1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
Szabi1991 #184 látom VIP voltál megint :DD
én meg ott ültem a lelátón -.-" -
-
-
Szabi1991 #181 2H HUNGARY 2008, SZEPTEMBER 26-27
2008, szeptember 26.-án pénteken és 27.-én szombaton látványos 12órás nemzetközi túra és GT autóverseny lesz a Hungaroringen.
Számos autómárka képviselteti magát ezen a versenyen, például : Porsche GT3, BMW M3, BMW Z4,Audi R8,Renault Megane Trophy,Seat Leon Supercopa, Honda Civic és Solution F sziluett autó. A nemzetközi mezőny többek közt belga, holland, cseh, litván, dán, magyar, német, lengyel, szlovák, svéd csúcs csapatokból és pilótákból áll össze.
Ez a verseny része a 2008-as nemzetközi TOYO TIRES 24H versenysorozatnak, melynek a másik két helyszíne Dubai és Valencia. A 12órás magyarországi verseny a sorozat második állomása. A sorozat januárban kezdődött a TOYO TIRES 24H Dubai versennyel, ahol a startvonalról 90 autó indult, 37 ország csapataival.
A 12H HUNGARY 2008, szeptember 26.-án pénteken indul klasszikus autó bemutatóval és 2 pálya teszttel ugyanezen autók számára. A 12órás versenyre való felkészülés péntek délután egy szabad edzéssel kezdődik, amit az időmérő és az éjszakai szabad edzés követ. A szombati program bemelegítéssel, majd pálya felvonulással indul és délelőtt 10 órakor startol el a 12órás verseny mezőnye. A verseny 22 órakor ér véget és a napot a díjkiosztó gála zárja.
Ingyenes belépés
Várunk minden érdeklődőt, a belépés ingyenes. A paddock (boksz utca) belépő 3500 HUF egy napra vagy 5500 HUF a két napra (péntek és szombat). A boksz utca kötetlen atmoszférájában, a nézőknek lehetőségük nyílik, hogy közelebbről is megismerjék a csapatokat. A boksz utcában számos más program is várja az érdeklődőket: autó bemutatók, emléktárgy vásárlási lehetőség, ugráló vár a kicsiknek, zene és tűzijáték. -
carsandgirls #180 Nekünk is van pár képünk:
Subaru találkozó KÉPEK
-
öregember #179 hát olyan 11 magasságában -
#178 Jött rendőr? :D Én fél 11ig voltam kint, akkor már a többség ment is haza! :) -
öregember #177 ..egészen addig amig nem jött a rendőr ..... :D -
#176 voltunk azért... :)
hmmm, szar idő volt de tetszett -
#175 Hát inkább nem mondok erre semmit... :P -
#174 rendes az EVOsoktól,hogy kimentek,hogy egy-két szép verda is legyen -
#173 De, voltak jó páran! :) -
öregember #172
-
#171 gondolom nem tolongtak a népek :/
hideg,eső,hétköznap :( -
öregember #170
-
(Mobilminőség (katasztrófa) de jobb mint a semmi!)
Volt szerencsém egy 2.5-ös, 270Hp és 410Nm WRX-el autókázni egy kicsit!
A Subaru taliról is egy kép!
-
öregember #168 vagy a fönök is evo tulaj -
#167 vagy reggel nyócra iskolába (^^) -
#166 Jah csak nincs főnökük, és délre mennek be! :D -
#165 attól még ők is ugyanúgy dolgoznak másnap :) -
#164 hát akinek 10 millás STIje van annak végül is tökmindegy,hogy mikor van
nem kell másnap időre dolgozniuk...
csak nekünk gáz :/ -
#163 Nem tudom, pedig nem mondasz hülyeséget! :D Szerdán senki se dolgozik vagy mi? -
#162 miért hétköznap van ? :(
EVOs mennyivel jobb volt,hogy pénteken volt... -
#161 hmmhmmhmm, mi is megyünk ^ ^ -
#160 Mázlista! :D -
#159 Mi meg GT -vel megyünk :D -
#158 Én is! :D Minden összejön akkor visznek is egy köre egy WRX-el! :) -
#157 vagyis terveim szerint.. :D -
#156 én ott leszek ^^ -
#155 Nokiafan:
STi-Pestit tartunk szeptember 16-án kedden, 20:30-tól a Hősök terén!
Szeretettel várunk minden Subaru tulajdonost, illetve rajongót, a megszokott open-air beszélgetős rendezvényünkön.
Ha bármi galiba adódna a helyszínen, a Felvonulási tér Hősök teréhez legközelebbi részén leszünk. -
#154 Szombat 12h verseny (Hring) -
#153 Corolla is komolyság! -
Szabi1991 #152 R8 is jöhetne.. :D -
-
Szabi1991 #150 a Subi kéne :) -
#149 1 kis Autó kiállításról képek:
-
#148 Felvételeim a Ferrari Challengeről.
....és képeim -
carsandgirls #147 Ferrari Racing Days képek
-
Szabi1991 #146 szintén Ferrari Chalenge :D
(saját videók)
[center]
-
öregember #145 ferrari challenge