40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
vajo #3316 köszi köszi. -
Stockbauer33 #3315 Danke Ati
- Új klubtagok felvehetőek meghívással vagy előzetes válogatással (casting).
- Választani kell kluboknak elnököt, kincstárnokot, titkárt, akik a klub növekedéséért felelnek.
A válogatás jónak hangzik.Ha rajtam múlik akkor sokan kiesnek majd.Persze megvesztegethető vok
Fhürer ha olvasod a topikot akkor olvas6ad már hogy nem lessz HC.Szal vegyébe a klubbodba majd.Amúgy köszike a meghívást a cirkuszba -
ATi0021 #3314 Igen én is ilyesmire gondoltam, hogy a legkisebb kluknak 8 férőhelye lesz, viszont a legtöbb ponttal rendelkezők lesznek a legnagyobbak. -
ATi0021 #3313 Nos igen én is azon akadtam meg. A teljes szöveget megtalálod a korábbi üzenetem első linkére kattintva. -
#3312 Biztos különböző méretű klubépületek lesznek, hasonlóan a házakhoz. -
#3311 A legkisebbnek csak 8helye van(gondolom parkolóhely),a legnagyobb meg ...
Így előzmény nélkül nehéz lefordítani,nem tudom hogy mit ért a "one big score" alatt. -
ATi0021 #3310 Lehet az én angol tudásommal van baj, de Ti ezt hogyan fordítanátok?
"The smallest of them have only eight spots, the biggest one big score."
Előtte arról van szó, hogy klubépületet kell venni a tagoknak és a klub járműveknek. -
#3309 Épp most akartam megnézni, de az istennek nem volt elérhető az oldal :( De te megint gyorsabb voltál -
ATi0021 #3308 Akárcsak sok oldal, a francia JeuxVideo.fr is közölte saját TDU2 előzetesét, amiben találni néhány újabb érdekességet:
- Jó hír, hogy amellett, hogy szép, még az erőforrás igénye is alacsony, így a PS3 és XBox 360 könnyedén futtatja, és egy teljes mértékben és megfelelően felszerelt PC is megbirkózik vele nagyobb nehézségek nélkül. Sima dupla magos proci és 512MB-os videókártya elegendő ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot.
- Lesz Enzo Ferrari.
- Újdonság hogy minden féle méretű matricákkal díszíthetjük autónk. Bizonyos autók módosíthatóak a hivatalos katalógusokban meglevő elemekkel (Nissan a Nismoval, Mercedes az AMGvel, stb.) Jelenleg nincs tervben, hogy megváltoztatjuk az felniket a híres gyártók termékeivel, mint az Ozer, BBS, Speedline.
(Az elején nem teljesen értem, de ha igaza van a Google Fordítónak akkor a kocsik karosszériája nem módosítható új elemekkel. Ezt most külön írom nehogy megint baj/félreértés legyen belőle. - Ati)
- Ahhoz, hogy megvédjük az összesített klub listán előnyünk, kizárólag a klubok számára elérhető autókat meg kell vásárolnunk.
- Új klubtagok felvehetőek meghívással vagy előzetes válogatással (casting).
- Választani kell kluboknak elnököt, kincstárnokot, titkárt, akik a klub növekedéséért felelnek.
Forrás: TDU Central
Az előzetes után pedig következzen egy pletyka, mely szerint az alábbi képen látható a végleges közeli TDU2 borító. Állítólag a végleges annyiban fog eltérni, hogy a "Coming Fall 2010"-et eltávolítják.
Forrás: www.gamed.nl
Végül pedig következzen egy intejú még Barcelonából, amit a CVG készített Nour Pollonival, melyből kiderül, hogy az Eden Games jelenleg is üzleti tárgyalásokat folytat, valódi Ibizán levő klubokkal, hogy ezeket hozzáadhassa a TDU2 nyitott világához is. A szuper klubok várhatóan DLC formájában fognak megérkezni a játékba.
Forrás: computerandvideogames.com -
#3307 A BMW 2010 reklámban meg EZ van.
