40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#3717 házigazda megcsinálhatná hogy az ugrás az utolsó üzenethez csik észrevehetőbb legyen:D -
#3716 Hát az off-roados dolog az szerintem nem meglepő hogy benne van,sőt elvárható.A kabriók teteje meg szerintem alap hogy manuális is lehet,mivel azért ha nem esik az eső akkor is lehet hogy tetővel akarok menni.A technikai résznek pedig örülök,így még közelebbinek tűnik a beta:) -
ATi0021 #3715 Ismételten információk érkeztek. A finn Gamereactor magazin TDU2-es cikkéről van szó. Scant nem kaptunk, mivel nem tartalmazott új képet, és a fordítást angolra SuperhyperTDU nevű felhasználó készítette a TDUCn. Elmondása szerint nem teljesen biztos minden amit leír.
A cikkből az új dolgokat vettem ki:
- Esős időben a csúszós aszfalt miatt nehezebb bevenni a kanyarokat, offroadon pedig négy kerék meghajtás nélkül megpördülhetünk és lelassulhatunk.
- Technikailag a játék jónak tűnt. A betöltési idők és szigetek közti váltás gyors volt. A felhasználói kezelőfelület szintén jó volt.
- A kabriók teteje automatikusan emelkedik fel eső közeledtekor. Ez fura mivel eddig úgy volt, hogy ez manuális lesz. A cikk fordítója szerint ez a funkció lehet automata és manuális is.
- A játéknak nagyon komoly online része van, de mégis single player esetén nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra, mint az Ubisoft másolásvédelménél.
Forrás:
TDUC
Test Drive Unlimited 2 video interview - GameReactor.eu -
#3714 Én nem vagyok álmos [#Álmos szmájli] Legyen má valami friss infó. -
#3713 aluggyá' -
#3712 Azt is unom má -
USAMEN POWER #3711 Akkor menj qrwázni, vmit találj ki ... vagy mi találjuk ki ? -
#3710 Menjél 2 szigetkört IBIZÁN is -
#3709 Mentem má Oahu-n 2 szigetkört...UNATKOZOM -
USAMEN POWER #3708 Verd a pö..öd. -
#3707 Dörgölje má az orrom alá valaki a G25-ét
Unatkozom -
USAMEN POWER #3706 Ok mind1, az meg hogy "just english" le van... -
#3705 minek? :)
am is "7. As this is an English-speaking community, all postings must be in English, so that they can be well received and properly monitored." -
#3704 Mit tud mégis a gamestar?Pénzt tud elfogadni a jó értekelésért!Mert a szakértelmük az kb. 0!Egy normális hírt sem tudnak normálisan kimásolni! -
#3703 A TDU2 még alfa állapotban van és ezt a GameStar nem tudja -
#3702 nem maradjanak csak itt szépen sg-n -
USAMEN POWER #3701 EGY KIS ÉLET KÉNE IDE NEM IGAZ ??? - Pixxel bácsi elhelyezed a bannerban pls. ? -
#3700 Illene. -
#3699 Remélhetőleg E3on/utána bejelentik mikor kezdődik el a closed beta!Aztán remélem hamarosan lesz open is!Jó lenne ha nyáron tudnám a bétát tolni a teljes megjelenéséig:D -
#3698 Értem.Köszi.
Akkor várunk és malmozunk. -
#3697 Semmi info nincs róla eddig. -
#3696 :DDD
Amúgy beta tartalomról mit tudni? -
#3695 Igen kamuzik,illetve tök hülyék az egészhez és nem tudják mi a helyzet.Az ilyeneknek inkább csövesnek kéne lenni talán azt nem tudnák elrontani. -
#3694 Hi all, akkor most mi a fene is van?
GS megint kamuzik a beta ról?
Mondjuk szerintem is hülyeség lenne kiadni a beta-t E3 előtt, de ők tudják.
Mi mindenféleképpen jól járunk vele:D
-
USAMEN POWER #3693 Ha kispórolják irány a térképész bót, van ott mindenféle. -
Szabi1991 #3692 remélem nem spórolják ki megint a térképet a magyar kiadásból.. vagy akkor legyen is annyival olcsóbb ! -
#3691 Igen és már írtam is... -
Neoncsoves #3690 ez is 12ezer körül lesz kapható? szerintem ezt is megjelenéskor megveszem mint a másikat. na meg remélem a betaba is bejutok! -
#3689 Itt az exkluzív autó csak PS3 és 360-hoz jár. -
#3688 "Technicallythe game seems really good. Loading times and transistions on the island are quick. Even though the handling will probably be improved, the cars act consistently and the bit shredding psychics engine didn't flip the cars suddenly to the roof or inside walls, which can happen in early versions of the games. The user interface seemed really good. " -
#3687 Természetesen gamestar megint hülyeséget írt.Nincs még béta,csak ugyanúgy jelentkezni lehet. -
#3686 Na milyen a game? :)
Elindult valakinek a béta??? :))) -
ATi0021 #3685 Abból a +3 napból szerintem semmi se lesz. Legalábbis, ahogyan a Galaxist ismerem. Nem egy alkalommal vettem már Tőlük EU-s megjelenés előtt játékot. :) -
#3684 Az ilyen nyilatkozatok még senkit sem tartottak vissza semmitől:) -
#3683 Kizárt dolog, hogy az E3 előtt elinduljon a béta
Amúgy várható volt, hogy most a legfőbb téma a béta lesz, erről fognak szólni a pletykák Elég sok infót elcsöpögtettek már, tudjuk a gépigényt (bár elég furcsa hogy a min/ajánlott proci ugyanaz), a megjelenési dátumot (megint kib***tak az Európaiakkal, +3 nap ), játékmetinfókat, stb.
UI: bár a béta előtt elfogad mindenki egy nyilatkozatot... -
#3682 :( Kár érte. Jó kis kari csak sokat fogyaszt.
Hopp most nézem, hogy van egy indexes kép a bannerban, fasza :) -
USAMEN POWER #3681 Egy pillanatra engem is +tévesztett ... már néztem is az e-mail fiókot... (volt is 1 db mail, megörültem, de nem az volt amit vártam :D) -
#3680 115?Az majd' egy harmad év! -
#3679 Vááá még 115 nap a megjelenésig! Csak legyen rendes fizikája!!!! Ha nem basszák el, akkor ez lesz az eddigi legjobb online autós játék. -
ATi0021 #3678 Szerintem csak annyi a baj, hogy nem értik azt amit leírtak vagy nem olvassák át újra. TDU2-t illetően nem ez az első tévedés. Kétlem, hogy direkt csinálják.
Szerintem a szerkesztő azt akarta, ki hozni, hogy a ma induló regisztráció során kulcsot szerzőknek nem kell várni szeptemberig. (+még így is rossz lenne mivel a reg nem ma indult :))