Autós események

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#vigyor3>

Smicy2
EVO Találkozó: 2009. március 7. 16:00 Felvonulási tér

Charade GTti

Smicy2
na mostmár biztos 😊

március 7 16:00 EVO tali

Charade GTti

Smicy2
még nem biztos...

Charade GTti

látom meggyõzték magukat :p

7.-e szombat, 16:00 körül várható az Evo tali 😄

redbull0304
Péntekkel mi a gond? Subaru tali keddenként van, mégis sokan kint vannak! 😊

Smicy2
péntek este
gyõzd meg magad, hogy rá érj 😊

Charade GTti

gyõzd meg õket, hogy szombaton akarnak kimenni :p

pénteken ? 😮

ha szombaton lenne, még ki is tudnék rá menni :-/

Smicy2
Tatán hol és mikor stb? 😊

Charade GTti

Csabesz6
Ma meg R4 váltós rali 2107 és VFTS "tali" Tatán.
Holnap meg lehet jön Pusztító az EVO-val.Sajnos nem lehetek ott, mert beteg vagyok, de következõre nem hagyom ki.Majd hozok képet ha lesz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#vigyor3><#eljen>

Smicy2
akkor ide is

márc. 6 EVO tali

Charade GTti

desigo
ilyen hidegben :/
Smicy2
szilveszter rally mindig van -.-

Charade GTti

basszus :/

volt Rally a Hungaroringen, és nem is tudtam róla 😞

R0zs0máK
Tessék olvasni a blogomat 😛P

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

redbull0304
Legközelebb szólhatnál, ha lesz ilyen tali! 😄

R0zs0máK
Volt még pár 😊

desigo
fúú mennyi sok <#eljen>
R0zs0máK

Shortstop
alacsonyabb ja, barátnõjét nem ismerem de a gyerek is szõke... szerintem egyrõl beszélünk 😊

redbull0304
Egy alacsonyabb srác, ha jól láttam akkor egy vékony szõke barátnõje van! 😊

Shortstop
azt hiszem a Mustangos srácot ismerem, Dunakeszin lakik

desigo
kösz a képeket...
redbull0304
Subaru találkozó - 2008.11.18.
(Sorry a minõségért, sajnos egy nagyon régi és gagyi géppel tudtam csak fotózni!)

Komoly STi, már elõl a cooler... 😊

Ford Mustang 1968

Charger 440 Magnum

Charger videó! 😊

itt van pár képem a tegnapi Bajnokok Tornájáról 😊

Smicy2
#186 <#eplus2>

Charade GTti

Az MNASZ – a 2008-as versenyévad lezárásaként – megrendezi a “Bajnokok Tornája” elnevezésû rendezvényt.

A rendezvény idõpontja: 2008. november 15. szombat

A rendezvény helyszíne: HUNGARORING

A rendezvény több részprogramot ölel fel, így a nevét is adó Bajnokok Tornáján túl szeretnénk az eseményt egy igazi autósport ünneppé tenni.
Az esemény jellegének köszönhetõen várható a média kiemelt figyelme. Az elõzetes egyezetések alapján a média minden megjelenési formája képviselteti magát a hivatalos média partnerek között, az írott sajtót a Blikk, a televíziót az RTL Klub és a Sport 1 televíziók, a rádiót a Danubius Rádió, míg az internetes megjelenéseket több internetes portál képviseli. Az említett médiák a rendezvény felvezetésében is részt vesznek – ezek közül kiemelkedõ az RTL Klub figyelemfelhívó spotja a rendezvényt megelõzõ hetekben, az autósport rajongók által legnézettebb idõpontban, a Forma 1 magazint megelõzõ percekben. A rendezvényrõl az RTL Klub televízió fog közvetítést adni.
Tekintettel a különbözõ médiákban széles körben megjelenõ felvezetésre, nagy létszámú nézõ, érdeklõdõ, szurkoló kilátogatása várható.
A Bajnokok Tornája versenyen az MNASZ hat szakágának és két nem szakági formában zajló bajnokságának legeredményesebb versenyzõi fognak egymással – azonos versenyautókkal - megmérkõzni. Az itt induló versenyzõk – az idei vagy megelõzõ években elért bajnoki címeiket és a szakági javaslatokat figyelembe véve - október folyamán felkérésre kerülnek.
A Bajnokok Tornája mellett két fontos részprogram kerül megvalósításra.
Az F1 Paddock területén egy u.n. szervizpark kerül kialakításra, ahol a szakágak versenyzõi felállíthatnák sátraikat, kiállíthatnák versenyautóikat, promótálhatnák szponzoraikat.
Tekintettel a rendkívül nagy területre, kérünk mindenkit, hogy minél szélesebb körben vegyétek igénybe ezt a lehetõséget – természetesen díjmentesen – annak érdekében, hogy a média képviselõit illetve a nézõket egy élõ, a versenyek szervizparkjaihoz hasonló forgatag fogadhassa.
Az F1 Paddock alatt található aszfaltozott parkolóban egy versenyautók bemutatására szolgáló terület lesz kijelölve. Itt minden versenyzõ bemutathatja saját versenyautóját, megautóztathatja szponzorait, támogatóit.
A Hungaroring fõépületében V.I.P. fogadás kerül megrendezésre. Ide – önköltségi áron (várhatóan kb. 2.000,- Ft / fõ) - minden versenyzõnk meghívhatja támogatóit, szponzorait, csapatának tagjait.
Elõre maghatározott idõterv szerint lehetõséget szeretnénk biztosítani - a rendezvény kereti között – a szakágaknak sajtótájékoztatók, nézõtalálkozók rendezésére.

