1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
Szabi1991 #344 az tuti.. :DDDD
amúgy leginkább Kristóf-tól kérdeztem, mert ő ha jól tudom volt már párszor... :D -
#343 egész szép idő lesz -
#342 kimész és meglátod... -
Szabi1991 #341 akkor hogy is van a holnapi autós nyílt nap ?
ha kimegyek és bejáratnál leparkolok, bemegyek gyalog, azt nézelődhetek ?
szal arra nem kell fizetni hogy gyalog bemegyek, csak ha kocsival ? vagy kocsival is bemehetek, és leparkolhatok a "benti" parkolóba ingyé és csak arra kell fizetni, hogy a versenypályára felmehessek ? :D -
#340 Kb 40-50
Józsi ne kekeckedj!:DDDD -
#339 naaa...ne túlozzunk... -
#338 Hány autó volt kint? -
-
Szabi1991 #336 párat meg is kommenteltem már :DD -
#335 Na fasza én nem látom a képeket.Mindegy ott a link. -
Szépen szóló Weberek, Dell'ortók, nyitott rendszerek és zárt diffik, tolós váltók és síró gumik.Jó móka volt.Volt 1-2 kókány is sajnos, de akadt jópár szépen megépített darab.Kár a szar időért, és hogy Dr. Genya nem hozta ki a vöftit.Ammen.
Többi kép:
Itten leledzik. -
#333 BME, Zilion, közép, angol.
Én kicsit tartok tőle, mert amióta gimis vagyok, csak kopott az angolom.Általános után kellett volna letenni.
Na off vége -
#332 Mivől vizsgázol, és hol?:P
Én nyáron nyomtam ECL középfokút, angoplból 71%os lett (14 évesen :D)
Nem megyek ladatalira mert nagyon levagyok betegedve -
Szabi1991 #331 sok sikert a vizsgához :) -
#330 Pedig szerintem erre gondol. -
Szabi1991 #329 6:40-8:20 Forma-1 - Ausztrál Nagydíj - Melbourne (Az időmérő edzés közvetítése élőben) -
#328 Amúgy én mennék szívesen, de nyelvvizsgám lesz.De április 18-án megyek osztálytársammal, meg május elején az 1. versenyre faterral:).
Vasárnap meg Lada találka!:D -
#327 F1:)
Bár nekem is el kellett olvasnom kétszer:DDDD -
Szabi1991 #326 mivan ? :D -
#325 Mikor holnap lesz az évadnyitó időmérő edzés??? Majd hülye leszek :DDD -
Szabi1991 #324 holnap megy vki Tökölre éget gumi szagot szívni ? :D -
Szabi1991 #323 Az Országos Mentőszolgálat március 29.-én felvonulással egybekötött ünnepséget tart a Városligeti Napozóréten, megmutatva az összes, valaha általuk használt rohamkocsi egy-egy példányát. A felvonulás útvonala: Markó utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány u. – Parlament – Rakpart – Margit-híd – Margit krt. – Moszkva tér – Krisztina krt. – Attila út – Alagút u. – Clark Ádám tér – Lánchíd – Roosevelt tér – József Attila u. – Andrássy út – Hősök tere – Koós Károly sétány majd a Városliget, ahol megpihennek.
-
Vlala #322 Megköszönném. -
#321 Megkérdezhetem én is, ha gondolod.
Amugy zsiguli.hu, ott sok eladó cucc van... -
Vlala #320 Lesz Ladatali?
Esetleg megtennéd nekem, hogy utánaérdeklődsz a Zsigulátor átlátszó hátsó lámpabúráknak? Hátha valaki tud róla valami hasznosat mondani. -
#319 Nekem sincs, mégis kimegyek.
Walaki:
Van pár szépen felújított oldtimer a környéken.Hát a versenyautóhoz meg csak annyit, hogy engem a hideg kiráz amikor a Zoli indítózza a piros gombbal, beremeg a kaszni, duruzsol a rendszer alatta, szív a karbi, és egy kibaszott nagy csattanással egyest rak a tolós váltón:) Szerintem remek móka, csak ugye rengeteg pénz, és jön a szokásos szöveg..."csak egy Lada"...de valakinek pont ettől szép, mert ezt szereti:D -
#318 Én az eredeti állapotba felújított, vagy eleve NAGYON kevés kilóméteres csodákat szeretem...ladából versenyautót építeni mazochizmus... -
#317 és? nekem sincs:D -
Szabi1991 #316 nem hinném, nincs ladám :p -
#315 jössz te is ladatalira? -
#314 Nem láttam, pedig kint szokott lenni! :) -
Szabi1991 #313 mivan ? :DDDDDDDD
a fejeden égessenek gumit ?
kicsit átrendeznék az arcod.. -
Szabi1991 #312 ez kint volt ? :D
-
#311 Ha motorral megyünk lada talira a fejünkön a gumit: égetni fogjátoke?:D -
Szabi1991 #310 mondom 1 hsz/kép, mikor lesz így meg az 500 hsz ? :DD -
-
Szabi1991 #308 az eddig jelentkeztek közt van Camaro, sőt egy Golf is o.0 -
Szabi1991 #307 amúgy szombaton ismét lesz Tökölön gumiégetés...
-
Szabi1991 #306 juj, a hátulja lemaradt :p
-
Szabi1991 #305 ja és az autó kívülről :p