Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
<#smile>

Drephis
jaja<#eljen>

help

szép a banner! <#puszi>

Balidani
mindjárt lesz 500 hsz 😉 pár nap szerintem. csak ne spammeljünk.
amúgy ez lenne az elsõ MMO amiért fizetnék sõt elsõ játék pedig van egy pár de psszt 😊

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kár érte, akkor kellene egy olyan modi aki tisztességesen karbantartja a topic-ot!

Drephis
nem fogod megkapni mert nincs 500 hsz a modi topicba irták

help

elolvastam , irtam a moderátoroknak

Doomista
off:
privát üzenetet küldtem,látnod kell a neved alatt,gondolom nemvagy olyan régi,ezért még nemtudod.offért bocs.
on.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Drephis
pedig szerintem sajna fizetõs lesz 😞

help

engem se fogott meg semmi mmo , még eredetibe is megveszem egybõl ( csak ne legyen havidíjas , ingyenes annál inkább )

Doomista
nálam a 4. 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Drephis
ez lesz az elsõ mmo amivel játszok 😄

help

Doomista
Sok DB fan van,én régen nagyon szerettem,most is jó.De játékban még inkább...PS2-n volt meg 2 verzio,eszméletlen élvezetesen volt,haverommal,tesommal egymás ellen nyomtuk pvp,oszt szétlhetet a sziklát is rontani,meg minden 😄 Ezé is zsír a game,online játékként meglehetne oldani fszán,csak sok idö és nem könnyü,de remélem jó lesz,akkor nagy sikere lesz.

Drephis
szóltam 😊

help

Gondoltam hogy ez a játék sokaknak tetszeni fog, legalábbis az ötletek alapján, de hogy ennyire hogy az elsõ legyen, erre már nem. 😄
akkor szoljatok egy admin-nak és tegyétek be ezt a képet! <#eljen>

SNAKE01
javítva:

Doomista
de a fekete nem illik bele a hlvány kék színbe,és igy kicsit csunyácska,kék lgyn szerintem

én a feketére szavazok <#ravasz1>

épp azért MMO hogy rengeteg mindent beletudjanak tenni<#eljen>

Drephis
ez jóa 😮

help

SNAKE01

esetleg??? 😮

Doomista
nemrossz 😊 de eis ráér még szrntm ^^ hameg kijön a game,megtudjuk a dolgokat,kell faq.

Drephis
és most?

help

Drephis
pedig nem néz ki rosszul. megpróbálok máshol keresni egyet

help

SNAKE01
csak neked látszik

Nekem is béka van, arról a megosztóról ne linkeljetek!
Drephis
nekem megjeleníti.

help

Drephis
lol?

help

Balidani
egyébként szinte biztos vagyok benne hogy beletesznek ssj-t, úgy ahogy a namekek is lehetnek supernamekek. Plusz biztos megoldják, hogy az embereknek is legyen valami power-up és egyensúlyban legyen a játék.

Egyébként a questekre leszek kíváncsi, meg hogy megjelennek e a játékban olyan helyszínek mint a menny, ahol találkozhatnánk a régi karakterekkel esetleg questeket is adhatnának, vagy a pokol hasonló módon. Szintén vicces lenne a kaitoknál edzeni és csillagharcosok "Kapszulájában" utazni az ûrben. Ez csak pár dolog amire kiváncsi vagyok belebírják e paszírozni az amúgy is rengeteg ötletet felvonultató játékba a készítõk.

Balidani
mi ez az arany béka a hivatalos logón? <#banplz>

Drephis
ez elvileg a hivatalos logó:

ez nem jó bannernak ideiglenesen?

help

nagyon belendült a topicom , éljen <#finom>

Hoyhoy sziporkazik az ertelem. Az "exit" kijaratot erre talalod.
Koszonjuk a kozremukodeset, tovabbi faragatlan hozzaszolasokat kivanok!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Drephis
#81<#szomoru1>

help

BEAST
<#nyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterrõl mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt.

