3449
-
Super Vegito #725 Vegita én it nem tok semit se csisnálni le irnád egy kicsit részletesebben?:D -
Super Vegito #724 thx
-
vegita24 #723 itt http://www.ntl-kk.com/dbo.html -
Super Vegito #722 Vegita24 es azt hol lehet letölteni?És regizni rá? -
vegita24 #721 ingabb dragonbal online azal játcatok XD -
zritya #720 inkább L2 :D -
vegita24 #719 probald ki a deco onlinet jatc vele adig vard a dragonball onlinet :D -
Super Vegito #718 vegita24 akkor szerinted melyik a jó? -
vegita24 #717 szerintem az egy hülye játék -
Super Vegito #716 Meg regizni -
Super Vegito #715 Tudja már valaki honnan lehet letölteni a beta 100? -
vegita24 #714 Azt énis tudom de azert joo lene nem? -
#713 én úgy tom saiyanok nem is lesznek benne, csak olyan emberekkel tudunk lenni mint pl krillin meg ezek. azér nem lesz ssj:) "buu"-k, namekok, meg humanok lesznek benne asszem. -
vegita24 #712 kar lehett hogy nem lehet ssj be menni ): -
Super Vegito #711 Helior szerintem a gogeta.Ha bár a legerősebb az ssj4 es gogeta:D -
#710 nah igen dupla post.. itt nem számit.. ha vmit kifelejt akko azt le irhatná.. nah de nincs szerkesztés.. szal csak nyugottan, senki nem fog fejeket leharapni.. -
#709 ügyes vagy -
zritya #708 ne OFF olj már XD -
vegita24 #707 találtam uj infot hogy őszben fog kijőni a béta verzio -
#706 aiont akarok ! -
Zarachi #705 np :D legalabb ezt is tudod mostmar :D -
Helior #704 akkor elnézést, nem szoktam fórumozni, nem vágom az etikettet :D -
Zarachi #703 latom utanajartal a dolgoknak eztken tenned a forum szabalyokal is nemszabad duplapostolni legalabbis elnezest szoktak erni erte nemhogy triplat csinalni lejebb meg van egy duplad is
masik meg az folosleges ezt a fele okoskodast eroltetni mivel megfogjak oldani a dolgokat nemveletlen segit a dragon ball online kitalaloja a jateknal ;)
es teves hir hogy nemvolt szo itteni megjelenesrol mert volt szo rola meghozza idei demivel semmi info nincsen rola vagy jovore jeleneik meg vagy bezartak a ceget mivel alapbol a csodszelen alt mar az a ceg ez lenne vagy ez volt a mentomeleny -
Helior #702 amit sajnálok hogy nem tom melyik az erősebb gogéta vagy vegetto. mert erről beszél az öreg kaioshin hogy melyik jobb de minden fordítás mást ir, mivel eredeti japán nyelven elég talányosan fogalmaz és kb mindenki mást szűr le belőle. mindenesetre ssj4 gogéta biztos erősebb mint vegetto, de én a janembás gogétára gondoltam most. -
Helior #701 ja amugy egy kis matek... kid goku már nem emlékszem talán pan fia bár inkább unokája... tegyük fel unokája. akkor nem 1/5 vérű csillagharcos, hanem 1/2 a negyediken... mivel a felmenői közt goku az aki tisztavérű. (gohan 1/2, pan 1/4, pan fia/lánya 1/8, goku jr. 1/16), persze lehet hogy vegeta-bulma családjával volt esetleg vmi "FÚZIÓ" és akkor már nem 16od...:D de tegyük fel hogy a leszármazottak mind emberrel "házasodtak". szal itt jön be hogy az 1/16od csillagharcos goku jr is átmegy ssj-be -
Helior #700 de ilyen sehol nem volt hogy félvér csak ssj2-t érhet el... gohan azért nem ér el ssj3-at mert cell után nem edz. a buu sagában át tud változni ssj2-be mert vhogy megoldja okosba de egyébként ő ssj2ben gyengébb mint pl vegeta ssj1-ben. vegeta azért nem éri el az ssj3at mert (bár a kedvenc szereplőm) egy jóval tehetségtelenebb harcos mint goku. és mikor kid buut ölik akkor jön a dbfanok közt híres monológja, hogy bakker évekig edzett hogy megverje gokut, túlhajtotta magát a korlátain, de ez még nemvolt elég ahhoz hogy a lemaradását behozza, ezért hagyta hogy felkeltse babidi a szivében a gonoszt és ezzel felékerekedhet. ezután elsorolja hogy mennyire megalázónak érzi hogy goku aki a csillagharcosoknál kb paraszt számba volt véve, legyőzi őt, vegetat a herceget, ami pedig a legroszabb volt hogy hagyta azthinni hogy már majin vegetaként erősebb lett mint goku, erre kiderül hogy csak hagyta nyerni mert már ssj3ra is képes.
