PotC: At Worlds End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ekkora tré graf.-t!!!
aszittem supermarió3D -t szedtem le::::
meg szar konzolport,egér nincs!!!van fahrenheites beütés...de célszerû bemagolni hogy melyik ikon melyik billentyûre van kiosztva mert menet közben nincs lehetõség állítgatni...én szoptam a hídnál így vele!!!

óóóó istenem! Hát egyszer sem esik bele csak elesik de akkor sincs semmi!<#confused><#sir><#rinya><#vomit>

Kösz srácok!

Carlos HUN
Megsugom elöbb probáltam ki Ps2 ön és még ottis szebb a grafja mint pc-n 😄DDDDDDD

grebber
50. kommentben van :

"Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz a nõ majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!
"

Next PC upgrade: 2022

Nem találm!

rohadna meg mindegyik ,nézem a képeket,utána megnézem a trailert..hú bazz az áll leesett 1bõl,irány a warez jön is lefelé,erre benézek ide a topikba és ennyi....szar ps2graf...már a hátam közepére se hiányzik!!!
pedig mekkora zsír grafja lehetne ha nem ps2rõl húzták volna...minegy mingyárt lenn van és megsasolom mennyire baszt@k el a portot!!

grebber
Már volt róla szó hogy a 2 és a 3 film elemei is megtalálhatóak benne!

Dagis kanibálos meg levan irva picit olvass vissza!

Ez a 2! Nem a 3-om ha valaki nem tudnás csak ugy mondom! a 2. pályán a kanibáloknál van egy dagi kanibál meg Jack fenn van egy hidon! hiába ölöm megfele a dagit nem akar meghalni valaki segitsen pls.!

lehet benne hajót vezetni?
Gerbill
Vagy szép és optimizált😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kill3r21
felsoroltad a két lehetöséget....akkor mivan a pcvel???
vagy ronda és az nem jo...vagy szép de gépigyényes...
PC kilöve 😄
Gerbill
Hát sajnos igen. Köcsög dízní<#gunyos1><#beka2>

grebber
LOL azért nemsemmi emberek vagytok.Nem a PC-t kell hibáztatni mert csúnya lett a game hanem azokat a terroristákat akik PS2-rõl portolták.
Ha 360-ról lett volna portolva hidd el senkinek nem lenne baja a graffal,viszont akkor meg a gépigénnyel lenne a gond 😄

Sajnos ez van leszarják a pc-s piacot 😞

kill3r21
nah ezek xbox ingame képek..lehet hasonlitani....ennyi erröl ....örökre lemondtam a pcröl 😄😄
kill3r21

kill3r21

kill3r21
Egyszerûen nem értem hogy adahtnak ki ilyen moslék játékot PCre!!!!! A PS2 verziót megértem hogy ilyen , annok ez pont megfelelõ. Ennyit ér a pc egy nagy büdös vödörnyi moslékot!!! ENYIT!

kill3r21
hát komolyan a hideg kiráz ezektöl a képektöl...most raktam le az x360 verziot..nemsokat jáccotam a második pálya mikor a fotokat kell letépni nem birtam csinûlni annyira gyönyörü a graf....és a pcképek láttán mármár majdnem sirógörcsöm van..:S
és ezt pár ezres külömbségel???
Sil3nt
enis kiprobaltam...hat a grafika ugyebar ocska, kamerakezelese megocskabb, story a megszokott illetve a zene+hangok nagyon jok. az az idegesito hogy 2007 kozepen kiadnak olyan jatekot amin a max felbontas 1024 es semmi mast nem lehet allitani...picit vicces...nomeg nagyon monoton a jatek es konnyu is...egy probat megert

Gerbill
Általában nem a grafika számít, de egy ilyen ps átiratra már ránézni is szörnyû. Azok az elmosott alacsonyfelbontású textúrák annyira igénytelenek, hogy rossz nézni. A legelsõ PoTC játék még mindig jobban néz ki mint ezek a béna filmadaptációk. Ha jó játék lenne, akkor egyáltalán nem érdekelne a grafika(Civilization, GTA, Scarface, The Godfather és az egyik legnagyobb játék: A Death Worm😄->Ezzel lehet elszórakozni a legjobban, csak hamar meghalok), de már elõre látom, hogyha ezt letöltöm eljutnék kb a feléig és megunnám, általában így szokott lenni az ilyen játékoknál.

grebber
Jaja nekem se tetszik a graf de a game maga frankó lett nagyon!

