Darkest Of Days

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Már nem azért de, akár melyik játék topikba olvasok bele vannak emberkék akik mind hova uygan azt írják: "hú de szar a grafika, így szar a graf...nem 2009es szint... stb" Most mit vártok minden egyes játéknak csináljanak vmi über shaderes, bloomos, grafikát? hogy a min vga a HD5870 legyen? +legújabb proci, 16gb ram. Egy dolog h van elvárás, de a programozásnak is vannak határai. Blu-rayen adják ki vagy mi? 😄
A grafika a beállításoktól is függ, nem a játékbeli Options/Video
mondjuk Ati kariknál, az OpenAl progiban ott lehet húzni.

Mind1, sztem nem rossz játék, az ötlet jó, a grafika sem ronda, max sötét. az Al mintha nem is látna?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem hogy nem tökéletes, hanem tökéletesen rossz!

Bent voltam egy házban, lövök ki az ablakon, erre a zseniális katonák, vagy úgy egy tucatnyian bejöttek a házba, és nem vették észre hogy odabentrõl lövöm a társaikat...hú...ilyet még a Mesterlövész se tudott...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lacee86
Persze h nincs tökéletes AI, hiszen az emberi viselkedést sosem lehet 100%-ban lemodellezni. Az AI tipikusan olyan dolog, aminek mindig lesz hova fejlõdni. A játékok AI-jának határt szab sztem az is, h hiába tudnák sokkal jobban megcsinálni, de kéne hozzá mondjuk 8 magos processzor...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

AI ide AI oda mar rajottem hogy felesleges ezen vitatkozni mert nincs jo AI sehol esetleg jobb mint mashol de tokeletes nincs
Terensz
Androka, amúgy te ismered cagivamito-t?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Narxis
Hír topikban meg még pár helyen. Nézz be Best of SG topikba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Miért hol produkálja még magát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Terensz
Bocs, az offért, csak bekukkantottam, hogy megnézzem magamnak androka666-ot, akin a fél sg röhög. Csak így tovább, haver <#idiota><#eljen>

Terensz
Juhé!!4NÉÉGY!!444!

Újabb sg-celeb születik <#idiota><#eplus2><#alien>

Narxis
lol

olyan foszsar ez a jatke hogy a keszitok helyebe az egesz csaladdal lehuznam magam a szaros wcbe
vegre mas is ezt mondja
COD MW AI? Mirõl beszélsz? Az is elég gyenge. Csak nem ritka szar, mint itt.
Crysis szintû grafika sem kell, csak éppen azért van egy szint amit az ember 2009ben elvár.

Elavult, és ronda is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De ronda. Nem arról van szó hogy komor. Hanem arról van szó hogy ronda. Úgy5-6 évvel ezelõtti színvonal.
Az AI hihetetlenül szar. És ez nem túlzás, sõt! Még enyhén fogalmaztam.
Unalmasabb mint úgy bármi... egy jó FPS izgalmas, pörög, érdekes. Ebbõl egyik sincs meg.

Láthatatlan falak: 2009-ben ez minõsíthetetlen! Évekkel ezelõtt is nagyon égõ volt, manapság pedig, végképp szar.

Murder3
A MI az tényleg bõdületesen szar felesleges tagadni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

hmm ahogy látom egyesek COD MW AI+Crysis grafikát várnak egyes játékoktól 😊
én nem értem ezeket az embereket lehet csak túl oreg vagyok (15 éves xD) de nekem a ronda grafika valahol a COD1nél végzodik (mai szemmel) 😄
Lacee86
Ronda. - Nem igaz, nincs vele különösebb gond. Lehet h neked túl komor, de attól még miért lenne ronda?!
Hihetetlenül szar AI - Tény h nem egy Top AI, de ez igen erõs rá.
Unalmas. - Nem unalmasabb mint egy átlag FPS.
Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!! - Ez jogos felvetés, de nem akkora hiba, amiért mindjárt agyon kéne ütni a játékot.
Maga az alapötlet meg igen is jó, bár tény h nem a legjobban lett megvalósítva, de nem ezt érdemli azért, h 3 pontokkal illessük.

Indokolatlan?
Na lássuk.
Ronda.
Hihetetlenül szar AI
Unalmas.
Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!!

Hogy csak pár dolgot említsek...

buzi fos szar geci jatek
Lacee86
Ostobán és indokolatlanul lehúzott értékelés. Ennyi erõvel nézzünk már körül kicsit jobban, simán lehetne 2 pontos játékokat is találni...

balee4
Még sok is. xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PCGuru 35%...hát igen...a megfelelõ értékelés.

balee4
<#idiota>

de jó néha "ilyeneket" olvasgatni xD

amire talán kijön a magyarítás, szépen felpatchelik és lesz értelme vele játszani 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

padavanHUN
Túlértékelték.

http://f1game.hu

grebber
A fenébe ez meg lemaradt:

1.04-es Patch

New Features:

* Added support for more mouse buttons (mouse 4 and 5)
* Added support for num pad bindings
* Added mouse smoothing option
* New PhysX system software

