291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • KADARKA
    A hajón van ez a dolog, az orgonás rész még az elején.Vagy feleslegesen görcsölök ott?Nem tudom milyen kombinációt kell le ütni...
  • grebber
    Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz az a nő majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!

Baz egyik legjobb Caribos game eddig de nagyon idegesít hogy jobb is lehetett volna ha Xbox 360-asat protolják mert az nagyon szép.
  • KADARKA
    A orgonánál vagyok és nem tudom mit kell csinálni. Vagyis hogy milyen dallamot kell le nyomni...
  • dante3
    A második pályán mit kell csinálni,hogy rádobja jack a kókuszt a kannibál fejére? Sehogy sem jövök rá.
  • kill3r21
    hát az xboxos kicsit szebb :D
  • timantes
    iszonyat grafikája van , PS2 teljesen ugyanez , lehet hogy lese kapom pcre...
  • Carlos HUN
    Gépigény:

MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION

Microsoft® Windows® XP SP2, Windows® Vista (Windows x64 NOT supported)
    Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.5 GHz
    256 MB RAM
    1.4 GB free hard drive space
    64 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
    NOTE: Integrated (built-in) onboard video cards are not supported by this game.
    DirectX® 9.0c-compatible sound card
    DVD-ROM drive
    DirectX® 9.0c (included)
    Optional: 10-button Windows-compatible gamepad controller.

RECOMMENDED CONFIGURATION

Pentium® 4 class or AMD® Athlon processor, 1.8 GHz
    512 MB RAM
    128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card (NVIDIA® GeForce®, ATI® Radeon®, or equivalent) with Hardware Transform and Lighting capability
  • Carlos HUN
    Én most huzom utána naon kivi leszek rá milyen a game! :D

Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End-ViTALiTY

• grebber
    A videók láttán én is csak kamilláztam,de hiába :(

Képek a game-ből: (nem saját)

• CalebJoe
    Ez érdekes hogy miért a PS2-es verziót portolták át amikor az Xbox360-as verzió is lazán menne.
    Pedig a gameplay trailert amikor megláttam ledöbbentem, hogy milyen jól megcsinálták Johnny Depp mozgását a filmből és erre a búdított verziót írják át hihetelen csak tudnám mi nekik ebben az üzlet.
  • grebber
    Hát ami képeket láttam összevetve az xbox360-asokkal te jézus :(
  • dante3
    Annyira sz@r?
  • grebber
    Ha jól értelmeztem nforce-ot akkor ps2-ről portolták azért csicska fos a grafikája.
  • grebber
    PC-s verzióra szartak de oltári magasról elmehetnek a büdös pi....a.
  • ThugEdge
    képeketnyomjatok majd,kíváncsi vagyok milyen pc-n
  • Gerbill
    Már Crackes verzió is van. Már nagyon vártam, remélem hamar sikerül beszerezni.
    Már kint van egy Clone verzió!

Videó
  • grebber
    Hát szerintem lesz neki szép nagy mert kibaszott szép legalábbis xbox 360-on!
  • JackSparrow
    Azt nem tudjátok milyen az igénye a gaménak?
  • ThugEdge
    hát egyenlőre csak max csatázni lehetett a hajó fedélzetén
  • JackSparrow
    Mikor jön ki a játék PC-re?
  • timantes
    Aki nem akar várni a PCs megjelenésre, ma jött ki:
    Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.PS2DVD-NextLevel

• grebber
    Majd kijön leszeded megnézed azt konkrétumolszmár NA!
  • veterán
    Az biztos , hogy csípolni fogjuk de nekem még mindig nem elég a konkrétum a hajókkal kapcsolatban.
  • ThugEdge
    szerintem csípolni fogjátok
    vizes sziklák rohadt jól meg vannak csinálva,sztem sm 3.0,de lehet 2 minimum
    nem olyan béna szarság mint ,ami tavaly volt aszem pc-re is
  • grebber
    Szerintem lehet :D

• veterán
    És lehet benne hajót vezetni ? Én már ideg görcsöt kapok , hogy a francba erről még nincs info . Még egy kérdés miután kipörgette az ember lesz benne szabad játék menet szerintetek?
  • Gerbill
    Remélem mostmár pc-re is jön nemsoká, mert unatkozom, nincs semmmi érdemleges játék most.
  • grebber
    Xbox360-ra már kintvan!

Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.XBOX360-DNL
  • grebber
    Kraken Cinematic Trailer
  • veterán
    Biztos, hogy lesz benne mert volt eddig az 1. részben a legend of jack sparrow-ban és a dead man chest-ben is már biztos hogy ebbe is benne lesz.
  • Gerbill
    Hagyják, nem hadják. Amúgy az előző részben sem volt(ha jól emlékszem).
  • veterán
    Halljátok de most komolyan lehet benne hajóval menni? mert eddig minden részében lehetett, már csak nem hadják ki ebből .
  • dante3
    Nagyon klafa, jöhetne már!
  • Gerbill
    Remélem azt a képernyőre bevillanó kombószámlálót majd kilehet kapcsolni. Eléggé illuzíóromboló, a folytom bevillanó 50-es. Másrészt elképesztően jól néz ki. Remélem jobban tudnak optimizálni mint a Spider-Man-es fiúk:)
  • grebber
    Új trailer Nagyon rövid de nekem tetszik!!
  • Gerbill
    Az eddigi vidók alapján elég jónak ígérkezik. Nagyon várom már a megjelenést.
  • veterán
    Remélem olyasmi lesz mint az első csak a film elemeivel. és pályáival menni.
  • veterán
    Lehet benne hajóval menni szerintetek?
  • Gideon Wieth
    hát a képek nem győztek meg :S