1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
www.oldtimerexpo.hu -
Szabi1991 #103 #92 -
#102 csö all
2008 március 22-24 budapest, hungexpo ( kiállitás lowrider drift )
részletek: http://www.carstyling.hu/show2008/ -
#101 Volt kint egy LP640 is!!!!
-
#100 szépek -
Szabi1991 #99 Magyarországra jön a Ferrari Challenge
Idén Magyarországra látogat a Ferrari Challenge - jelentették be hétfőn. Augusztus 29-e és 31-e között mintegy ötven Ferrari F430 Challenget láthatunk a Hungaroringen, de a szervezők más érdekes futamokat is ígérnek...
-
#98 azt hittem 1 hét múlva lesz... -
#97 -
#96 nem arra gondoltam
hanem kép,videó van-e róla
Alap,hogy azt a pénzt eltankolnám és kiautóznám... -
#95 10 pénz tuti lesz kb. 2-3perc... :) -
Szabi1991 #94 állitólag lesz kb 20 driftverda, ami kint fog körözgetni egy pályán, és mindegyik driftgépbe lehet taxizgatni jópénzért :D
én videózgatok majd a pálya széléről, azt megy fel jútúbra :DD -
#93 Skyline drift taxiról valami infó? -
Szabi1991 #92 [center]
(bővebb infokhoz katt a képre) -
#91 Holnap lesz valami veteránautó kiállítás itt Budapesten???? -
Szabi1991 #90 -
carsandgirls #89 aki nem volt kint, a képeket megnézheti:
CarsAndGirls.hu -
Szabi1991 #88 remélem lesz még ien hamarosan -
#87 na ez jól hangzik ... -
Szabi1991 #86 iwiw-en szoltak, ha hamarabb észrevettem volna, kimennék :( -
Szabi1991 #85 STREET LEGAL DRIFT
Budaörsi METRO, ma este!
link
-
INFÓ -
INFÓ -
LUXUSAUTÓSHOW -
#81 írni se tud... -
#80 nem voltál hosszú életű :) -
dolce2 #79 szevasztok.tudnék egy aktuális helyet délpesten.m5 ös autopálya kivezetöjén soroksári auchan nál melete van a bricostore meg buy way.9 után kivan halva böven van parkolo meg hely is gyorsulni.szerintem meglehetne probálni.és rendörök se mászkálnak arra felé ilyenkor,meg smi lako meg más civil kocsi sincsen ott.ha valaki lát benne fantáziát [email protected]
-
#78 Lehet én is egyedül megyek és HÉV-el... -
#77 ki kellene menni csak egyedül nincs kedvem -
#76 Ma este EVO gyors... :D Kint lesznek mostmár tutira: RS2 ~500hp, Viper ?hp, TechArt Porsche ~600Hp, Jah és Győzike! XD -
#75 Most nem tudok semmiről! :) -
Vlala #74 Lesz mostanában valami Pesten? Októberben tudok a luxusautóshowról, de előtte nem lesz valami? -
#73 Személyesen is ismerek őket! Van egy műhely és van egy emberük Ö csinálja az egész csapat (AudiMaxPower) autóit! Mellesség ez a ember Isti (aki ismeri az ismeri) neki van egy ezüst S2 ami jelenleg nagy átalakításon meg keresztül (4.2 biturbo:) Ott rendes utcai autókat is szerelnek, főleg audikat! Ha felveszed velük a kapcsolatot és van autód és pénzed neked is, építenek egy autót csak idő kérdése, mert sok munka van! :) -
#72 Saját maguknak építenek csak autót vagy ezzel foglalkoznak?
Esetleg te ismeredőket személyesen is? -
#71 Öreg (coupe quattro) sajna beteg... :( Viszont helyette kint lesz Zoli másik autója egy 500paci körüli RS2!!! :D És talán Szili 200-asa! Kék S2 nem fog indulni tuti! De kint lesz elvileg még egy 600pacis TechArt Porsche és talán egy 800paci körüli Viper! :D Jah és akit érdekel még kint lesz egy rakás Ferrari is! :)
Úgyhogy jónak ígérkezik mi tuti kint leszünk! :)
-
#70 Nah akkor menni kell!
A két büntető Audi kint lesz? -
#69 2! Most péntek és még egy! :) -
#68 Hány lesz még az idén a ringen? -
#67 Múltkor sztem a másnapi kiállítás miatt voltak kevesen... Most sztem sokan lesznek mi is megyünk! :) -
#66 Legutóbb nagyon kevesen voltak kint :(
szívesebben mennék ha sokan lennének... -