PotC: At Worlds End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszittem supermarió3D -t szedtem le::::
meg szar konzolport,egér nincs!!!van fahrenheites beütés...de célszerû bemagolni hogy melyik ikon melyik billentyûre van kiosztva mert menet közben nincs lehetõség állítgatni...én szoptam a hídnál így vele!!!
"Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz a nõ majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!
"
Next PC upgrade: 2022
pedig mekkora zsír grafja lehetne ha nem ps2rõl húzták volna...minegy mingyárt lenn van és megsasolom mennyire baszt@k el a portot!!
Dagis kanibálos meg levan irva picit olvass vissza!
vagy ronda és az nem jo...vagy szép de gépigyényes...
PC kilöve 😄
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha 360-ról lett volna portolva hidd el senkinek nem lenne baja a graffal,viszont akkor meg a gépigénnyel lenne a gond 😄
Sajnos ez van leszarják a pc-s piacot 😞
és ezt pár ezres külömbségel???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
IDE tettem fel még pár darabot!
Ja és a hajóson már túlvagyok semmit nem csináltam az orgonával.
pimpy.dinamicweb.hu/p1.JPG
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
rakom fel😊 Jó lett?
Hozza a Karib tenger hangulatot ?
Jack mozgása?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Vagy csak akkor lehet ha végigvittem a story modot?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Baz egyik legjobb Caribos game eddig de nagyon idegesít hogy jobb is lehetett volna ha Xbox 360-asat protolják mert az nagyon szép.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION
Microsoft® Windows® XP SP2, Windows® Vista (Windows x64 NOT supported)
Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.5 GHz
256 MB RAM
1.4 GB free hard drive space
64 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
NOTE: Integrated (built-in) onboard video cards are not supported by this game.
DirectX® 9.0c-compatible sound card
DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)
Optional: 10-button Windows-compatible gamepad controller.
RECOMMENDED CONFIGURATION
Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.8 GHz
512 MB RAM
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End-ViTALiTY
Képek a game-bõl: (nem saját)