40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3677 Bekerülhet oda bárki akinek az értelmi szintje megfelelően alacsony,az egész gamestar a pénzről szól,az értékeléseiket is a pénz motiválja.A cikkírók pedig hülyék.Na meg volt a kövérnek valami új albuma,na hát az eszméletlenül gagyi volt,semmi ritmus,valami 2000 forintos szintin csinálta az egészet,sok tudatlan meg gratulált neki meg minden:S Kb. a gamestar olyan a hasonló honlapok/újságok körében mint az rtl klub a tvk körében a győzike showjával meg a többi különböző országból másolt szarral.Na részemről ennyi off elég volt de ezzel a TDU bétával jól becsaptak! -
Szabi1991 #3676 már hosszú évekkel ezelőtt se volt "hitele" meg értelme.. :DD
kamuznak össze-vissza, meg terjesztik a fásságaikat.. azt se értem újságot mifenének veszik egyesek...
semmi új dolgot nem írnak le, csak 2-3 hetes "híreket" -
#3675 Na jó de szemét gamestar terjeszti a hülyeségeket,mindennel le van maradva 1 héttel,és írja itt a faszságokat,komolyan a gamestarnak semmi hitele nincs már.És egy csomó híren látszik hogy nem is értenek ahhoz amit leírnak.(pl a 40 centis felbontás:S) -
ATi0021 #3674 Csak gondoljuk bele. Atari\Namco viszi a TDU2-t E3-ra. Közbe a rajongói mag bétázik és sorra készíti a képeket, videókat. Akkor mi marad a kiadónak? E3 előtt kiadni a bétát felérne egy öngóllal. -
dark night #3673 geforce 280 as az ajánlott szép kis zabagéplesz a tdu2 de sztem nagyon jó kis játék lesz nekem a tdu1-ben már biztos benne van egy 170-órám!!! és nem untam még meg! -
#3672 De nagy szerű,mind1 nem első faszság a gamestartól!A 40 centis felbontás után ez viszont érzékenyen érintett:S -
#3671 Elvbe ma kezdődik, szóval gondolom elkezdték küldeni szét a kulcsokat... Bár lehet csak éjfél fele kezdik meg, nemtudom -
ATi0021 #3670 Jaj, de megkevertétek már megint.
Na akkor kezdjük az elején. A GameStar kicsit le van maradva, mint mindig, csak most ért el hozzájuk a hír.
A másik az Atari által küldött email. Az csak egy hírlevél, a béta vagy regisztráció nem MA indult. Egyszerűen az egy automata üzenet minden regisztráltnak a TDU2.com-ról. A korábbi regisztrációk érvényesek. :) -
#3669 Van már róla valami hír?Mármint a kulcsok szétküldéséről,a játék letöltéséről stb. -
Szabi1991 #3668 -
#3667 Nem is gondoltam volna hogy ilyen hamar!!! Szétküldték már a kulcsokat?(ha igen akkor nem kaptam) -
#3666 uhum -
#3665 MÁTÓL INDUL??? -
zoltang #3664 http://www.testdriveunlimited2.com/beta
http://www.gamestar.hu/test-drive-unlimited-2-indul-a-betateszt-siessetek.html -
#3663 Valaki bejutott a bétára ?? -
Gibor #3662 Pakstól kicsit messze van :D -
#3661 Legközelebb járok Pakson,
beugrok az irodádba.. -
USAMEN POWER #3660 Gépigényről annyit még, hogy az ilyen hívatalos gépigényeket "szerintem" egy bizonyos fps színthez / felbontáshoz viszonyítva állítják fel.
Tegyük fel hogy 1600x1200 -ban 60 fps, de ha neked az előírtnál gyengébb a géped, viszont kisebb felbontáson játszol, akkor is meg van a 60 fps. De viszont ha a felbontás azonos, és lecsökken az fps 40 -re, attól független a játék még játszható.
Nekem ez a véleményem erről, meg háth valjuk be a hívatalos gépigények sokszor pontatlanok ebből kifolyólag. -
#3659 Nem,neked sem. -
#3658 Már várom én is a gémet, egyébként gondolom nekem sem kell nagyon tartanom a gépigénytől!!Vélemény??
3,66 Intel, 4 GB 2200 DD3 hűtött játék memo, GTX250OC 1 GB DD3, terrás WD, meg bla bla bla... -
#3657 Mert elfüstölt, és nem javítottam még ki az aláírásomat. Majd ha meglesz... 2900Xt is megvan, a szekrényben, szal annyira nem hülyeség ami ott van lenne xD
-
#3656 Lényegtelen. FF-nél nincs jobb:) -
#3655 Mer' kell!:D -
USAMEN POWER #3654 Kevés, nálam működnek normális sebességgel. (Vannak lementve gif logóim, amiket használtam is.)
Apropó ... pixxel azt csicseregték a sirályok, hogy unatkozol.
Tudnál az usa zászlómba valami tükröződés, vagy vmien fénylés effektet varázsolni ?
- Vmi normális sebessége legyen, és kb. 3-4 másodpercenként jelenjen meg az animáció. -
#3653 nincs elcsúszva :D adblock vágja szét :D kapcsold ki minek az -
#3652 Amúgy teljesen el van csúszva a topic. Vagy csak adblock teszi?
Szerk: Adblock. -
#3651 Chrome-ba szarok a gifek. Lehet látni, hogy lassabban mozognak mint a többiben:D
Innentől kuka.:D -
USAMEN POWER #3650 Már rég nem beta. Én teljesen meg vagyok elégedve vele. Gyors, biztonságos, felülete letisztult.
Am fejtsétek ki nekem, mennyivel tud kevesebbet mint bármi más ... ? Pl. sokáig használtam Firefoxot, az se tudott többet a feladatánál. -
#3649 még béta nem? ha ez a full, akkor van még vele dolog bőven :D -
#3648 Chrome nem beta, már az ötös verziónál jár, de még annyit sem tud mint az IE. :D -
USAMEN POWER #3647 Beta ? Miért is ? -
#3646 chrome még béta, ie alapból kuka, meg ff is :D -
#3645 Pontosan. :) -
USAMEN POWER #3644 Háth a többi csak a 100 % -osan működőképes dolgokat viszi, félmunkákat nem fogadnak el.
Chrome rlz... -
#3643 nem lehet 1 gigás ez tény, meg az is hogy nem kell ezt folytatni :) írd át 2gigára aztán kész. -
#3642 nálam is jó operában. chrome, ff, ie valamiért nem viszi :/
ebből is az derül ki, hogy Opera RuleZ -
#3641 Nem tom mért bunkozol nem nagyon értek a géphez de egyik ismerös mondta h iylen a gépem régen álom volt télleg csak szertetm volna de most itt van elöttem a gép aláirásomba adatok.
twi452 mi a bajod h nem vagyok atom nagy pc buziii alkatrész téren am lehet h elirtam a 5970 mert az van a gépembe megnáztem leszedtem a gép oldalát és összehasonlitotam a neten talált 5970el és olyan ha roszul irtam ki sry.
-
#3640 Nálam most is működik. (Opera 10.54) -
USAMEN POWER #3639 "Laughing My Ass Off" -> Ebben mi a bunkóság ?
#3638: Ja, ok. :) -
#3638 rádióval nemtom mi van, tegnap múkodott
award rendszerrel van 1 kis galiba (összeakad a 2 script), de cSuwwi majd megnézi, hogy tudja-e orvosolni :)