291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
-
#211 #195
/de ennél kicsit pontosabb leírást is adhatnál arról, hogy hol vagy, vagy esetleg képet. -
kircsy09 #210 valakki tudna segíteni neke?
2. pályán tartok Will-el és nem tom mit kell csinálni amikor Jack fent van a hídon és vmi öreg mammival harcolok ott mit kell csinálni? lécci írjátok már meg előre is köszi Kircsy09
jhaa és még valakinek nincs meg magyarba ha van akkor küldjétek már el nekem: [email protected]
KKKKÖÖÖÖÖÖSSSSZZZZIIIIIYYY EEELLŐŐRREE IIISSS -
#209 Heh az pedig a leg egyszerübb!
Annyit kell csak hogy bemész gyorsan (amikor jön az animáció hogy sortűz lesz) a sárgával jelölt helyre, ami a lepcső mellett van! És ott maradtsz ameddig nem lő eggyet!
Ez 4szer van kb amikor menekülni kell, aztán vége!
Amúgy olyankor ne foglalkozz a tengeri szörnyekkel, hanem menekülj a golyo elől!
Igen már túljutottam, egy bordát vagy mit kellet kiütni!
Most ott tartok és akadtam el, amikor Jack apját kell elvinni a kalóztanácsra és mindíg beesik 2. járta a vízbe! arra még nem jöttem rá hogy vigyem tovább, mert először lerakom neki azt a szart hogy át tudjon menni, de 2. jára nem tudok semmit, mert nem jelöl semmit hogy valamit is kéne, csak bumm és beesik aztán kezdhetem elölről! -
shrike7973 #208 Helló!
Abban szeretnék segíítségetkérni mitől függ az hogy meghalsz e Elizabeth el a hajóharc pályán amikor egy sortűz jön a mi hajönkra..megremeg a hajó és néha meghalok néha nem nem tom mitől függ a halál de télleg nem tok rájönni....(közben nyirni kell a tenger-szörnyeket amelyek a földből jönnek ki) -
#207 Jobban nézzél körül tuti van valami megoldás hogy ne lépjél le a talajra!!! -
#206 Nem tudotok segíteni, elakadtam amikor David Johns börtönében vagyok és mindenhova ahova megyek kezek nyúlnak fel!
Egyszerűen nem tudok továbbjutni!
Túl vagyok már egy harcon, átmentem valami csontvázon de onnantól nem tudok továbbmenni! -
#205 Nemtudom én egy csomót játszottam vele és még mindíg van hátra kb 50% -
#204 Akkor már hamarosan vége. -
tibiszabo #203 Sziasztok!!!
milyen hosszu a játék???
a maelstrom pályán járok -
#202 privi ment... -
matti12 #201 valaki elküldene egy cracket??? pls.thx -
peter31 #200 A képeket le kell szedni a falról. Ennyi... -
peter31 #199 orgona. Az alatta lévő két szinten van ellen azokat lekaszabolod elveszed a kottát lejátszod a zenét kvetve a szibólumokat. Ennyi. -
sufferingfire #198 Sziasztok lenne 1 kérdéem ott mit kell csinállni amikor Deavy Jones halyóján vagyok és a zongorával kell valamit csinállni mit kelllll?????
köki -
preti96 #197 hogy kell továb jutni azon a részen amikor tia dalmával kell beszélni port royalban és a játék mutat ilyen képeket -
#196 Nekem is sok időbe tellett mire rájöttem az üstösre, de aztán ott a hídon is szenvedtem egy sort! :S
Azt hittem hogy szar a játék hogy mindíg visszadob!
Aztán tovább jutottam, kiléptem és most nem tudok visszalépni mert mindíg befagy! :S -
#195 Aki még mindig nem értené ezt a védekezést (illetve pl. hogy az üstbe hogy kell belelökni őket)
illetve így nehéz elmondani, úgyhogy példát mondok.
Állsz középen, és jobbról jön feléd az egyik, és üt. Ha a védést megnyomjátok, akkor véd. Ha a védés mellett megnyomjátok például a felfelét (tartjátok mikor támad, vagy akkor nyomjátok meg pont), akkor oldalra kilép, és a támadó így előre indul a lendülettől (és ha ott az üst, akkor bele is esik). Ha jobbról támad és védés mellett jobbrát nyomtok, akkor belerug egyet. Ha balrát nyomtok, akkor véd és a saját emberetek is hátra ugrik, a támadó meg elszédül egy kicsit.
Ha egy másikat támadtok, és az egyik hátba akar támadni, gyorsan megnyomjátok a védést, és a hátbatámadó irányának megfelelő irányt, akkor belerug és hátra esik.
Nehéz így elmondani, mert az hogy melyik irányt kell nyomni, az attól függ merről támadnak.
