3449
  • eVoLuTioN09
    Honnan lehet letölteni a DBZ Online-t(Ha lelehet egyáltalán tölteni)?
  • vegita24
    meg már bocs mert dikleksziás vagyok de egyébként nem a játékrol kéne beszélni ???xDXD
  • kas123
    Mi a kuki sz@rt be a billentyűzeteden?! Az hogy írástudatlan vagy, és csupa helytelen szót/kifejezést/modnatot írsz, és a billentyűzeted nem konvertálja át normális szöveggé, az nem ő hibája.
  • vegita24
    bocs hogy ocsmany az irasom xD csak beszart a billtuzetem
  • Bulykin
    fú bazzXD mire ezt megértettem:D:D máskor írj már pontosabban, helyesebben^^
    btw. régen nekem is volt egy csomó kártyám, de már nincs meg...
  • vegita24
    50*
  • vegita24
    50*
  • vegita24
    gyu hat én fullon vagyok ijesmi el van figurám kártyam tol kezdve minden ja és hol lehet szerezni minden évne van anime-koncert pesten ás ott vagy ki mesz chinaba ahogy én is ttetem 05 darab kártya 250 forint foltmeg érte xD
  • blbogus
    hát ha még azzal foglalkozna..
  • Bulykin
    wrong tápig, ez a játékkal foglalkozik!
  • marcimilan
    Ki szeretne megválni dbz kártyáitól??
    Mert én megvenném!!!

--> ^^ [email protected]
  • redday
    én még akkor vettem boltban mikor ment az rtlen a dbz:P már nem lehet kapni sztem mo-on
  • Super Vegito
    De hol lehet szerezni dbz kártyákat lehet venni a boltban vagy rendelni kell?
  • MikX
    nekem nagyonsok van, de nemigen adnám el, azt az eszmei értéket úgysem fizeti meg senki...
  • blbogus
    nincs de adnék
  • Super Vegito
    nem adunk nem adunkXD jól megmondtátok:D
  • Doomista
    nem adunk
  • Bulykin
    nem adunk
  • marcimilan
    Kinrk van eladó DBZ kártyája???
    Megvenném.
    Ide írjatok: [email protected]
    vagy pm-et.
  • Super Vegito
    Mindjárt 2010XD.Ugye vegita?
  • Super Vegito
    vegita azt mondtad még az előbb hogy fél év múlva találkozunk:D már azóta 2 szer írtál:D már 1 év eltelt?:D már mindjárt 2010 van?ajjaj akkor lemaradtamXD
  • vegita24
    jo is lenede nekem nem anyira sürgős a játék nekem ott van a cabal vagy a deco :D
  • Bulykin
    hidd el előtte 2-3 hónappal majd megtudod...
  • vegita24
    na de az mikor lesz kedves baratom mikor xD
  • Bulykin
    #849 ennél többet mit akarsz?:D
    max a megjelenési dátum...
  • vegita24
    én meg aze nem irok mert kemény fel éve keresek info xD és már kinőt a szakálam na megyek levagom fél év mulva talákozunk XDXD
  • Super Vegito
    Bocs este volt nem nagyon voltam képbe:D
  • blbogus
    mér kültél 5 üzit? ^^ mind1 már nem lepődök meg semmin ^^"
  • Super Vegito
    Goku megtámad egy szörnyet kamehameval.Oda megy egy gyerek mellé kis pisis és a gyerek a másik szörnyre 20X kamehamet nyomXDXD az nagyon lol lene:DTenkaichi 3 al nyomtam ps en és volt ot egy oylan frieza környékén hogy 20Xkaloken kamehameha:Dnagyon durva volt:DXD
  • Super Vegito
    mászlálnakaz=mászkálnak:D
  • Super Vegito
    Lehet hogy túloztam:Dhogy meghall:Dde öregedni fog ebbe törödjetek bele:D.ilyen vén nagyapó rohangél és lever mindenkit az nagyon lol lenne:D
    kiváncsi vok milyen lesz a kisgyerek kor ilyen 1 méteres gyereke rohangálunk de már lever ilyen sárkányokatXD
  • Super Vegito
    Lehet hogy nem hal meg de öregedni fog a karakter azt tom biztosanD:
  • Super Vegito
    Haljátok fiuk.A film kibaszott szar lesz:D Semmi repülés annyi lesz hogy mászlálnakaz emberek és verekednek meg iylesmi se repülés se semmi (meg piccolot is fehér ember játsza hát ilyetD)Néztem 1 perces össe foglalást de kibaszot szar lesz ha bár mit vártunk.Film eberek játszákD:
  • blbogus
    nekem sem azzal volt gondom h megöregszik.. de értelmetlen h meghal.. tuti nem is kezdenék karit.. arra ott a sims :D
  • Doomista
    ok mindenki össze vissza beszél ennyi :D de azért jo találgatni,mint ha ötös lottot játszanénk :D
  • Bulykin
    egész korrekt lesz, köszi szépen:)
    nah de itt szó sem volt olyanról h majd meghal:D
  • allock #849
    A Dragon Ball című japán mangasorozat immáron 24 éve, 1985 óta hódít a világban, sikere pedig azóta is töretlen. Igazi sztár, készült már belőle mindenféle szitanyomott póló, hátitáska, videojáték, hűtőmágnes, gyűjthető kártya, fröccsöntött akciófigura, gumicukor, tolltartó, meg a fene se tudja még mi, hamarosan viszont egy igen nagy űrt készülnek befoltozni az alkotók. Hölgyek, urak, lányok, srácok, barátaim, készül a Dragon Ball MMORPG!

