40335
  • Versace21
    Ohh,köszike,már regiztem is Vajon hány szerencséset sorsolnak ki?
  • milk4
    Köszi,gyorsan regeltem a closed bétára 2email címmel:D
  • bboyatty
    Lesz ilyen részletes tuning benne? Vagy csak egy két matrica meg ilyen apróságok és kész?
    Az már nagyon komoly lenne ha volna valami szép tuning benne.

Mondjuk nekem így is bejövős a játék. Legjobban a napszak változásnak és az időjárás változásnak örülök na meg persze az offroad.
    Autólistára leszek még kiváncsi, eltunák viselni egy két BMW-t is a játékba, pl: egy X5, M3, egy szép hetes széria. Na majd kiderül.
  • Stockbauer33 #3394
    1 kis érdekesség
  • USAMEN POWER
    Amióta HC -zok, nekem is nagyon trének tűnik a normal mód ... olyan sínautó érzésem van, pedig én billentyűzettel játszok, és közel egy évet normalban szántottam az utat. Szídtam a HC -sokat, azt jött a fordulat.

Remélem hogy olyan lesz az irányítás mint az egyben HC -val, megfűszerezve egy kis sebességérzettel, és a repkedés mértéke nem lenne irreális.
  • Gibor
    ilyen
  • Versace21
    Ebbe pl a belső tuningolás tetszik.
  • Versace21
    Milyen az a forza szerü tuning?
  • USAMEN POWER
    Burnout az qrwa jó !! Csak azt nem ferkával kell, mert elég hülye hangja van... :DD

#3336: Kicsit más lett a topik hangulata, de nem rossz, grt !

#3328: Így utólag átgondolva igazad van, van egy-két tág fogalom ... csak elsőre jól hangott.
  • Stockbauer33 #3388
    Nagyon baba a banner alja
  • Stockbauer33 #3387
    / Pocsolyákat hozhat létre az eső. /

Na akkor mégis lesz dagonyázás .Kiváncsileszek a Lancia Delta mit megy majd.Több 100 kép a dzsuvás vasakról

Ha jól emléxem E3 (jun 15) ott bemutatják.A centralon augusztusra saccolják a bétát és a megjelenés szept vége.
  • somdav95
    Szó nem volt szarozásról, és nem is írtam ilyet, HC mód már elfogadható, de a normal az szörnyü, hidd el sokat mentem TDU-ba, tudom jól :)
  • Muttley
    Nem fogják nyáron kiadni.
    Bolondok lennének.
    A fél világ nyaral.
    Majd ősszel, amikor mindenki visszajött és lesz rá megfelelő kereslet.
  • Gibor
    Én sehogy nemtudom júniust őszre tenni :\ Bár jó lenne.
  • Muttley
    Egy CTR mód (Close to Reality) felőlem is elférne benne.
    Viszont én nem sz.roznám az 1. részt.
    Ha a Driving Aid: OFF, akkor jó móka. :)
  • Falkon
    Na fasza hírek, már csak az autólista hiányzik! De nagyon!
  • rototti
    Hát bezony... TDU1-es irányítással én is hamar megunnám. Kell egy kis kihívás krúz közben, nem csak nyomni a padlót oszt jóvan (na persze ez sem rossz, de csak ez nekem nem elég).
  • somdav95
    Nem szeretnék vitatkozni, de hülyén fogalmazott, ez tény :)
    Konkrétan, és egyikkel se akarok játszani, csak ezzel , viszont ha olyasmi szinten lesz mint a "normal" mód az 1-be, akkor inkább meg se venném.. HC féle már megfelelne ha kicsit finomítanak rajta, csak lazán kocsikázni szeretnék :) ( szimulátorra ott az lfs... )
  • Muttley
    Nem azért, de szerintem csak Te nem érted. :)
    Nem a PR-os védelmében, de
    Jácccccá egy Richard Burns Rally-val - na, az a szim.
    Jácccccá egy Burnout-tal - na, az a total arcade
    NFS Shift - na, az meg az átmenet, inkább szim felé hajolva, de mégis tisztes távban tőle :)
  • Versace21
    Már csak olvassátok az első résznek a fórumát,mennyit vártak,és mennyi kis csábitó képet,meg finom videot kaptak,ez még a negyede sincs,mint az első résznek..
  • ATi0021
    Nos igen, mi ezt várnánk tőle. De valójában a feladata, hogy reklámozza, eladja a játékot. Megjegyzem nem végzi rosszul a munkáját. Amúgy ha végig hallgatjátok a PodCastet mond néhány érdekességet a múltjáról, nem egy nagy címmel volt már dolga. :)
  • Fehercsoki
    Annál később jön azért SZERINTEM.De legyen igazad.
  • somdav95
    PR-ostól azt várnám el hogy fogalmazzon normálisabban. Csak ebben az esetben nem jött össze sajnos :) Amúgy a játék eddig tetszik, ha nem cseszik el az irányítást, nagy durranás lesz :)
  • HUN BECSEHELY
    Megjelenés reméllem nem Szeptember,hanem ugy Julius eleje.Az még belefér.Igy sem sokn birják,ahogy látom.
  • Fehercsoki
    Na a megjelenési dátumnak örülök:D 4x4es autók meg eddig is voltak:D

