40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3236 Na megláttam 2. fehér evot is,ez valamivel jobban néz ki. -
Gibor #3235 Én kifejezettem örülök a felhőknek mert nekem kurvára bejön így a design... Fejléchez pont hozzá passzol a háttér a felhőkkel... -
#3234 Off: Nürburgring webcamja.Van ott pár szép autó:)Percenként frissül az előbb egy szép fehér evot láttam. -
USAMEN POWER #3233 Jaja, csak te megtudnád csinálni faszán. -
#3232 aukciós ház mióta egyenlő a "használtautó kereskedéssel"? :) -
#3231 Szerintem azért ők kicsit másra gondolnak.Egy olyan aukciós házra mint az mmokban ahol látod az összes piacon lévő autót és válogathatsz. -
#3230 "Strategy Informer: Lesz aukciós ház a játékban? Kereshetünk más játékosok által átalakított autókat és eladhatjuk őket egy kis profitért?
Alain Jarniou: Nem az első napon, ha a piacról beszélsz. Ez egy olyan dolog, amit terveink szerint gyorsan megakarunk valósítani, ha a közösség ezt kéri. Amiben az emberek egyetértenek, ami király és ami hiányzik, azzal tovább bővítjük a játékot."
Mivaaa'??? Nem lesz benne az alapjátékban egy olyan funkció (trade), ami az 1-ben is alapból benne volt?? -
#3229 Az én véleményem szerint: kár érte Most megint a felhők közé kerültem -
#3228 szólj a tdu2 webmesterének h szar a képe :D -
USAMEN POWER #3227 Jó ez a kék háttér, csak a felső fehér rész nagyon elüt a kéktől, lehetne abban is egy picit több kék. -
#3226 jóvan visszaraktam :) de legalább tudom hogyan működik a random háttér :D -
csoli31 #3225 Én azt a bizonyos korongot, amin az összes részlete rajta lesz. A pénz meg is lesz rá (hála az adó jóváírásnak). -
#3224 Olyan sok feature lesz benne hogy már nem tudom melyik részét várom a legjobban. -
#3223 egyet értek -
#3222 -
USAMEN POWER #3221 Áh, ez hatalmas game lesz ... mást nem tudok hozzáfűzni. :) -
Stockbauer33 #3220 Megkérdezed majd tőlem.
Stocki lácc engem?Látlak Szabi.Akkor Torukmákto gurulnék veled.Oké Szabi énmeg megmutatom hólvannak a roncsok És összedobunk a roncsokból 1 Transformers terepjáro Enzo Buggy-t -
#3219 Kerekerdő közepén.
-
#3218 -
Szabi1991 #3217 kíváncsi vagyok hogy is lesz ez a roncsautós izé.. :) -
Stockbauer33 #3216 Danke Ati -
ATi0021 #3215 Töröltem, mert center tag miatt elvolt csúszva. Most se tökéletes, de már sokkal jobb. -
#3214 Köszi az infót (ismét) -
ATi0021 #3213 Mai napon megjelent a Strategy Informer még Barcelonában készül interjúja. Mivel már régen írtam hosszabb hírt így ezúttal a teljesen lefordítottam az interjút. Remélem megfelel mindenkinek.
A játékokkal foglalkozó újságírók nem mindig csak ülnek a monitor előtt és játszanak a legújabb játékkal, vagy gépeléssel koptatják a billentyűzetet. Időnként találkozunk emberekkel, valódi emberekkel, a Föld bolygóról. Ilyesmit csináltam a múlt héten Barcelonában, ahol leültem beszélgetni a Test Drive Unlimited 2-ről az Eden Gameses Alain Jarniouval.
Strategy Informer: Az első dolog, amit tudni szeretnék, mi volt a fő célpont, amikor elkezdtetek dolgozni a folytatáson, és miben fejlődött igazán nagyot a legutóbbi részhez képest?
Alain Jarniou: A Test Drive közösség volt az első dolog, amin elkezdtünk dolgozni. Egy jobb világot akartunk készíteni az emberek találkozásaihoz, mert nagyon fontos, amikor vezetés közben találkozol más emberekkel a szigeten. A „Walk Mode” (séta mód) létezése már tény, itt az autók mellett sétálhatsz, majd ez valami olyasmivé válik, amit az egész játékban használhatsz, így például ha bemész az autókereskedőhöz, ezért ez nagyon fontos.
