Darkest Of Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Most nézem összegzett értékelés 6.1, na az a realitás szerintem. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
PC Gamer meg kicsit túlértékelte 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep
Az igaz, de ha valaki veszi a fáradtságot és kritikát ír, akkor próbáljon már egy kicsit tárgyilagos lenni és gondolkodjon már, mielõtt ilyen baromságokat ad ki a kezébõl 1/10. Én még nem láttam 1/10-es ot amúgy.

grebber
Én életembe most voltam elõször ott mert már most készülök az "A 2009-es év játéka(i) topikba és gyûjtöm a megjelent játékokról az értékeléseket.És pont tettem volna bele a listába az újakat és akkor látom egyik statos oldalon átlag 40% és ott volt ez az 1/10-es is.
Máshol 55%-ot adtak neki.Kinek hogy tetszik,senki sem egyforma!

Shep
Hozzá nem értõk tesztje, 1/10, azért szerintem egyáltalán nem volt rossz és az ilyen értékelés messze áll a valóságtól, az 1/10 az amikor játszhatatlan a játék és pl. egy bug miatt végig vihetetlen, ötlettelen élvezhetetlen, de ez azért messze áll ettõl. 6/10 a korrekt szerintem. Különben is Grebber te milyen szenny oldalakra jársz 😊

grebber

Hi! Nekem is gondot jelentett ez a vezuvos pálya, de aztán egy elég primitív megoldással kiküszöböltem a gondot.
Nos ugyebár mindig akkor fagy ki a játék, amikor vki keresztül akar menni a téren. Nos, annyi az egész, hogy nem szabad keresztül menni.
A fal mentén kell menni addig, amíg csak lehet. Azt amikor odakerültél azon ház mögé ahova bekell menni, akkor is a fel mentén úgy, hogy a fal felé nézel. Majd oldalt felugrani a ház "teraszára" majd bemenni.
Azt amikor mész kifelé akkor sem szabad keresztül rohanni a téren, hanem az ajtó fel nézvén kell visszajutni ugyanúgy a falhoz, majd végig menni egész addig az ajtóig ahol ki kell menni 😄DD.

Nos, viszont ezután újabb gondba ütköztem. Van az a rész, amikor kijönnek a tûzbõl ilyen rakétás ellenfelek, s azokat kell lehentelni. Nos, az a gond, hogy miután lehenteltem õket nem történt semmi.
Pedig a feladat csak annyi azon a részen, h le kell õket kapni, de miután megtettem semmi....

JAA már megtaláltam azért köszi😛

:S ok thx

Shep
Tegyél fel mindent a dvd-rõl open al redist akármi, physx szóval mindent, ha úgy sem jó akkor vidd vissza a boltba 😊

Olvastam azt az openal-t v mit vmi külön dvd-rõl de nekem semmi olyan nncs 1 mappába se :S

hy én mikor indítom a gamet azt írja ki h "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az OpenAL32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" a gamet már v 2x újraraktam mi miatt nem jó?? help pls

Nekem is ez volt a probléma, aztán feldobtam a videókártyám legújabb driverét és megjavult. Próbáljátok meg hátha segít.

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

ha leveszem a felbontast az se segit semmit.. mindegy

megy kukaba. 😊
Detto ugyanaz a problémám..

probaltam mindent de kifagy .. asszem akkor ennyi
Fritz Von...
Pompeii utáni mentést nem nagyon lehet küldeni, lévén az az utolsó map. 😊
Egyébként szerintem nagyon jól meg lett írva, egyszer sem fagyott nekem sehol, pedig egy közepes gépem van, mégis fullon hasított. Alt-tabos dologra is normálisan reagál, tehát nem tudom mitõl fagyhat.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Lacee86
Esetleg vedd lejjebb a grafot. Mint ha írták volna korábban, h ezen a részen nagyon eszi a gépet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Helló!Nekem lenne egy olyan problémám hogy a vezuvos pályán ahol kitör a tûzhányó egy ponton mindig kifagy a játék.Valaki tapasztalt hasonlót?Valami megoldás?
oks.. azert köszi..

másvalaki?? 😊
vagy esetleg egy mentést tud vki adni rögtön ezután??
Shep
Úgy értettem, hogy low-ra vedd, de ha ott van akkor nincs ötletem.

es azt hogy csinaljam?? mert legrosszabb esetben low-ra engedi levenni. (ahogy most is van..) olyat hogy kikapcsolas nem latok
Shep
Kapcsold ki a physx-et.

Hello!