#3371 Szerintem úgy értette hogy hasonló a valós autókéhoz de azért nem szimulátor,hanem inkább árkád.Szóval szerintem olyan lesz mint az 1ben,remélem annál árkádosabb nem.
  • ATi0021
    Na most mégis mit vártál egy PR-ostól. Ráadásul ez PR vezető.
  • somdav95
    " Az járművek fizikája filmes stílusú. Inkább árkád, de nincs messze a valós autókétól." Miva'? Inkább árkád de akkor most mégse? Jól megasszonta...
  • Versace21
    tetszik! Jah,ez nem facebook
    Forzába milyen tuning van?Sajnos nem játszottam vele,igy nem vágom.
  • ATi0021
    Eurogamer.net legújabb Podcastjében, Lee Kirton az Namco Badai PR vezetője volt a meghívott különleges vendég. Az interjú során beszélt a TDU2ről is:

- Ezúttal lesz story.
    - Elhelyezhetjük járművünket a jachtunkon. A jacht különleges garázzsal van felszerelve.
    - Lesznek matricás boltok.
    - A tuning nagyon hasonlít a Forzában levőre. (főleg, hogy abból indultak ki - Ati)
    - Készíthetünk versenyeket és árazhatjuk. A verseny megalkotója osztalékot kap, azoktól akik belépnek a versenyében.
    - Nincs fejlesztés alatt PSP verzió.
    - Az járművek fizikája filmes stílusú. Inkább árkád, de nincs messze a valós autókétól.
    - Motor csomag DLC nem sokkal a játék megjelenése után.
    - A térképen megtalálhatjuk barátainkat és meghívhatunk embereket arra a helyre ahol éppen tartózkodunk.
    - Lee-ék kaptak terveket, a tesztet illetően. (feltehetően béta)
    - "Hónapokba telik megépíteni egy autót" (felteszem tervezőknek, persze ez saját vélemény - Ati)
    - Egy gomb megnyomásával leemelhetjük a kabriók tetejét.
    - Pocsolyákat hozhat létre az eső. (bocs ha tévedek)
    - Lesznek 4x4-es járművek.
    - Pontos megjelenési dátum jövő héten. A Podcastet vasárnap rögzítették, ami azt jelenti, hogy ezen a héten megismerhetjük a pontos megjelenési dátumot. :)

Forrás: TDU Central
  • gduck
    Nagyon jó az új banner és a háttér is (végre nem a felhők között repkedek :D )
  • milk4
    Első az prototípus nem?Azért van így lematricázva.
  • Stockbauer33 #3366
    Ezt már bematricázták ibizára :D

Ez meg hát :::: Nocomment
  • ATi0021
    Látom zajlik az élet a topicban. Megjegyzem szép lett, grat Pixxel .

Tegnap a CVG-n megjelent egy újabb, még Barcelonában készített interjú, amiből kiderült, hogy a producer szerint Ibiza kb. 20 óra alatt járható be.
  • vajo
    én is téged :D

---------
    Pixxel: kicserélnéd a logómat erre?

köszi.
  • Fehercsoki
    Nem jó,túl sötét:S
  • AlieN911
    Bocs, nem lestem h. ekkora a kép...xD
  • vajo
    Feladom. Akkor ti már minden létező képet beraktatok.
  • pxxl
  • Falkon
    Ez a háttér! :D
  • vajo

ez is volt már mi? xD