360
Darkest Of Days - FPS
-
#120 Ez nem VGA-s cucc, hanem a hangkártyához kell. OpenGL videó, OpenAl audó. A demó asszem automatikusan telepítette, vagy már más játék. Lényeg: sokszor érdemes figyelni, hogy az OpenAL szoftver fent legyen, elég sok játék használja - legalábbis kell neki.
Egyébként a játékot a Steamről is leszedték, legalábbis EU-ban. A fórumot olvasva volt még az eredeti játékkal is valami bibi.
És a nyavalygóknak: nem lehet minden játék olyan vacak, mint a Crysis. -
#119 majd ha nem alaplapi hangkártyád lesz megérted :) -
#118 Persze ezt az open al-t telepíteni kell, nem bemásolni... van egy ikonja, elég sok 2007, 2008-as játék használja. csak nem értem minek a nvidia fizics mellé még ez:S -
Gaben001 #117 OpenAl hibára:
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/Forms/AllItems.aspx
Nekem megoldotta.Nem bemásolni hanem telepíteni.
Zöld izék nem ölik meg a kék aurás embereket csak elkábítják mert az ő túlélésük fontos a történelem számára azt hiszem.Ha nincs zöld bigyód lődd lábon.Lényeg,hogy ne a fejre célozz, -
TDantes #116 Egy: én se a grafika miatt játszom, de azért ne a Medal of Honor első részéből tegyék át, a növényeket, fákat...
Kettő: de a játék hibája hogy a szaggat. Mert ha esetleg tudnád értelmezni azt amit a másik leírt, nem beszélnél ostobaságot.
Csak egy pályán szaggat, és érdekes módon az is hirtelen helyre jön, ha ki lépek , majd újból elindítom.
És, bár tényleg nem a grafika érdekel, de elég jó gépem van, és egy ronda elavult grafikájú játék, ne szaggasson már , ha a Crysis ami 50-szer szebb ,maximumon fut!
Szar és kész...hibás...bugos...ennyi.
A láthatatlan falakra meg semmi mentség nincs. Ha nem lehet tovább menni a pályán..akkor rakjanak már oda valami természeti akadályt...egy fatörzset vagy valamit....de nem...minek az...pálya vége, láthatatlan fal...oszt' jó napot!
Ilyen megoldás évekkel ezelőtt is ultra gagyinak számított. -
#115 wazzeg.. rámegyek, hogy new game erre a program működése leállt
valaki nem tud valami megoldást? win7 x64 -
#114 Repack skidrow van fent.
De már rájöttem (illetve máshol szóltak) a hiba okára.
Az OpenAl-t külön kellett telepíteni a játék setup mappájából...
Bakker... -
#113 Van újabb Release: Repack Skidrow. -
#112 Ennyire nem vagyok kezdő!
Próbálgattam már jópár OpenAl32.dll verziót, de az nem megoldás, hogy bemásolom akármelyiket, mert akkor egy másik hibaüzenet az eredmény:
Miután többször is ezt az üzenetet kaptam, akkor tettem fel a #108-ban a kérdésemet... -
#111 Hello!!
Vannak iylen zöld bogyók,amik a kék aurás emberkéket öli meg.Ezeket a pályán hol lehet felszedni,mert igen kevés van belőle!? -
#110 Googleba írd be az OPEN Al szót, enter, és linkre rá, töltsd le. enjoy -
simon7108 #109 nekem nincs semmi bajom a játékkal sztem szép a grafja is nekem teccik,nem lehet minden játéknak Crysis grafja....én nem a grafika végett játszok a játékokkal és az hogy szaggat neked az nem a játék hibája... -
#108 Nekem OpenAL32.dll hibára hivatkozva nem indul el a játék (SKIDROW release). Valaki tud rá megoldást?
(Win7, GF8800GT driver: 190.62) -
TDantes #107 Ja és még láthatatlan falak is vannak...BASSZUS! Láthatatlan fal? Csak úgy? Ez 5 éve is égő volt...hú... -
TDantes #106 Ajaj...ez bekerülhetne a rosszpcjátékok.hu-ra.
Ronda, és szaggat is. Vagyis az első pályákon minden maxon, nem szaggat, tökéletesen fut...jön egy éjszakai pálya...vaddisznó mód akad...és teljesen mindegy, hova veszi az ember a grafikát.
Hát ez így ennyi volt...30 perc játék idő...utána játszhatatlan módba vált át. -
#105 Nekem tetszik. A grafika nem a legjobb, de elég hangulatos a játék, nem egy útvonal alapján lehet megközelíteni a végső célt, lehet egy kicsit bolyongani, meg az ész nélüli rambózás sem működik, mert pl. az első világháborús pályákon néha tömegesen is jönnek a németek, szóval okosan kell. Pozitívum még, hogy nagyon gyorsan tölt, tényleg 10 másodperc telik el az ikonra kattintástól a játék betöltéséig.
Nálam az aláírásomban szereplő gépen jól futott, very high textúrákkal, 0xAF-el és 2xAA-val natív felbontásban, szóval a gépigény sem vészes. (1680x1050, a fizika közepes minőségen) Az nagyon tetszik, hogy egy egyszerű puskával is nagyon messzire el lehet lőni a látótávolság miatt, és már alapállapotban is elég pontosak a fegyverek, általában egy lövéstől meghal az, akit eltalálsz a puskával. Extraként még csak a shotgunt, meg azt a tüzérségi fegyvert kaptam meg, ami nagyon brutális, egy komplett zászlóalj támadását is vissza lehet vele verni
A fegyverek is fejleszthetőek, ez is nagyon jó dolog.
