291
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
  • Mayorpapa
    az ágyukat elsütöm, hajót közelhúzom, de beckett nem jön át, csak sima katonák...
  • dudusrac
    Mi a kockás játék lényege
  • C7
    mi van az agyukkal? ott nyírni kell mint az állat, amikor jön a sortűz fedezékbe, aztán lősz szigonyt az ágyúkkal, és amikor átjön Beckett, őt nyírod. ezt 3x kell
  • Mayorpapa
    maestrom palyan miutan kinyirtam davy jones-t sparrow kapitannyal vagyok, ellenek jonnek, 2* csinalok vmit az agyukkal, majd nem tortenik semmi
    az ellenek meg csak jonnek jonnek, amig ki nem nyirnak. Mit kell itt csinálni? vagy meddig?
  • Razak
    A hülye gyerek! :) LOL!!!
    Azonnal mondom neki! :D Köszi a segítséget!
  • Balumann
    Az nem animáció, hanem ott feladat is van, mégpedig alul írja, hogy melyik gombot kell nyomni (képpel). És nagyon rövid idő van, ha nem nyomja meg, vagy rosszat nyom akkor visszadobja arra, amikor Jack leesik arról a bigyóról, és elindulnak a hídra, majd körbeveszik.
  • Razak
    Hellosztok!
    Nem tudom, hogy korábban felmerült valakinél ez a probléma, de a haveromnál az a baj, hogy állítólag van egy olyan rész, még az első pálya után vagy alatt, hogy van egy animáció amikor rohannak át a hídon. Itt a haveromnak befagy a játék. Egyszerűen amikor átnyomná az animációt akkor újból lejátsza fokozatosan és itt fagy be neki a játék. Valakinek előfordult ez? Vagy tudna valaki valamilyen ötletet adni?
  • C7
    én az alap 5 lapos pókert ismerem, nagyjából ugyanaz, habár sok midnent én se értek, csak használom a force to foldot:D
  • Balumann
    Engem sem izgatott a kártyázás. Beléptem először (véletlen), belenéztem, aztán hagytam a fenébe, nem is próbáltam megérteni :D
  • Ice Cortez
    Én rohadtul nem érten a kártyás cuccot, de leszarom megmondom őszintén!
    Nem ér annyit hogy idegesítsem magam vele...!
  • peter31
    Davy Jones kinyírása után jönnek át a másik hajóról fedezéskbe lehet bújni és van 3 gránát. De azokat hova kell dobni? Jah a két ágyút már elsütöttem. Ez valószínűleg a végefelé van már.
  • C7
    köszi... hozzátenném, hogy Legend Sworddal csináltam:D
  • Mayorpapa
    105-ös combo? ez igen! gratula!
  • C7
    ha valaki nem értené a pirate dice szabályát, leírtam a 3 film topicjába.
  • C7
    amikor a vízben harcolsz, a feletted lévő vízen ahol van a szikla, hogy ne jöhessen ott a fatönk, az alatt. na én megcsináltam 100%ra, és a shipreck city combós challengében csináltam egy 105-ös combót...ezt ismételjétek meg. most újra végigfutok a gamen és pápá...
  • Mayorpapa
    pontosan hol is van az a folt a vízben, mert én nem találom? Még a pálya elején, mielőtt megtalálnák a ládát?
  • C7
    na végre megvan, nem tudom, hogy nem tűnt fel az átjáró nagyságú homályos folt a vízben....
  • C7
    nem tudja valaki, az Isla Cruces pályán hogy kell megcsinálni a Gold Idolos sub-missiont?
  • kircsy09
    én a sztem hogy csak a második játékból lesznek a küldik. de nem me mostmár a harmadik rész jönn
    Jeeeeeaaaahhhh
  • kircsy09
    ha nem tetszik ne játsz vele.
    a jó édes anyukád az otvar fos.
    megnézném hogy te miko csinász ilyen játékot, akko fikázhatod ha te megírsz egy ennél jobb játékot te cigány!!!
  • dzsuvajoe
    Hogy ez menyire otvar fos játék.,..
  • C7
    na rájöttem a combóra! egyre jobban teccik a game
  • C7
    ez hogy méri a hit combót? hogy kell combózni, hogy meglegyen, mert pl a challengeben az isla cruceson sose érem el a 20at, 2 perce 19 van, és csak nem lesz 20. mi ennek a logikája, hgy mennyi van meg?
  • C7
    hát inkább a legen of js-re
  • littleNorbi
    Ez a játék a Legends of Jack Sparrow-ra hasonlít vagy az 1. részére ?
  • C7
    na én már a sea battlenál tartok:D de az Isla de Pelegostoson (kannibálos) hogy lehet kiszabadítani a foglyokat? mert akárhova megyek, csak 6ot vagy 7et találok a 9ből. de ez még csak a kisebbik gond. amikor Jones szívét találjuk meg (Isla Cruces) van a Gold Idolos küldetés. na az hol van? mert végigjártam az egészet, talán elizabethtel kell vmit ügyeskedni, hogy meg legyen?
  • Ice Cortez
    Az egész a fimre épül amúgy!
  • grebber
    Igen van benn olyan rész jelenet ami a filmben is!
  • dzsuvajoe
    Köze van afilmhez? Érdemes leszedni?
  • Ice Cortez
    Hát nemtudom így mihez mérni neked, mivel én meg az 1et nem ismerem, de a 2őhöz képest 1000szer jobb!!
  • 3P
    Hali!

Mennyiben hasonlít ez az első részre? Nálam a 2. rész is kimaradt így azt sem ismersm, de az első rész hatalmas kedvencem épp a minap ugrott újra neki.
  • kircsy09
    sztem nem lehet me én is próbáltam
    kár hogy nem olyan mint egy GTA
  • C7
    azt nem lehet beállítani, hogy egérrel is lehessen játszani?
  • Ice Cortez
    Ne legyél már ilyen pancser!
    Alul felvillan hogy mit kell nyomnod!
  • grebber
    Ami be van állitva mit kéne!
    Nézzed meg a beállításoknál mire mi van beállítva!
  • kircsy09
    az megvan hogy a mami beleesik 3x de utána mit kell megnyomni?
    a hídon két ember van az elsőt sikeresen le tuttam dobni az enterrel de a másodiknál mit kell megnyomni?
    kösszike
  • grebber
    Ha nemolvasol vissza akkor leirom NA!

Azt üst körül csak védekezzél azt majd megbotlik a kecsegje és beleesik az üstbe ekkor Jack fenntről kokuszdióval ledobja a buráját na ezt 3x azt mehetsz innen!
  • kircsy09
    hova?
  • kircsy09
    a második küldetés közepén
    ammikor orlandoo bloomal vok és egy halhattatlan öreg és csúny mammival kell harcolni ammikor sose hall meg.
    jack-nak kell megölnie vagy valmit a kézébe tart és nem dobja el

• grebber
    Már lelett irva olvass vissza ha még esedékes!