40335
  • milk4
    De pinát...khm...alpinát betehetnek nyugodtan.
  • Gibor
    Szerintem csak ebbe a topicba leírtam már 40x hogy BMW felejtős... EA licence alatt van.
  • Stockbauer33 #3475
    Jön még sztem pár meglepi verda.A centralon rongyá írják a topikokat a BMW-el.Remélem azok is lesznek.Nekem is +van az Enzoka meg az R8. Q7.Ha tényleg márvány sima utaklesznek akkor hogyterelünk? .Majd megyünk 3ba?Teligázon elrepülünk.Ahogy megjelenik itt szétlessz durrantva a topik a sok képpel videóval.A youtube is csapágyasralessz vágva :D.Mega képek a 32-es layerekről.Jöhetne kicsit elöbb is
  • Fehercsoki
    Nekem csak Evo és Apollo kell:P Na de néha vezetem majd azt a pár száz másik autót is ami még lesz.
  • USAMEN POWER
    Szerencsére, engem egyik extra se érdekel... :DD

Legyen benne az alapban Saleen S7, Shelby Gt 500kr, Shelby Gt 350, Giugiaro Mustang Concept, Ford Gt hála istennek már +van, és még sorolhatnám az us verdákat ... esetleg a Japánoktól még érdekelne a Supra vagy a Nissan GTR, azt én elleszek 2-3 évig. Ja meg még a BMW M6 jöhet.
  • milk4
    40dollár, nem is olyan sok.
  • Fehercsoki
    Szerintem én is onnan de még nem tudom,a sárga 370Z jól hangzik bár nem olyan különleges autó,és szerintem alapból benne lesz szóval csak a színe lesz új:D
  • gduck
    Ha nincs extra kód online ellenőrzés (sztem nem lesz). Akkor simán aktiválhatóak lesznek az autók

UI: Én tuti az atari.com-ról rendelem. Ott vettem az atari store-ba az első részt is (PC DIGITAL DOWNLOAD)

OFF: Eddig a legtutibb rendelésem a FarCry2 gyűjtői változat volt. Előrendeltem, megjelenés előtti napon délután jött a mail hogy feladták Párizsban (akciós előrendelés miatt szállítási költség nem volt). Másnap délben a DHL futár itt állt a ház előtt a "fadobozzal"
  • ATi0021
    Az Amazon szállít Mo.-ra is. Legalábbis azt írják.
  • Falkon
    Remélem, ha lesz benne Gnx, akkor nem így külön adják ki!

Hálló Józsiii (pixxel), hol a narancsomból a Merga?
  • Fehercsoki
    Egyébként még 1 gyűjtői változatban bízok,ami itthon is kapható lesz és adnak hozzá minden pre-order bonust!Egyébként van hír hogy egyáltalán lesz a simától eltérő kiadás?
  • Stockbauer33 #3466

• Fehercsoki
    Hát igen,gyakorlatilag 5x kéne megvennem hogy mindent megkapjak egy olyan játékban amiért teljes árat fizetek.Ja és egyik sem szállít Mo.-ra szóval innen senkinek sem lesz meg egyik extra sem:S
  • ATi0021
    Pont ezt akartam írni. Ezek az előrendelői extrák nagy szemétségek. Ok ha van egy példány, akkor azt beszerzem. De így hogy ahány bolt annyi extra, nane. Remélem külön dlcként is megvehetőek lesznek.
  • Fehercsoki
    Egész jó ez a szeptember 21.,pont akkorra vártam:) Ha nem halasztják akkor jó lesz.Hát ezek a pre-order autó meg szemétség!Most azért nem vezethetem őket mert nem rendelem elő olyan helyről ahonnan Mo.-ra ki sem hozzák?Nagyszerű!
  • gduck
    "Atari and Eden have dated their upcoming open-world Xbox 360, PlayStation 3 and PC racer Test Drive Unlimited 2 for a September launch. September 21 to be precise."

Megjelenési dátum: September 21
  • Stockbauer33 #3461
    Újabb tütü meg 1 kis infó
  • drot
    Váá de várom már! Eddigi infók alapján 100x jobb mint az első, és azért azzal is eltölthettem a gép előtt megjelenés óta jó sok időt. Csak a fizikát ne szúrják el! Bétára természetesen énis jelentkeztemm, hátha.
  • gduck
    Ha már arra nem veszed a fáradságot, hogy elolvasod a régi hozzászólásokat, legalább a bannerban lévő FAQ-t elolvasnád Rájönnél, hogy ez több mint egy DLC
  • Gibor
    Szerintem pedig jól nyomják :D Bár még mindig a justmusic nálam a favorit :D
  • LeWyTy
    Van mikor jó.
    Ízlések
  • milk4
    Eléggé unalmas számokat tolnak...
  • LeWyTy
  • Fehercsoki
    Deep Class Records szerintem egy stúdió lehet ahol felvesznek zenéket.
  • LeWyTy
    Webfordítás.hu

Deep Class Records-----------A mély osztály felvesz

Mivan?
  • Stockbauer33 #3452
    Deep Class Records De beleéreztél
  • LeWyTy
    ibizaglobalradio------>>>>>
  • pxxl
    hmm...utána nézek a dolgonak :)
  • LeWyTy
    Pixxel tegyél be egy ibizai online radiot inkább a lejátszóba
  • pxxl
    első részből én is kimaradtam. jó lenne ebbe bejutni :)

___

update: nincs main menü (fennt), footer is hiányos, és átláccó
  • LeWyTy
    Eddig zsinórban 3 bétából maradtam ki.remélem ezúttal sikerül.

Your beta application has been submitted.
  • ATi0021
    Úgy látszik az Atari olvassa a fórumokat, mert frissítették a bétánál a VGA listát. Most már van HD4850, GTX470 és GTX480 is. :)
  • Stockbauer33 #3445
    Danke .Remélem nemcsúszik 1 percetse.Az tuti hogy kettőt rendelek belőle

#3432 Ha bekerülsz minm 1 tonna képet és 2 tonna videót róla
  • somdav95
    + 1 sziget,
    + új autók
    + új játékmenet
    + időjárás
    + új irányítás

Körülbelül plusz annyi lett volna a mérete mint a játéknak.. Gondolkozz :)
  • pxxl
  • Fehercsoki
    A videók alapján talán nem sokkal másabb,de ha elolvasnád hogy miket raknak még bele akkor rájönnél hogy azért elég sok minden lesz benne,illetve azért teljesen új fizikát/grafikát is kapunk.
  • f4ember
    A videók alapján nem igazán lesz más mint az 1. Ezt simán kilehetett volna dobni egy DLC-ben is.
  • Fehercsoki
    Ezen a héten bejelentik a hivatalos megjelenési dátumot,szerintem valami a bétáról is mondanak!
  • csige791
    néhány info
  • AlieN911