Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
sztem nagyon jó game<#eljen>

help

SNAKE01
amúgy azt énse értem mit keres ott goku meg piccolo és trunks.nagyon kihangsulyozták hogy kihaltak ezek a karakterek,és jóval késõbb játszódik a játék.teljesen egyedi karaktereket kreálhatunk.hát egyenlõre épp az ellenkezõjét láthatjuk.de majd kiderül milesz belõle!

ronihun
Bocs az offért de milyen az Another road mert én most szeretnék beszereni 1 PSP-t és ha jó akkor lehethogy valaogy megszerzem aztis...

...

SNAKE01
db fan vagyok énis!
már olvastam régebben róla,várom!😊
+/fav

Hello!
Csak simán: Na végre!! 😄
Am grat, a legújabb témák közül egybõl a legnépszerûbbek közé!
Gyûljenek a DB fanok! 😉
Yosimicu
nagyobb szinten gondolom de az tipikus dragon ball-os gyorsfutás biztos benne lessz

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Yosimicu
Nemmmmmmmondoddddddddd!!!!<#papakacsint>

allock
repülni vajon elhet majd? 😄

#hhwnd

Matt07
gondolom azért mer trunksnak is volt^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
<#eljen>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Yosimicu
a háttérben a trunks-hasonmásnak van fegyvere

Yosimicu

Végre egy normális MMO kedvenc animémbõl 😊

Ha nem lesz ingyenes tuti lesz tört szeró...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Yosimicu

Yosimicu
Igaz hogy 200ével az anime után játszódik de mindenki nem lehet halott miveg Goku a GT végén halhatatlanná vált. A havidijrol anyit hogy tudom hogy nem illik itt ilyeneket mondani de biztos hogy lessz akkor törtszerver (és nekünk ott a helyünk<#vigyor2> ) amugy csá mindenkinek!!

scorpeeon
Mostanában Shin Budokai (Another Road) -zok PSP-n, erre kiváncsi leszek 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kas123
ez 1szerûen szuper game lesz =)

mila69en
nah erre kiváncsi leszek😊
/+fav

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Checkerboy
Nézd is meg, h melyik kommentre írtam. #39....

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Drephis
az közönséges h ide beböfögöd azt h "kámeháme"

help

Checkerboy
De miért közönséges? Neharagúdj, de akkor az egész Dragon Ball egy idegesítõ közönséges dolog! Nem kell kötekedni, béke van.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Thadius
mondjuk kíváncsi leszek gépre hogy lesz megoldva nodemindegy 😊

sk8 4 fun

Thadius
neeebassz ez isten lesz

sk8 4 fun

maffioso
jaaaaaaaa
akkor pláne
köszi

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
ja látom karbantartás van oksi

Drephis
nem pipultam be csak idegesítõ közönséges dolog -.-

help

Ez nem az a beta, töröld le. Ez egy másik játéknak a bétája amit letöltöttél, késõbb kiderült, olvasd el a kommenteket!
maffioso
leszedtem a betát de nem tudok konnektelni lamavagyok vagy vmit kihagytam vagy mi?
segitsetek légyszi

Checkerboy
Hú, nagyon bepipultál most, érzem XD

Drephis
ja rohadt idegesítõ -.-

help

Ezt a "Káméhámé"-zest fejezzuk mar be. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Checkerboy
Akkor megpróbáljuk proxyn keresztül ^^ Japánból egy proxy aztán irány a játék, amibõl annyit se fogok érteni, h Káméhámé.

Checkerboy
Höhö, pojéngyerek.

Rexor
TÉK az elõzõ hsz.-emhez<#idiota>

Rexor
A hivatalos oldalból nem sokat értettem<#idiota>

Doomista
havidijat nemfogog fizetni szvsz,akkor legalább free serverek legyenek 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Drephis
csak el ne szúrják..

help

Balidani
ja, én még szerintem a havidíjat is fizetném ha lenne globalban, nem csak ilyen koreaiban meg japanban.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Nyivanvalo hogy havidijas lesz. A DragonBall egy arany tojast tojo tyuk, biztos esznel lesznek es egy jo kis havidijat szabnak ki ra. 😊

Balidani
egyszerûen este kellett volna vetíteni 😊

Azert tiltottak be mert az ortt-nek tul eroszakos es erotikus volt, hogy mesek kozt menjen. Igaza is volt neki mert ez kozel sem mese. A tobbi magyarazat csak parasztvakitas. 😊

Balidani
ó bocs

Nemlesz. Legalabbis hivatalos nem mivel a koreai, kinai es kesobb a japan piacra keszitik. Lehet fel sem enged majd magyar ipvel. 😊

Doomista
bakker énmár irtam :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Balidani
"A játék 200 évvel a manga után játszódik, tehát annak fõszereplõi már elvileg mind halottak. A játékosok az összes fontosabb, a mangából/animébõl ismert faj közül választhatnak majd, tehát biztosan lesznek a játékban csillagharcosok, emberek és namekiek is, valamint a karakterek fiatal kölyökként indulnak és a játék folyamán nõnek fel. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy japánon kívüli megjelenésrõl még egyelõre nincs szó."

bakker mindenki irjon nekik emailt es irja hogy legyen es rajonnek hogy van ra igeny 😄

Nezavarjon hogy koreaiak keszitik. 😛

Balidani
és ha meghalsz mehetsz a kaitohoz 😄

DB fan vagyok, én is remélem lesz angolul

remélem nem fogják kihagyni a "Harcmûvészetek Nagytornáját se". a legskillesebbek összecsaphatnak.
Rengeteg mindent megvalósíthatnak még a fejlesztõk. A lehetõségek tárháza végtelen <#eljen>

Balidani
na akkor lehet brainstormingelni kar hogy nem mi vagyunk a fejlesztõk