PotC: At Worlds End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Azért a Super Mariot ne bántsuk😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

watto
na véleményem a játkról:
- a grafika olyan szinten van mint kb a super mario
- a játékmenet egész jó de a végefele monoton
- hangok sztem elég jók
- és rohadt egyszerû...bazz singapur-ban is minden fõellenséget elsõre kinyírtamXD

de véglis mindent összevetve el lehhet vel játszadozni.
én a 10-es skálán kb 6-ot adnok😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Tatyla
lol,ez valami vicc ez a grafika?
könyörgöm milyen évet írunk?
meg teljesen át kell állitani a beállitást hogy emberek is tudjanak vele játszani,meg miért nem ismeri fel a gamepadot?
na mindegy,kicsit felhuztam magam...<#boxer><#gunyos1><#ticking><#falbav><#violent><#rinya>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dante3
Én még csak singapure-ban járok!<#zavart2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Retek forgószeles pályát, hogy kell megcsinálni, mikor a csajjal átlendülök a másik hajóra, mindig jön egy forgószél ami elkap

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
azért nem enged tovább, mert ott gombot kell nyomni, méghozzá azt ami kivillan

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az hogy nincs minden gomb beállitva ahogy te is irtad.Ezt igazán megoldhatták volna hogy a kevesebb gombos gamepadokkal is lehessen tolni.

Next PC upgrade: 2022

Hy all !Éngem nem enged gamepaddal jácani! Mindig mikor beállitom akkor még v an 2 hely ami pause meg valami! de arra má nincs gomb! És mikor lépek kifele! mindig behoz valamit és visszaállitódik! Mi lehet a baja?

nalam kiakad a szigetes resznel miutan vegeztem a banyaval, egyfolytaban ugyanazt a videot jatssza le es nem lehet tovabblepni

watto
hy
pár kérdés
ugyanúgy el lett baszva mint a Legend of Jack Sparrow,vagy jobb?
lehet benne grafikát állítani?
megéri leszedni??

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Valaki kipörgette már?
Shep
A sivatagban mikor Barbarossával kell menni, végigmegyek a csontvázon, de ott utánna merre, tovább nem lehet menni mert homok van és elkapnak a kezek.

Hogy lehet cooperatívban játszani ha lehet egyáltalán?

grebber
Most vagyok asszem a 4. pályán egyenlõre nem lehetett hajozni de gyanítom hogy nem is lehet benne.

Lécci irjátok le , hogy lehet e benne hajót vezetni?
Gerbill
Nekem a Path of Neo az egyik kedvenc filmadaptáció játékom😊 Szerintem nagyon jó volt, a francia kastélya nem, de amúgy az egész játék jó volt.

Shep
Milyen hosszú a game? Most vagyok Szingapúrban.

a HATRED verziót szedd le!!!!az tuti indulni fog!!!

Nekem ez van meg,de nem indul el a játék. Vagyis elindul,csak kidob az asztalra,de a játék meg megy alatta.Csak belépni nem tok.
Tatyla
melyik verzió hibátlan a Vitality?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

senki nem tud válaszolni?
hja és 2004es a játék!!!!tessék megnézni azt a grafót és ezt a piratest!!!mindkettõ Xes konzolportolás!!!3 év és mekkora különbség grafikailag!!!!természetesen a riddick a jobb,,persze az fps ez pedig tps...bele lehet kötni de nem érddemes😉

Gerbill
Ez mocskosul jól néz ki. Lehet, hogy be is szerzem😊

Gerbill
Hát nekem elég közép alsó kategóriás gépem van(AMD 2600+ Radeon 1650Pro) és egy kicsit akadozva, teljesen játszhatóan ment. Arról meg ne is beszéljünk, hogy minimumon jobban szaggatott mint maxon😄 Az kétségtelen, hogy optimizálatlan, de szerintem egy gyengébb géppel is tök játszható.

