360
Darkest Of Days - FPS
-
Kindred Blades #280 Naa, csak egyet, csak egyet!
Degget nem biztos, hogy mindenkin találsz, inkább seggberúgással próbálkozz.
A játék valóban küszködik néhány téren, de a szofisztikált kifejezésmódod egyenesen lenyűgöző. -
androka666 #279 nekem ne adjatok tanacsokat mert deggberugodlak titeket pocsok -
#278 :D -
#277 bf2 jo jatek?! :) hat nem sok mindent probalhattal ki eddig, ha az annyira bejon... -
#276 Jaj de ügyi vagy, leírtad a teljes szókincstáradat! -
#275 Jól van, vegyél még pár magyar órát meg némi fogalmazási készség sem ártana, aztán majd gyere vissza és beszélgetünk. -
androka666 #274 nem vagyok a ekdvesed
ez meg egy olyan fos jatek hogy nagyon fos
a battlefield 2 na az jatek ez fos
ilyen fos meg nincs egy -
#273 Nem szoktam ismételni magam, de most megteszem :)
andorka kedves barátom neked is hasonlókat kívánunk, a 10 éves hülye gyerekek meg ne akarjanak felnőtt játékokkal játszani. A helyesírást meg még gyakorold kicsit. -
androka666 #272 aki ezel a játékkal játszik az nem normális -
vukocska #271 Hali! Nekem olyan problémám van, hogy a "Rebel Yell" résznél mikor a csávókat kell vinni Dexterhez az odavezető utnál mindig kiírja hogy hibát észlelet és eláll a működés.... De akármerre megyek annál a pontnál hibát észlel:S Nem tudjátok mi lehet a gond? Eddig semmi baja nem volt:( és tovább szeretném vinni mert nekem bejön a game:)
Előre is köszi a helpet! -
#270 4500M az nemhogy nem biztos h elég, hanem biztos h nem elég szinte semmilyen mai játékhoz. Nagyon gyenge az a kártya, nem játékra való sajnos. :( -
Syab #269 ja skidrow -
#268 warezolt? -
Syab #267 mindent a leggyengébbre vettem -
#266 Intel GMA 4500M szerintem nem biztos, hogy elég ehhez a játékhoz, optionsbe vedd lejjebb a beállításokat, árnyékok, élsimítás, ilyesmi. Frissíts drivert, directX-et. -
#265 naaaaaaa -
androka666 #264 fos fo fos fos fos -
Syab #263 Hello
Volna egy kis problémám...még pedig az hogy rámegyek a new gamre és kidob egy oylan hiba üzenetet hogy a darkestofdays működése leáll és kilép.fent van minden ami kell elvieg menni-e kéne.Az esemény naplóbe emgnéztem és ezt írja:
A hibát okozó alkalmazás: darkestofdays.exe, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x4a958624, a hibát okozó modul: ig4icd32.dll, verziószám: 7.15.10.1829, időbélyeg: 0x4a3bb602, kivételkód: 0xc0000005, hiba pozíciója: 0x0035dbce, folyamatazonosító: 0xcd0, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01ca39309e4c5801.
Tehát a hiba az ig4icd32.dll van.
Laptomom van Acer aspire 5738z
konfig: 3giga ram, CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T4200, 2000 MHz (10 x 200), Videokártya pedig Intel GMA 4500M és 32bites Vista.
Aki tud pls segítsen -
#262 Ilyen baromságot leírni, h 1/10... atyaég...
Sztem amúgy egy gyenge 7-est megérdemel. Jó alapgondolata van, grafikailag sincs vele igazából semmi baj. Bizonyos helyeken egész élvezhető, bár néhol kissé unalmas. Ezenkívül sajnos jó pár baki benne maradt, amik rontják az összképet, plusz a hangok sem vmi jók. Röviden ennyi az indoklásom. -
#261 Már nem érvényes ebben a pillanatban futott be egy másik 8/10 és így mér 50%-os -
#260 Most nézem összegzett értékelés 6.1, na az a realitás szerintem. :) -
#259 PC Gamer meg kicsit túlértékelte :) -
#258 Gamestats.com
-
#257 Az igaz, de ha valaki veszi a fáradtságot és kritikát ír, akkor próbáljon már egy kicsit tárgyilagos lenni és gondolkodjon már, mielőtt ilyen baromságokat ad ki a kezéből 1/10. Én még nem láttam 1/10-es ot amúgy. -
#256 Én életembe most voltam először ott mert már most készülök az "A 2009-es év játéka(i) topikba és gyűjtöm a megjelent játékokról az értékeléseket.És pont tettem volna bele a listába az újakat és akkor látom egyik statos oldalon átlag 40% és ott volt ez az 1/10-es is.
