Darkest Of Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Máshol 55%-ot adtak neki.Kinek hogy tetszik,senki sem egyforma!
Nos ugyebár mindig akkor fagy ki a játék, amikor vki keresztül akar menni a téren. Nos, annyi az egész, hogy nem szabad keresztül menni.
A fal mentén kell menni addig, amíg csak lehet. Azt amikor odakerültél azon ház mögé ahova bekell menni, akkor is a fel mentén úgy, hogy a fal felé nézel. Majd oldalt felugrani a ház "teraszára" majd bemenni.
Azt amikor mész kifelé akkor sem szabad keresztül rohanni a téren, hanem az ajtó fel nézvén kell visszajutni ugyanúgy a falhoz, majd végig menni egész addig az ajtóig ahol ki kell menni 😄DD.
Nos, viszont ezután újabb gondba ütköztem. Van az a rész, amikor kijönnek a tûzbõl ilyen rakétás ellenfelek, s azokat kell lehentelni. Nos, az a gond, hogy miután lehenteltem õket nem történt semmi.
Pedig a feladat csak annyi azon a részen, h le kell õket kapni, de miután megtettem semmi....
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
megy kukaba. 😊
probaltam mindent de kifagy .. asszem akkor ennyi
Egyébként szerintem nagyon jól meg lett írva, egyszer sem fagyott nekem sehol, pedig egy közepes gépem van, mégis fullon hasított. Alt-tabos dologra is normálisan reagál, tehát nem tudom mitõl fagyhat.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
másvalaki?? 😊
vagy esetleg egy mentést tud vki adni rögtön ezután??
Az mitõl lehet hogy a vezuvos pályáig nekem semmi problémám nem volt sehol,(se szaggatás se semmi..) de itt meg amikor odamennék az elején a dexterhez egyszerûen kifagy a játék.. marha jó mert nemértem mi a rák baja lett itt hirtelen..
valakinek ötlet??
Na jó akkor nagy vonalakban. Van a Kronotek aminek az alapítója a Kohler, vagy mi volt a neve az öregnek. A cég hitvallása az öregével egyezett ami nem volt más, mint azo, hogy a történelmet nem szabad megváltoztatni és ezt akár erõszakkal is fent kell tartani, ehhez olyan embereket "toboroztak", mint mi is akik senkinek nem hiányoztak már, mert "meghaltak, eltûntek" ezért nem volt befolyásuk a történelem további alakulásában. Volt viszont egy másik banda is akik úgy gondolták ,hogy bizonyos eseményeket bizony meg kell változtatni a késõbbi jobb érdekében. A küldetések során a tér/idõegyensúly visszaállításán dolgozunk. A végén a másik tag elmondja, hogy nemsokára elszabadul egy vírus ami az emberek 98%-át elintézi és ezt õk bizony nem hagyhatják, ezért vissza kell utazni az idõben és meg kell ezt akadályozni és õk bizony meg is fogják, nekünk meg felajánlják, hogy beszállhatunk a buliba. Durván ennyi a lényeg, persze hibák lehetnek a fent leírtakban 😊
andorka kedves barátom neked is hasonlókat kívánunk, a 10 éves hülye gyerekek meg ne akarjanak felnõtt játékokkal játszani. A helyesírást meg még gyakorold kicsit.
nacsa
mivel az angoltudásom elég hiányos valaki leírhatná hogy pontosan mirõl is volt szó a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Androkának meg majd kívánom, hogy az õ munkájáért se adjon senki pénzt...
Tudod nekik csak a modern kor+crysis graf az alap egy játéknál😊 nekik nem az számít hogy egy motor akár 100 embert megjelenít hanem az hogy Cry Engine legyen rajta
igy utolag te is szegyeled
es nekem ne merj beszolni tobbet mert megkeserulod te faszopo
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ilyen szar jatek csak ez lehet
ezert aki penzt ad ki egy buta fasz