ha felis rakom a tcor-efbb,,megjött a kedv hozzá::the chronicles of riddick.escape f butcher bay ismertetõ
ha vki nem ismerné!!!

ott a gépigényt baszták el nem kicsit..nagyon!!ugye ott ez volt a baj!!!
olyan konfigon ahol a R6-vegas,SC-DA meglehehetõsen jól futott ,neki ez nem volt elég,,olyan szaggatásokat produkált mint a vetõgép...

középkategóriás gépen élvezhetetlen!!le kellett venni mindent lowra,és ahogy azután nézett ki???
legalább itt azért ha van 1 coreduod meg vagy 2gbram, mellé 1 kis 8800gt akkor legalább fenséges látványt nyújt!!

de itt most ennél a game-nél ezt a lehetõséget sem hagyták meg!!

Egyébként ott volt a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay,ott amilyen szépen megcsinálták X-rõl a portot-elsõosztályú-de már nincsenek ilyen csapatok!!!

De azé volt idejük még is elkapkották!

Gerbill
"ezt már a pókember 3mal is elõõték!!!"
Ezt hogy érted? A pókember 3-at rendesen megcsinálták Xbox 360-as grafikával sm3-al.

Egy kicsit györsan halad a játék az a baj!

én azt mondom amér' ilyen parasztok voltak a fejlesztõk hogy nemm bírták normálisan PC-re megycsinálni sm3-mal mindennel eggyütt,senki ne vegye meg eredetiben a játékot!!!!!inkább adok kódot warezra😊

menjek a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a FASZOMBA
,ezt már a pókember 3mal is elõõték!!!

kb.486sxen futottak ilyen játékok/TIME COMMANDO/
a kicseszett Xes trailer baszta fel az agyam,milyen szép már a játék rajta,PC meg....,,EZEK DIREKT LESZARJÁK A pc TÁRSADALMAT VAGY MIVAN?

grebber
Lazán kilehet csak xbox360-ról kellet volna portolni.

mi a fákkért nem lehetett kb ilyen grafikát kihozni a pc-ésbõl? Ekkora különbség azért nem szokott lenni 😮
Ezzel sem mûködik.😞
Shep
Hát de abban olyan robotmozgása van a figurának.

grebber
Gamepaddal tökéletes már csak magyarítás kéne és teljes lenne az öröm!

én hatalmasat csalódtam a játékba de hála istennek kijött mellé a Black Buccaneer ami ezerx jobb és szebb
NEm ír ki semmi!Alatta megy a játék,csak nem lép be.Ezzel a driver csomaggal semmi bajom nem volt eddig.
dante3
Rakj fel új drivert,codeccsomagot milyet használsz?
Ezt ajánlom:Link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ATI RADEON 9600
mit ír ki?

dante3
Milyen vga-val próbátad?

valaki plíz válaszoljon
Nekem nem megy
Amikor elindítom kidob az asztalra!!!!
Mi lehet a baj????
dante3
Oké kipróbálom! thx

Shep
Vállaszd ki hogy pléjer 1 gémpad állítsd be az összes gombot és akkor nem fogja ezt írni, nekem is ez volt, megfogtam összes gombot beállítottam azt is ami már jó helyen volt és azóta minden ok.

dante3
Állandóan ezt írja, bármit csinálok átállítja billentyûzetre!

Shep
Na azért a Path of Neotól még mindig nem láttam csúnyábbat, az annyira gagyi, hogy a Doom1 jobban néz ki pedig az csak pixelekbõl áll.

Shep
Azért a 2. pályán mikor Will kihajózik a partra na az a háttér az azért már 3 éve se állta volna meg a helyét, ma meg egyszerûen röhejes.

Shep
Miért nem engedi? Nekem tökéletesen mûködik a paddal.

Jólvan megcsinéáltam!

dante3
Nekem meg nem engedi a gamepadomat használni, pedig azzal könnyeb lenne nyomatni! UNINSTALL!