Az mitõl lehet hogy a vezuvos pályáig nekem semmi problémám nem volt sehol,(se szaggatás se semmi..) de itt meg amikor odamennék az elején a dexterhez egyszerûen kifagy a játék.. marha jó mert nemértem mi a rák baja lett itt hirtelen..

valakinek ötlet??
Fritz Von...
Jaja, az sem könnyû, én is sokszor töltöttem. Rohadt gyorsan kell lövöldözni, és nem elég csak a parancsnokot kiiktatni, hanem ott van mögötte/mellette másik 3-4 õr, és ahol állsz, a sorban is mászkál kettõ, azokat is gyorsan kell megölni. Nekem végülis úgy sikerült, hogy leguggoltam, mert azt lehet. 😊

Már megoldódott, köszi. Most a koncentrációs táborba szopok, amikor meg kaptam a pisztolyt. 10 visszatöltés után meguntam, majd holnap.

Snexi
köszi 😊

Shep
Hát szerintem sem nagyon, de ezt már én is írtam lentebb. Egyébként mennyi ideig fejlesztették?

grebber
Ezzel csak az a nagy baj hogy ebbõl rettentõ jó is kisülhetne de mivel nem hozza a várva várt sikereket/bevételt nem lesz folytatás 😞

Shep
SPOILER

Na jó akkor nagy vonalakban. Van a Kronotek aminek az alapítója a Kohler, vagy mi volt a neve az öregnek. A cég hitvallása az öregével egyezett ami nem volt más, mint azo, hogy a történelmet nem szabad megváltoztatni és ezt akár erõszakkal is fent kell tartani, ehhez olyan embereket "toboroztak", mint mi is akik senkinek nem hiányoztak már, mert "meghaltak, eltûntek" ezért nem volt befolyásuk a történelem további alakulásában. Volt viszont egy másik banda is akik úgy gondolták ,hogy bizonyos eseményeket bizony meg kell változtatni a késõbbi jobb érdekében. A küldetések során a tér/idõegyensúly visszaállításán dolgozunk. A végén a másik tag elmondja, hogy nemsokára elszabadul egy vírus ami az emberek 98%-át elintézi és ezt õk bizony nem hagyhatják, ezért vissza kell utazni az idõben és meg kell ezt akadályozni és õk bizony meg is fogják, nekünk meg felajánlják, hogy beszállhatunk a buliba. Durván ennyi a lényeg, persze hibák lehetnek a fent leírtakban 😊

andorka kedves barátom neked is hasonlókat kívánunk, a 10 éves hülye gyerekek meg ne akarjanak felnõtt játékokkal játszani. A helyesírást meg még gyakorold kicsit.

csak azt nem értem miért panaszkodik ennyit xD ha nem tetszik akk nemkell irni 😉
Vírus? 😄 azthittem az a lényeg hogy embereket mentsunk meg a multbol 😄
a ronda jatekotokat meg dugjatok fel ezel be is fejeztem
nacsa
dogoljetek meg
grebber
Hát ezt én angol tudás nélkül is értettem hogy arról beszél😄

Snexi
na végigvittem
mivel az angoltudásom elég hiányos valaki leírhatná hogy pontosan mirõl is volt szó a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyit megértettem hogy egy vírusról volt szó,de kb ennyit

Shep
Te vagy már kemény, cementet reggelizel minden nap vagy mi a titkod?

Fritz Von...
Csuripi: én is itt szívtam meg, mert nagyon okos akartam lenni, és "flank"-en, jobb oldalon mentem át a kerítésen, ahol nem lehetett volna egyébként. Pont így jártam én is. 😊 Az utat kell követni, és balra kerülni, akkor gyorsan megvan.
Androkának meg majd kívánom, hogy az õ munkájáért se adjon senki pénzt...

Lacee86
Á, nem vitázom vele inkább. Agyilag kb. lehet vagy 5 éves szinten szegény, nem alacsonyodom le hozzá. Csak vhogy mindig felbosszantanak az ilyenek.

Seth
Azta de kemény valaki. Lökd a rizsát hadd tanuljak Mester

PSN ID.: Beegabor

Hagyd ilyenekkel neméri meg vitatkozni xD
Tudod nekik csak a modern kor+crysis graf az alap egy játéknál😊 nekik nem az számít hogy egy motor akár 100 embert megjelenít hanem az hogy Cry Engine legyen rajta
megvetted most szegyenkezhetsz te lacee
igy utolag te is szegyeled
es nekem ne merj beszolni tobbet mert megkeserulod te faszopo
Lacee86
Aki ilyeneket írkál, az meg még nagyobb... <#wow3>

new game opcionál kiakad vmi ötlet? 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

letoltottem ezt a jatekot a majomrol es egy nagy fos
ilyen szar jatek csak ez lehet
ezert aki penzt ad ki egy buta fasz
sharpwrz
Feltelepítettem, de akkor is ezt írja ki...

...

sharpwrz
Az eljárás belépési pontja nem található a dllben...

???

...

Shep
Az openal-t feltetted külön a dvd-rõl?

sharpwrz
Onnan telepítettem...

...

Shep
Telepítsd fel a dvd-rõl.