Autós események

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz mostanában valami Pesten? Októberben tudok a luxusautóshowról, de elõtte nem lesz valami?

redbull0304
Személyesen is ismerek õket! Van egy mûhely és van egy emberük Ö csinálja az egész csapat (AudiMaxPower) autóit! Mellesség ez a ember Isti (aki ismeri az ismeri) neki van egy ezüst S2 ami jelenleg nagy átalakításon meg keresztül (4.2 biturbo😊 Ott rendes utcai autókat is szerelnek, fõleg audikat! Ha felveszed velük a kapcsolatot és van autód és pénzed neked is, építenek egy autót csak idõ kérdése, mert sok munka van! 😊

desigo
Saját maguknak építenek csak autót vagy ezzel foglalkoznak?
Esetleg te ismeredõket személyesen is?
redbull0304
Öreg (coupe quattro) sajna beteg... 😞 Viszont helyette kint lesz Zoli másik autója egy 500paci körüli RS2!!! 😄 És talán Szili 200-asa! Kék S2 nem fog indulni tuti! De kint lesz elvileg még egy 600pacis TechArt Porsche és talán egy 800paci körüli Viper! 😄 Jah és akit érdekel még kint lesz egy rakás Ferrari is! 😊

Úgyhogy jónak ígérkezik mi tuti kint leszünk! 😊

desigo
Nah akkor menni kell!

A két büntetõ Audi kint lesz?
redbull0304
2! Most péntek és még egy! 😊

desigo
Hány lesz még az idén a ringen?
redbull0304
Múltkor sztem a másnapi kiállítás miatt voltak kevesen... Most sztem sokan lesznek mi is megyünk! 😊

desigo
Legutóbb nagyon kevesen voltak kint 😞

szívesebben mennék ha sokan lennének...
redbull0304

desigo
Lehet hétvégére hoznak valamiket...
pedig újságjukban ezt írták :

tényleg nagy meglepetés volt hogy se Lambo, se Bentley, se Porshe -.-

lol, van 3 Skoda Fábia, 2 VW golf, 2 VW kábrió, 1 Audi Q7+1 S4 XDD

jah meg 1 Ferrari az I*t*rsp*rnál(100 FT-ossal müködikXDD)

volt már vki kint ? 😊

én úgyis a közelbe kell mennyek, szal valszeg benézek, majd csinálok képeket 😊)

redbull0304
jah... OK 😄

Met
#49<#kerdes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

redbull0304
redbull0304
Köszi 😊

desigo
ez jó lesz
A jövõ hetirõl még nem hallottam, de okt. 18-23-ig lesz.

Info itt

redbull0304
Valaki nem tud olyan, hogy Europarkba luxusautó kiállítás jövõhét???

Z
Az! Köszi!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

desigo
Néztem
Nagyon kevesen voltak kint szombaton mind versenyzõk mind gyorsulók.
Ráadásul még a zápor is elvert mindent 😞
Met
erre gondolsz? + Erotika Show<#zavart1>

Z
Plakáton mintha azt láttam volna, hogy a Syma csarnokban lesz egy tuning autó-motor show. Tud errõl valaki valamit?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pheaper
nézted ?😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
na ezt megnézem...
redbull0304
redbull0304
Pedig én azt hinném! 😊 Jól elkapott pillanatok! Fõleg az utolsó elõtti EVO-s kép! 😊

Bandi 18
Dobok egy két képet a gyorsaságiról is. Nagyon jó volt 😊
Képek megint nem mûvészi minõségûek.

redbull0304
300paci... 😊

desigo
A kék Subaru durván erõs lehet
csak úgy emelkedik az eleje...
Bandi 18
Remélem ma már nem lesz olyan meleg mint tegnap...

Bandi 18
Íme néhány kép, a prológról.
Minõségtõl nem lehet seggre esni az biztos de jobb mint a semmi 😊

desigo
csinálj képeket...
Bandi 18
Július 20-22 Veszprém Rally. Én ott leszek mind a három napon. Nagyon jó lesz, mint tavaly 😄

Aki szereti az f1 -es ligákat az jelentkezzen ebbe😮HF1Cl nagyon jó egy liga ha minden jól megy egy baráti társaságot hozunk létre.Várom mindenkinek a segítségét a ligával kapcsolatban.Itt az oldal:http://gportal.hu/portal/hf1l/ a liga játékát a bal felsõ sarokban kévõ letöltésekbõl tudjátok letölteni ez egy rendes játék csak rakjátok fel és már játszhattok is.
Z
Közlekedésbiztonsági Családi Nyílt nap MA a Hungaroring-en.

redbull0304

Budapest Classic Grand Prix (június 23.)

Szombathely Rally a hétvégén, /szombaton/.

Forza Milan! Forza Ferrari!

redbull0304

EVO Gyorsulási Verseny Június 29-én

Közben már meg is találtam: http://www.mercedes-benz.hu/csillagtura/hu/

Hétvégén újra Csillagtúra. A Mercedes-Benz klasszikus autói idén ismét nekivágnak Magyarország útjainak.Az idei, sorban az ötödik futam helyszínéül a szervezõk - Eger, Pécs, Szeged és Zalaegerszeg után - az Õrséget választották. Így akik oldtimer Mercedeseket csodálnának a hétvégén, azok az ország nyugati felében keressék õket. A pénteken Budapestrõl induló futam befutója vasárnap, Szombathelyen lesz.
WWW.VEZESS.HU

Ha valai tudja az útvonalat az Õrségben írja le!

Met
Végül is a lényeg szombaton volt, a 4 lowrider közül egy tönkrement (eltört a hátsó híd) a monster truck meg fentakadt a 2 roncson, se le se fel 😊 talán egy Hummerrel rángatták le de azt már nem vártuk meg

Igen, kimehettem volna, bár azt hallottam, a nagyobb része szombaton volt. Vasárnap már a fû sem nõ, olyankor aludni kell. 😊

Met
Nemtudom eldõnteni, hogy a ma vagy ügyeletben vagy tegnap voltál, mert akkor még ma kimehettél volna😊