1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
Szabi1991 #304 szép rend van ott a kábeleknél... :DDDD
-
#303 Mindjárt teszek párat, meg egy videót is! :) -
Szabi1991 #302 tegyél pár képet a subaru taliról, 1 hsz 1 kép :p -
#301 Jó lenne, ha már meglenne a 500hsz, lehetne házigazda és akkor a bannerba mindig szerepelhetnének az aktuális események... :) -
#300 ték -
#299 Miért?Rossz az aki rosszra gondol:)
Van nagyon sok szépen megépített utcai és versenyautó.Pl Dr. Genya VFTS-e, vagy a Keketeam A-s 2105ös gépe, igaz annak most tört el a váltókarja.Van egy két sufnituning tré is, de azzal nem kell törődni:D.
Amúgy szlalomverseny van.Jó buli. -
#298 Ha jobban leszek kinézek motorral
/20km SE:D/ -
Szabi1991 #297 jól hangzik, hol talizunk ? -
#296 Nekem van ismerősön a Ringen, szóval bárhova bejuthatok! -
öregember #295 sehol egy subaru-s kép a mai mókáról ? -
#294 Képzelem mi van Lada találkozón XDDDDD -
#293 Gyertek Lada talira, Március 29. vasárnap, Tatabánya, volt brikett gyár parkolója.Amit még ki kell derítenem hogy hol van, mert nem a Ladás spannal megyek, hanem egyedül a Fabiával.Már ha beengednek, nézőnek:D -
Szabi1991 #292 nem a subaru szerviznél volt...
ahol lakok, a közelben van egy kis utca, eddig nem is tudtam hogy létezik, pedig 18 éve itt lakok.. ott állt egy subaru, odamentem lefényképezni, erre jött egy másik :DDDDDDDD -
#291 az exoset előtt nem nehéz :D a vadkan is ott állt mult hétig, aztán most kivitték németbe dugattyucserére... -
Szabi1991 #290 remélem sikerül holnap kimenni...
ma ezeket láttam :DD
-
#289 Gratula! -
#288 Kültéren, az egyesületünk meg lett hívva kiállítani :) Szóval lesz még rajtam kívül pár hacsi, JDM 180SX, JDM FD3S és egyéb nyalánkságok :) -
#287 Melyik standon? -
Szabi1991 #286 -
#285 Én autóm is ki lesz állítva végig :)) -
Szabi1991 #284 a hangulat várhatóan idén is elég forró lesz :p
Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. A színpad nem lesz más, mint világ legnagyobb autókiállításain megjelenő Car Catwalk Stage, mely kifejezetten autók és hozzájuk kapcsolódó programok bemutatására lett kifejlesztve, ezen belül is egy igen speciális programra: a hazánkban újra fellép az angol FUEL Girls csapata! Az Európa legforróbb autós showjaként számontartott műsor főszereplői a FUEL gyönyörű, lenge ruházatú hölgyei, akik napjában többször, rendkívül látványos és forró hangulatú műsorszámmal örvendeztetik majd meg a magyar férfitársadalmat!
Aki tavaly látta akció közben a FUEL csapatát, annak nem kell bemutatni, mire is képes az öt angol lány - idén azonban egy teljesen új oldalukról is megmutatják magukat a hazai közönségnek. Szereplésükkel igen pikánsan megfűszerezik a drift bemutatókat, emellett pedig a kültéri programok során többször is feltűnnek a FUEL Stunt Show keretei között: saját motorokkal, valamint buggyval vezetik be a műsorszámokat, garantált adrenalinszintet biztosítva a látnivalókhoz! -
Szabi1991 #283 Ahogy minden évben, idén sincs Tuning Show drift nélkül. Mint megszokhattátok, mindig törekedtünk e téren is a nemzetközi szcéna ismert egyéniségeit hazánkba invitálni, így a 2009-es paletta is igen színes mezőnyt mutat: ismerkedj meg közelebbről a show külföldi résztvevőivel!
Kenneth Moen egyenesen Norvégiából érkezik hazánkba. A legjobb skandináv drifterként számon tartott versenyző karrierjét 2003 óta jegyzi az autósport, akkoriban a Peugeot 206 kupában ért el több dobogós helyezést, valamint a raliba is belekóstolt egy Civic Type R volánja mögött, a 2004-es szezonban összesen 6 győzelemmel. A driftet elsősorban bemutatózással kezdte, majd 2005-től Finnországban, Spanyolországban és Hollandiában is versenyzett, több első helyezést begyűjtve. 2008-ban a norvég Powerdrift sorozat bajnoka lett.Kenneth számos versenyautóval rendelkezik, többek között két Nissan Silvia S15 és egy 180SX van a tulajdonában.
Billy Nolan Írországból érkezik, első komoly eredményeit 2005-ben, a Prodrift nemzetközi sorozatában elért harmadik és negyedik helyezésével szerezte. A 2006-2007-es szezont motorbaleset, majd az abból történő felépülés miatt hagyta ki, azonban 2008-ban minden eddiginél nagyobb erődbedobással tért vissza: a Prodrift bajnokságában egy első és egy harmadik helyezést is sikerült beszereznie.
Billy szintén érdekelt a ralizásban és többféle pályaautós kupában, számos díjat be is gyűjtött az elmúlt évek során. Drifthez egy igen egyedien átépített Toyota AE86-ost használ.
Derek „Butsy” Butler szintén Írország szülötte, és a legrégebbi drifterek közül való. Pályafutását idestova hat éve kezdte utcai versenyzőként, majd több rendezvényen történő bemutatózással. A 2005-ben induló Prodrift sorozat egyik alapítótagja és szervezője volt két évig, majd 2007-től ismét versenyzett. Természetesen a bemutatók sem maradtak el, Európa számos neves rendezvényét fémjelezték már a Butsy-féle piruettek.
Idén azonban nem csak a versenyzők teszik exkluzívvá a show-t: a Tuning Show 2009 drift bemutatóit igen speciális show-műsorral fűszerezi meg a Fuel Girls csapata, akik a színpadi szereplés mellett aktív részesei lesznek a kültéri eseményeknek is. Több, előre kidolgozott koreográfiával, zenével a drift bemutatók egy teljesen új dimenziója nyílik meg a gumifüst illatára éhes közönség előtt! A megfelelő hangulathoz a demókhoz használatba kerülő három, stílszerűen éjfekete japán versenyautó is hozzájárul majd, melyek üléseiben naponta két alkalommal drift taxizásra is lesz lehetőség!
-
#282 Sziasztok!
Egy kérdés: Pécsett tavaly és tavaly előtt is megrendezésre került az Expo centerben a luxusautó kiállítás.. tavaly kihagytam (későn tudtam meg,hogy volt),tavaly előtt viszont ott voltam és nagyon tetszett.
Azt viszont megint nem tudom,hogy mikor lesz idén (ha lesz),semmit sem találok róla...
Aki tud valami infot a dologról az jelezze már plíz!
Köszi -
#281 Lehet szabival kinézünk :) -
#280 szerda :P -
#279 Lehet kinézek...de tuti nem megyek fel a pályára -
#278 lehet kipróbálom a verdám :) -
#277 De főleg a boxok mögötti nagy parkolókban vannak az autók! -
#276 Igen -
Szabi1991 #275 ilyenkor a boxba "szabad sétálgatás" van, ugye ? :D -
#274 Mi megyünk! :) -
#273 kellene bérelni valami erősebb autót...
csütörtök meg munkanap :/ -
Szabi1991 #272 nézni, vagy vezetni ? :p -
#271 KI JÖN ÁPRILIS 1-ÉN??? NYÍLT NAP -
#270 nincs -
#269 Nem hiszem, hogy van. -
Szabi1991 #268 ott is van alagutas rész ? :D
mert akkor tuti megyek... :DDD -
#267 -
#266 STi-Pesti március 24-én kedden, 20:30-tól a Hősök terén!
-
#265 Nagyon szép állapotban volt.