Továbbra is lesz karakterünk. Az első Test Driveban csak vezetéskor voltunk karakterünkkel, most viszont akkor is ha bemész az autókereskedésbe vagy meghívod a házadba a barátaidat és itt még több embert láthatsz. Ez teszi a játékot még inkább maradandóbbá és még inkább MMO-vá. Klubokon is tovább dolgoztunk, melyben nagyon fontos a barátokkal való játék, itt egy közös célért harcolhatunk, így ez egy lényeges dolog.
Technikailag - beszéljünk a Test Drive univerzumról - van nappal és éjszaka váltakozás, amit nagyon sok közösségi visszajelzésben láthattunk. Valamivel realisztikusabb játékot akartak, így még hozzáadtuk az időjárást és egy új szigetet - Ibizát, mely szintén nagy fontos.
Strategy Informer: Hozzáadtátok az FPS nézőpontot a játék legtöbb részéhez. Ezúttal az autókon vagy a helyszínen van a nagyobb hangsúly?
Alain Jarniou: Az ötlet az, hogy sétáld körbe az autót és nézd meg rendkívül közelről, hiszen nagyon sokat javítottunk az autók minőségén – kívül és belül. Azt akartuk, hogy a játékosok megcsodálják az autókat, és találkozzunk más játékosok avartájaival, mely a Test Drive nagyon fontos része. Beszélgethetsz, megoszthatjátok egymással a tapasztalatokat, ez több mint egy MMO.
Strategy Informer: A legutóbbi játékban nagyon szórakoztató volt a felfedezés, a játékosok kaphatnak ezért jutalmat a Test Drive 2-ben?
Alain Jarniou: Igen, igen, igen! Sok játékos az első játékban, csak mindenfelé kóborolt és a szigetet fedezte fel, mely annyira lenyűgöző volt, hogy ezt még tovább folytatták. Azt akartuk, hogy ebben a Test Driveban ezért jutalomban részesüljenek a játékosok, így most már játékmenetre is befolyással vannak a felfedezések. Pénzt szerezhetsz csak a vezetéssel, tudod, vagy munkával, driftel és más autók elkerülésével.
Szerezhetsz autóalkatrészeket, mi roncsoknak hívjuk őket, ezeket megtalálhatod a sziget különböző részein, persze nem az úton, hanem hegyekben és erdőkben és más hasonló helyen. Szerezhetsz speciális autókat csak vezetéssel és ezen alkatrészek megtalálásával. Ezeket máshol nem kapod meg a játékban, és ezek többnyire egzotikus autók.
Strategy Informer: Ibiza és Hawaii a játékban, ezeket realisztikusan feltérképeztétek?
Alain Jarniou: Igen, műholdon keresztül. Hawaii már megvan az első játékból, így amikor elkezdtünk dolgozni Ibizán, megkaptuk a sziget adatait és hálóját, hogy teljes egészében reprodukálhassuk a szigetet, kiválasszuk az érdekes részeket és életre keltsük a Test Drive-ban.
Strategy Informer: Hogyan változott meg Hawaii az első rész óta?
Alain Jarniou: Láthatóak lesznek azok a grafikai fejlesztések amiket Ibizán is alkalmaztunk. Többi újdonságot is megkapta Hawaii, beszélhetünk akár a renderelésről, a nappal – éjszaka ciklusról ami szintén sok erőt igényelt. Más dolog is vannak, ilyen a tengerfenék és sok más, így minden sokkal szebb lett. Kiegészítettük mini föld utakkal és további aszfalt úttal, így már elérhetünk olyan helyeket, amiket az elsőben nem, például a hegyeket.
Az elképzelésünk az, hogy még akkor is játssz itt, ha már ismered az első Test Driveból Hawaii-t, hiszen minden küldetést újra terveztünk és nem maradtak ugyanazok, így sok minden megváltozott.
Strategy Informer: Az időjárás változása befolyásolja az autóvezetést?
Alain Jarniou: Igen. Az irányíthatóság változik úton, földön és off-roadon, és persze amikor megered az eső.
