291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
-
KADARKA #51 A hajón van ez a dolog, az orgonás rész még az elején.Vagy feleslegesen görcsölök ott?Nem tudom milyen kombinációt kell le ütni... -
#50 Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz az a nő majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!
Baz egyik legjobb Caribos game eddig de nagyon idegesít hogy jobb is lehetett volna ha Xbox 360-asat protolják mert az nagyon szép. -
KADARKA #49 A orgonánál vagyok és nem tudom mit kell csinálni. Vagyis hogy milyen dallamot kell le nyomni... -
#48 A második pályán mit kell csinálni,hogy rádobja jack a kókuszt a kannibál fejére? Sehogy sem jövök rá. -
#47 hát az xboxos kicsit szebb :D -
timantes #46 iszonyat grafikája van , PS2 teljesen ugyanez , lehet hogy lese kapom pcre... -
#45 Gépigény:
MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION
Microsoft® Windows® XP SP2, Windows® Vista (Windows x64 NOT supported)
Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.5 GHz
256 MB RAM
1.4 GB free hard drive space
64 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
NOTE: Integrated (built-in) onboard video cards are not supported by this game.
DirectX® 9.0c-compatible sound card
DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)
Optional: 10-button Windows-compatible gamepad controller.
RECOMMENDED CONFIGURATION
Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.8 GHz
512 MB RAM
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability -
#44 Én most huzom utána naon kivi leszek rá milyen a game! :D
Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End-ViTALiTY
-
#43 A videók láttán én is csak kamilláztam,de hiába :(
Képek a game-ből: (nem saját)
-
#42 Ez érdekes hogy miért a PS2-es verziót portolták át amikor az Xbox360-as verzió is lazán menne.
Pedig a gameplay trailert amikor megláttam ledöbbentem, hogy milyen jól megcsinálták Johnny Depp mozgását a filmből és erre a búdított verziót írják át hihetelen csak tudnám mi nekik ebben az üzlet. -
#41 Hát ami képeket láttam összevetve az xbox360-asokkal te jézus :( -
#40 Annyira sz@r? -
#39 Ha jól értelmeztem nforce-ot akkor ps2-ről portolták azért csicska fos a grafikája. -
#38 PC-s verzióra szartak de oltári magasról elmehetnek a büdös pi....a. -
#37 képeketnyomjatok majd,kíváncsi vagyok milyen pc-n -
#36 Már Crackes verzió is van. Már nagyon vártam, remélem hamar sikerül beszerezni. -
#35 Már kint van egy Clone verzió!
Videó -
#34 Hát szerintem lesz neki szép nagy mert kibaszott szép legalábbis xbox 360-on! -
JackSparrow #33 Azt nem tudjátok milyen az igénye a gaménak? -
#32 hát egyenlőre csak max csatázni lehetett a hajó fedélzetén -
JackSparrow #31 Mikor jön ki a játék PC-re? -
timantes #30 Aki nem akar várni a PCs megjelenésre, ma jött ki:
Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.PS2DVD-NextLevel
-
#29 Majd kijön leszeded megnézed azt konkrétumolszmár NA! -
veterán #28 Az biztos , hogy csípolni fogjuk de nekem még mindig nem elég a konkrétum a hajókkal kapcsolatban. -
#27 szerintem csípolni fogjátok
vizes sziklák rohadt jól meg vannak csinálva,sztem sm 3.0,de lehet 2 minimum
nem olyan béna szarság mint ,ami tavaly volt aszem pc-re is -
#26 Szerintem lehet :D
-
veterán #25 És lehet benne hajót vezetni ? Én már ideg görcsöt kapok , hogy a francba erről még nincs info . Még egy kérdés miután kipörgette az ember lesz benne szabad játék menet szerintetek? -
#24 Remélem mostmár pc-re is jön nemsoká, mert unatkozom, nincs semmmi érdemleges játék most. -
#23 Xbox360-ra már kintvan!
Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.XBOX360-DNL -
#22 Kraken Cinematic Trailer -
veterán #21 Biztos, hogy lesz benne mert volt eddig az 1. részben a legend of jack sparrow-ban és a dead man chest-ben is már biztos hogy ebbe is benne lesz. -
#20 Hagyják, nem hadják. Amúgy az előző részben sem volt(ha jól emlékszem). -
veterán #19 Halljátok de most komolyan lehet benne hajóval menni? mert eddig minden részében lehetett, már csak nem hadják ki ebből . -
#18 Nagyon klafa, jöhetne már! -
#17 Remélem azt a képernyőre bevillanó kombószámlálót majd kilehet kapcsolni. Eléggé illuzíóromboló, a folytom bevillanó 50-es. Másrészt elképesztően jól néz ki. Remélem jobban tudnak optimizálni mint a Spider-Man-es fiúk:) -
#16 Új trailer Nagyon rövid de nekem tetszik!! -
#15 Az eddigi vidók alapján elég jónak ígérkezik. Nagyon várom már a megjelenést. -
veterán #14 Remélem olyasmi lesz mint az első csak a film elemeivel. és pályáival menni.
-
veterán #13 Lehet benne hajóval menni szerintetek? -
#12 hát a képek nem győztek meg :S