amúgy ezt az ssj dolgot nehéz elképzelni hogyan is működik, nekem ami tetszett az a Legacy of Goku (talán gameboy advances) játékos megoldás. ott a KI-d folyamatosan fogyott ha átváltoztál. sztem mmo-ban egy elég kemény bufnak lehetne elképzelni... mármint eleinte mondjuk ha 100as lenne a max szint mondjuk 20as szinten kapnád meg de akkor olyan lenne hogy tulsok manát fogyaszt igy szörnyek ellen nemnagyon használod max bossok ellen vagy pvpben. aztán 40es szinten megkapnád az ssj2 buffot, addigra annyi manád van hogy tök átlag használni ssj bufot, és persze ssj2 lenne akkor rossz mana szempontjából. aztán 60- ssj3 és ssj4hez vmi ordenáré nagy küldit kéne csinálni. nekem legalábbis ez tetszene. -
#699 gének sry.. jah és mielőtt még vki azt hinné a valo világra irtam :P -
#698 pedig a génes cserélődésével lesz fejlettebb a világ ^^ -
tojas0 #697 sry elírta ma Z vége helyett a GT végét akartam írni -
tojas0 #696 én csak azt nem értem hogy vegita akkor miért nem tudott/próbált átváltozni ssj3-ba mikor állandóan edzett?!
egy pár dolgot rosszul írtál!
a félvérü csillagharcosok csak ssj2-es szintet éretik el ezért lett gohan mystic és nem ssj3 az meg hogy a Z-ben a 291. részben kid goku és kid vegeta miért tudott átváltozni ssj-be azt meg nem tom mert azok már asszem 1/5 vér voltak már,és ezért nem les za dragon ball onlinébe se csillagharcos mert már kb. 1/8-ad vér lenne és az már szinte embernek számít és hiába van benne csillagharcos vér nem tud ssj-be áttváltozni!