Egyébként sokszor lehet használni a félrelépést. Pl a tutajos-nál is leesnek a tutajról, ha kilépsz előlük. :)
Nekem csak az nem tetszik, hogy sokszor van ilyen párbaj, amikor nem lehet minden irányba mozogni csak 2D-ben... és még fegyvereket se lehet használni. És akkor az ellenségnek ad 400 életeket. -
tibiszabo #194 50. hozzászolás -
tibiszabo #193 még nem!!
ha rájötél irjál már vissza légyszi!!! -
juve1127 #192 A annyira televagytok , hogy megvan a legújabb 2 magos proci, meg a 100 ezres videokártya, akkor tényleg vegyetek x-boxot... ennyi... sztem semmi kivetnivaló nincs a grafikában...ha a pirates of caribbean szép tájaira kíváncsi valaki nézze meg a filmeket, vagy utazzon el oda... -
#191 Akkor nem enged tovább, ha valamelyik izéhez nem állítasz be gamepad gombot. Nekem is kiírta, mikor a pause-re nem állítottam be semmit a gamepadon. Mondjuk én elolvastam amit kiír (rosszul van konfigurálva, és ha visszalépsz visszaállít mindent a billre), és így hamar rájöttem, hogy ez volt a hiba. -
#190 Szia, én is itt akadtam el. Rájöttél már hogyan tudod folytatni? -
#189 Én azt nem csináltam meg! -
peter31 #188 Nah most az orgonás feladatnál elakadtam csúnyán a 3. pályán. Valaki tudja a megoldást? -
#187 Olvass vissza levan irva hogy kell megoldani! -
tibiszabo #186 -
tibiszabo #185 hello
sikerült beállitani joyra de elakadtam aszthiszem a második pályán vagyok amikor csonakal megyek a szigetre Jacket kiszabatitani mikor nyárson van levágom és utána jönnek a benszülötek azokat lenyomom majd a többi kalozt is kiszabaditom de majd jön egy nagyobb fönök és nem tudom legyőzni Jack fentről egy hidről figyel hiába lövöm szabdalom a fickot mindig én halok meg ez életerejét meg jelzi semmi mikor halna meg -
#184 hát ez van :P -
bcrics #183
amit tudok hogy mindkét platformról láttunk már elsőosztályú portolást és a másik végletet is megízleltük már!!!!
korábban már írtam de mégegyszer leírom nekem a legnagyobb bajom az volt a gémmel hogy a trailerek alapján nagyon über grafja volt és vártam is,gondolom az volt az Xes trailer,de amikor felraktam,, hát kicsit ..léj lana luku!!!
egyébként :85;91;113;117;118 hsz:
-
#182 Biztos hogy mindenhez rendeltél a joystickodon gombot?
Ha pl. a pause-hoz (vagy bármihez) nem állítasz be a gamepadon gombot, akkor kiírja hogy nem lett jól beállítva, és ha visszalépsz visszíállít mindent. -
tibiszabo #181 Halli!!
Egy kis segitség kellene gémpadra hogy lehet beállitani???
első játékosnál beállitom a gémpadra van annyi gombom de ha kilépek a menűből vissza rakja bilentyőzetre nem mentödik el a beállitás mert ha a tovább gombot vagy az entert nyomom akkor is ez van
Hogy kell csinálni???
-
#180 "Nem lesz attól élvezetesebb a játék, mert jobb a grafikája (bizonyos korlátokon belül természetesen, és ez még bennevan a korlátban bőven"
Kinek mi a korlát. Nekem ez a játék átesett a léc alatt, nem is kicsivel. Egy rakás ps2-port játék van amik élvezetesek, és nem ennyire igénytelen összekapott a grafikája, dehát ez van. -
peter31 #179 megoldottam. de qrva nehéz volt. -
peter31 #178 Hali kicsit elakadtam az erődben vagyunk kette harcolunk váltogatom a karaktereket már vagy három kart átmozgattam jöt két harcos akik erősebbek voltak meghaltak még sem tudom befejezni a pályát a kötélen felmászok de onnan jobbra lévő cuccokhoz nem tudok felugrani. Tud valai segíteni gondolom ez lenne a 2.pálya vége... -
#177 -van ... -
#176 Szerintem több van, mint van pár kissrác, akik nem csak azért élvezik a játékot, mert annyira szép a grafikája, és még nincs csúcs vagy középkategóriás gépe se.
Mondhatjuk, hogy ez a játéknak azoknak készült akik szeretnek játszani, és nem csak a képet nézni...
Nem lesz attól élvezetesebb a játék, mert jobb a grafikája (bizonyos korlátokon belül természetesen, és ez még bennevan a korlátban bőven ^^).
Ezen nincs mit elsütni, és ez abszolut nem szar portolás. Ők úgy portolták át, hogy gyengébb gépeken is mennyen, cserébe nem nextgen grafika.
Ezen évekig is elvitázhatnánk mondjuk, de a lényegen nem változtat. Így adták ki is kész.
Egyébként nézzük meg a másik lehetőséget, az xbox360-as verziót portolják át: Gef6600-ason játszhatatlan, 7600-ason már eldöcögne (mint ahogy a legtöbb átirat...), és kompatibilitás hibák, stb... Aki szeretne vele tényleg játszani, az meg nem tudna, de te viszont igen. Szerinted ez jobb megoldás lett volna? Te melyiket választottad volna? Mert én biztos nem ezt... -
piamania #175 2 verziót már leszedtem!!!!! -
bcrics #174 "Inkább örülni kell, hogy valaki még az igényeket is figyeli."
Hát az én igényemet nagyon nem vették figyelembe akkor, csak azt a pár kissrácét akinek a pIIn is el kell hogy fusson a portéka!
"Kis gépigénnyel csinálták, nyilván hogy gyerekek is tudjanak kisebb gépükön is játszani."
A többiek meg le vannak sz*rva????
Vagy aki látványt is akar vegyen Xet??
Egyébként akkor ezt bármelyik játéknál ellehet sütni ahol szarul végezték a portolást hogy azér ilyen mer' mi gondolunk azokra is kiknek PII van és olyan faszák vagyunk ogy az ő gépein is fut a játékunk!??
-
#173 Most ezen mit segítsünk? Szedjél le másik verziót és probáld ki azt! -
piamania #172 Még mindig senki nem tud segíteni?