291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
-
veterán #131 Valaki kipörgette már? -
#130 A sivatagban mikor Barbarossával kell menni, végigmegyek a csontvázon, de ott utánna merre, tovább nem lehet menni mert homok van és elkapnak a kezek.
Hogy lehet cooperatívban játszani ha lehet egyáltalán? -
#129 Most vagyok asszem a 4. pályán egyenlőre nem lehetett hajozni de gyanítom hogy nem is lehet benne. -
veterán #128 Lécci irjátok le , hogy lehet e benne hajót vezetni? -
#127 Nekem a Path of Neo az egyik kedvenc filmadaptáció játékom:) Szerintem nagyon jó volt, a francia kastélya nem, de amúgy az egész játék jó volt. -
#126 Milyen hosszú a game? Most vagyok Szingapúrban. -
bcrics #125 a HATRED verziót szedd le!!!!az tuti indulni fog!!! -
piamania #124 Nekem ez van meg,de nem indul el a játék. Vagyis elindul,csak kidob az asztalra,de a játék meg megy alatta.Csak belépni nem tok. -
#123 melyik verzió hibátlan a Vitality? -
piamania #122 senki nem tud válaszolni? -
bcrics #121 hja és 2004es a játék!!!!tessék megnézni azt a grafót és ezt a piratest!!!mindkettő Xes konzolportolás!!!3 év és mekkora különbség grafikailag!!!!természetesen a riddick a jobb,,persze az fps ez pedig tps...bele lehet kötni de nem érddemes;) -
#120 Ez mocskosul jól néz ki. Lehet, hogy be is szerzem:) -
#119 Hát nekem elég közép alsó kategóriás gépem van(AMD 2600+ Radeon 1650Pro) és egy kicsit akadozva, teljesen játszhatóan ment. Arról meg ne is beszéljünk, hogy minimumon jobban szaggatott mint maxon:D Az kétségtelen, hogy optimizálatlan, de szerintem egy gyengébb géppel is tök játszható. -
bcrics #118 ha felis rakom a tcor-efbb,,megjött a kedv hozzá::the chronicles of riddick.escape f butcher bay ismertető
ha vki nem ismerné!!! -
bcrics #117 ott a gépigényt baszták el nem kicsit..nagyon!!ugye ott ez volt a baj!!!
olyan konfigon ahol a R6-vegas,SC-DA meglehehetősen jól futott ,neki ez nem volt elég,,olyan szaggatásokat produkált mint a vetőgép...
középkategóriás gépen élvezhetetlen!!le kellett venni mindent lowra,és ahogy azután nézett ki???
legalább itt azért ha van 1 coreduod meg vagy 2gbram, mellé 1 kis 8800gt akkor legalább fenséges látványt nyújt!!
de itt most ennél a game-nél ezt a lehetőséget sem hagyták meg!!
Egyébként ott volt a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay,ott amilyen szépen megcsinálták X-ről a portot-elsőosztályú-de már nincsenek ilyen csapatok!!! -
JackSparrow #116 De azé volt idejük még is elkapkották! -
#115 "ezt már a pókember 3mal is előőték!!!"
Ezt hogy érted? A pókember 3-at rendesen megcsinálták Xbox 360-as grafikával sm3-al. -
JackSparrow #114 Egy kicsit györsan halad a játék az a baj! -
bcrics #113 én azt mondom amér' ilyen parasztok voltak a fejlesztők hogy nemm bírták normálisan PC-re megycsinálni sm3-mal mindennel eggyütt,senki ne vegye meg eredetiben a játékot!!!!!inkább adok kódot warezra:)
menjek aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,ezt már a pókember 3mal is előőték!!!a FASZOMBA
kb.486sxen futottak ilyen játékok/TIME COMMANDO/
a kicseszett Xes trailer baszta fel az agyam,milyen szép már a játék rajta,PC meg....,,EZEK DIREKT LESZARJÁK A pc TÁRSADALMAT VAGY MIVAN? -
#112 Lazán kilehet csak xbox360-ról kellet volna portolni. -
csgj #111 mi a fákkért nem lehetett kb ilyen grafikát kihozni a pc-ésből? Ekkora különbség azért nem szokott lenni :O -
piamania #110 Ezzel sem működik.:( -
#109 Hát de abban olyan robotmozgása van a figurának. -
#108 Gamepaddal tökéletes már csak magyarítás kéne és teljes lenne az öröm! -
ricsa008 #107 én hatalmasat csalódtam a játékba de hála istennek kijött mellé a Black Buccaneer ami ezerx jobb és szebb -
piamania #106 NEm ír ki semmi!Alatta megy a játék,csak nem lép be.Ezzel a driver csomaggal semmi bajom nem volt eddig. -
#105 Rakj fel új drivert,codeccsomagot milyet használsz?
Ezt ajánlom:Link -
piamania #104 ATI RADEON 9600 -
bcrics #103 mit ír ki? -
#102 Milyen vga-val próbátad? -
piamania #101 valaki plíz válaszoljon -
piamania #100 Nekem nem megy
Amikor elindítom kidob az asztalra!!!!
Mi lehet a baj???? -
#99 Oké kipróbálom! thx
-
#98 Vállaszd ki hogy pléjer 1 gémpad állítsd be az összes gombot és akkor nem fogja ezt írni, nekem is ez volt, megfogtam összes gombot beállítottam azt is ami már jó helyen volt és azóta minden ok. -
#97 Állandóan ezt írja, bármit csinálok átállítja billentyűzetre!
-
#96 Na azért a Path of Neotól még mindig nem láttam csúnyábbat, az annyira gagyi, hogy a Doom1 jobban néz ki pedig az csak pixelekből áll. -
#95 Azért a 2. pályán mikor Will kihajózik a partra na az a háttér az azért már 3 éve se állta volna meg a helyét, ma meg egyszerűen röhejes. -
#94 Miért nem engedi? Nekem tökéletesen működik a paddal. -
JackSparrow #93 Jólvan megcsinéáltam! -
#92 Nekem meg nem engedi a gamepadomat használni, pedig azzal könnyeb lenne nyomatni! UNINSTALL!