-
Helior #695 nézegettem régebbi commenteket, de nem olvasta őket végig... annyi jött le belőle higy pár nagyokos annyi baromságot irt az egész db-ről... szörnyű. pl hogy goku nemakarta cellt megverni, csakmert bizott songohanban. nemis tudta volna akkor. songohan dühkitörésére elsőként elérte az ssj2-t és csak az volt elég perfect cell legyőzéséhez. a full-power saiyan (ami annyit tesz hogy nem fáradnak attól hogy átalakulnak ssj1-be, és akár elalszanak szupercsillagharcosként) messze nem volt elég cellhez goku ki is jelentette hogy ő nem képes legyőzni. a másik óriási hülyeség hogy tisztavérű csillagharcos tud csak ssj4et, félvér csak ssj2-t stb. ssj4 csak gt-ben van amit nem toriyama irt már, azonban hivatalosan elvan ogadva, ellenben az af-ben megjelenő 5-6-7 és ssj8as szintekkel, meg egyes barmok csináltak még ssj9-10et is utána még mystic saiyan 1-2-3-4-et is... szal annyi konkrét hogy ssj4et csak tisztravérű csillagharcos érhet el, ssj3at elérheti bárki akiben van csillagharcos vér kivéve a nőket (ők ssj1et sem érhetik el, ezért nem alakult át pan). ssj2-t pedig sem trunks, sem goten nem érték el, csak gohan, goku meg vegita. egyébként a legnagyobb harcos gohan lehetett volna (ssj4nél viszont őis lemaradna) mivel a benne felébresztett erőkkel (mystic gohan) erősebb lett mint az ssj3 goku. vegeta is elég gyenge harcos ssj2-t is csak ugy érte el hogy babidi felerősitette (gtben is azért kap szerepet mert tisztavérű saiyan), ssj4et meg azért mert igazából edzhet bármennyit egy csillagharcos a max az ssj3. azonban ahogy eléri valaki az ssj1-et (!!!) ha megvan a farka átalakulhat oozaruvá (ez a majom) és ha ssj akkor ilyenkor rögtön arany gorillává vátolzik. ilyenkor ha az öntudatát visszanyeri akkor azonnal ssj4be változik, ergo ssj1es szintet elérő harcosnak nemkell tovább erősödnie az ssj4 eléréséhez (vegeta sosem éri el az ssj3at mégis átmegy végül ssj4be). egyébként ssj2-t sem goten sem trunks nem éri el, erre bizonyit hogy trunks a gt elejére annyira legyengült (mivel béke volt és nem edzett), hogy eleinte nem is képes szupercsillagharcossá változni (még ssj1-be sem). szóval aki ezekben a légből kapott infókon éldegélt hogy minél többedik generációs egy csillagharcos annál alacsonyabb szintre juthat el azt felejtsük...
egyébként ezeket mind ha valakit érdekel utánanézhet hivatalos fan oldalakon, engem érdekelt mert nagyon szeretem a db-t, mondhatják hogy agressziót vált ki az emberből, primitív sztorija van (ezzel még egyet is értek) de emögött egy elég jól felépített erkölcsi világ alakult ki.
nade nem okoskodásból regisztráltam ide, hanem mert a db online érdekelne :D kérdésem pedig a következő:Tegyük fel hogy megvan a játék, mert már mindenki irt ilyet olyat, itt jelenik meg ott jelenik meg mindenhol megjelenik sehol, szal tegyük fel megjelent és nekem megvan...hol a rákba lehet accountot csinálni? egy ragnarokra épülő játékom van annyit tudok. lehet arról van szó amit nemtom ki csinált decsak vmi kamu... engem az is érdekelne, ha esetleg nekem ez van meg akkor ugyancsak az a kérdésem hogy hol lehet accountot csinálni? -
tojas0 #694 http://dbhunszinkron.extra.hu -
Ryannnn #693 "A dolog egyetlen szépséghibája, hogy japánon kívüli megjelenésről még egyelőre nincs szó."
Elég gáz :S de már :)) -
vegita24 #692 van egy ragonball online oldal e ugyanezt tudja mint mi -
Super Vegito #691 Ha valaki tudja a dbz online oldalat meg hogy hol lehet letolteni az azzonnal szoljon. -
vegita24 #690 ere enis kivancsi lenek nem tud valaki uj infot -
Zarachi #689 :) kivancsi lennek miert altak meg teljesen az infok :/ -
vegita24 #688 Mit kivan a magyar nemzet dragonball online XD -
vegita24 #687 ok bocsi:D -
Zarachi #686 ocsem mostmar muszaj volt beirni ide vegita nincsen ertelme amit irsz legabb olvasd at
nemlenne zavaro ha keves hiba lenne benne de igy ertelmezhetetlen
"mianak a dragonball online oldal cime"
mi annak a dragonball online oldalnak a cime?
legalabb ilyen dolgokra figyelni mert az osszes hsz-d egy kusza valami olvasd csak vissza oket :)