Fixes:

* Fixed crash in "Rebel Yell" mission
* Fixed ATI driver crash in Pompeii part 1
* Fixed "save while dead" bug from zeppelin mission
* OpenAL fix for systems that don't support the EFX extension
* Mouse cursor should now be hidden properly on all systems
* Fixed bug where starting a new game immediately after finishing an old one resulted in all missions staying complete
* Alt+F4 combo removed
* Fixed benchmark/load screen interaction issues
* Weapon code cleanups in DNGr and FMG
* PhysX particle code safeties
* OpenAutomate benchmark listings fixed

Next PC upgrade: 2022

grebber

reaper4
ez de szar 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kapjatok be tovig ringyok
Narxis
lol vagy ember xD

Mersant
tanacs:

lo..lo...logo...logogogopedussssz...<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Murder3
Hát ez jó kis játék.
Legalábbis az lenne mert az ötlet fasza a megvalósítás már nem annyira:S
a környezet hát borzalmas a story sem egy classic kategória.
Kár érte:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Naa, csak egyet, csak egyet!
Degget nem biztos, hogy mindenkin találsz, inkább seggberúgással próbálkozz.

A játék valóban küszködik néhány téren, de a szofisztikált kifejezésmódod egyenesen lenyûgözõ.
nekem ne adjatok tanacsokat mert deggberugodlak titeket pocsok
Narxis
😄

Mersant
bf2 jo jatek?! 😊 hat nem sok mindent probalhattal ki eddig, ha az annyira bejon...<#ravasz1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Lacee86
Jaj de ügyi vagy, leírtad a teljes szókincstáradat! <#taps>

Shep
Jól van, vegyél még pár magyar órát meg némi fogalmazási készség sem ártana, aztán majd gyere vissza és beszélgetünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem vagyok a ekdvesed
ez meg egy olyan fos jatek hogy nagyon fos
a battlefield 2 na az jatek ez fos
ilyen fos meg nincs egy
Shep
Nem szoktam ismételni magam, de most megteszem 😊

andorka kedves barátom neked is hasonlókat kívánunk, a 10 éves hülye gyerekek meg ne akarjanak felnõtt játékokkal játszani. A helyesírást meg még gyakorold kicsit.

aki ezel a játékkal játszik az nem normális
Hali! Nekem olyan problémám van, hogy a "Rebel Yell" résznél mikor a csávókat kell vinni Dexterhez az odavezetõ utnál mindig kiírja hogy hibát észlelet és eláll a mûködés.... De akármerre megyek annál a pontnál hibát észlel:S Nem tudjátok mi lehet a gond? Eddig semmi baja nem volt😞 és tovább szeretném vinni mert nekem bejön a game😊
Elõre is köszi a helpet!
Lacee86
4500M az nemhogy nem biztos h elég, hanem biztos h nem elég szinte semmilyen mai játékhoz. Nagyon gyenge az a kártya, nem játékra való sajnos. 😞

ja skidrow
Narxis
warezolt?

mindent a leggyengébbre vettem
Narxis
Intel GMA 4500M szerintem nem biztos, hogy elég ehhez a játékhoz, optionsbe vedd lejjebb a beállításokat, árnyékok, élsimítás, ilyesmi. Frissíts drivert, directX-et.

Narxis
naaaaaaa<#ejnye1><#ejnye1>

fos fo fos fos fos
Hello

Volna egy kis problémám...még pedig az hogy rámegyek a new gamre és kidob egy oylan hiba üzenetet hogy a darkestofdays mûködése leáll és kilép.fent van minden ami kell elvieg menni-e kéne.Az esemény naplóbe emgnéztem és ezt írja:

A hibát okozó alkalmazás: darkestofdays.exe, verzió: 0.0.0.0, idõbélyeg: 0x4a958624, a hibát okozó modul: ig4icd32.dll, verziószám: 7.15.10.1829, idõbélyeg: 0x4a3bb602, kivételkód: 0xc0000005, hiba pozíciója: 0x0035dbce, folyamatazonosító: 0xcd0, az alkalmazás indításának idõpontja: 0x01ca39309e4c5801.

Tehát a hiba az ig4icd32.dll van.

Laptomom van Acer aspire 5738z

konfig: 3giga ram, CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T4200, 2000 MHz (10 x 200), Videokártya pedig Intel GMA 4500M és 32bites Vista.

Aki tud pls segítsen
Lacee86
Ilyen baromságot leírni, h 1/10... atyaég... <#wow3>
Sztem amúgy egy gyenge 7-est megérdemel. Jó alapgondolata van, grafikailag sincs vele igazából semmi baj. Bizonyos helyeken egész élvezhetõ, bár néhol kissé unalmas. Ezenkívül sajnos jó pár baki benne maradt, amik rontják az összképet, plusz a hangok sem vmi jók. Röviden ennyi az indoklásom.

grebber
Már nem érvényes ebben a pillanatban futott be egy másik 8/10 és így mér 50%-os <#taps>