Máshol 55%-ot adtak neki.Kinek hogy tetszik,senki sem egyforma! -
#255 Hozzá nem értők tesztje, 1/10, azért szerintem egyáltalán nem volt rossz és az ilyen értékelés messze áll a valóságtól, az 1/10 az amikor játszhatatlan a játék és pl. egy bug miatt végig vihetetlen, ötlettelen élvezhetetlen, de ez azért messze áll ettől. 6/10 a korrekt szerintem. Különben is Grebber te milyen szenny oldalakra jársz :) -
#254 Nem kicsit lehúzták 1/10 -
MagyaR #253 Hi! Nekem is gondot jelentett ez a vezuvos pálya, de aztán egy elég primitív megoldással kiküszöböltem a gondot.
Nos ugyebár mindig akkor fagy ki a játék, amikor vki keresztül akar menni a téren. Nos, annyi az egész, hogy nem szabad keresztül menni.
A fal mentén kell menni addig, amíg csak lehet. Azt amikor odakerültél azon ház mögé ahova bekell menni, akkor is a fel mentén úgy, hogy a fal felé nézel. Majd oldalt felugrani a ház "teraszára" majd bemenni.
Azt amikor mész kifelé akkor sem szabad keresztül rohanni a téren, hanem az ajtó fel nézvén kell visszajutni ugyanúgy a falhoz, majd végig menni egész addig az ajtóig ahol ki kell menni :DDD.
Nos, viszont ezután újabb gondba ütköztem. Van az a rész, amikor kijönnek a tűzből ilyen rakétás ellenfelek, s azokat kell lehentelni. Nos, az a gond, hogy miután lehenteltem őket nem történt semmi.
Pedig a feladat csak annyi azon a részen, h le kell őket kapni, de miután megtettem semmi.... -
ApPa123 #252 JAA már megtaláltam azért köszi:P -
ApPa123 #251 :S ok thx -
#250 Tegyél fel mindent a dvd-ről open al redist akármi, physx szóval mindent, ha úgy sem jó akkor vidd vissza a boltba :) -
ApPa123 #249 Olvastam azt az openal-t v mit vmi külön dvd-ről de nekem semmi olyan nncs 1 mappába se :S -
ApPa123 #248 hy én mikor indítom a gamet azt írja ki h "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az OpenAL32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" a gamet már v 2x újraraktam mi miatt nem jó?? help pls -
yooyoo #247 Nekem is ez volt a probléma, aztán feldobtam a videókártyám legújabb driverét és megjavult. Próbáljátok meg hátha segít. -
Nowi #246 ha leveszem a felbontast az se segit semmit.. mindegy
megy kukaba. :) -
Nowi #245 Detto ugyanaz a problémám..
probaltam mindent de kifagy .. asszem akkor ennyi -
#244 Pompeii utáni mentést nem nagyon lehet küldeni, lévén az az utolsó map. :)
Egyébként szerintem nagyon jól meg lett írva, egyszer sem fagyott nekem sehol, pedig egy közepes gépem van, mégis fullon hasított. Alt-tabos dologra is normálisan reagál, tehát nem tudom mitől fagyhat. -
#243 Esetleg vedd lejjebb a grafot. Mint ha írták volna korábban, h ezen a részen nagyon eszi a gépet. -
atkaq #242 Helló!Nekem lenne egy olyan problémám hogy a vezuvos pályán ahol kitör a tűzhányó egy ponton mindig kifagy a játék.Valaki tapasztalt hasonlót?Valami megoldás? -
Nowi #241 oks.. azert köszi..
másvalaki?? :)
vagy esetleg egy mentést tud vki adni rögtön ezután??