Darkest Of Days
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Madi nálad lehet valami, mert nekem tökéletesen futott max physx mellett, egyedül a Pompei-es pályán kellett levennem, mert ott nagyon belassult a sok szálló levéltõl és hamutól.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Felpakoltam a gamet, el is indult faszán, és itt jön a DE! Olyan hihetetlen módon szarúl ment hogy az félelmetes..
Igaz hogy közel max grafikán futtattam, de azért az csúcs, hogy ilyen gépen 19 fpst produkál a játék! Ami már csak azért is érdekes, mert a legelsõ pályán, ami a demóban jól ment, itt szarrá akadja magát..
Valakinek valami 5let hogy mért csinálja ezt? Vagy így megy mindenkinél?
Next PC upgrade: 2022
6/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a baj, h túl sok a túlzottan kritikus emberke, akik mikroszkóppal nézik a játékokat h hol találhatnak hibát, miközben a játék pozitívumai mellett elsiklanak; és a lényeg, a játék élvezete elvész. Ez nem csak erre a játékra vonatkozik, hanem úgy általában.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
elakadtam 1 olyan résznél hogy mindenkit megölök de fegyver hangok még mindig vannak >.> a csapat társaim álnak 1 helyben.
akár merre megyek ha vissza felé ha kicsit elörre 1 kis idõ után azonnal meghalok O.o
a küldetésem az az hogy lead the left flank asszem O.o remélem igy be ugrik miröl is hadoválok itt ^^'
elörre is köszi
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
"végtelenül színvonaltalan, összecsapott és idegesítõen gagyi lett a kivitelezés": ezzel meg te ne hülyéskedj... Mellesleg a hõn várt Wolfenstein, amiben lehet h nincs ennyi grafikai meg ilyen olyan hiba, de hangulatában a béka segge alatt van ehhez a játékhoz képest az én szememben.
Eddigi tapasztalat alapján ez a játék nálam olyan 7/10, a Wolfenstein pl. az meg gyenge 5. (Mindent egybevetve, ha csak az említett hangulatot nézem, még nagyobb a különbség.)
Amúgy ami még nagyon tetszett a játékban, azok az óriási pályák!
És a játékmotor mindezt tökéletesen mozgatta, nem volt töltögetés, meg akadozás.
Én ilyen bugokba nem futottam bele, egyszer-kétszer eltévedtem, mert rossz fele mentem, de semmi komolyabb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez 8-10 évvel ezelõtti színvonal(talanság), de akkor se nagyon lehetett eladni egy ennyire tákolmány játékot.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mivel ha olyan lövi le aki akkoriban ottvolt az olyan mintha tényleg meghalt volna a csatatéren... szóval azt vehetjuk véletlen ölésnek míg a tied szándékos történelemváltoztatás... meg vedd azt... most milyen szivatás lenne ha NPC-k lelonnék a kék aurásokat és megjelennek a jovobol a katonák hogy téged oljenek meg
Itt legalább próbáltak valami egyedit kihozni és ez sikerült is szerintem.

Elromlott a fotocella a láthatatlan falba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Next PC upgrade: 2022
Köszönöm
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A vége már durva volt, rengetegen jöttek, de nagy nehezen sikerült.
Jöhet a folytatás! 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
néha csak összevissza kapkodok annyi féle helyrõl lõnek
úgy hogy szépen lejebb állítottam easyre
grafika szerintem tûrhetõ,annyira nem ronda hogy zavaró legyen,akadni sem akad
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Támadt egy kis gondom a játékkal a Pompeii-s pályán. Ott tartok, hogy átállítok egy ilyen gömböt a haverjaimnak egy udvarban, aztán ki kéne menni egy ajtón, ahol egy törmelékhalom tetején van egy automata géppuska, amire C4-et kellene rakni. A gondom az, hogy sehogyse tudok a közelébe jutni, akárhogy bújkálok elõtte, állandóan sérülök aztán nyekk. Hogy kell továbbjutni ezek a részen?:S
ewuk: na de mit kéne csinálniuk? Elõveszed a gépfegyvert, erre abbamarad a csata, mindenki elkezdi bámulni, hogy mi van a kezedben 😄
Szerintem a fejlesztõk sem tudtak értelmes dolgot kitalálni erre a helyzetre.