3449
-
#845 jaja -
#844 nem létezik olyan mmorpg bazz:D annak mi értelme lenne??? szétjáccccod az agyad és hopp, meghal...kezdheted előlről:D
-
Super Vegito #843 DE olyan lesz hogy majd öregedni fog a karid.JA és boldog karácsonyt mindenkinek -
#842 sztem is hülyeség.. nem hinném h igaz lenne.. sőt biztos nem.. -
#841 "üdv a való világban" :D -
#840 most ez komoly? kölyök, tini majd öreg és utána meghal? ez baromság:D -
Super Vegito #839 áááááá.csak csinálsz egy karit kis köylöként kezdesz és ölöd a szörnyeket és fejlőtsz.de biztos el leeht meni ilyen helyekre cska nem más bolygokra.Aztán madj a karaktered el kezd öregedni tini lesz aztán felnőt végűl vén troty:Dés meghal és ha meghalt akkro uj karit kell csinálnod de leeht bnene kamehamezni meg mindne kibaszot jó lesz:D
-
zritya #838 Szerintetek lehet majd bolygók kötöz utazni és harcolni? -
Super Vegito #837 Vegita24 Régen láttuk az irásodaT:d MIVAN VELED? -
Super Vegito #836 Ok majd adunk de kb majd jővő janu vagy februára tunk adni mert még meg se jelent:D -
Slash0821 #835 Hello mindenkinek...
Nem tudom hogy tudtok e segíteni... Valahonnan megkéne szereznem a DBO- ót... csak nem tom honnan... nem tudtok egy linket berakni vagy elküldeni... lehetőleg olyat amit teljes verziójú ingyen és letölthető...
lehetőleg torrent bár nekem mindegy ahogy fenn van...
ha nem lehet belinkelni akkor küldjetek már nekem egy linket ahonnan le tudnám szedni... emailba... [email protected] a email címem... nagyon kösz... mégegyszer...
üdv. Slash0821 -
#834 -A jó és a rossz harcáról szól mindkettő
-Különleges képességeik vannak
-A szerelmi szál is megvan mind2ben
-A főhős aki mindenkit letud győzni is megvan... -
Super Vegito #833 Abban hasonlitanak ténleg hogy át tudnak alakulni:D -
Super Vegito #832 Ja.Az egyik ninja a másik szuperhős:D -
#831 hasonlítanak :D -
Super Vegito #830 Nem tom:DXd csak kérdeztem:D -
#829 én birom a narutot.. de hogy jön a dbo.hoz? :) -
#828 -
Super Vegito #827 Ki szereti még a narutot?:D -
Super Vegito #826 ::D tom hogy csak viccelt -
#825 me szted ezt komolyan gondolta...ne legyé má buta :D -
Super Vegito #824 Ekkora hülyeséget kétneműek?XD -
xxxpaulxxx #823 Lehet, hogy a Saiyanon kétneműek:O -
#822 az akiről nem volt szó, de lehet hogy az aki megszülte...nem vagyok benen biztos:P -
Super Vegito #821 Nem hinném hogy eszedbe jutot volna a dbz:D Haljátok szerintetek Goku anya ki lehetet?:Dapja az Bardok de annya az vajonk kilehetet?:D Tesoja az Radic és zaiko.De annya kielehtet????????????? -
#820 ha nem más,akkor én találtam volna ki ezt a dragon ballt...ennyi:D -
Super Vegito #819 A dragonball az tényleg egy csoda:DNemtom melyik ember fejéből pattant ki ez a dragon ball de jó hogy élt:Dxd
-
xxxpaulxxx #818 Mert ez egy csoda, amit az istenek ránk hagytak évezredekkel ezelőttOo -
Super Vegito #817 Én a haverommal xbox360 nyomjuk a burst limitet:D -
#816 nemtom [most a dbz-t tolja psp-n]
:DDD -
Super Vegito #815 Egy valamit nem értek.Hogy lehet ennyire szeretni a dragon ballt?:D -
Super Vegito #814 JA de előszőr be kell szerezned és az nem most lesz:DXD
-
#813 hajrá -
#812 nah erre befizetek :D -
vegita24 #811 ahh nekem igyis ugyis meglesz ha magyarul ha japanol meglesz tort szerot megcsinalok a spanokal XD -
Super Vegito #810 Azt te honna veszed vegita még nem is látad.:D szerintem jó lesz 2009 ben lesz cska jó ra megcsinálták azért valamenyira csak modern korszakban élünk:D -
xxxpaulxxx #809 Még semmi konkrét informác, de már tört szeróXD -
#808 tudod te mibe kerül csinálni szervert? :D először is nem ártana beszerezni a tört fájlokat :p -
vegita24 #807 hát fogalmamnincs szerintem ojan februar kornyeken jon ki a játék és ha fizetos lesz no para akkor csinalunk tort szerot :D a film szerintem egy nagy idiotasag lesz -
Super Vegito #806 Vegita ezt eddig is tudtuk majd a mozi környékén jön ki.de kehet hogy ez is hazugság:D