40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #3557 Szívesen és én is remélem találkozunk a szigeteken. :D -
#3556 Ha már Ferrari, akkor kérnék szépen F50et. :) -
#3555 Jó napot.
Nagyon várom a játékot ha kijön szerintem megveszem de nem tom mért huzzák ilyen sokáig az idöt már sok kép és video van kisebb hibák látszodnak, de az Atarinak van pár embere és ugy tudom hogy más játékon nem dolgoznak csak ezen ami komolyabb na mind1 kivárom a megjelenést, de remélem hogy nagyot alkotnak az atarisok és nem egy komolytalan játékot adnak ki, bár az eddigi infok alapján jónak tünik a TDU1 is jó volt szerintem.
Ati0021 a sok infot meg köszönöm, hogy igy ide öszegyüjtöted remélem ha kijön talákozunk a szigeten veled és a többiekel a nagy fanokal.
-
Szabi1991 #3554 viszont akkor már 458 se hiányozhat.. :)
(Gaben képe) -
ATi0021 #3553 Várható volt főleg, hogy lesz Enzo Ferrari. És ha már van Ferrari akkor a Maserati se hiányozhat. :) -
Stockbauer33 #3552 1 kis érdekesség -
Szabi1991 #3551 ffbe most is rossz :/ -
#3550 lol. chrome megint átvert :/ kezd idegesítő lenni. operában tényelg nem volt ott :D na mostmá jó -
Szabi1991 #3549 a banner fölötti szövegtől (gondolom) meg az egész sg-s fejléc lecsúszott.. :/ -
#3548 Főleg ha látszana a player xD -
ATi0021 #3547 Írtam a CDGalaxisnak, TDU2-t illetően, a következő választ kaptam:
A játék hamarosan előjegyezhető lesz honlapunkon, várható megjelenés az év
végén valószínű. Azzal kapcsolatban, hogy bármilyen gyűjtői kiadás lesz-e
Európában, ezen belül Magyarországon, még nem tudunk információval
szolgálni.
Tisztelettel:
CD Galaxis -
#3546 na a 3. szám az az ibizaglobalradio -
#3545 Igen én csak azért félek mert nem lesz HC mód,tehát marad 1 mód,amit megpróbálnak majd olyanná tenni hogy mindenki élvezze,tehát szerintem jó ha olyan lesz mint az első rész alap irányítása... -
#3544 alig bírom már, remélem lesz béta hamar hogy legyen min élvezkedni nyáron -
#3543 Teis tévedésben élsz, nicns baj a "konzolos" irányítással, GT fizikáját pl sok PC autós játék sem éri el, a baj akkor van, ha összecsapva, gányolva átportolják, de előző rész is jó volt, eztsem hinném, hogy nagyon elszúrnák. -
#3542 Na igen,sok cég azt hiszi hogy akármilyen szarul átportolja a neve miatt majd megveszik,és ha nem akkor rá van fogva a warezre...És lehet hogy a TDU 2 is szar lesz,ha konzolos szar irányítást csinálnak neki. -
#3541 "konzolos szarokat gyártanak" Hmm... TDU-t is alapvetően konzolra fejlesztik, akkor most azis szar? :D
Ez egy 22-es csapdája... azért vannak PC-re ilyen szar portolások, mert kevesen vesznek játékot, és azért vesznek kevesen, mert szarul portolják a játékokat, és szinte egyátalán nem fejlesztenek csak PC-re.
Plusz ezen felül konzolra egyszerűbb játékot írni, mert adott a hardware. -
#3540 Na de konzolon sokkal több a játékos is...Na de mind1 ne flameljünk,akkor is hülyeség hogy a warez miatt nem adnak ki egy játékot PCre,egyszerűen csak konzolos szarokat gyártanak,ne csodálkozzanak ha nem vesszük meg. -
#3539 Akkor nem értetted amit írtam...
Boxot ha flashelteted, onnantól nemigen kell felmenned Live-ra, Mert utána mőár egy eredeti játékkal is észreveheti a rendszer, ergo hülyeség, és ha nem mész Live-ra egy csomó játékot nemtudsz rendesen játszani, rohad kevesen vannak ilyenek...
Az meg egy bullshit, hogy ugyanennyien, pont hogy nem. Főleg PC-n nemis tudod leszűrni, hogy hányan lehetnek, mert miből? Max abból, hogy kisebbek az eladások, és valószínű, hogy kb ugyanennyien játszanak PC-n, mint konzolon, csak konzolon 2-3x-osak az eladások, konklúzió? -
#3538 A liveos dolgot énis írtam...Konzolokon is warezolnak ennyien,csak még több az olyan aki meg is veszi. -
#3537 Hmm ha szeptember 24. a megjelenés akkor beta julius körül szerintem elindul. -
#3536 "Azért konzolon még nagyobb a warez mértéke,de legalább ekkora..."
Azért ezzel erősen vitatkoznék...
Környezetemben nemigen ismerek ilyet, meg amúgyis max a Boxon lehetséges, de akkor kilőve a Live, mégha eredeti gémmel is mész fel, így nemigen kockáztatják meg, PS3-on meg alapból kilőve az ilyesmi.
PC-n meg tök egyszerű, nemkell szarakodni, így egyértelmű hol a nagyobb az arány... -
CamelX #3535 minőség + szavatosság + vevői támogatás = vétel ;) én bevallom sokat warezolok, de ha ezek nagy ritkán összejönnek, mint pl. TDU, akkor inkább várok hónapokat mire meg tudom venni megjelenés után. Ez kivétel lesz, tuti pre-order :P -
#3534 Ültem. De ha már kívülről sem izgat egy autó,akkor belűlről sem fog. -
#3533 Ülés és vezetés között van kül xD Vezetted is, vagy csak ültél? -
#3532 Hondám után tök élmény vezetni a Lacettit.. Fateréknak van, nekik teljesen megfelel. Kényelmes, tág, nem eszik sokat. Ez nem egy forma 1-es amire kitalálták arra teljes mértékben jó, szerintem.
Am az ÚFÓ Imprezával igen... baj van, nyaka nyúlna meg aki kitalálta... -
#3531 me' nem vagy fanatik :D -
#3530 Én ültem hondában és a dezsőbe mégis volt kedvem átülni. -
#3529 max lambda szonda
nekem is hibár írt ki a szonda, mikor kivettük a katalizátort xD -
#3528 családias elmenős látogatós autónak ok :) vennék is ha lenne rá pénzem. mondjuk tuti nem vennék, csak most barátkozok :D inkább egy, akár régebbi, japán - 90% hogy Honda - lenne amit vennék. Igaz a mondás, hogy akinek volt Hondája az nem nagyon akar másba átülni :) -
#3527 nekünk is lacetti van, chevi :D széép. bár mr öregecske és kezd szétmenni benne a motor vagy mi ( valami lambdaszűrő ment szét benne). meg elég kényelemis elől is hátul is.
bár én legszivesen pözsót venék egy evot:D csak hol lenne rá pénz mág a játékra se nagyon van talán 30 év mulva de addigra repülő autók jönnek -
#3526 Ne velünk boxolj. Azzal, aki gyártotta. :)
Egyébként, nincs baj a Lacettivel. Aki megveszi, pontosan (meg)tudja, mire jó.
Másra. :)
A baj a Lacetti formájú Imprezával van.
Szerintem meglepődnénk, ha felbukkanna a TDU2-ben egy Lacetti... :) -
#3525 ... -
#3524 jóvamá namá :D nincs (nagy) baj a sevivel, jah bocs dévúval :P a sport egész jól néz ki. -
#3523 Miéert, akkor mi az autó neked?? Nemtom mi bajod van ezzel... -
#3522 Mondasz valamit, de a líííííííínyeg :), hogy a Delta HF Integrale mellett simáááááán elfér egy 22B is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oltom is őket rendszeresen. :) -
#3521 aham ok ültél már autóban? :D -
#3520 MI bajotok van a Lacettivel? Nekünk az van nem szídni vaze... Semmi baja.. -
#3519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utóbbi pár évben meg mióta kijött az új impreza (a trágya lacsetti kasztnis), és lejjebb mentek az előző széria árai, azóta nagyon sok wrx rohangál :( elötte öröm volt látni egyet egyet, de mostmár minden 4. sarkon van egy jóformán. de a hangjától még mindig elalélok :D itt is áll egy fekete, és egy szőke nő vezeti -.-
hahh spoilernek sincs kerete :D nembaj ígymarad :P -
#3518 Konzolos színvonalhoz képest nagyon gagyi játék volt.
Mert akkor jött ki a régi sima XBOXra mikor kijött az XBOX360... aztán kiadták arra is... aminek nem volt értelme... Ezért nem volt kereslet rá konzolon.
Erre szerintem minmum akkora lesz mint a GTA4-re.