Shep
Nem csak grafikából áll egy játék, bár sok játékkészítõ se tudja ez. Igaz, hogy számít, de nem a graf a legfontosabb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
1-2 saját kép:

IDE tettem fel még pár darabot!

Ja és a hajóson már túlvagyok semmit nem csináltam az orgonával.

Gerbill
Ez borzasztó. Inkább le sem töltöm. A Végén még a filmtõl is elveszi a kedvemet D:

boccs ezt elba**tam

pimpy.dinamicweb.hu/p1.JPG

Hát sajnos tényleg ilyen ronda

Shep
Szorított a határidõ, tehát úgy döntöttek nem kell ide ps3.0 meg paralax mapping, jó a 2000-es fos víz+2 pixel egy fû téma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
Esetleg egy két saját scrennshotot tudnál berakni. Mert nem akarom letölteni ha tényleg ilyen randa.

nálam szebb a grafika!!!jó kis game lett

Gerbill
Tényleg úgy néz ki mint a lentebbi képeken?😞 Hát ez elszomorító. nem értem miért nem lehetett az xbox360-ast, szerintem mindenki jobban járt volna.

grebber
Jaja sajna kurva ps2-es port 😞

Majd ott lessz a hajón...
Shep
Ritka gagyi ez a grafika, kár érte pedig a játék eddig elmegy.

Gideon Wieth
nah nekem lejött most a game?
rakom fel😊 Jó lett?
Hozza a Karib tenger hangulatot ?
Jack mozgása?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Attelee
nem tudja valaki h kell ketten játszani?
Vagy csak akkor lehet ha végigvittem a story modot?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Gideon Wieth
melyiket kell letölteni ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Nemtudom te hol vagy.Én most vagyok a Port Royale-os rész után amikor hajón csatázok.Eddig semmiféle orgonás rész nem volt!

Valaki nem tudna segíteni? Vagy nagyon barom vagyok?<#ijedt>
A hajón van ez a dolog, az orgonás rész még az elején.Vagy feleslegesen görcsölök ott?Nem tudom milyen kombinációt kell le ütni...<#help><#falbav>
grebber
Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz az a nõ majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!

Baz egyik legjobb Caribos game eddig de nagyon idegesít hogy jobb is lehetett volna ha Xbox 360-asat protolják mert az nagyon szép.

A orgonánál vagyok és nem tudom mit kell csinálni. Vagyis hogy milyen dallamot kell le nyomni...
dante3
A második pályán mit kell csinálni,hogy rádobja jack a kókuszt a kannibál fejére? Sehogy sem jövök rá.<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
hát az xboxos kicsit szebb 😄
iszonyat grafikája van , PS2 teljesen ugyanez , lehet hogy lese kapom pcre...

Carlos HUN
Gépigény:

MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION

Microsoft® Windows® XP SP2, Windows® Vista (Windows x64 NOT supported)
Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.5 GHz
256 MB RAM
1.4 GB free hard drive space
64 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
NOTE: Integrated (built-in) onboard video cards are not supported by this game.
DirectX® 9.0c-compatible sound card
DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)
Optional: 10-button Windows-compatible gamepad controller.

RECOMMENDED CONFIGURATION

Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.8 GHz
512 MB RAM
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability

Carlos HUN
Én most huzom utána naon kivi leszek rá milyen a game! 😄

Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End-ViTALiTY

grebber
A videók láttán én is csak kamilláztam,de hiába 😞

Képek a game-bõl: (nem saját)

CalebJoe
Ez érdekes hogy miért a PS2-es verziót portolták át amikor az Xbox360-as verzió is lazán menne.
Pedig a gameplay trailert amikor megláttam ledöbbentem, hogy milyen jól megcsinálták Johnny Depp mozgását a filmbõl és erre a búdított verziót írják át hihetelen csak tudnám mi nekik ebben az üzlet.