Darkest Of Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika a beállításoktól is függ, nem a játékbeli Options/Video
mondjuk Ati kariknál, az OpenAl progiban ott lehet húzni.
Mind1, sztem nem rossz játék, az ötlet jó, a grafika sem ronda, max sötét. az Al mintha nem is látna?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bent voltam egy házban, lövök ki az ablakon, erre a zseniális katonák, vagy úgy egy tucatnyian bejöttek a házba, és nem vették észre hogy odabentrõl lövöm a társaikat...hú...ilyet még a Mesterlövész se tudott...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Újabb sg-celeb születik <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#alien>#alien>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
vegre mas is ezt mondja
Crysis szintû grafika sem kell, csak éppen azért van egy szint amit az ember 2009ben elvár.
Elavult, és ronda is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az AI hihetetlenül szar. És ez nem túlzás, sõt! Még enyhén fogalmaztam.
Unalmasabb mint úgy bármi... egy jó FPS izgalmas, pörög, érdekes. Ebbõl egyik sincs meg.
Láthatatlan falak: 2009-ben ez minõsíthetetlen! Évekkel ezelõtt is nagyon égõ volt, manapság pedig, végképp szar.
én nem értem ezeket az embereket lehet csak túl oreg vagyok (15 éves xD) de nekem a ronda grafika valahol a COD1nél végzodik (mai szemmel) 😄
Hihetetlenül szar AI - Tény h nem egy Top AI, de ez igen erõs rá.
Unalmas. - Nem unalmasabb mint egy átlag FPS.
Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!! - Ez jogos felvetés, de nem akkora hiba, amiért mindjárt agyon kéne ütni a játékot.
Maga az alapötlet meg igen is jó, bár tény h nem a legjobban lett megvalósítva, de nem ezt érdemli azért, h 3 pontokkal illessük.
Na lássuk.
Ronda.
Hihetetlenül szar AI
Unalmas.
Láthatatlan falak, 2009-ben!!!!!!!!!
Hogy csak pár dolgot említsek...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
de jó néha "ilyeneket" olvasgatni xD
amire talán kijön a magyarítás, szépen felpatchelik és lesz értelme vele játszani 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1.04-es Patch
New Features:
* Added support for more mouse buttons (mouse 4 and 5)
* Added support for num pad bindings
* Added mouse smoothing option
* New PhysX system software
Fixes:
* Fixed crash in "Rebel Yell" mission
* Fixed ATI driver crash in Pompeii part 1
* Fixed "save while dead" bug from zeppelin mission
* OpenAL fix for systems that don't support the EFX extension
* Mouse cursor should now be hidden properly on all systems
* Fixed bug where starting a new game immediately after finishing an old one resulted in all missions staying complete
* Alt+F4 combo removed
* Fixed benchmark/load screen interaction issues
* Weapon code cleanups in DNGr and FMG
* PhysX particle code safeties
* OpenAutomate benchmark listings fixed
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
lo..lo...logo...logogogopedussssz...<#eplus2>#eplus2>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Legalábbis az lenne mert az ötlet fasza a megvalósítás már nem annyira:S
a környezet hát borzalmas a story sem egy classic kategória.
Kár érte:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Degget nem biztos, hogy mindenkin találsz, inkább seggberúgással próbálkozz.
A játék valóban küszködik néhány téren, de a szofisztikált kifejezésmódod egyenesen lenyûgözõ.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez meg egy olyan fos jatek hogy nagyon fos
a battlefield 2 na az jatek ez fos
ilyen fos meg nincs egy
andorka kedves barátom neked is hasonlókat kívánunk, a 10 éves hülye gyerekek meg ne akarjanak felnõtt játékokkal játszani. A helyesírást meg még gyakorold kicsit.
Elõre is köszi a helpet!
Volna egy kis problémám...még pedig az hogy rámegyek a new gamre és kidob egy oylan hiba üzenetet hogy a darkestofdays mûködése leáll és kilép.fent van minden ami kell elvieg menni-e kéne.Az esemény naplóbe emgnéztem és ezt írja:
A hibát okozó alkalmazás: darkestofdays.exe, verzió: 0.0.0.0, idõbélyeg: 0x4a958624, a hibát okozó modul: ig4icd32.dll, verziószám: 7.15.10.1829, idõbélyeg: 0x4a3bb602, kivételkód: 0xc0000005, hiba pozíciója: 0x0035dbce, folyamatazonosító: 0xcd0, az alkalmazás indításának idõpontja: 0x01ca39309e4c5801.
Tehát a hiba az ig4icd32.dll van.
Laptomom van Acer aspire 5738z
konfig: 3giga ram, CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T4200, 2000 MHz (10 x 200), Videokártya pedig Intel GMA 4500M és 32bites Vista.
Aki tud pls segítsen
Sztem amúgy egy gyenge 7-est megérdemel. Jó alapgondolata van, grafikailag sincs vele igazából semmi baj. Bizonyos helyeken egész élvezhetõ, bár néhol kissé unalmas. Ezenkívül sajnos jó pár baki benne maradt, amik rontják az összképet, plusz a hangok sem vmi jók. Röviden ennyi az indoklásom.