PotC: At Worlds End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Jeeeeeaaaahhhh<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
a jó édes anyukád az otvar fos.
megnézném hogy te miko csinász ilyen játékot, akko fikázhatod ha te megírsz egy ennél jobb játékot te cigány!!!
Mennyiben hasonlít ez az elsõ részre? Nálam a 2. rész is kimaradt így azt sem ismersm, de az elsõ rész hatalmas kedvencem épp a minap ugrott újra neki.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
kár hogy nem olyan mint egy GTA
Nézzed meg a beállításoknál mire mi van beállítva!
Next PC upgrade: 2022
a hídon két ember van az elsõt sikeresen le tuttam dobni az enterrel de a másodiknál mit kell megnyomni?
kösszike
Azt üst körül csak védekezzél azt majd megbotlik a kecsegje és beleesik az üstbe ekkor Jack fenntrõl kokuszdióval ledobja a buráját na ezt 3x azt mehetsz innen!
ammikor orlandoo bloomal vok és egy halhattatlan öreg és csúny mammival kell harcolni ammikor sose hall meg.
jack-nak kell megölnie vagy valmit a kézébe tart és nem dobja el
2. pályán tartok Will-el és nem tom mit kell csinálni amikor Jack fent van a hídon és vmi öreg mammival harcolok ott mit kell csinálni? lécci írjátok már meg elõre is köszi Kircsy09<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
jhaa és még valakinek nincs meg magyarba ha van akkor küldjétek már el nekem: [email protected]
KKKKÖÖÖÖÖÖSSSSZZZZIIIIIYYY EEELLÕÕRREE IIISSS<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Annyit kell csak hogy bemész gyorsan (amikor jön az animáció hogy sortûz lesz) a sárgával jelölt helyre, ami a lepcsõ mellett van! És ott maradtsz ameddig nem lõ eggyet!
Ez 4szer van kb amikor menekülni kell, aztán vége! <#smile>#smile>
Amúgy olyankor ne foglalkozz a tengeri szörnyekkel, hanem menekülj a golyo elõl! <#vigyor3>#vigyor3>
Igen már túljutottam, egy bordát vagy mit kellet kiütni! <#smile>#smile>
Most ott tartok és akadtam el, amikor Jack apját kell elvinni a kalóztanácsra és mindíg beesik 2. járta a vízbe! <#szomoru1>#szomoru1> arra még nem jöttem rá hogy vigyem tovább, mert elõször lerakom neki azt a szart hogy át tudjon menni, de 2. jára nem tudok semmit, mert nem jelöl semmit hogy valamit is kéne, csak bumm és beesik aztán kezdhetem elölrõl!
Abban szeretnék segíítségetkérni mitõl függ az hogy meghalsz e Elizabeth el a hajóharc pályán amikor egy sortûz jön a mi hajönkra..megremeg a hajó és néha meghalok néha nem nem tom mitõl függ a halál de télleg nem tok rájönni....(közben nyirni kell a tenger-szörnyeket amelyek a földbõl jönnek ki)
Egyszerûen nem tudok továbbjutni!
Túl vagyok már egy harcon, átmentem valami csontvázon de onnantól nem tudok továbbmenni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
milyen hosszu a játék???
a maelstrom pályán járok
TDU:Kamarov:HUN
köki
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Azt hittem hogy szar a játék hogy mindíg visszadob!
Aztán tovább jutottam, kiléptem és most nem tudok visszalépni mert mindíg befagy! :S
illetve így nehéz elmondani, úgyhogy példát mondok.
Állsz középen, és jobbról jön feléd az egyik, és üt. Ha a védést megnyomjátok, akkor véd. Ha a védés mellett megnyomjátok például a felfelét (tartjátok mikor támad, vagy akkor nyomjátok meg pont), akkor oldalra kilép, és a támadó így elõre indul a lendülettõl (és ha ott az üst, akkor bele is esik). Ha jobbról támad és védés mellett jobbrát nyomtok, akkor belerug egyet. Ha balrát nyomtok, akkor véd és a saját emberetek is hátra ugrik, a támadó meg elszédül egy kicsit.
Ha egy másikat támadtok, és az egyik hátba akar támadni, gyorsan megnyomjátok a védést, és a hátbatámadó irányának megfelelõ irányt, akkor belerug és hátra esik.
Nehéz így elmondani, mert az hogy melyik irányt kell nyomni, az attól függ merrõl támadnak.
Egyébként sokszor lehet használni a félrelépést. Pl a tutajos-nál is leesnek a tutajról, ha kilépsz elõlük. 😊
Nekem csak az nem tetszik, hogy sokszor van ilyen párbaj, amikor nem lehet minden irányba mozogni csak 2D-ben... és még fegyvereket se lehet használni. És akkor az ellenségnek ad 400 életeket.
ha rájötél irjál már vissza légyszi!!!