3449
  • vegita24
    mianak a dragonball online oldal cime
  • vegita24
    de ezt ne ide ird ir a dragonball mert ez a dragonball online
  • Bulykin
    -.-
  • tojas0
    http://www.torrentz.com/6e5bc1f2aa8a10440c0e4d312406a426faa88c3f
  • tojas0
    Szedjétek le ezt a torrent file-t igaz kicsit sok de én egyszerre csak egyet szedek,ja és az a torrent file a dragon ball z movie 1-13+specials!!
  • Super Vegito
    Már játszák a dbz online beta 100?
  • Super Vegito
    A beta 100 van csak dbz onlinebe nem?
  • vegita24
    hmmm alfa verzio letudod irni enek a magyar oldalnak a nevet amirol beszel ?
  • Super Vegito
    Sziasztok.Valaki meg tudná mondani hogy hol tok regisztrálni a dbz onlinére?
  • Drephis
    "Date Added: Thursday, September 29, 2005 08:01 AM"

topik elején kitárgyaltuk, hogy csak egy mod..
  • majti007
    http://files.filefront.com/Dragonball+Online+Beta+100/;4192853;/fileinfo.html
    azt nem tudom hogy ez lenne az de majd meglesitek
  • kas123
    22:27kor hülyén ír, DE 00:20kor tökéletesen :D
  • InfoMester
    a Gm az azt jelenti hogy GameMaster ha valami infó van a Gamerol akk valaki értesit??néha felnézek azé
  • mihalkagabika
    jajj bocs hogy hülyén írtam csak este volt
    1. GM-ek lehetnek csak csillag harcosok TÁN
    2.kijon egy béta 2008-őszén ez talán tuti
    3.beszélgettek valami alfa verziórol de azt ne higyétek ell csak ha van link és te is játszottál vele
    4.több nem jut eszembe XD
  • blbogus
    hát a csillagharcos GM mondat nekem se tiszta, de a többi rész igen jol hangzik.. időpontok..
  • tobias88
    fordítás:
    "Na utána néztem! Ha ti már csak úgy írogattok, na szal azt olvastam egy magyar oldalon, hogy 2008 őszén jelenik meg a béta, ami európában is megjelenik. Hallotam valamiféle "alfa"-verziórol, ami már kijött és lehetsz benne csillag harcos is, mert álítolag csak GM-ek (???) lehetnek benne. De mivel ez nem hivatalos, ezért nem kell el hinni, ha majd kaptok linket."
  • Unknow
    Van aki megértette,hogy mit akart írni, vagy csak szerintem értelmetlen egy - két mondat? XD
  • mihalkagabika
    na utána néztem ha ti már csak úgy írogatok na szal azt olvastam egy magyar oldalon hogy 2008 őszén jelenik meg a béta ami európában meg is jelenik. Hallotam valamiféle "alfa"-verziórol ami már kijött és lehetsz benne csillag harcos is mert álítolag csak GM-ek lehetnek benne. De mivel ez nem hivatalos ezért nem kell el hinni ha majd kapok linket akkor :D
  • Doomista
    hol lehet lekapni a koreait ? valahogy kéne regizni,csak van valakinek japi vagy koreai tudásu valamije,vagy valakije :c
  • vegita24
    meg fel evet kell varni
  • vegita24
    az a igazsag hogy 2009 jelenik meg angol valtozat ban jelenleg a beta verzional jar a jatek adig csak japan vagy koreai nyelven lehet meg szerezni
  • Doomista
    2009
  • mihalkagabika
    ooo ember kéne már a game egyáltalán mikorra várható mert nem tudom valaki ezt írja valaki meg azt szóval mi is az igazság
  • II Rocky II
    hogy müködik ez az online jatek?
  • Doomista
    huh ez már modernebb,nem kell leszedni több száz MB-t, YEEEE
  • sweech
    innen
  • roland987654321
    honnan lehet letölteni ingyen a játékot?
  • Doomista
    nincs
  • vegita24
    nem tud valaki magyr korea forditot??
  • vegita24
    nem vagyok bene biztos hogy ingyenes lesz ha nem akor tuti hogy csinalok tort szervert de legyonk elsonek biztos hogy megjelenik 2009 re??
  • mihalkagabika
    de várom remélem ingyenes lesz vagy ha nem akkor tört :D de az tuti hogy abbahagyom az sro-t miatta
  • vegita24
    koszi hogy fel teted de koment hol van? es honan szerezted ???
  • Systore #653
    1, 2, 3
  • vegita24
    szerintem 2009 ben jelenik meg a jatek tuti
  • blbogus
    még jo h nem :D
  • kas123
    és ha mindenki így gondolkodna ahogy te akkor üres lenne a topic
  • blbogus
    mivel az off.ot (én szivesebben nevezném barátkozásnak) nem engedi meg a lédersip ezér hát kihalt, de az ujdonságokat én is ide várom.. nem keresgélek naponta ha itt leirjátok :)
  • tojas0
    Nagyon kihalt a fórum,senki sem tud semmi újat?
  • tojas0
    Japánba jelenik meg most nyáron és majd csak 2009-ben jelenik meg koreában ami angol nyelvü!
  • redday
    most nyáron jelenik meg nem? és még mindig nincs semmi a 2 videón kívül:\ ha vki tud vmit mondja pls