1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
Szabi1991 #64 -
#63 Lehet hétvégére hoznak valamiket... -
Szabi1991 #62 pedig újságjukban ezt írták :
tényleg nagy meglepetés volt hogy se Lambo, se Bentley, se Porshe -.- -
Szabi1991 #61 lol, van 3 Skoda Fábia, 2 VW golf, 2 VW kábrió, 1 Audi Q7+1 S4 XDD
jah meg 1 Ferrari az I*t*rsp*rnál(100 FT-ossal müködikXDD) -
Szabi1991 #60 volt már vki kint ? :)
én úgyis a közelbe kell mennyek, szal valszeg benézek, majd csinálok képeket :)) -
#59 jah... OK :D -
#58 #49 -
LINK -
#56 Köszi :) -
Szabi1991 #55 -
#54 ez jó lesz -
Vlala #53 A jövő hetiről még nem hallottam, de okt. 18-23-ig lesz.
Info itt -
#52 Valaki nem tud olyan, hogy Europarkba luxusautó kiállítás jövőhét??? -
#51 Az! Köszi! -
#50 Néztem
Nagyon kevesen voltak kint szombaton mind versenyzők mind gyorsulók.
Ráadásul még a zápor is elvert mindent :( -
#49 erre gondolsz? + Erotika Show -
#48 Plakáton mintha azt láttam volna, hogy a Syma csarnokban lesz egy tuning autó-motor show. Tud erről valaki valamit? -
#47 nézted ?:)) -
#46 na ezt megnézem... -
Link: www.gyorsulas.hu -
#44 Pedig én azt hinném! :) Jól elkapott pillanatok! Főleg az utolsó előtti EVO-s kép! :) -
#43 Dobok egy két képet a gyorsaságiról is. Nagyon jó volt :)
Képek megint nem művészi minőségűek.
-
#42 300paci... :) -
#41 A kék Subaru durván erős lehet
csak úgy emelkedik az eleje... -
#40 Remélem ma már nem lesz olyan meleg mint tegnap... -
#39 Íme néhány kép, a prológról.
Minőségtől nem lehet seggre esni az biztos de jobb mint a semmi :)
-
#38 csinálj képeket... -
#37 Július 20-22 Veszprém Rally. Én ott leszek mind a három napon. Nagyon jó lesz, mint tavaly :D -
zsola01 #36 Aki szereti az f1 -es ligákat az jelentkezzen ebbe:OHF1Cl nagyon jó egy liga ha minden jól megy egy baráti társaságot hozunk létre.Várom mindenkinek a segítségét a ligával kapcsolatban.Itt az oldal:http://gportal.hu/portal/hf1l/ a liga játékát a bal felső sarokban kévő letöltésekből tudjátok letölteni ez egy rendes játék csak rakjátok fel és már játszhattok is. -
#35 Közlekedésbiztonsági Családi Nyílt nap MA a Hungaroring-en. -
#34 EVO gyorsulási verseny élőben -
Budapest Classic Grand Prix (június 23.)
-
szitya01 #32 Szombathely Rally a hétvégén, /szombaton/. -
EVO Gyorsulási Verseny Június 29-én
-
szitya01 #30 Közben már meg is találtam: http://www.mercedes-benz.hu/csillagtura/hu/ -
szitya01 #29
Hétvégén újra Csillagtúra. A Mercedes-Benz klasszikus autói idén ismét nekivágnak Magyarország útjainak.Az idei, sorban az ötödik futam helyszínéül a szervezők - Eger, Pécs, Szeged és Zalaegerszeg után - az Őrséget választották. Így akik oldtimer Mercedeseket csodálnának a hétvégén, azok az ország nyugati felében keressék őket. A pénteken Budapestről induló futam befutója vasárnap, Szombathelyen lesz.
WWW.VEZESS.HU
Ha valai tudja az útvonalat az Őrségben írja le!
-
Szabi1991 #28 ingyenes Renault versenyek a ringen... -
#27 Végül is a lényeg szombaton volt, a 4 lowrider közül egy tönkrement (eltört a hátsó híd) a monster truck meg fentakadt a 2 roncson, se le se fel :) talán egy Hummerrel rángatták le de azt már nem vártuk meg -
Vlala #26 Igen, kimehettem volna, bár azt hallottam, a nagyobb része szombaton volt. Vasárnap már a fű sem nő, olyankor aludni kell. :) -
#25 Nemtudom eldőnteni, hogy a ma vagy ügyeletben vagy tegnap voltál, mert akkor még ma kimehettél volna:)