A rendezvénnyel kapcsolatban, az MNASZ Titkárságán, Kassai András ( [email protected] az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , +36 30 6960354) tud felvilágosítást adni, illetve valamennyi szakág kijelölte a szakági kapcsolattartóját, az alábbiak szerint:

Rallye: Dudás Gyula / Nagy Balázs
Rallycross: id. Bánkuti Gábor
Autocross: Pallag Csaba
Autós Gyorsasági: Szabolcs Róbert
Terep-rallye: Liszi László / Székely-Nagy Katalin
Gokart: Márton László
Gyorsulás: Lendvai Tamás
Szlalom: Hegedûs Csaba

Kérünk mindenkit, hogy a rendezvény sikeres lebonyolítása, az MNASZ Autós Ünnepének méltó megjelenése érdekében feltétlenül vegyen részt a rendezvényen, és a részletek pontosítása érdekében legyen szíves megkeresni a szakági képviselõket. Az elõzetesen jelzett részvételi szándékok alapján alakítjuk ki a rendezvény területét olyan módon, hogy minden jelentkezõ részére megfelelõ méretû “szerviz” területet tudjunk biztosítani.

Smicy2
akkor már ide is 😊

Múlt hét pénteken - okt. 24 - a Hungaroringen jártunk nyílt napon -> Fehér STi...

akit érdekel videó:

aki leakarja tölteni:

ITT megteheti

Ha érdekel akkor linkelet egy teljes kört..

Charade GTti

redbull0304
Ma EVO gyorsulás Hringen! Aki teheti menjen! Nagyon brutál autók lesznek kint! 😊

juuuuuj.... ott a helyem 😮

Csabesz6
kéne menni...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2

Charade GTti

<#eljen>

Smicy2
Bajnokok Tornája

~ 60 versenyzõ

Charade GTti

viszont megáltam a hídon 😄D

látom VIP voltál megint 😄D

én meg ott ültem a lelátón -.-"

redbull0304

redbull0304

2H HUNGARY 2008, SZEPTEMBER 26-27

2008, szeptember 26.-án pénteken és 27.-én szombaton látványos 12órás nemzetközi túra és GT autóverseny lesz a Hungaroringen.

Számos autómárka képviselteti magát ezen a versenyen, például : Porsche GT3, BMW M3, BMW Z4,Audi R8,Renault Megane Trophy,Seat Leon Supercopa, Honda Civic és Solution F sziluett autó. A nemzetközi mezõny többek közt belga, holland, cseh, litván, dán, magyar, német, lengyel, szlovák, svéd csúcs csapatokból és pilótákból áll össze.

Ez a verseny része a 2008-as nemzetközi TOYO TIRES 24H versenysorozatnak, melynek a másik két helyszíne Dubai és Valencia. A 12órás magyarországi verseny a sorozat második állomása. A sorozat januárban kezdõdött a TOYO TIRES 24H Dubai versennyel, ahol a startvonalról 90 autó indult, 37 ország csapataival.

A 12H HUNGARY 2008, szeptember 26.-án pénteken indul klasszikus autó bemutatóval és 2 pálya teszttel ugyanezen autók számára. A 12órás versenyre való felkészülés péntek délután egy szabad edzéssel kezdõdik, amit az idõmérõ és az éjszakai szabad edzés követ. A szombati program bemelegítéssel, majd pálya felvonulással indul és délelõtt 10 órakor startol el a 12órás verseny mezõnye. A verseny 22 órakor ér véget és a napot a díjkiosztó gála zárja.

Ingyenes belépés
Várunk minden érdeklõdõt, a belépés ingyenes. A paddock (boksz utca) belépõ 3500 HUF egy napra vagy 5500 HUF a két napra (péntek és szombat). A boksz utca kötetlen atmoszférájában, a nézõknek lehetõségük nyílik, hogy közelebbrõl is megismerjék a csapatokat. A boksz utcában számos más program is várja az érdeklõdõket: autó bemutatók, emléktárgy vásárlási lehetõség, ugráló vár a kicsiknek, zene és tûzijáték.

Nekünk is van pár képünk:

Subaru találkozó KÉPEK

hát olyan 11 magasságában

redbull0304
Jött rendõr? 😄 Én fél 11ig voltam kint, akkor már a többség ment is haza! 😊

..egészen addig amig nem jött a rendõr ..... 😄

Smicy2
voltunk azért... 😊
hmmm, szar idõ volt de tetszett

Charade GTti

redbull0304
Hát inkább nem mondok erre semmit... 😛