artschi
és mindezt csak 100 egynéhány rész levetítése után "vették észre" és csinálták meg. no comment...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Yosimicu
Az ORTT Mûsorfigyelõ- és Elemzõ Szolgálata 1998-ban megvizsgálta az RTL Klub által vetített Dragon Ball címû rajzfilmsorozatot. A rajzfilm elemzését az ORTT részérõl felkért pszichológus szakértõ végezte, aki megállapította; hogy a rajzfilmsorozatban egymást felerõsítve vannak jelen az agresszió különbözõ formái.
Az 1998. májusában elkészített szakértõi vélemény az alábbiakat fogalmazta meg:
“A már százhúszadik részéhez közelítõ rajzfilmsorozat tartós folyamatossággal ömleszti a tömény és legdurvább agressziót a gyermekmûsor nézõire.
A rajzfilmsorozat minden részletében egymás hatását felerõsítve, egyszerre vannak jelen az agresszió különbözõ, de egyenként is károsan ható formái.

1. A fizikai agresszió itt (álruhában, a keleti küzdõsport páros mérkõzéseinek álcázva – a sportszerûség alapvetõ szabályainak kiiktatásával - ) kegyetlen, gyilkos szándékú verekedésként a film legfõbb elemei. A részenként 20 perces mûsoridõ nagyobb részét ez tölti ki.

2. A verbális agresszió a verekedõk durva fenyegetõzéseiben nyilvánul meg.

3. A páston kívül gyakori a lelki kényszer, a félelemben tartás.

4. A párviadalok helyszínein kívül elõfordul a fegyveres támadás, a géppuskasorozat stb. is. Fokozzák az agresszív tettek sorozatának hatását.

* a félelmetes, gyakran amorf szörnyóriásként megrajzolt szereplõk,
* a folyamatos hangeffektusok (egy-egy ütés elõkészületeként vagy hatására a szereplõk üvöltése, hörgése, nyögése, jajgatása, nyüszítése, valamint a lövések, süvítések, robbanások becsapódások hangjai),
* a gyakori fény- és színeffektusok (villámok, kisülések, villanások, vakító fényáradatok stb.),
* a mozgás- és sebességeffektusok (a szereplõk süvítõ száguldásai, a földbe krátert vágó becsapódásai, robajos ütközései stb.)

A filmek pszichedelikus hatásúak lehetnek, felajzott lelkiállapotot válthatnak ki, hallucinációként hathatnak
Különösen veszélyes ez a sorozat azért, mert rajzfilm mivoltából adódóan látszólag súlytalanítja az agressziót, valójában azonban fikciós és játékos formában fogadtatja el a nézõkkel az erõszakot. Ennek a filmnek a folyamatos nézése rászoktat az erõszakra.
Hát ez vetett véget a Tv-beli vetitésnek

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Ha jók akarnak lenni, beleraknak mindent és kész. 😄
Maximum az utolso resznek van ertelme, de annak is csak azert mert Toriyama irta. 😊

Yosimicu
:-)))))))))) Nekem azzal teljes a sorozat

A GT nem dragonball. End of discussion. 😛

Arthas
Az eredeti mangában nem létezik ssj4

Yosimicu
SSJ4 (Super Saiya-jin 4):

Ennek a szintenek az eléréséhez szükséges a farok. A harcosnak elõször el kell tudnia érni Az aranygorilla szintet, és ezután kontrolálnia kell az energiáját, és az indulatait. Ha ez sikerült akkor át tud változni a 4. szintre. Itt a harcos felsõtestét szõr borítja, haja ismét fekete lesz. Szinte kifogyhatatlan az erõforrása. Ezt a szintet csak Son Goku és Vegita érte csak el.(létezik ssj4 nézd végig a Dragon Ball GT-t)

Drephis
jó lenne egy banner 😄
ték

help

Fyrex
fu aligvárjuk, reméljük itt kishazánkban is játszható lesz

bannermesterek munkába állhatnának 😛

Avanti Crociati!

Lunki88
Kakarotto 😄
A buszkesegem koszoni szepen jolvan, sosem volt semmi baja. <#bee1>

Bucser
Tán csak nem lassan gyógyul a büszkeséged?<#eplus2><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF