291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
-
bcrics #91 ekkora tré graf.-t!!!
aszittem supermarió3D -t szedtem le::::
meg szar konzolport,egér nincs!!!van fahrenheites beütés...de célszerű bemagolni hogy melyik ikon melyik billentyűre van kiosztva mert menet közben nincs lehetőség állítgatni...én szoptam a hídnál így vele!!! -
JackSparrow #90 óóóó istenem! Hát egyszer sem esik bele csak elesik de akkor sincs semmi! -
JackSparrow #89 Kösz srácok! -
#88 Megsugom elöbb probáltam ki Ps2 ön és még ottis szebb a grafja mint pc-n :DDDDDDDD -
#87 50. kommentben van :
"Ha még nem jutottál túl az a lényeg hogy az ÜST körül csak védekezz a nő majd megbotlik és beleesik asszem 3x kell beleesni az jön a köv rész!
" -
JackSparrow #86 Nem találm! -
bcrics #85 rohadna meg mindegyik ,nézem a képeket,utána megnézem a trailert..hú bazz az áll leesett 1ből,irány a warez jön is lefelé,erre benézek ide a topikba és ennyi....szar ps2graf...már a hátam közepére se hiányzik!!!
pedig mekkora zsír grafja lehetne ha nem ps2ről húzták volna...minegy mingyárt lenn van és megsasolom mennyire baszt@k el a portot!!
-
#84 Már volt róla szó hogy a 2 és a 3 film elemei is megtalálhatóak benne!
Dagis kanibálos meg levan irva picit olvass vissza! -
JackSparrow #83 Ez a 2! Nem a 3-om ha valaki nem tudnás csak ugy mondom! a 2. pályán a kanibáloknál van egy dagi kanibál meg Jack fenn van egy hidon! hiába ölöm megfele a dagit nem akar meghalni valaki segitsen pls.! -
veterán #82 lehet benne hajót vezetni?
-
#81 Vagy szép és optimizált:) -
#80 felsoroltad a két lehetöséget....akkor mivan a pcvel???
vagy ronda és az nem jo...vagy szép de gépigyényes...
PC kilöve :D -
#79 Hát sajnos igen. Köcsög dízní -
#78 LOL azért nemsemmi emberek vagytok.Nem a PC-t kell hibáztatni mert csúnya lett a game hanem azokat a terroristákat akik PS2-ről portolták.
Ha 360-ról lett volna portolva hidd el senkinek nem lenne baja a graffal,viszont akkor meg a gépigénnyel lenne a gond :D
Sajnos ez van leszarják a pc-s piacot :(
-
#77 nah ezek xbox ingame képek..lehet hasonlitani....ennyi erröl ....örökre lemondtam a pcröl :D:D -
-
-
#74 -
timantes #73 Egyszerűen nem értem hogy adahtnak ki ilyen moslék játékot PCre!!!!! A PS2 verziót megértem hogy ilyen , annok ez pont megfelelő. Ennyit ér a pc egy nagy büdös vödörnyi moslékot!!! ENYIT! -
#72 hát komolyan a hideg kiráz ezektöl a képektöl...most raktam le az x360 verziot..nemsokat jáccotam a második pálya mikor a fotokat kell letépni nem birtam csinűlni annyira gyönyörü a graf....és a pcképek láttán mármár majdnem sirógörcsöm van..:S
és ezt pár ezres külömbségel??? -
#71 enis kiprobaltam...hat a grafika ugyebar ocska, kamerakezelese megocskabb, story a megszokott [filmbol] illetve a zene+hangok nagyon jok. az az idegesito hogy 2007 kozepen kiadnak olyan jatekot amin a max felbontas 1024 es semmi mast nem lehet allitani...picit vicces...nomeg nagyon monoton a jatek es konnyu is...egy probat megert -
#70 Általában nem a grafika számít, de egy ilyen ps átiratra már ránézni is szörnyű. Azok az elmosott alacsonyfelbontású textúrák annyira igénytelenek, hogy rossz nézni. A legelső PoTC játék még mindig jobban néz ki mint ezek a béna filmadaptációk. Ha jó játék lenne, akkor egyáltalán nem érdekelne a grafika(Civilization, GTA, Scarface, The Godfather és az egyik legnagyobb játék: A Death Worm:D->Ezzel lehet elszórakozni a legjobban, csak hamar meghalok), de már előre látom, hogyha ezt letöltöm eljutnék kb a feléig és megunnám, általában így szokott lenni az ilyen játékoknál. -
#69 Jaja nekem se tetszik a graf de a game maga frankó lett nagyon! -
#68 Nem csak grafikából áll egy játék, bár sok játékkészítő se tudja ez. Igaz, hogy számít, de nem a graf a legfontosabb. -
#67 1-2 saját kép:
IDE tettem fel még pár darabot!
Ja és a hajóson már túlvagyok semmit nem csináltam az orgonával. -
#66 Ez borzasztó. Inkább le sem töltöm. A Végén még a filmtől is elveszi a kedvemet D: -
KobeSoprano #65 boccs ezt elba**tam
pimpy.dinamicweb.hu/p1.JPG -
KobeSoprano #64 Hát sajnos tényleg ilyen ronda
-
#63 Szorított a határidő, tehát úgy döntöttek nem kell ide ps3.0 meg paralax mapping, jó a 2000-es fos víz+2 pixel egy fű téma. -
#62 Esetleg egy két saját scrennshotot tudnál berakni. Mert nem akarom letölteni ha tényleg ilyen randa. -
Djemba #61 nálam szebb a grafika!!!jó kis game lett -
#60 Tényleg úgy néz ki mint a lentebbi képeken?:( Hát ez elszomorító. nem értem miért nem lehetett az xbox360-ast, szerintem mindenki jobban járt volna. -
#59 Jaja sajna kurva ps2-es port :( -
KADARKA #58 Majd ott lessz a hajón... -
#57 Ritka gagyi ez a grafika, kár érte pedig a játék eddig elmegy. -
#56 nah nekem lejött most a game?
rakom fel:) Jó lett?
Hozza a Karib tenger hangulatot ?
Jack mozgása? -
#55 nem tudja valaki h kell ketten játszani?
Vagy csak akkor lehet ha végigvittem a story modot? -
#54 melyiket kell letölteni ? :) -
#53 Nemtudom te hol vagy.Én most vagyok a Port Royale-os rész után amikor hajón csatázok.Eddig semmiféle orgonás rész nem volt! -
KADARKA #52 Valaki nem tudna segíteni? Vagy nagyon barom vagyok?