Összességében tetszik, szerintem végig fogom játszani, megéri kipróbálni. -
xido #104 Nem tudom megmutatni,mert a print screen-t tiltja,fraps-ot meg nincs kedvem felrakni,de a játék MAGYARÍTHATÓ,amennyire látom,hosszú ékezetes betűt ékezet nélkülire vesz,a nyelvi file csv kiterjesztésű,ami mezei notepad-ban megnyitható.. -
xido #103 Na...szerintem valamit csiszoltak rajta,mert az indiánoknál már nem szaggatott szét,igaz ATI és a beállításoknál a physix-et low-ra tettem.
Grafika mint a demoban..sajnos..Hangulat..hát jobb,mivel a demoval ellentétben itt már tényleg választható a küldetés,így elsőre németölő küldetésre mentem oroszként..tipikus környezet volt védelmi árkokkal..aztán küldetés után jön egy kis fegyver-upgrade pontosztogatás és mehet a következő színtér..talán nem lesz olyan vészes,ha elkap a hangulat.. -
Gabe18 #102 Darkest.of.Days-SKIDROW
-
#101 Engem az érdekelne, h lehessen már a Warez boltban is "megvásárolni". -
#100 Jól tudtam, steam-en már meg is vehető. -
#99 Nem ma jelent meg? Mintha szept. 8-at olvastam volna. -
tibiszabo #98 csak jönne már ki!
-
#97 Tényleg jó lett. De amúgy, ha indítok egy topikot, hogy tudok ilyen bannert meg mindenféle menüpontokat (pl. FAQ meg hasonlók) berakni? -
4D #96 Jó a banner!!! -
strebacom #95 No kész a banner, köszönet Ramy-nak ééés nekem....
-
hitch #94 Akinek nem indul a demo az állitsa át az időt augusztus 5.-ére.
nekem igy müködött remélem másnak is fog. -
#93 Igen, én is így látom értelmét. egyébként ez kb. olyan, mint amikor cinematic visz előbbre. Csak a megoldás más. -
#92 nagyon jo 5let hogy elveszi az iranyitast, mert zart formacioban kell tamadni, amit ugye nem szabad megbontani, es latod te is egybol leptel volna onnan...szal en is meglepodtem, de -
#91 Akkor nem érted a problémámat :) de mindegy is... -fav, mert nem szeretik ha valaminek a topicjában rosszakat írnak adott dologról... (én sem, pedig azoknak a véleményeknek is ott a helye) -
simon7108 #90 nem azt mondtam,hogy elveszi az irányitást:Dhanem azt,hogy abban is ugyanugy mész mint ebben semmi kulombség nincs kozottuk csak a grafika másabb!de az irányitás ugyanaz:) -
#89 OMG, CoDnál elveszi az irányítást? O.o szerencsére nem emléxem ilyenre... de ha már elveszi legalább korlátolja be a mozgást, mert az itteni megoldással szánalmas volt nagyon :\ -
simon7108 #88 nekem teccik a játék!az hogy minden irányban ugyanugy mész amikor nem te irányitod az minden FPS ben igy van probáld meg a COD nál oldalra ugyanugy mész ahogyan elore...a toltési rendszer meg nem mind1 milyen:Dkinézi azt?
szoval én várom ajátékot szerintem nagyon jo! -
#87 jé tényleg, most már megy...
Jó lenne ha nem lenne szar...
PhysX... minek?? Ami ebben a szutyokban van annak köze nincs a fizikához... ez most a földön játszódik? Úgy ugrálunk mintha a Holdon lennénk... meg mikor Konföderációsok vagy kik ellen megyünk, elveszi az irányítást, és egy kijelölt útvonalon megyünk... leguggolhatok, megfordulhatok, mehetek oldalt, a sebességem állandó :D mintha csúsznék... meg az egész FOV el van baszva... legalább is 5:4-es aránynál tuti... tökre beleszédültem ahogy mászkáltam... meg olyan klausztrofóbikus volt... arról nem beszélve hogy ha lenéztem a talajra, mintha 20 centire lettem volna tőle... hát még ha leguggoltam...
a töltési rendszert jól lenyúlták GoWból :) mondjuk ez lenne a legkisebb gond...
elég csúnyán is néz ki, ez meg a másik legkisebb gond, legalább a sebességgel nincs baj, de a többi szarsága mellett, ezt édeskevés :\
Ha elém tolják úgy ezt a játékot hogy nem tudok róla semmit, akkor meg nem mondom, hogy még csak most fog megjelenni... ez még sok éve is kevés lett volna :\ -
#86 Ja, igen. Volt a demóval valami bibi, amit javítottak. Szinte minden nagyobb letöltő helyen frissítették is. -
simon7108 #85 leszedtem másik oldalrol:D
innen probáld meg énis innen szedtem le:) -
#84 és hogy sikerült működésre bírni? -
simon7108 #83 na végre sikerult mukodésre birni a Demot:D
végig is vittem 10 perc alatt:Selég rovid pedig azt igérték,hogy 2 map lesz benne a Litle Big Horn meg valami más erre az elobbinek belerakják a végét....
de a utobbi az jo volt:Dvárom a teljeset biztos jo játék lesz:) -
#82 Új vidi
asszem egy próbát megér -
#81 szerintem meg ez a játék is 40 perc körül fog mozogni... :\ (DL)