A kizárólag interneten játszható Dragon Ball: Online a Namco Bandai és a CJ Internet Corporation megbízásából az NTL Inc, a Bird Studio és a Shueisha műhelyében, japán és dél-koreai kooperációban készül. A fejlesztés igen jól halad, a béta tesztek már tavaly nyár óta zajlanak, és ha minden igaz, Dél-Koreában már év végén meg fog jelenni a játék. A japán premiert 2009 elejére tervezik a készítők, míg a nemzetközi színrelépés csak ezután várható - sajnos hivatalos dátumot egyelőre nem kaptunk.

A projekt nagyságát az is mutatja, hogy a játék karakterein, helyszínein és eseményein maga Akira Toriyama, a Dragon Ball sorozat atyja dolgozik, immáron öt kerek éve. A Dragon Ball: Online története amúgy az 1000. évben játszódik, kerek 216 évvel a Dragon Ball Z rajzfilm eseményei után. Az elmúlt két évszázadban jó sok dolog történt a világban, többek közt megjelent a Földön a majin faj, sőt feltűntek a yardratinok is. A játék a Dragon Ball és a Dragon Ball GT sorozattal ellentétben nem a komikus jelenetekre és az aranyos történetmesélésre, sokkal inkább a harcokra és a karakterek fejlődésére helyezi a hangsúlyt, valahogy úgy, mint a Dragon Ball Z tette anno.

A virtuális világban való kalandozásunk több részből fog állni. Kutathatunk a híres sárkánygömbök után - ahogy a rajzfilmben, itt is hét darab lesz belőle szétszórva, és a sárkány itt is teljesíti annak a kívánságát, aki összegyűjti őket. A gömbök ezután véletlenszerűen újra szétszóródnak majd, hogy indulhasson az újabb kutatás és keresgélés.

Mindezek alatt természetesen érintkezhetünk majd az NPC-kkel és a hús-vér játékosokkal egyaránt. Lesznek PVP (player versus player) és PVE (player versus environment) harcok, sőt nevezhetünk majd a Tenkaichi Budokai bajnokságra is. Az egyik legizgalmasabb lehetőség viszont a Timemachine Quest lesz, melyben egy időgép segítségével visszautazhatunk a Dragon Ball történelemben, és lejátszhatunk majd olyan harcokat és küldetéseket, melyeket eddig csak a rajzfilmben vagy a képregényben láthattunk. Emellett lesz virtuális pénz, melyet a városokban tudunk majd elkölteni, karakterünk pedig vérbeli RPG-hez híven tapasztalatpontos rendszerben fog fejlődni.

Eddig három játszható fajt jelentettek be a fejlesztők - az emberek, a namekok és a majinok már biztos szerepelni fognak a Dragon Ball: Online-ban. A saiyanok az 1000. évben sajnos már nem részei a sorozatnak, így ők elvileg totálisan kimaradnak majd a játékból is, bár nem lenne rossz, ha valami történeti csavarással visszahoznák őket. A virtuális Dragon Ball világba való csatlakozáskor először fajt, azután osztályt kell majd választanunk, majd jöhet a színezgetés és testre szabás, ezt követően pedig indulhat is a móka.

Az embereken belül három osztály lesz, martial artist, spiritualist, és engineer. Az első osztályba a Yamuchahoz és Tenshinhanhoz hasonló harcművészek tartoznak majd, a másodikba a ki-erőt használók, míg az utolsóba a Bulma-féle mérnökök, akik profi, saját készítésű fegyverekkel és felszerelésekkel egyensúlyozzák ki hátrányukat. A namek fajt választva választhatjuk a dragon clan és a warriors osztályt, ez előbbiben a Dendéhez és Kamihoz hasonló varázslók tartoznak majd, utóbbiba pedig a klasszikus értelemben vett, Piccolora és Nailre hajazó harcosok. A majinokon belül strange és large osztályt választhatunk majd, a strangeben a vékony, gonosz kinézetű majinok lesznek, míg a large a dagadt, de boldog példányok gyűjtőhelye lesz.

Jópofa ötlet, hogy a többi MMO-tól eltérően a Dragon Ball: Online-ban karakterünk kisgyerekként kezdi majd az életét, majd az játékban eltöltött időtől és aktivitástól függően fog öregedni. Azt nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a teljes kifejlődési folyamat, míg karakterünk eléri a maximális életkort, de valószínűleg nem egy-két hétig kell majd dolgozni rajta.

A grafikáról is érdemes még pár szót ejteni. A játék kinézete a cel-shading technológiának köszönhetően teljesen a rajzfilmre fog hasonlítani, azzal a kivétellel, hogy a fények és a speciális effektek itt csili-vili modern megoldásokkal kelnek majd életre. Ahogy a képeken is látszik, nem a Dragon Ball: Online nem lesz egy nextgen gyönyör, de ennek megfelelően legalább a gépigény is alacsony lesz. Állítólag már egy 512 MB memóriával, és egy egymagos, 2GHz-es procival felszerelt gépen is simán menni fog a cucc, ami azért valljuk be, igen kedvező, főleg a notebookosokra nézve.
  • Bulykin
    linket:D
  • allock #847
    tévedés mer öregedni fognak a karakterek
    arról nincs szó hogy 70évesen fog rohangálni a vén papó, de öregednek majd, pont tegnap olvastam cikekt erről :D
  • Doomista
    most télleg hülyeséget irtál vegito :DD
    csak fiatalabb lesz,öregedni nem fog ^^ vagy fiatal sem lesz,hanem egy kis 6 éves gyerek marad ? xD