291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • Balumann
    Igen. Átportolták PS2-ről, még grafikai beállítást sem raktak bele igazából. Kis gépigénnyel csinálták, nyilván hogy gyerekek is tudjanak kisebb gépükön is játszani. Örüljünk annak, hogy átírták pc-re. Nem kell, hogy jobb grafikája legyen, nem olyan a játék ami ezt igényelni (mint fps-ekbe).
    Nem lenne jobb a játék akkor se, ha shadermodel 3-as lenne, teli fényekkel, meg tisztább képpel, csak azt érnék el, hogy pont akik szeretik az ilyen játékokat (és nem csak a grafika miatt játszanak), azok nem tudnának játszani.
    Inkább örülni kell, hogy valaki még az igényeket is figyeli.
  • Tatyla
    ezt aláirom,de könyörgöm 2007 közepén PSP-s grafika PC-n?
  • Balumann
    Nemértem, nem tök mind1, hogy milyen a grafikája? A játék ugyan olyan marad attól, hogy ilyen grafikája van, és szerintem így is élvezhető. Inkább úgy csinálták, hogy ne csak a csúcsgépek vigyék el a játékot, figyeltek az igényekre. Teljesen jó így ahogy van, akinek nem élvezhető a grafikája miatt, az meg vegyen xbox360-at, vagy játszon mással...

Mentést küldhetne valaki, aki úgy a közepe fele jár, azthiszem Szingapur volt a hely, de előtte is jó... csak az elejéről nem akarom végigvinni, nincs türelmem ahhoz még1x... (mondjuk összesen 4x haltam meg odáig kb..., azis csak azért mert próbáltam kombokat meg ilyeneket :D)
  • Vinsanity15
    Valaki ??? nagyon fontos lenne
  • tibi206
    én az azutáni pályánál tartok!az a mentés jó lesz?
  • Tatyla
    omg,wtf most néztem meg a PSP verziót és ugyan az a graf mint PC-n ez több mint ciki...
  • Shep
    Az egész játék elég könnyű, elvégre Disney cucc, tehát alsóbb korosztály, nem ilyen vén majmoknak szánták mint mi vagyunk :)
  • Kanál
    én is megcsináltam de rohadt idegesítő
    meg miért nem akkor menthetek amikor akarok vá.
  • Balumann
    nekem nagyon tetszik a játék, könnyen elvittem egy részig, amikor egy ilyen házban kellett 2 csajjal vívni, de rosszul osztottam be a mentést, és akkor nem vittem tovább mert a pályát újra kellett volna kezdenem. Viszont újratelepítettem a gépet, és nem mentettem el a mentést... Valaki tudna küldeni egy mentést arról a környékről? :(

A fazékba löködős az szerintem nagyon könnyű, nekem legalábbis könnyen ment.
  • Vinsanity15
    Szasztok, mér van az h csak 640x480 van hajlandó a game elindulni?ha feljebb rakom akkor villog a monitor h signal input is not supported.vadonatuj driver van fent + acer widescreen moncsim van.eddig nemvolt ilyenfajta problémam
  • Kanál
    fazékba lökős kókuszdióval dobálós résznél uninstall
    :@@@@@
  • joe69
    ismet elakdatam...
    maestrom palyan miutan kinyirtam davy jones-t sparrow kapitannyal vagyok, ellenek jonnek, 2* csinalok vmit az agyukkal, majd nem tortenik semmi
    az ellenek meg csak jonnek jonnek, amig ki nem nyirnak
    otlet?
  • grebber
    Persze hogy csunyább a pc-s mivel ps2-ről portolták nem xbox360-ról.
  • piamania
    Leszedtem a Hatred-es verziót s vagy mit és azzal se múködik!!Nem lehet,hogy vmi crack hiba okozza a bajomat?Légyszi valaki segítsen már!!!!
  • ALIENwoods
    Végigvittem. Nem tudom mért kellett ilyen végtelen egyszerűre csinálni minimális effektekkel a PC-s változatot, de a Disney és/vagy az Eurocom igen csak nem törődött az igényességgel. Valószínüleg kaptam egy hetet arra hogy átnyomassák PC-re, aztán ment is a dobozba, majd a polcra...

Mindenesetre élvezetesen végig lehetett játszani a 2. filmet bár 1-2 jelenetnél voltak 'hűtlenségek', azaz más votl mint a filmben. Összességében szórakoztató kis játék (fanatikusoknak).

