291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • bcrics
    ekkora tré graf.-t!!!
    aszittem supermarió3D -t szedtem le::::
    meg szar konzolport,egér nincs!!!van fahrenheites beütés...de célszerű bemagolni hogy melyik ikon melyik billentyűre van kiosztva mert menet közben nincs lehetőség állítgatni...én szoptam a hídnál így vele!!!
  • JackSparrow
    óóóó istenem! Hát egyszer sem esik bele csak elesik de akkor sincs semmi!
  • JackSparrow
    Kösz srácok!
  • Carlos HUN
    Megsugom elöbb probáltam ki Ps2 ön és még ottis szebb a grafja mint pc-n :DDDDDDDD
  • grebber
    50. kommentben van :

"Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz a nő majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!
    "
  • JackSparrow
    Nem találm!
  • bcrics
    rohadna meg mindegyik ,nézem a képeket,utána megnézem a trailert..hú bazz az áll leesett 1ből,irány a warez jön is lefelé,erre benézek ide a topikba és ennyi....szar ps2graf...már a hátam közepére se hiányzik!!!
    pedig mekkora zsír grafja lehetne ha nem ps2ről húzták volna...minegy mingyárt lenn van és megsasolom mennyire baszt@k el a portot!!

• grebber
    Már volt róla szó hogy a 2 és a 3 film elemei is megtalálhatóak benne!

Dagis kanibálos meg levan irva picit olvass vissza!
  • JackSparrow
    Ez a 2! Nem a 3-om ha valaki nem tudnás csak ugy mondom! a 2. pályán a kanibáloknál van egy dagi kanibál meg Jack fenn van egy hidon! hiába ölöm megfele a dagit nem akar meghalni valaki segitsen pls.!
  • veterán
    lehet benne hajót vezetni?
  • Gerbill
    Vagy szép és optimizált:)
  • kill3r21
    felsoroltad a két lehetöséget....akkor mivan a pcvel???
    vagy ronda és az nem jo...vagy szép de gépigyényes...
    PC kilöve :D
  • Gerbill
    Hát sajnos igen. Köcsög dízní
  • grebber
    LOL azért nemsemmi emberek vagytok.Nem a PC-t kell hibáztatni mert csúnya lett a game hanem azokat a terroristákat akik PS2-ről portolták.
    Ha 360-ról lett volna portolva hidd el senkinek nem lenne baja a graffal,viszont akkor meg a gépigénnyel lenne a gond :D

Sajnos ez van leszarják a pc-s piacot :(

• kill3r21
    nah ezek xbox ingame képek..lehet hasonlitani....ennyi erröl ....örökre lemondtam a pcröl :D:D
  • kill3r21

• kill3r21

• kill3r21
  • timantes
    Egyszerűen nem értem hogy adahtnak ki ilyen moslék játékot PCre!!!!! A PS2 verziót megértem hogy ilyen , annok ez pont megfelelő. Ennyit ér a pc egy nagy büdös vödörnyi moslékot!!! ENYIT!
  • kill3r21
    hát komolyan a hideg kiráz ezektöl a képektöl...most raktam le az x360 verziot..nemsokat jáccotam a második pálya mikor a fotokat kell letépni nem birtam csinűlni annyira gyönyörü a graf....és a pcképek láttán mármár majdnem sirógörcsöm van..:S
    és ezt pár ezres külömbségel???
  • Sil3nt
    enis kiprobaltam...hat a grafika ugyebar ocska, kamerakezelese megocskabb, story a megszokott [filmbol] illetve a zene+hangok nagyon jok. az az idegesito hogy 2007 kozepen kiadnak olyan jatekot amin a max felbontas 1024 es semmi mast nem lehet allitani...picit vicces...nomeg nagyon monoton a jatek es konnyu is...egy probat megert
  • Gerbill
    Általában nem a grafika számít, de egy ilyen ps átiratra már ránézni is szörnyű. Azok az elmosott alacsonyfelbontású textúrák annyira igénytelenek, hogy rossz nézni. A legelső PoTC játék még mindig jobban néz ki mint ezek a béna filmadaptációk. Ha jó játék lenne, akkor egyáltalán nem érdekelne a grafika(Civilization, GTA, Scarface, The Godfather és az egyik legnagyobb játék: A Death Worm:D->Ezzel lehet elszórakozni a legjobban, csak hamar meghalok), de már előre látom, hogyha ezt letöltöm eljutnék kb a feléig és megunnám, általában így szokott lenni az ilyen játékoknál.
  • grebber
    Jaja nekem se tetszik a graf de a game maga frankó lett nagyon!
  • Shep
    Nem csak grafikából áll egy játék, bár sok játékkészítő se tudja ez. Igaz, hogy számít, de nem a graf a legfontosabb.
  • grebber
    1-2 saját kép:

IDE tettem fel még pár darabot!

Ja és a hajóson már túlvagyok semmit nem csináltam az orgonával.
  • Gerbill
    Ez borzasztó. Inkább le sem töltöm. A Végén még a filmtől is elveszi a kedvemet D:
  • KobeSoprano
    boccs ezt elba**tam

pimpy.dinamicweb.hu/p1.JPG
  • KobeSoprano
    Hát sajnos tényleg ilyen ronda

• Shep
    Szorított a határidő, tehát úgy döntöttek nem kell ide ps3.0 meg paralax mapping, jó a 2000-es fos víz+2 pixel egy fű téma.
  • Gerbill
    Esetleg egy két saját scrennshotot tudnál berakni. Mert nem akarom letölteni ha tényleg ilyen randa.
  • Djemba
    nálam szebb a grafika!!!jó kis game lett
  • Gerbill
    Tényleg úgy néz ki mint a lentebbi képeken?:( Hát ez elszomorító. nem értem miért nem lehetett az xbox360-ast, szerintem mindenki jobban járt volna.
  • grebber
    Jaja sajna kurva ps2-es port :(
  • KADARKA
    Majd ott lessz a hajón...
  • Shep
    Ritka gagyi ez a grafika, kár érte pedig a játék eddig elmegy.
  • Gideon Wieth
    nah nekem lejött most a game?
    rakom fel:) Jó lett?
    Hozza a Karib tenger hangulatot ?
    Jack mozgása?
  • Attelee
    nem tudja valaki h kell ketten játszani?
    Vagy csak akkor lehet ha végigvittem a story modot?
  • Gideon Wieth
    melyiket kell letölteni ? :)
  • grebber
    Nemtudom te hol vagy.Én most vagyok a Port Royale-os rész után amikor hajón csatázok.Eddig semmiféle orgonás rész nem volt!
  • KADARKA
    Valaki nem tudna segíteni? Vagy nagyon barom vagyok?