Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg te ismeredõket személyesen is?
Úgyhogy jónak ígérkezik mi tuti kint leszünk! 😊

tényleg nagy meglepetés volt hogy se Lambo, se Bentley, se Porshe -.-
jah meg 1 Ferrari az I*t*rsp*rnál(100 FT-ossal müködikXDD)
én úgyis a közelbe kell mennyek, szal valszeg benézek, majd csinálok képeket 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nagyon kevesen voltak kint szombaton mind versenyzõk mind gyorsulók.
Ráadásul még a zápor is elvert mindent 😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Forza Milan! Forza Ferrari!
Hétvégén újra Csillagtúra. A Mercedes-Benz klasszikus autói idén ismét nekivágnak Magyarország útjainak.Az idei, sorban az ötödik futam helyszínéül a szervezõk - Eger, Pécs, Szeged és Zalaegerszeg után - az Õrséget választották. Így akik oldtimer Mercedeseket csodálnának a hétvégén, azok az ország nyugati felében keressék õket. A pénteken Budapestrõl induló futam befutója vasárnap, Szombathelyen lesz.
WWW.VEZESS.HU
Ha valai tudja az útvonalat az Õrségben írja le!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae