PotC: At Worlds End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.PS2DVD-NextLevel

vizes sziklák rohadt jól meg vannak csinálva,sztem sm 3.0,de lehet 2 minimum
nem olyan béna szarság mint ,ami tavaly volt aszem pc-re is
Pirates.of.the.Carribbean.At.Worlds.End.PAL.XBOX360-DNL
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Leborulok a fejlesztõk elõtt<#worship>#worship>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de a trailerbõl ítélve ugyanolyan lesz a játékmenete😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sogun, 18:07 - PC - Játék: Akció
(Gamespot) A Disney Interactive megbízásából az Eurocom készíti a mozifilm számítógépes játékváltozatát. A megjelenés keményen bedrótozott: május 22. Extrém brutálisan büntetõ 720p trélerek itt tekinthetõek meg stream és letöltés formákban. A mozikarakterekkel játszhatunk természetesen, akiknek harci mozgása nagyrészt a kivégzési technikák miatt egyedi.
A hent karddal történik, idõnként közel lehet rántani az ellenfelet egy befejelés vagy térdelés erejéig. Számos kombó építhetõ így és néha lehet dobókéseket hajigálni. Pár szinten plusz két karaktert irányíthatunk a fõszereplõ mellett. A csaták eléggé igényesen kidolgozottak, PS3-on lehet például a Sixaxis mozgáskontrollal árbocon egyensúlyozni. God of War stílusú, gombnyomásos, interaktív átvezetõ jelenetek várhatók. Wii-n a harc természetesen különleges lesz. A DS változat pedig felfedezésre, ugrálásra és fejtörõkre koncentrál, továbbá a touch-screenen lehet zárokat babrálni, valamint a párbajok során is nagy szerepet kap e tapi funkció.
Thx, TnS!
Pirates of the Caribbean: At World's End: Trailer
info: Hardwired
Trailer alapján eléggé odabaszos lesz!
Képek