nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • CaveBoy
    Érdekes ez a topik cím, na meg az alcím is az:
    "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható"
    Azért ezt így ebben a formájában cáfolnám, bár egy személyes tapasztalatot megosztanék veletek, ami mégis ezt az alcímet igyekszik igazolni.
    A legutóbbi barátnőm pl. gyakran idegesített magával a hangjával, az aurájával. Épp emiatt is szakítottam vele, mert szerintem ezt így hosszú távon nem lehet sokáig csinálni, hogy valaki spanolja a másik idegrendszerét. Különösebb dolgokat nem mondott, én sem tudok magyarázatot adni, hogy miért idegesített, csak egyszerűen ez volt a szitu.
    Oké, igaz ami igaz, a testi adottságaival is csak közepesen voltam megelégedve, mert eléggé plöttyedt volt és nem foglalkozott azzal, hogy egy kicsit is adjon arra, hogy pár kilót ledobjon, holott sztem ez alapból elvárható lenne. Hozzátenném, hogy én egyszer sem utaltam arra neki, hogy lefogyhatna kicsit, leszámítva azon "finom" célozgatásaimat, hogy a harmadik teli tányér második fogás biztos, hogy kell-e neki? :DDDDD
    Persze ez nem tetszett neki, mert Ő úgy gondolta, hogy baromi jól néz ki. Ehhh, hogy egyeseknek ennyi önkritikájuk ne legyen, na mindegy.
    A másik dolog, ami a testi kifogásaimat illeti, hogy nagyon zsíros volt az arcbőre (ami önmagában nekem nem jelentett volna gondot, mert a közepes arcszépségével azért kompenzálta valamelyest ezt a negatívumot). A baj ott kezdődött, amikor elkezdte kinyomogatni a pattanásait. Na az durva volt....kb. úgy kell elképzelni ilyen akciók után az arcát, mintha lefejelt volna egy nagyteljesítményű ventilátort...pfff (no comment).
    Lényegében arra jó volt ez a röpke (2,5 hónapos) kapcsolat, hogy ugródeszkát jelentsen számomra, mert őszintén megvallva már kezdtem kicsit hozzászokni az egyedüllét kényelméhez. (vigyázat az egyedülállóknak, ez valóban komoly csapda lehet).
    Viszont most úgy érzem, meg a jelek is ezt támasztják alá, hogy kinyílt előttem a lehetőségek tárháza. Azért kell olyan felfogással élni, hogy mindenből tanulni lehet (még egy bukott kapcsolatból is). Milyen igaz is a mondat Nietzschétől: "Ami nem öl meg, erősebbé tesz."
    És itt térnék vissza az első megjegyzésemhez, hogy cáfolnám a topic alcímét. A fenét nincs normális lány. Sztem aki ezt így gondolja (legyen az fiú, vagy lány), az valójában ezen megállapítás mögé akar bújni kisebbrendűség érzete és a kudarcai okozta fájdalmak elől. (Először is tegye fel mindenki magának a kérdést: Én normális vagyok, Engem ki lehet bírni belsőleg?). Na meg azért azt is el kellene ismerni, hogy a lányok döntő többsége igenis kedves és ragaszkodó, a párja mindenek feletti az életében, és tele van szeretettel. Igen én így gondolkodom a Nőkről, mert ezt látom és velük való beszélgetéseim során ez jön le. Amelyik Nő viszont kizárólagosan saját képességének tekinti ezen Női vonásokat, az nagyon el van tévedve és nem lát magától :DD.
    További tényező, ami kicsit frusztrált a kapcsolatban, hogy úgy éreztem, hogy döntő többségében a szex miatt kellettem neki, bár Ő ezt cáfolta, amikor néha megjegyeztem neki. Ezzel azt akarom mondani, hogy egy egészséges kapcsolatban fontos, nélkülözhetetlen kell hogy legyen az elmélyült mentális, lelki kötelék is. Ha ez megvan, akkor lesz a két ember IGAZ társ, akkor mondhatják el magukról, hogy fontosabb a másik élete önmagukénál. Ha mindez nincs meg, szintén jobb abbahagyni az egészet.
    Nos én a fentieket alapul véve és átgondolva láttam be azt, hogy nem érdemes folytatni és teljesen meg vagyok győződve afelől, hogy jól döntöttem.
    Összegzésként még annyit leírnék, hogy nyilván nálam is felmerülhet a kérdés, mint korábban Ritánál is, hogy nem halljuk a másik véleményét, mert nincs itt. Nos ez így van, nem hallhatjuk, mivel a volt párom sincs itt, viszont Ritával ellentétben nem is az volt a célom, hogy elkezdjem mocskolni, meg a szüleire panaszkodni, csak említés szintjén meséltem el tapasztalataimat. Tapasztalatokat, melyek belőlem ezt váltották ki. Nyilván másnál mást fognak kiváltani és tuti, hogy lesz olyan is, akinek imponálóak lesznek azon tapasztalatok, melyek nálam kifogásként jelentkeztek. Remélem, hogy ezen személyes és egyben tartalmas hozzászólás hasonló helyzetben lévőknek fog tudni segítséget nyújtani.