gyorsan betölt, nem kell perceket várni: apróságnak tűnik, de sokat ronthat a hangulaton. Ami nem tetszik: a futás közbeni fizika, de lehet h ez csak nálam az alacsony beállítás miatt van; nyomva kell tartani a jobb egérgombot, ha zoomolok; újratöltésnél az a nagy kör ami az idejét mutatja, az tök felesleges.
Majd hnap végigtolom a demót, de egyelőre nekem ígéretesnek tűnik továbbra is. -
#54 Amúgy aki nem tolta volna az Undyingot, annak elárulom, abban is van időutazás, nem is akármilyen módon. :)
Én még most sem tartom csúnyának. -
#53 Bizony.
Az FPS, ha nem próbálnak valami pluszt adni melléje nem ér semmit.Csak úgy lövöldözni az tényleg nagyon gáz.
A legjobb FPS-ek szerintem az CB's Undying (most tolom 2x), Half-Life 2 (ez már megvolt 2x).A 2 végigjátszás nálam a maximum, ennél többször semmit nem toltam végig... -
AKI94 #52 nemtudom nekem már ez szép graf minek ide Crysis grafika :) -
strebacom #51 Jól fut a toxicon....stable... 60fps.....
de a graf egy szar:
-
AKI94 #50 am lehet hogy csak annyira csodálkozott Morris, azért nem szolalt meg :D -
AKI94 #49 Na ezt nevezem én jó játéknak :) a graf nem érdekel de bebizonyitottak hogy kepesek 1 kis teruleten 100 embert mozgatni :) -
#48 Ott nincs gond, utána volt, de telepítés után nem indítottam újra a gépet, aztán megtettem és jó lett a gyakorlóküldi és ami utána van az is, de amikor kiválasztom a küldetést és tölt akkor viszont kilép:S -
bajsz #47 ha olyan kártyád van ami támogatja akkor jónak kell lennie.ha olyan k
rtyád van ami nem támogatja ,több mint valószinü azért dobki,de viszont már az indiánoknál gondkéne ,hogy legyen. -
#46 Nagyon tetszik a játék, de sajnos akadt egy kis gond:
Az első indiános "küldetés" után, a következő rész betöltésekor kidob hibaüzenettel...ezt sikerült orvosolni, legalábbis azt gondoltam(physx telepítése után újraindítottam a gépet) majd a valódi küldetés betöltésekor dobott ki ugyanúgy. Esetleg a physx miatt lehet? Érdemes feltenni egy drivert hozzá? -
#45 Az számomra is fura volt, hogy senki nem veszi észre, hogy egy brutál sorozatlövővel írtom a népet aka gépfegyverrel. De elvégre háború van, mindenki lő mindenkire, ki-ki merre lát és ha épp feltűnik valaki, aki végre győzelmet hozhat mit törődnek vele hogy hogyan. -
#44 Sztem elég nehéz manapság igazán jó FPS játékot készíteni: marha sok van belőlük, igazából egy kaptafára mennek: mész és lősz; de ezenkívül kell vmi egyedi elemmel megpróbálni megfogni a játékosokat. Megnéztem a képeket a játékról, olvasgattam róla, és igazán ígéretesnek tűnik. Úgyhogy le is kapom a demót, ki is próbálom még ma ha lehet. :) -
6600GT #43 hali
nekem nagyon bejön a játék,már várom a teljes verziót nagyon:) -
4D #42 Üdv emberz!
Tegnap megnéztem a demót. Bejött. Igazából minden gammát lehet kritizálni, és nincs olyan ami mindenkinek bejönne. A hangulata bejött, de a legnagyobb erősségét abban látom, hogy végre valami egyedibb, és ötletesebb próbálkozás, ami a mainstream gammákra manapság nem jellemző.
Én főleg ezt díjazom benne a hányásig unalmas gamma folytatások között. Lehet ragozni, hogy a grafika így meg úgy, báár szerintem ha ott a feeling (ott van)a csilivili jelentéktelen. Az is elismerésre méltó, hogy a gamma alatt saját fejlesztésű motor dobog a Marmoset Engine.
(http://pc.ign.com/articles/100/1003789p1.html)
Az valóban fura, hogy senkit nem zavar az MP egy lovas csatában, de ez a legkevesebb, hiszen játszhatóság/realitás keskeny mezsgyéjén, ez szerencsésebb megoldás, mint ha az egész banda megállna és ezen agyalna.
Arról nem is beszélve, hogy az időutazás alapban eleve irreális, akkor meg lets Rock.
Jó lesz ez, várom.
-
#41 Hát éppen ez az maxon 4x AA és 4XAF-el is Very HIGH-on de még közepes PhysX-el is.
Majd felrakom 190-es driver hátha segít valamit.