40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
CamelX #3437 Tényleg, amúgy van már sejtés arról hogy mikor indul a closed beta és hogy mikor döntik el hogy ki kerül be? -
csoli31 #3436 Egész pofás lett a topik. Jobb mint volt, és annak is örülök hogy sikerült megcsinálnod hogy ne induljon egyből a zene, belépésnél (mivel nem akarom feszt hallgatni, mert nem akarom túl hamar megunni ezt a 2 számot).
Igaz az ABP-nál muszáj a szűrést tiltanom ezen az oldalon (igaz így az összes SG topiknál tiltja a szűrést), különben nem jön be rendesen.
Én is jelentkeztem a bétára. Igaz nekem kellet hozzá regisztrálnom is mert nem voltam (de hogy mennyit kellet vacakolnom vele pff.). -
#3435 dujuvannagotu banlist? -
#3434 tényleg vicces -
#3433 HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
BEJUTOTTAM A BÉTÁRA xDDDDDDDDDDD
kaptam mailt xD
na jó nem xD -
USAMEN POWER #3432 Egy "bejutottál a betara" üzenetnek jobban örültem volna...
Lehet hogy azt is küldtek, csak elkeveredett útközben.
#3410: Először nem pipáltam ki semmit, azt mikor nem engedett továbblépni emiatt, mindent kipipáltam én is. -
#3431 hm, jelentkeztem, remélem sikerül :) -
#3430 nem fussa :/ -
#3429 Sült krumplit,
üdítőt nem küldtek mellé? -
USAMEN POWER #3428 Off Topik Update ! - Pixxel jó lett a banner.
Apropó, kaptam egy e-mailt az Ataritól, azthittem hogy a beta -val kapcsolatban értesítenek, erre ez várt... -
RYO21 #3427 LOL nincs Szerbia a választható országok között.
Nah akkor majd bejelölöm Hunagry-t. Remélem sikerült bejutnom a betára. -
#3426 nekem pedig még X1650-em van, meg is lepődtem hogy rajta van a listán -
#3425 akinek nincs xboxa és arra kap bétát nekem adhatná:P -
#3424 "Pre order mechanics also to follow"
Ezek szeint az árára is fény derül :D
-
#3423 2900XT sincs a listában xD Még jó, hogy elfüstölt... Bejelöltem az utódot..
Meg XBOX360at nyomtam :S bár nincs.. sztem is elfért volna egy "none".. -
#3422 Én itt, most, ígéretet teszek, hogy abban az esetben, ha "nyerek" egy beta kulcsot, pár nap után továbbadom, itt a fórumon valakinek. (ha megoldható) Pár nap alatt úgy is kiderül, mi a helyzet, tetszik, jó-e, bugos-e, kompatibilios-e a gépemmel, stb. Remélem, megoldható lesz! -
#3421 Na igen de ott driver szempontjából nem számít,béta szempontjából viszont azért számít milyen a kártya. -
#3420 Te elloptad a Lokóm, vagy csak nálam kavarott be valami? :D -
ATi0021 #3419 Tavaly ilyenkor még HD2900XT-m volt. Most nekem is gondom lenne vele, mert az sincs a listán. -
#3418 amd oldalán sincs már megkülönböztetve egy ideje. -
#3417 "Consoles Owned (check all that apply) is required.",
azaz jelölj be mindent amivel jelentkezel?(check all that apply) De a köv kérdés meg az hogy melyikkel bétáznál. -
#3416 Egyébként még pár VGA nincs ott a listában,pl. a 4850emet sem tudtam bejelölni,csak "ati 4800 series" volt...illetve 4850 fölött mindenből crossfire lehetőséggel. -
#3415 én sem értem am h miért kötelező a konzolt pipálni, vagy lenne egy nincs opció... -
Gibor #3414 Kinyomtatom és kitörlöm :\ Mást nem tudnék. -
#3413 Tudom=/ De egyébként fölösleges megkérdezniük mid van,elég lenne azt hogy mire érdekel a béta. -
#3412 következő kérdés, hogy melyik platformra érdekel a béta... :/ -
#3411 Ja és mit csinálsz ha xboxos bétát kapsz?:D -
Gibor #3410 Nincs olyan sok bolond aki azt használja Szerintem azért hagyták ki :D okosak. Én viszont konzolnál kipipáltam mindent :D -
#3409 Igen a konzolosnál én sem tudtam semmit választani,vissza is dobta,PS2t nem értem minek rakták bele,de beírtam azt,mert PS2m volt régen.Végülis nem is olyan fontos akkor ez a closed beta,lehet hogy közülünk senki/nagyon kevesen kerülnek be csak.De azért remélem ati te bekerülsz és hozod a híreket egyenesen a bétából:) -
ATi0021 #3408 Közben olvasgattam a külföldi fórumokat és ez closed béta lesz. Ezen csak a "kiválasztottak" vehetnek részt. A demót helyettesítő, majd az open béta lesz, ott már mindenki részt vehet.
Amúgy elég felkészületlen az Atari. A kérdőívben van egy kérdés
"Consoles Owned (check all that apply) is required.",
ami egyből azt feltételezi, hogy mindenkinek van konzolja. Ide tehettek volna egy None-t mint lehetőséget.
Igaz én a PS2-t választottam, mert arra nem lesz TDU2. Így szerintem nem ártok és hazudok vele nagyot.
A másik dolog, amit fórumon említenek, hogy a VGA listán nincs GTX470 és GTX480. Szólva aki ezekkel rendelkezik nincs mit választania. Igaz aki felhozta megoldotta, és GTX285-t választott asszem. -
#3407 Remélem a béta dátumról is mondanak valamit:)
#3405-Remélem hogy igazad lesz,ha online beta lesz akkor megértem hogy nincs végtelen férőhely,de ha van a bétában single is akkor remélem mindenki számára elérhető lesz. -
ATi0021 #3406 Lee Kirton ismét remek hírt közölt Twitteren. Hamarosan érkezik a hivatalos megjelenési dátum és vele egy időben egy új trailer is. :D
http://twitter.com/Leearigold -
ATi0021 #3405 Remek hír, jelentkeztem én is a bétára. Remélem minél többen bekerülünk majd. Főleg, hogy állítólag a béta a demó helyettesítője. Szóval sok szerencsét mindenkinek! :) -
Így figyelemfelhívóbb, jobban észreveszik a többiek -
Stockbauer33 #3403
Majd irok privátba neked mielött ideirnék.Ok? -
#3402 Na én is jelentkeztem,aztán meg ki tudja!De remélem closed hamarabb lesz és lesz utána még 1 open is! -
#3401 Inkább így: JELENTKEZÉS A BÉTÁRA!!!
LINK -
#3400 Én is sokat mentem hegyi úton rallizva Sínatózáshoz semmi köze, ne keverjétek össze az új NFS részekkel Nincs azzal a normal móddal semmi baj -
#3399 Hát benzinről itt sem esett szó A megjelenési dátum meg sztem a szeptemberi lesz -
USAMEN POWER #3398 Na regeltem ... vagy bejutok, vagy nem.