291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • grebber
    Na ez teljes mértékben aztakurva

Leborulok a fejlesztők előtt
  • grebber
    Képek + Trailer
  • Gideon Wieth
    hát ha minden ilyen mint a trailerben akkor nem...nem lesz elbaszva...
  • dante3
    Remélem igen!
  • grebber
    Gamespot.com-on az IGN.com-on és a Gamespy.com-on azt irják hogy minden platformra 2007 május 22.-én jön nemtudom mennyire igaz ez!
  • dante3
    Frankón néz ki! Megjelenésről lehet tudni valamit?
  • The Protector
    Ez így kurvajó.De el lesz baszva szerintem.De ne legyen ifgazam.
  • Vodkas
    ez nagyon jónak tűnik :)
  • AntiHero
    A fenébe, én akartam a topicot nyitni
  • NEOreg3
    remélem nem lesz olyan sz*r mint a The legend of Jack Sparrow

de a trailerből ítélve ugyanolyan lesz a játékmenete:(
  • grebber
    Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Sogun, 18:07 - PC - Játék: Akció

(Gamespot) A Disney Interactive megbízásából az Eurocom készíti a mozifilm számítógépes játékváltozatát. A megjelenés keményen bedrótozott: május 22. Extrém brutálisan büntető 720p trélerek itt tekinthetőek meg stream és letöltés formákban. A mozikarakterekkel játszhatunk természetesen, akiknek harci mozgása nagyrészt a kivégzési technikák miatt egyedi.

A hent karddal történik, időnként közel lehet rántani az ellenfelet egy befejelés vagy térdelés erejéig. Számos kombó építhető így és néha lehet dobókéseket hajigálni. Pár szinten plusz két karaktert irányíthatunk a főszereplő mellett. A csaták eléggé igényesen kidolgozottak, PS3-on lehet például a Sixaxis mozgáskontrollal árbocon egyensúlyozni. God of War stílusú, gombnyomásos, interaktív átvezető jelenetek várhatók. Wii-n a harc természetesen különleges lesz. A DS változat pedig felfedezésre, ugrálásra és fejtörőkre koncentrál, továbbá a touch-screenen lehet zárokat babrálni, valamint a párbajok során is nagy szerepet kap e tapi funkció.
    Thx, TnS!

Pirates of the Caribbean: At World's End: Trailer

info: Hardwired

Trailer alapján eléggé odabaszos lesz!

Képek