360

Darkest Of Days - FPS
  • Steve Q
    Aki olvasta azt a bizonyos cikket, benne volt, hogy a játék elsősorban nem a grafikára van kihegyezve, hanem hogy minél több embert tudjon mozgatni, hogy a játékos jobban beleélhesse magát a csata forgatagába. Az már más tészta, hogy az optimalizálás közepes kategóriájú gépekre kissé csapnivalóra sikerült.

A hülyézést nem vettem magamra, mert engem nem izgatnak annyira a videojátékok grafikai meg egyéb apróságai, mint téged, TDantes. Nekem nem a grafika számít, hanem a játék úgy an bloc, egészben. Ami azt illeti, engem igazán egy dolog szokott érdekelni egy játéknál: hogy milyen a sztorija. Ha nem tetszik meg, tőlem aztán lehet olyan grafikája is, hogy a Crysis elsírja magát, én azt mondom, ki nem tojja le.... A Darkest of Days alapsztorija talán nem eget-földet-gatyátrengető, de azért érdekes. Szerintem.

Androka, a véleményedet szélsőséges hangulatfestő szavak (geciszar, fos, geci, stb) nélkül is kifejezhetnéd, mert így elég igénytelen, amit leírsz, a helyesírásodról/gépelésedről nem is beszélve.
  • Lacee86
    Te meg gecihülye vagy és kezdesz geciidegesítő lenni...
  • grebber
    Lehet csinálni jobbat hajrá.
  • androka666
    mondtam hogy geciszar jatek
    a keszitok helyebe szegyenmbe fejbe lonem magam
    ilyen szar fos ronda geciszar nincs meg egy
  • TDantes
    Képzeld, gyakran elő veszek régi játékokat. És igen úgy néz ki. Ez öt évvel ezelőtti szint. Marhaság? Nézd már meg azokat az ocsmány fű vagy fa vagy egyéb táj elemeket!
    Nézd meg a házak, vagy sátrak kinézetét...az embereket...a a karaktereket...ronda, ocsmány, elavult...

Ott a kezdő terem...ahonnan idő utazni lehet...hú. Egy sivár, ronda terem. 2009-ben ennyit bírtak

De nem is grafika itt a baj, nem emiatt rossz a játék. Hanem mert unalmas. A történet? Borzasztó. Ilyen hülyeséget...jé...a polgárháborús katonáknak fel sem tűnik a gépfegyverrel hadakozó alak...hű de fasza...A AI egyszerűen siralmas, botrányosan rossz. Láthatatlan falakat tesz be...láthatatlan falakat...elképesztő.

Ez így mind együtt adja azt ,hogy ez egy nagyon rossz játék.
  • TDantes
    Hát ennyit inkább rólad, mert egyrészt hülyeséget beszélsz. Másrészt sikerült, egy újabb hibát találni, és ezzel azt bizonyítani hogy a játék egy borzalom.
    Merthogy ronda, elavult grafika ellenére, én is tapasztaltam, igaz, képes szaggatni. Ami érdekes módon megszűnik, egy kilépés újbóli belépés után.

Szóval, jó nagy hülyeségeket beszélsz, mert a Crysis sokkal szebb és nem szaggat sehol sem, ha már itt tartunk.

De szerinted, ez a játék azért jó, mert rondább, viszont szagatt...hát gratulálok, nagyon értelmes ember lehetsz...
  • HammeRed
    A The Gauntlet pályán csak nálam akad be a csákó minden szarba és nem akar utánam jönni mikor meg kéne szöknöm a táborból?Mert így nem tudok továbbjutni mert átmegy a kerítésen,ládákon csak arra nem jön amerre kellene menni.
  • Steve Q
    Hány éves vagy te? Mikor én voltam kicsi, a Prince of Persia-val játszottam DOS-ban. Ahhoz képest a mai játékok kivétel nélkül szép grafikával rendelkeznek. Szerintem nem a külsőségek alapján kéne ítélni; szerintem aránylag jól fest, a sztorija érdekes. Hát igen, a láthatatlan falas megoldás kissé bele tud rondítani az élménybe, de nézd a jó oldalát: nem tévedhetsz el :)

Amúgy ha 5 évvel ezelőtti a grafika, akkor miért lehet az, hogy a 3 évvel ezelőtti grafikájú Crysis közepes felbontáson gyönyörűen futott nálam, míg az "5 éves" DoD rendszertelen időközönként szaggat? Szóval ennyit a korokról meg a véleményedről. Öreg grafika nem vén grafika ;)
  • Lacee86
    Vegyél elő egy 2004-es játékot, tedd fel, nézd meg jó alaposan, és rá fogsz jönni, h mekkora marhaságot írtál!
  • TDantes
    De ez ronda. Nem arról van szó ,hogy olyan legyen mint a Crysis. Távolról sem. De itt 5 évvel ezelőtti grafika van! Ilyen megoldások , alakok, a környezet kidolgozása, 5-6 évvel ezelőtt volt!

Egyébként pedig igen, egy 2009-es játéknál azt várom el, hogy 2009-hez méltó grafikát hozzon. Ne 2004-eset.
  • JethroHUN
    Már nem azért de, akár melyik játék topikba olvasok bele vannak emberkék akik mind hova uygan azt írják: "hú de szar a grafika, így szar a graf...nem 2009es szint... stb" Most mit vártok minden egyes játéknak csináljanak vmi über shaderes, bloomos, grafikát? hogy a min vga a HD5870 legyen? +legújabb proci, 16gb ram. Egy dolog h van elvárás, de a programozásnak is vannak határai. Blu-rayen adják ki vagy mi? :D
    A grafika a beállításoktól is függ, nem a játékbeli Options/Video
    mondjuk Ati kariknál, az OpenAl progiban ott lehet húzni.

