Fura hatszög a Szaturnuszon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
vmi banális term. jelenség lesz mögötte.
(Nem akartam alieneket írni, bocs)
Egy csiga matematikai tudása alighanem magasan az enyém fölött áll. De ez se engem, se a csigát nem zavarja. Csakhogy a fizikai, fizikokémiai és egyéb dolgokkal még rosszabb a helyzet, de az vigasztal, hogy én vagyok a nagyobb.
Ennyit a bemutatkozásról. Ezt is csak azért írtam le, mert azt gyanítom, hogy ezt a valóban egyedülálló képzõdményt a Szaturnusz holdjainak és/illetve a bolygó forgásának, esetleges tömeg-eloszlás egyenetlenségeinek köszönhetjük. Mindenesetre elképzelhetõ, (ha így van), hogy tartósabb a jelenség 20 évnél.)
Ám mindezekrõl elég keveset tudunk. Csakhogy nem is ez az érdekes.
Én már húsz éve röhögök a saját viccemen, ami úgy hangzik, hogy i.e. 2000. körül azért tekintették a Szaturnuszt a zsidó nép "csillagának", mert ez az egyetlen KÖRÜLMETÉLT csillag. Eddig csak nevettem ezen, hiszen úgy gondoltam, hogy a Szaturnusz gyûrûit szabad szemmel nem látta senki. Most azonban kezdek félni. Kicsit túl nagy "véletlen", hogy pont a Szaturnuszon jelenik meg Dávid király jelvényének lényege, még akkor is, ha ezt a holdak és a bolygó kölcsönhatása hozta létre. (A "Dávid csillag" egyszerre tartalmazza azt az információt is, hogy itt egy "hatszögû" csillagról van szó, azért hosszabbították meg a szárakat. Külön érdekesség lenne, ha tudnám, nem fordult-e elõ "véletlenül", hogy X ezer évvel ezelõtt majdnem merõlegesen látszott a Szaturnusz a Földrõl, s mit tesz Isten, pont az északi sarka...)
Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy (hûûû!) istenbizonyítékot találtak. (Egy frászt.) De az, hogy a "hetedik bolyongó csillag" körül ennyi bibliai szimbólum van, óhatatlanul kikényszeríti azt a feltételezést, hogy valaki mégiscsak csinált távcsövet Galilei elõtt. (Hetedik nap=hatszög, ugyanis a hetedik a középpont, hetedik csillag=Szaturnusz, gyûrû=körülmetélés)
Erre a távcsõre van-e valakinek ötlete?
Milõtt azt hinnétek, egy bizonyos német elvtárs vagyok, akinek D-vel kezdõdik, és aenikenre végzõdik a neve:
tisztelettel:
Katona László
Mi van ha belecsapódott egy meteor, és a szaturnusz bolygót alkotó gáztömeg, így reagált rá?
Mert ugye bár a jupiteren, van egy nagy folt, ami egy meteor miatt lehet, állítólag.
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Fel kellene küldeni az ûrsiklóval Bruce Willist hátha ezt is meg tudja fúrni!
<#beka2>#beka2>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a hexagramma 6 szög
\"You are fucking crazy people!\"
Egyszeru Dal
Szomorú vagyok: nem vágom :-(
Egyszeru Dal
ez hatszög gyerekek, hatszög
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Eszembe jut az anekdóta, mikor a bukásra álló tanuló megidézi az ördögöt.
Ördög meg kérdezi:
- Mit akarsz?
- Hát kéne egy kis segítség, nem állok valami jól geometriából és matekból ...
- Tudom! - mondja az ördög és átlépte a HEXAGRAMMÁT.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
http://www.esa.int/SPECIALS/Cassini-Huygens/SEMEM5T4LZE_1.html#subhead2<#integet2>#integet2>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
<#fejvakaras>#fejvakaras> ... <#wilting>#wilting>
a Jupiter foltja sem két napja van ott..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
na .. emiatt hatszög<#idiota>#idiota>
Blackmail the Universe