Nekem akkor is EZ! Ha ezt kiadják, hát én... :) -
#3306 Rosszul emlékszel, a closed és open béta is egyenértékű volt a teljes játékkal -
#3305 Nagyon várom a játékot:) -
ATi0021 #3304 Megjegyzem nem egy hír volt ami arról szólt, hogy lesz béta. De, ha esetleg én és a külföldi média nem vagyunk elég hihetőek, akkor ott van a TDU2 hivatalos oldalán a FAQ rész. -
Gibor #3303 Biztos hogy lesz, sőőt még ATI egy interjúból fordította asszem hogy jelen pill egy bétán dolgoznak.... -
Dominic901 #3302 Phonat - Ghetto Burnin -
vajo #3301
Valaki nem tudja a zene címét, vagy valamit? -
#3300 Igen nekem is:P Csak aztán újratelepítettem a windowst és vége a profilnak. -
ROLL30AbandonHo #3299 Na igen ez is ien két esélyes.
Valaki azt mondja lessz béta valaki azt hogy nem:D
Majd kiderül ha lessz akkor tóljuk neki:D
ha nem akkor meg ba...ák meg:D -
Gibor #3298 Nem lehetett limitált, mert akkoriban még warez hívő voltam, és a béta vége után már nemis tudom hogyan az időt átvertük és mentem játszani, majd mikor megjelent, leszedtem feltettem a másikat és a régi profilomat vitte, az hagyján de a verzió szám is ugyanaz volt... -
#3297 Én úgy emlékszem,hogy limitált volt a mozgástér.Bár,én a bétával 1órát játszottam. -
USAMEN POWER #3296 Na ja csak itt két sziget lesz, Oahu meg majd x % -tól elérhető. Ibizán lenne majd akkor a beta ? (Jó lenne !) -
gabesz012 #3295 ?? Az egész szigetet be lehetett járni, gyak. a végleges bolti verzió egyenlő volt az open bétával. -
#3294 Mind ha lett volna szó már erről.
De akkor bocs ha én tudtam rosszul. -
USAMEN POWER #3293 Ezt neked ki mondta ? Demo nem lesz. -
#3292 De lesz béta,megint csak egy kis részén a szigetnek lehet autózni mint a TDU1 bétájában. -
#3291 De nem lesz béta ... mer túl nagy lenne -
#3290 Egyébként szerintem a bétában az lenne a legjobb ha offline lenne akkor biztosan mindenki ki tudná próbálni,ha meg multi akkor legyen sok-sok kulcs:D -
ATi0021 #3289 Köszi. A GKnak is tetszett, ha lesz várják további írásaim is. :) -
#3288 Nagyon jó lett a cikk -
#3287 Hasonlít a veyron-ra. -
Stockbauer33 #3286 Az a változat ilyen lenne -
#3285 valami ilyesmi, igen -
#3284 szerintem ez olyan mint a Daybreakers című filmben -
csoli31 #3283 Közben meg brrr-brrr-brrr hangokat adsz ki. De előtte még be indítod a sutyutyutyu hanggal. -
#3282 tolod -
vajo #3281 Hát ez meg hogyan működik? Műholdon keresztül irányítod otthontól? -
Stockbauer33 #3280 Még jó hogy agyon cenzuráztad -
Davetim #3279 A "túloldalt" már bocsánatot kérdem, de hogy tutira béke legyen megteszem itt is. Bocsika, kicsit elszállt az agyam, béke veletek! -
#3278 Szerintem Te be vagy rúgva...
Én inkább maradok ennél :) -
Stockbauer33 #3277 Jólmondod ill. írod.
Ez vmi olyasmi :D Igaz a 22" felnire van kihegyezve
#3276 Mindenevő vok ami audi de ezt csak érdekességnek szántam.
Nekem ami bennevan R8 és a Q7 is gut nadon.
Ez 1 régi Ati hírből van /-A megjelenés után pár hónapon belül érkezik a motorokat tartalmazó DLC.
-Az Eden jelenleg úgy tervezi, hogy a motoros DLC után, autókat és verseny eseményeket tartalmazó csomagot ad ki./
Szal később lesz auto DLC is.Akár fizetősbe márkánként (Audi,Mercedes,Ferrari stb).Majd meglátjuk