Mind1, sztem nem rossz játék, az ötlet jó, a grafika sem ronda, max sötét. az Al mintha nem is látna?
  • TDantes
    Nem hogy nem tökéletes, hanem tökéletesen rossz!

Bent voltam egy házban, lövök ki az ablakon, erre a zseniális katonák, vagy úgy egy tucatnyian bejöttek a házba, és nem vették észre hogy odabentről lövöm a társaikat...hú...ilyet még a Mesterlövész se tudott...
  • Lacee86
    Persze h nincs tökéletes AI, hiszen az emberi viselkedést sosem lehet 100%-ban lemodellezni. Az AI tipikusan olyan dolog, aminek mindig lesz hova fejlődni. A játékok AI-jának határt szab sztem az is, h hiába tudnák sokkal jobban megcsinálni, de kéne hozzá mondjuk 8 magos processzor...
  • AKI94
    AI ide AI oda mar rajottem hogy felesleges ezen vitatkozni mert nincs jo AI sehol esetleg jobb mint mashol de tokeletes nincs
  • Terensz
    Androka, amúgy te ismered cagivamito-t?
  • Narxis
    Hír topikban meg még pár helyen. Nézz be Best of SG topikba.
  • Shep
    Miért hol produkálja még magát?
  • Terensz
    Bocs, az offért, csak bekukkantottam, hogy megnézzem magamnak androka666-ot, akin a fél sg röhög. Csak így tovább, haver
  • Terensz
    Juhé!!4NÉÉGY!!444!

Újabb sg-celeb születik
  • Narxis
    lol
  • androka666
    olyan foszsar ez a jatke hogy a keszitok helyebe az egesz csaladdal lehuznam magam a szaros wcbe
    vegre mas is ezt mondja
  • TDantes
    COD MW AI? Miről beszélsz? Az is elég gyenge. Csak nem ritka szar, mint itt.
    Crysis szintű grafika sem kell, csak éppen azért van egy szint amit az ember 2009ben elvár.

Elavult, és ronda is.
  • TDantes
    De ronda. Nem arról van szó hogy komor. Hanem arról van szó hogy ronda. Úgy5-6 évvel ezelőtti színvonal.
    Az AI hihetetlenül szar. És ez nem túlzás, sőt! Még enyhén fogalmaztam.
    Unalmasabb mint úgy bármi... egy jó FPS izgalmas, pörög, érdekes. Ebből egyik sincs meg.

Láthatatlan falak: 2009-ben ez minősíthetetlen! Évekkel ezelőtt is nagyon égő volt, manapság pedig, végképp szar.
  • Murder3
    A MI az tényleg bődületesen szar felesleges tagadni.
  • AKI94
    hmm ahogy látom egyesek COD MW AI+Crysis grafikát várnak egyes játékoktól :)
    én nem értem ezeket az embereket lehet csak túl oreg vagyok (15 éves xD) de nekem a ronda grafika valahol a COD1nél végzodik (mai szemmel) :D
  • Lacee86
    Ronda. - Nem igaz, nincs vele különösebb gond. Lehet h neked túl komor, de attól még miért lenne ronda?!
    Hihetetlenül szar AI - Tény h nem egy Top AI, de ez igen erős rá.
    Unalmas. - Nem unalmasabb mint egy átlag FPS.
    Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!! - Ez jogos felvetés, de nem akkora hiba, amiért mindjárt agyon kéne ütni a játékot.
    Maga az alapötlet meg igen is jó, bár tény h nem a legjobban lett megvalósítva, de nem ezt érdemli azért, h 3 pontokkal illessük.
  • TDantes
    Indokolatlan?
    Na lássuk.
    Ronda.
    Hihetetlenül szar AI
    Unalmas.
    Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!!

Hogy csak pár dolgot említsek...
  • androka666
    buzi fos szar geci jatek
  • Lacee86
    Ostobán és indokolatlanul lehúzott értékelés. Ennyi erővel nézzünk már körül kicsit jobban, simán lehetne 2 pontos játékokat is találni...
  • balee4
    Még sok is. xD
  • TDantes
    PCGuru 35%...hát igen...a megfelelő értékelés.
  • balee4

de jó néha "ilyeneket" olvasgatni xD

amire talán kijön a magyarítás, szépen felpatchelik és lesz értelme vele játszani :D
  • padavanHUN
    Túlértékelték.
  • grebber
    A fenébe ez meg lemaradt:

1.04-es Patch

New Features:

* Added support for more mouse buttons (mouse 4 and 5)
    * Added support for num pad bindings
    * Added mouse smoothing option
    * New PhysX system software

Fixes:

* Fixed crash in "Rebel Yell" mission
    * Fixed ATI driver crash in Pompeii part 1
    * Fixed "save while dead" bug from zeppelin mission
    * OpenAL fix for systems that don't support the EFX extension
    * Mouse cursor should now be hidden properly on all systems
    * Fixed bug where starting a new game immediately after finishing an old one resulted in all missions staying complete
    * Alt+F4 combo removed
    * Fixed benchmark/load screen interaction issues
    * Weapon code cleanups in DNGr and FMG
    * PhysX particle code safeties
    * OpenAutomate benchmark listings fixed
  • grebber
    Worthplaying Review 5/10
  • reaper4
    ez de szar :D
  • androka666
    kapjatok be tovig ringyok
  • Narxis
    lol vagy ember xD
  • Mersant
    tanacs:

lo..lo...logo...logogogopedussssz...
  • Murder3
    Hát ez jó kis játék.
    Legalábbis az lenne mert az ötlet fasza a megvalósítás már nem annyira:S
    a környezet hát borzalmas a story sem egy classic kategória.
    Kár érte:S