Akiknek még nem tisztázódott annak itt az élő példa az X-Box 360 és PC-s verziók közt, pár képpel demonstrálva:

X-Box 360

PC

X-Box 360

PC

És végül az egyetlen kép ami tetszik a játékban:

• Örm
    Hello!
    Elakadtam annál a résznél vagyok amikor a sivatagban vagyok egy kocsmánál. Itt mit kell csinálni? Kösz a segítséget!
  • grebber
    Nekem semmi bajom nem volt a végével.Várom a filmet mert jó kis helyszinek lesznek!
  • Shep
    Szerinted is gagyi és elnagyolt volt a vége?
  • grebber
    A vége olyasmi mint a Resident Evilnek hogy csomo karakterrel lehet időre zuzni különbözö pályarészleten. De nem is inkáb az idő számit hanem megvan adva pl hogy adott idön belül zuzz le xy számú ellent vagy érj el 10 combot.Ha ezeket teljesited ismét kapsz új karaktereket.
    Szabad játék asszem az nincs csak ezek.
  • veterán
    HA kipörgette valaki akkor a végén van valami szabad játék menet?
  • piamania
    Erre tud már vki vmilyen megoldást?Köszi
  • grebber
    Nekem a városokban semi nehézséget nem okozott senkinek a kinyirása sem tehát ebben segíteni nemtudok zuzd le oszt jóvan.
  • Örm
    Hello!
    Erre valaki tudna válaszolni?
  • Örm
    Hello!
    Annál a résznél vagyok amikor a városban vagyok a 2. pályán. És egy udvarban kell leölni egy pár banditát és az utánuk jövő tengerészeket. A problémám a következő lenne. Kb. 1 órája gyilkoltam a tengerészeket, de még mindig jöttek. Volt egy más fajta ruhában lévő ember, de azt egyszerűen nem tudtam megölni. Ennél a résznél mit kell csinálni? Kösz a segítséget!
  • grebber
    Na a végére értem jó game volt!
  • grebber
    PC-n pl ilyenek vannak:

(én gamepaddal tolom) Van olyan amikor a kradok egymásnak feszülnek és csak forgatják na ekkor körkörösen kell forgatni a gamepad iránygomját ,meg van olyan is amikor gyorsan kell nyomkodni egy gombot.

Aki végigtolta mi az ucso pálya?
  • ThugEdge
    na igen erre gondoltam,mert x-en úgy van,hogy ha pl nem te indítod gyorsan a támadást,akkor az irány karral kell csapkodni, kombózva-ami az iránykar véletlenszerű változtatásaival történik-aztán amikor az ellen jön,akkor van függőlegesen 3 kör,amiben bevillan a zöld,ezt szintén az irány karral kel jó időben "bökni" és akkor ha az 5-6 zöldet mind sikerült időben eltalálni,akkor jöhetünk mi
  • watto
    ja, jó, bocs :)
  • grebber
    Mármint hogy érted?
    Van úgye mindig egy ellenség akinek sok a hp-je és azt kell lezuzni kardoztok azt mindig bejönnek jelek azokat kell nyomni és akkor megszurja.
  • ThugEdge
    a fő párbajok hogy vannak pc-n megoldva?tudna vki képet csinálni?
  • Gerbill
    Azért a Super Mariot ne bántsuk:)
  • watto
    na véleményem a játkról:
    - a grafika olyan szinten van mint kb a super mario
    - a játékmenet egész jó de a végefele monoton
    - hangok sztem elég jók
    - és rohadt egyszerű...bazz singapur-ban is minden főellenséget elsőre kinyírtamXD

de véglis mindent összevetve el lehhet vel játszadozni.
    én a 10-es skálán kb 6-ot adnok:D
  • Tatyla
    lol,ez valami vicc ez a grafika?
    könyörgöm milyen évet írunk?
    meg teljesen át kell állitani a beállitást hogy emberek is tudjanak vele játszani,meg miért nem ismeri fel a gamepadot?
    na mindegy,kicsit felhuztam magam...
  • dante3
    Én még csak singapure-ban járok!
  • Shep
    Retek forgószeles pályát, hogy kell megcsinálni, mikor a csajjal átlendülök a másik hajóra, mindig jön egy forgószél ami elkap
  • Shep
    azért nem enged tovább, mert ott gombot kell nyomni, méghozzá azt ami kivillan
  • grebber
    Az hogy nincs minden gomb beállitva ahogy te is irtad.Ezt igazán megoldhatták volna hogy a kevesebb gombos gamepadokkal is lehessen tolni.
  • JackSparrow
    Hy all !Éngem nem enged gamepaddal jácani! Mindig mikor beállitom akkor még v an 2 hely ami pause meg valami! de arra má nincs gomb! És mikor lépek kifele! mindig behoz valamit és visszaállitódik! Mi lehet a baja?
  • joe69
    nalam kiakad a szigetes resznel miutan vegeztem a banyaval, egyfolytaban ugyanazt a videot jatssza le es nem lehet tovabblepni
  • watto
    hy
    pár kérdés
    ugyanúgy el lett baszva mint a Legend of Jack Sparrow,vagy jobb?
    lehet benne grafikát állítani?
    megéri leszedni??