PotC: At Worlds End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még valami a csirkét akkor nyomd be mikor 50 vagy az alatt van az életed. Mert a csirke 50 életett ad.
És az én taktikám hogy csak néha védekezek kardozás közben!
Valaki le tudná írni nekem annak a kockázós játéknak a szabályait mert nem nagyon értem:S
PLS segítsen valaki
Az lenne a kérésem hogy:küldjetek 1 linket hogy honnan lehet letölteni,(lehetõleg torrentes oldalt)mert már 3-ik napja keresgélek a googlén és semmi!
HELP PLS!
elöre is Kösz
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
----
Én kb 1 hete játszottam ki,de most újrakezdtem,mert Davy Jones-szal lehetek akármelyik pályán! Azon a pályán is amikor Davy Jones-t kell kinyírni. Nagyon LOL. Mintha ikrek lennének XD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Király vagy! <#vigyor2>#vigyor2>
Én még nem jutottam túl azon a pályán amit írtam, de azóta nem nagyon próbáltam... de majd nekiesek neki valamikor!
Legalább válald már fel hogy hülye vagy és nem tudod mit kell cinálni! <#mf1>#mf1>
Amúgy az a rész engem is megfogott, de aztán 1 perc után rájöttem hogy ott kell is valamit csinálni és nem csak megakad a játék!
Na ezután elfutnak a hídhoz és feljön egy felkiáltójel, és a következõ pillanatban megint visszaugrik oda, hogy futnak a hídhoz és ez így megy a végtelenségig.
Ez valami programhiba?
Mit lehet itt csinálni, hogy továbbmenjen?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
az ellenek meg csak jonnek jonnek, amig ki nem nyirnak. Mit kell itt csinálni? vagy meddig?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Azonnal mondom neki! :D Köszi a segítséget!
Nem tudom, hogy korábban felmerült valakinél ez a probléma, de a haveromnál az a baj, hogy állítólag van egy olyan rész, még az elsõ pálya után vagy alatt, hogy van egy animáció amikor rohannak át a hídon. Itt a haveromnak befagy a játék. Egyszerûen amikor átnyomná az animációt akkor újból lejátsza fokozatosan és itt fagy be neki a játék. Valakinek elõfordult ez? Vagy tudna valaki valamilyen ötletet adni?
Nem ér annyit hogy idegesítsem magam vele...!