Strategy Informer: A játék nagyban alapoz a közösségre, gondolkodtatok azon, hogy beleintegráljátok a játékba a Facebookot és a Twittert?
Alain Jarniou: Ez olyasmi, amin gondolkodtunk, de egy későbbi időpontban beszéljünk erről a kérdésről.
Strategy Informer: Nem láttunk semmilyen motort a játékban. Vannak a játékban?
Alain Jarniou: Terveink szerint nagyon gyorsan belerakjuk a játékba a motorokat, de nem az első napon.
Strategy Informer: Mint letölthető tartalom?
Alain Jarniou: Igen, igen. Amikor tovább fejlesztjük a játékot.
Strategy Informer: Bármilyen más különleges autó, amit keresni kellene?
Alain Jarniou: Igen, mindenképpen. Ebben a Test Driveban beszélhetünk olyan kocsikról, amiket roncsok megtalálásával készíthetünk el. Nem tudok többet mondani ezekről a különleges autókról, de nagyon király ezeket vezetni. Másféle járművek a klasszikus autók, melyekhez egyedi bánásmód szükséges, és 4x4-es autók, melyekkel off-roadozni mehetünk, ami az aszfalton vezetéshez képes rendkívül eltérő játékmenetet nyújt.
Strategy Informer: Lesz aukciós ház a játékban? Kereshetünk más játékosok által átalakított autókat és eladhatjuk őket egy kis profitért?
Alain Jarniou: Nem az első napon, ha a piacról beszélsz. Ez egy olyan dolog, amit terveink szerint gyorsan megakarunk valósítani, ha a közösség ezt kéri. Amiben az emberek egyetértenek, ami király és ami hiányzik, azzal tovább bővítjük a játékot.
Strategy Informer: Eltekintve a DLCktől, van még valami, amit még kerestek, hogy beleintegráljátok a játékba?
Alain Jarniou: Igen, a játék úgy lett tervezve, hogy bármit megváltoztathatunk, amit akarunk. Akár az autókat, új házakat, új játékmódokat – minden lehetséges.
Strategy Informer: Azok, akik nem vették meg az első Test Driveot, miért kellene elmenniük és megvenniük ezúttal?
Alain Jarniou: Ezt könnyű megtanulni és nehéz elsajátítani. Még inkább MMO stílusú, így a barátaiddal lehetsz bármikor. Ha már játszottál az elsővel, ez egy izgalmas élmény lesz, amit megoszthatsz emberekkel, az autód, vezetési stílusod és sok mást. Ez a játék MMO szempontból rendkívül addiktív. -
Stockbauer33 #3212 Hova tünt a hsz-ed Ati?Pont megköszöntem vna és most sehol -
#3211 Szerintem is.Egyszerű és jó volt,bár felül túl sok volt a fehér terület szerintem. -
#3210 A régi háttér jobb volt szvsz. -
#3209 nálam ilyen
-
#3208 [kabbe] -
#3207 Hiányzik a zene:D Pedig amíg volt mindig belezavart abba amit éppen hallgattam:S -
#3206 1920x1200 középre rakva. ennél nagyobbat nem kaptok :D
minősége lehet h nem a legjobb, de így is fél megásak kb :S gondolom senkinek nem hiányzik ennél nagyobb méret :) -
#3205 Nálam csúnya a háttér.Nem elég szélés a háttérkép. -
#3204 4 böngészőben néztem meg, mindenhol jó volt :) -
#3203 jó lenne a háttér ha nem csak a bal alsó sarkot mutatná:D -
Gibor #3202 Nem használok, de reklám sincs. -
#3201 ...random bekgránd...
és nincs mp3 majd ha megoldottam visszarakom (vagy nem) :D -
#3200 mit kell szórakozni? megnyitod beirod hogy mp3 és a két talált objektumot letiltod. 3 másodperc az egész. vagy olyan ügyes vagy hogy nem használsz? gondolom tele vagy reklámmal :D -
Gibor #3199 Majd pont egy topic miatt fogok szórakozni adblock hülyeségekkel... -
#3198 Nagyon idegesítő ez a zene :S nemlehetne valahogy megcsinálni hogy ne induljon el amikor belépek a topikba? -
#3197 Lol, akiket zavar a zene: AdBlock:P