2166
-
#73 A gáz szinkron mellet a hang minősége sem volt a toppon. A beszéghangok túlexponáltak a háttér- és egyéb zajokhoz képest... -
Cat 02 #72 A Rush raja van a Zune-omon. Van Zune-od ? Dehogyis, hozom az iPod-om :D:D:D -
#71 ez kurvajó tényleg:D -
#70 Nyugi az évad hátralevő részében, meg főleg a második évad második felében átállnak a high-tech cuccokra! De már a második résztől fogva is Chuck pl.: iPhonet használ majd... Meg a Wienerlicious (alias Orange Orange) alatti "kastély"...
A szinkron meg pocsék volt! Az oldschoolt hogy a fenébe lehet régi iskolának fordítani?!? Az ilyen fordító nem olvassa végig a mondatot, csak szavanként fordít?!? -
#69 a legidegesítőbb h a számitógépek még mindig parancsvezéreltek!!! azér ez egy 2007-es film révén elég gáz! -
Cat 02 #68 Vááá ez nagyon jó :D Hülye poénok amik vannak benne, nem is viccesek, de székről majd leesem. -
#67 ez a gépgolyhók milyen szar má :D a kocka horda sokkal jobb :D -
#66 nekem Chuck hangja pont nem tetszik igazán....de amúgy télleg nem rossz :D -
#65 Most kezdtem el a második évadot!... Imádom!... -
#64 ezek kurvajók, tegnap néztem őket, de eredetiket még nem láttam.) -
#63 Magyar Chuck promók.
Az előzetesek alapján nem tűnik vészesnek a szinkron... -
#62 Keddenként 21.20-tól az Rtl-en...:) -
#61 rtl szopik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chuck.S01E01.RETAiL.DVDRip.XviD.Hungarian -
ldavid #60 hm. rtl klub június 9. 22:15 -
#59 "az NBC berendelte 13 epizód erejéig a Chuck-ot. Valamit valamiért: a Warner belement a jelentős költségcsökkentésbe, így 1. a mellékszereplők egy része kevesebb epizódban lesz jelen, 2. egy mellékszereplő eltűnhet (Anna Wu?), 3. egy vagy két írót kirúgnak."
2009. 05. 18. 02:00 - Írta: winnie @ sorozatjunkie -
i1988 #58 AJJ... elvileg máj. 19én dől el lesz-e új évad... nagyon szomorú leszek, ha nem lesz... nagyon megszerettem ezt a sorozatot... -
#57 iszonyatosan jó volt az évadzáró, és nagyon morcos leszek ha a Chuck cancelt kap. első évad még olyan volt h "tömbösítve" el-el nézegettem, nem volt rossz, de a másodikra ahogy szép lassan eltűnt Chuck balfaszkodása, és egy "tökös geek" lett belőle... hát, nem egyszer hétfőn hajnalban néztem az aktuálist részt, ahogy kijött elképesztően jó lett az egész második évad, és remélem még sok évadon át élvezhetjük Chuck és kicsiny társulata "könnyed hétköznapjait" -
#56 Guys...
I know kung fu.
-
#55 Nem gond, sőt, örülök, hogy van, csak más sorozatoknál ez nem jellemző:) -
#54 Hát, tudod.. az emberek olykor hibáznak.. Tudom elfogadhatatlan.. Pereld be őket. -
#53 Valaki árulja már el, hogy miért van a Chuck release-ekkel ennyi gond. Számozás össze vissza van, pl 21-es rész fájlneve 20-as, és ez már többször előfordult. -
#52 Váá de komoly volt az évadzáró:) -
#51 Van felirat a hosszupuskán a 17hez. -
i1988 #50 Hello mindenki. 17hez még nincs felirat elvileg nem?... a lényeg én most láttam a 16-ot... Úristen mekkora WTF volt a vége... imádom ezt a sorozatot, Yvonne meg istennő:D:D -
#49 nem 16-17?
de amugy igaz,fasza részek voltak,nekem is megfordult a fejembe h írok a topikba de gondoltam ugyse nagyon látogatják :) -
#48 utóbbi két rész(17,18) nagyon ütött -
#47 én ebayről rendeltem tegnap "eredeti"-t, amivel ott nézték:) -
#46 2x12 2D-s verzió
Itt pdig lehet érdeklődni ColorCode szemüvegekkel kapcsolatban. Elvileg már rendeltek 1-2 száz darabot. -
#45 gyakorlatilag nekem is, a többesszám odakerülése véletlen volt, angolul keresgéltem google segítségével valami forgalmazót, és valahogy többesszámban maradt meg a fejemben.
mondjuk szerintem egy kevés borostyán és kék színű fólia is elég lenne kombinálva valami keményebb papírral és egy tűzőgéppel, de az istennek sincs kedvem elmászni az 5 percre lévő papír-írószer boltba. -
#44 nekem elég lenne egy is. -
#43 adjon nekem valaki ColorCode 3D szemüvegeket. -
#42 2009-Feb-02 Chuck 02x12 Chuck Versus the Third Dimension -
#41 Szerintetek? Azér kicsit hasonlítanak. Csak gyorsan összeválogattam pár képet: -
#40 2008-Dec-01 Chuck 02x09 Chuck Versus the Sensei
2008-Dec-08 Chuck 02x10 Chuck versus the Delorean
2008-Dec-15 Chuck 02x11 Chuck Versus Santa Claus -
#39 Kell az:) Jó az így -
#38 ez a 4. rész nagyon jó volt.....mekkora poén volt az egész rész :D -
#37 2x03... már megint a láv meg a dráma... vesszenek már össze, vagy valami, mert ez lesz a veszte a sorozatnak... -
#36 jó rész volt..... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár várható volt, hogy az új elosztó nem fog működni, szóval az nem volt nagy meglepetés :D Chuck meg kicsit fejlődött.....vmivel magabiztosabban tevékenykedik bizonyos dolgokban :D -
#35 Na már tölthető az s2e1 ráadásul már felirat is van.Nem tudja valaki hogy a 720p-s verzióhoz készül felirat? -
#34 Chuck promóképek